Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- and
#401 Re: Real Madrid C.F.
izgleda ove je dobro uzdrmalo ono deranje prošle godine.pokupovaše ljudi sve živo,ali biće još smiješnije ako ih barsa opet odere.
- Rz88
#402 Re: Real Madrid C.F.
ja.neron wrote:malo je van teme ali hajde priznaj koji si ti banovani lik pa se sad opet registrovaoRz88 wrote:Moramo zvati Milana Tarota da vidimo kako će ovo da završi<sarkazam>.
Strašna ekipa, kako god ličilo imaju trenutno najjači tim svijeta i po imenima i po vrijednosti pa kome se ne sviđa neka pati hehee.
Samo neka se mole Bogu da im ne dođe Bayern i da ih izbaci po x put. Pogledajte malo međusobne duele sa bavarskim divom. U Munchenu 14 tekmi, 13 pobjeda Bayerna i 1 remi. =)
Barca je harala španskom ligom, mislim da je došao sada red na Real. Imaju igrače koji su zaista fenomenalni, kada skontaš jedan Kaka koji je loš u zadnje dvije sezone dobija novu priliku. Prodali su ga iz Milana baš kao onda Ševu. ROnaldo , postat će novi ROnaldinho po pići , ko zna možda i Robinho hehe.
Neka dovedu 100 igrača i dalje number 1 u Real je Arjen Robben.
Ne, nisam garantiram ti da nisam. Aktivan sam bio na nekim drugim forumima. Na ovaj sam se kanio dugo vremena pa tako da je i ovdje odčepilo, pa evo me. Ako nekome smeta neka slobodno kažem, da čujem razlog i ako je opravdan odmah prestajem da pišem. Ako neko misli da spamam, ne , nisam niti ću. Nije ovo dječija igra zvana dernek. I još pročitaj moje postove i nađi mi jedan gdje sam spamo. Hvala.
I opet u vezi Real Madrid. Stvaraju nove Galaktikose, izuzetno zanimljivo će biti u narednoj sezoni i ako Bog da biti će strašna sezona u Španiji. Novcima ne možeš da kupuješ titule, ostaje da nešto osvoje.
-
Richard Peti
- R9..
#404 Re: Real Madrid C.F.
sto svi govore ako real trosi kesh bez veze
zasto niko ne primjecuje da real pomaze klubovima koji su u finansijskim problemima
mislim po meni je to fina gesta
zasto niko ne primjecuje da real pomaze klubovima koji su u finansijskim problemima
- Charuga
- Globalni moderator
#405 Re: Real Madrid C.F.
E to to .. Kad su vec tako merhametli neka podjele te pare klubovima po siromasnim zemljama .. Evo. Zelji i Sarajevu samo po 3 miliona eura je dovoljno da stanu na noge ...R9.. wrote:sto svi govore ako real trosi kesh bez veze
- Rz88
#406 Re: Real Madrid C.F.
Šta će im Silva, meni je bezze on ali eto. Ribery je sve bliži Realu i sam je izjavio da samo tamo želi igrati. Ako on ode u Real onda neću ni gledati više LP jer se zna ko će je osvojiti. Real zaista prejak...
-
TheMule
#407 Re: Real Madrid C.F.
eh he. Jesil tek poceo pratit fudbal?Rz88 wrote:Šta će im Silva, meni je bezze on ali eto. Ribery je sve bliži Realu i sam je izjavio da samo tamo želi igrati. Ako on ode u Real onda neću ni gledati više LP jer se zna ko će je osvojiti. Real zaista prejak...
- Rz88
#408 Re: Real Madrid C.F.
Vjeruj mi ne znaš s kim pričaš
Odkad ja pratim fudbal, odkad znam za sebe, i igram i pratim i još nešto ali nebitno sada.
Odkad ja pratim fudbal, odkad znam za sebe, i igram i pratim i još nešto ali nebitno sada.
- mrtva kokoš
#409 Re: Real Madrid C.F.
aaa kladis se znam znamRz88 wrote:Vjeruj mi ne znaš s kim pričaš![]()
-
musac
#410 Re: Real Madrid C.F.
Bas si upucen. Dakle, po tebi, sto vise zvijezda i prvak si. Kako je onda Porto osvojio LP? Ili milion drugih klubova.Rz88 wrote:Šta će im Silva, meni je bezze on ali eto. Ribery je sve bliži Realu i sam je izjavio da samo tamo želi igrati. Ako on ode u Real onda neću ni gledati više LP jer se zna ko će je osvojiti. Real zaista prejak...
- mrtva kokoš
#411 Re: Real Madrid C.F.
gledat ces je itekako,od Riberya nema nistamusac wrote:Rz88 wrote:Šta će im Silva, meni je bezze on ali eto. Ribery je sve bliži Realu i sam je izjavio da samo tamo želi igrati. Ako on ode u Real onda neću ni gledati više LP jer se zna ko će je osvojiti. Real zaista prejak...
