Ali izmedju Eurokrema i Nutelle....ono je bas tesko izabrati
Pogotovo sad kad su Eurokrem skroz pokvarili.
Moderator: anex
Ja ću uvijek odabrat Eurokrem naspram Nutelle .... jbt ist'o k'o da glinu jedem .... gdje je bijelo ... gdje je mlijeko ....Tomahawk11 wrote:Dobro, ako idemo u krajnost, najbolji krem namaz je domaci kajmak![]()
Ali izmedju Eurokrema i Nutelle....ono je bas tesko izabrati![]()
Tomahawk11 wrote:Dobro, ako idemo u krajnost, najbolji krem namaz je domaci kajmak![]()
Je li glinu okusom ili zbog toga sto nema bijelog?edo_79 wrote:Ja ću uvijek odabrat Eurokrem naspram Nutelle .... jbt ist'o k'o da glinu jedem .... gdje je bijelo ... gdje je mlijeko ....Tomahawk11 wrote:Dobro, ako idemo u krajnost, najbolji krem namaz je domaci kajmak![]()
Pogotovo sad kad su Eurokrem skroz pokvarili.![]()
![]()
![]()
Aha. Znaci ima razlike, samo treba obratiti paznju.jalijas74 wrote:Tomahawk11 wrote:Dobro, ako idemo u krajnost, najbolji krem namaz je domaci kajmak![]()
Zavisi kakav Eurokrem uzimas, ako su u pitanju one srednje kutijice i one malo vece cetvrtaste onda je odron jer se pakuje u Trebinju. Ali ako uzmes kanticu ili one male prozirne kutijice onda je to okus djetinstva jer se pravi u Milanovcu.
Pojedem ponekad i Nutelu ali sam uvijek vise volio bjelu stranu pa je tako i ostalo.
Hvala na prosvijetljenju Pitagoraedo_79 wrote: Možda za tebe, doklegod ima Eurokrema ja Nutellu pipnut neću ni džaba kad bi mi je davali. Nisam je ni prije jeo a sada pogotovo kada ima Eurokrem neću![]()
P.S. Najbolji krem namaz ikad je ABC sir ako te ko bude pit'o
Zato što nema bijelogTomahawk11 wrote:Je li glinu okusom ili zbog toga sto nema bijelog?edo_79 wrote:Ja ću uvijek odabrat Eurokrem naspram Nutelle .... jbt ist'o k'o da glinu jedem .... gdje je bijelo ... gdje je mlijeko ....Tomahawk11 wrote:Dobro, ako idemo u krajnost, najbolji krem namaz je domaci kajmak![]()
Pogotovo sad kad su Eurokrem skroz pokvarili.![]()
![]()
![]()
Nisam siguran da nesto puno ima mlijeka i u Eurokremu.
frngla wrote:Hvala na prosvijetljenju Pitagoraedo_79 wrote: Možda za tebe, doklegod ima Eurokrema ja Nutellu pipnut neću ni džaba kad bi mi je davali. Nisam je ni prije jeo a sada pogotovo kada ima Eurokrem neću![]()
P.S. Najbolji krem namaz ikad je ABC sir ako te ko bude pit'o

O ukusima se nikad ne raspravlja, jel tako .... ti ne voleš, ja volem .... prvo ćemo zamezit ABC a poslije ti Nutellu ja ću Eurokrem i mirna Bosna ...Tomahawk11 wrote:@edo, ja svakako ne volim bijeli krem (dobro, ABC moze), tako da mi je Nutella ipak kvalitetnija, ukusnija.
http://lmgtfy.com/?q=krem+namazedo_79 wrote:Nema na čemu Arhimede .....
edo_79 wrote:O ukusima se nikad ne raspravlja, jel tako .... ti ne voleš, ja volem .... prvo ćemo zamezit ABC a poslije ti Nutellu ja ću Eurokrem i mirna Bosna ...Tomahawk11 wrote:@edo, ja svakako ne volim bijeli krem (dobro, ABC moze), tako da mi je Nutella ipak kvalitetnija, ukusnija.
Da svakako ovaj iz Trebinja je los znaci okrenes i gledas gdje je proizvoden ako je Trebinje kupis samo ako moras i ako si pozelio placinkeTomahawk11 wrote:Aha. Znaci ima razlike, samo treba obratiti paznju.
Ma drasticno su se pokvarili, uglavnom. Ali ako je taj u kanticama i tim kutijicama kao nekad, onda nije los.
100% se slažemTomahawk11 wrote:edo_79 wrote:O ukusima se nikad ne raspravlja, jel tako .... ti ne voleš, ja volem .... prvo ćemo zamezit ABC a poslije ti Nutellu ja ću Eurokrem i mirna Bosna ...Tomahawk11 wrote:@edo, ja svakako ne volim bijeli krem (dobro, ABC moze), tako da mi je Nutella ipak kvalitetnija, ukusnija.
![]()
S tim da se moze reci svoje misljenje....i uvaziti tudje.
jalijas74 wrote:Da svakako ovaj iz Trebinja je los znaci okrenes i gledas gdje je proizvoden ako je Trebinje kupis samo ako moras i ako si pozelio placinkeTomahawk11 wrote:Aha. Znaci ima razlike, samo treba obratiti paznju.
Ma drasticno su se pokvarili, uglavnom. Ali ako je taj u kanticama i tim kutijicama kao nekad, onda nije los.![]()
Za redovnu upotrebu iskljucivo Gornji Milanovac kao proizvod. i Trebinje kao uvoznik i distributer za BiH
spreca wrote:Eurokrem ili Nutela?..............domaci pekmez iz Ramicki jabuka
![]()

Ispravan odgovor.Michun wrote:kinderlada![]()
![]()
To se više nikad neće ponovitidale cooper wrote:Ispravan odgovor.Michun wrote:kinderlada![]()
![]()
Šteta što današnji klinci ne mogu da probaju to savršenstvo.
mozel' proci?almirony wrote:To se više nikad neće ponovitidale cooper wrote:Ispravan odgovor.Michun wrote:kinderlada![]()
![]()
Šteta što današnji klinci ne mogu da probaju to savršenstvo.
![]()
![]()
Ja s vremena na vrijeme uzmem bijelu linoladu od 400 grama i Nutellu od 400 gr i napravim kombinaciju koja podsjeća malo na to čudo.