Last edited by mrtva kokoš on 03/07/2009 17:50, edited 2 times in total.
-
TheMule
#412 Re: Real Madrid C.F.
Onda ces znati da ce ih bilo kakav ozbiljan tim Barcelona, Chelsi, Man Utd, Liverpool, uzeti. Jedino ako kupe 2-3 dobra odbrambena, ali i tad nista nije sigurno.Rz88 wrote:Vjeruj mi ne znaš s kim pričaš![]()
-
Richard Peti
-
mišmaš
#414 Re: Real Madrid C.F.
o kojih 2-3 obrambena govorite? doci ce jos arbeloa kao lijevi bek i prilicno jaka odbrana... ramos, pepe, albiol, arebloa... real itekako respektabilno izgleda sad, samo da se to uigra i bit ce svasta
-
TheMule
#415 Re: Real Madrid C.F.
Ramos pepe i arbeloa su 0. Ne znam za Albiola.mišmaš wrote:o kojih 2-3 obrambena govorite? doci ce jos arbeloa kao lijevi bek i prilicno jaka odbrana... ramos, pepe, albiol, arebloa... real itekako respektabilno izgleda sad, samo da se to uigra i bit ce svasta
- Rz88
#416 Re: Real Madrid C.F.
musac wrote:Bas si upucen. Dakle, po tebi, sto vise zvijezda i prvak si. Kako je onda Porto osvojio LP? Ili milion drugih klubova.Rz88 wrote:Šta će im Silva, meni je bezze on ali eto. Ribery je sve bliži Realu i sam je izjavio da samo tamo želi igrati. Ako on ode u Real onda neću ni gledati više LP jer se zna ko će je osvojiti. Real zaista prejak...
Osvojio Porto i šta sada, jednom slučajno, prije toga Real uzimo sve, pa Barca, manchester sve klubovi koji ulažu, Liverpool, Milan imo inače sjajnu generaciju.
Ko je rekao da Pepe nije dobar cc, smiješan si, Ramos ne valja, ma ja, a vrijedi 40 miliona, i svi ga žele. Tako ti je to kada mrziš Reala onda si tako "objektivan". Meni je Real jedan od najmržih klubova ali ako ćemo realno onda su po imenima strašni. Njima ne treba da se uigraju kada su majstori svoga zanata.
-
fixer
#417 Re: Real Madrid C.F.
real ima strasna imena, ali ljudi, ja, iako sam vjerni navijac, ne bi se zakleo da se ovo nece odbiti od glavu. i ne bi zelio riberya, dovoljan je robben
-
TheMule
#418 Re: Real Madrid C.F.
Ma jeste, vrijednost na trzistu je uvijek bila pravo mjerilo igracaRz88 wrote:musac wrote:Bas si upucen. Dakle, po tebi, sto vise zvijezda i prvak si. Kako je onda Porto osvojio LP? Ili milion drugih klubova.Rz88 wrote:Šta će im Silva, meni je bezze on ali eto. Ribery je sve bliži Realu i sam je izjavio da samo tamo želi igrati. Ako on ode u Real onda neću ni gledati više LP jer se zna ko će je osvojiti. Real zaista prejak...
Osvojio Porto i šta sada, jednom slučajno, prije toga Real uzimo sve, pa Barca, manchester sve klubovi koji ulažu, Liverpool, Milan imo inače sjajnu generaciju.
Ko je rekao da Pepe nije dobar cc, smiješan si, Ramos ne valja, ma ja, a vrijedi 40 miliona, i svi ga žele. Tako ti je to kada mrziš Reala onda si tako "objektivan". Meni je Real jedan od najmržih klubova ali ako ćemo realno onda su po imenima strašni. Njima ne treba da se uigraju kada su majstori svoga zanata.
Ko je ovaj lik, koda se tek na internet prikljucio.
- ja.neron
#419 Re: Real Madrid C.F.
Rz88 wrote:musac wrote:Bas si upucen. Dakle, po tebi, sto vise zvijezda i prvak si. Kako je onda Porto osvojio LP? Ili milion drugih klubova.Rz88 wrote:Šta će im Silva, meni je bezze on ali eto. Ribery je sve bliži Realu i sam je izjavio da samo tamo želi igrati. Ako on ode u Real onda neću ni gledati više LP jer se zna ko će je osvojiti. Real zaista prejak...
ne da nije dobar već je idiot za ludnice ali poslije odležane zatvorske kazne od 10 godina
- Rz88
#420 Re: Real Madrid C.F.
Ti što kažeš da sam se tek na internetu priključio, izvini što ga ti imaš već godinama i što si toliko obrazovan i što ti imaš net i to te čini velikm i daje ti za pravo da pljuješ po meni. Još jedan u nizu od onih bez argumenata....87 gledaj ekipu porta..
@ja.neron
Bravo majstore. Što ne ubaciš video Luis Fabiana kada se bio šakama sa onim iz reala kako li se već zvao .
Ali što ne ubaciš slaboga Zidana, on je lud također pukao glavom čovjeka. Jao smiješnij i ljubomornih tipova.......ali jbg ja sma onaj što je tek net priključio<sarkazam>
@ja.neron
Bravo majstore. Što ne ubaciš video Luis Fabiana kada se bio šakama sa onim iz reala kako li se već zvao .
Ali što ne ubaciš slaboga Zidana, on je lud također pukao glavom čovjeka. Jao smiješnij i ljubomornih tipova.......ali jbg ja sma onaj što je tek net priključio<sarkazam>
-
mišmaš
#421 Re: Real Madrid C.F.
samo mogu reći da Rz88 jako pametno zbori 
pepe i ramos su medju najboljim igracima na svojim pozicijama danas
arbeloa takodje jedan od boljih, a albiol će se tek pokazati, mada ko prati fudbal mogao se i uvijeriti 
pepe i ramos su medju najboljim igracima na svojim pozicijama danas
-
TheMule
#422 Re: Real Madrid C.F.
tako je, smiri malo hormone. Nauci se pisati pravilne recenice, pa onda kad imas neku zamisao, mozes postaviti vise od pola recenice da bi opisao tu zamisao. Previse letis ko kokos bez glave. Real je smjesan klub bio i osto. 6-2 barca, 5-1 liverpool, itd itdRz88 wrote:Ti što kažeš da sam se tek na internetu priključio, izvini što ga ti imaš već godinama i što si toliko obrazovan i što ti imaš net i to te čini velikm i daje ti za pravo da pljuješ po meni. Još jedan u nizu od onih bez argumenata....87 gledaj ekipu porta..
@ja.neron
- Rz88
#423 Re: Real Madrid C.F.
Ti pišeš o prošloj sezoni. Kao prvo, pričaš o Realu kao nekom najgorem klubu što je ikad postojao. Taj Real je najtrofejniji klub u Europi i u Svijetu. Također taj Real je osvajao LP kada je Barca bila niko i ništa. Sada su doveli Kaku, Ronalda, Raul Albiola, i ti i dalje pišeš o tome kako su jadni. Taj jadni ROnaldo je top 2 igrača svijeta, on i Messi. O Kaki ne treba da trošim rijeći. Ja previše žurim, ne drug, tvoja mržnja prema Realu te zasljepljuje. Kako te nije stid kao fanatik i onaj koji prati fudbal aktivno napisati tako nešto. Dobro to je tvoje pravo ali zaista je niđe veze.
Poštujem i Real i Barcu, ali po pojačanjima i trenutnom igračkom kadru Real dosta bolji. O uigranosti možemo da pišemo i raspravljamo, ali reći da Real nevalja sa ovakvim sastavom je smiješno.
Poštujem i Real i Barcu, ali po pojačanjima i trenutnom igračkom kadru Real dosta bolji. O uigranosti možemo da pišemo i raspravljamo, ali reći da Real nevalja sa ovakvim sastavom je smiješno.
-
TheMule
#424 Re: Real Madrid C.F.
A ti pises o sezoni koja nije jos ni pocelaRz88 wrote:Ti pišeš o prošloj sezoni. Kao prvo, pričaš o Realu kao nekom najgorem klubu što je ikad postojao. Taj Real je najtrofejniji klub u Europi i u Svijetu. Također taj Real je osvajao LP kada je Barca bila niko i ništa. Sada su doveli Kaku, Ronalda, Raul Albiola, i ti i dalje pišeš o tome kako su jadni. Taj jadni ROnaldo je top 2 igrača svijeta, on i Messi. O Kaki ne treba da trošim rijeći. Ja previše žurim, ne drug, tvoja mržnja prema Realu te zasljepljuje. Kako te nije stid kao fanatik i onaj koji prati fudbal aktivno napisati tako nešto. Dobro to je tvoje pravo ali zaista je niđe veze.
Isto tako svjestan sam okolnosti u kojima je Real osvojio vecinu kupova sampiona. A to "Real dosta bolji" je smijesno, po cemu su dosta bolji? Po Ronaldu i Kaki? 2 igraca?
Ima da se grohotom smijem kad ne osvoje nista sljedece godine.
- Rz88
#425 Re: Real Madrid C.F.
Okey, kako ti kažeš da ja nemam veze o fudbala, rasprava prestaje. Umišljen si da sve znaš, i to je posljedica ne championship managera već football managera.
tema je Real Madrid, pa tako bi bilo dobro da o tome i pišemo, a ne da kažeš da će ih Barca dobiti a prije toga mene demantiraš o nećemu što ja pričam da će se desiti sljedeće odnosno ove sezone. Hajde živ ti meni bio, i neka je mir s tobom.
tema je Real Madrid, pa tako bi bilo dobro da o tome i pišemo, a ne da kažeš da će ih Barca dobiti a prije toga mene demantiraš o nećemu što ja pričam da će se desiti sljedeće odnosno ove sezone. Hajde živ ti meni bio, i neka je mir s tobom.