Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Moderator: anex
- dast
#401 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Odlican je i pravo osvjezenje na ovom nasem komentatorskom nebu... Sve sami idioti i mulavci uz kojih skoro pa i zaspem, a Sasa mi je posebno drag i bas se slatko nasmijem gledajuci calcio!
- Ridjobrki
#402 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Koji je ovo smor od čovjeka... Meni je žao onoga Adisa Hadžića, čovjek se stvarno pripremi za svaku utakmicu, sigurno je jedan od najboljih komentatora u regiji a ovaj ga stalno prekida sa nekim čobanskim upadicama koje bi kao trebale biti zabavne. Onda onaj siromah hem što mora komentarisati utakmicu hem što mora vaditi i ublažavati Sašine stupidne odrone...
Zamišljam se na njegovom mjestu kako uspijevam izdržati bar pola prvog poluvremena... A-a, ne bih uspio.
Adis Hadžić - heroj a ne komentator!

Zamišljam se na njegovom mjestu kako uspijevam izdržati bar pola prvog poluvremena... A-a, ne bih uspio.
Adis Hadžić - heroj a ne komentator!
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#403 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Druze ako je tebi ovo zanimljivo ja cu da se odmah samoubijemdast wrote:Odlican je i pravo osvjezenje na ovom nasem komentatorskom nebu... Sve sami idioti i mulavci uz kojih skoro pa i zaspem, a Sasa mi je posebno drag i bas se slatko nasmijem gledajuci calcio!
"Bacio se celom na loptu"
-
Borej
#404 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
sasa skonto da se marajan proslavio i sa navijajem za igrace i BiH, i da je na konto toga posebno popularan ovdje, pa ih on sad malo fura vucinica i crn goru, "budva je na nogama, crna gora je na nogama..."
i meni je malo zao ovog adisa, koji je u poredjenu sa ostalim za klasu iznad....
- Ridjobrki
#405 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Ali fakat, onom Hadžiću svaka čast. Godinama me živciraju domaći komentatori koji mi ne daju da uživam u tekmama (u zadnje vrijeme ako mogu naći tekmu na netu pogledam je tamo iako ima na TV-u) pa mi je drago da se ima neko i za pohvaliti. Stvarno se vidi da se lik pripremi za utakmicu, uvijek je pun podataka i što je najvažnije - ima mjeru, ne davi i ne zatrpava glupostima. Mislim da smo u odnosu na druge zemlje regije u jednoj stvari fakat privilegirani - imamo i NBA i dobro praćenje (još samo da nije onog depresivnog klavirskog intermezza deset puta u jednom satu, znate na šta mislim...).
NBA je stvarno super, hvala Allahu dž.š. štp Saša V. izgleda ide rano leći pa se tu ne petlja.
P.S. Je li ko gledao ManU-Chelsea danas na BHT1? Koji je ono moron bio što je izvaljivao kako je Abramovič zijanio 3 miliona eura zbog finansijske krize i što je jedno 20 puta ponovio da se zasad Scolarijeva klupa ne trese ali pitanje je šta će biti nakon današnje utakmice (isto k'o da će on na nju sjesti ako Scolari otkuje...)?
NBA je stvarno super, hvala Allahu dž.š. štp Saša V. izgleda ide rano leći pa se tu ne petlja.
P.S. Je li ko gledao ManU-Chelsea danas na BHT1? Koji je ono moron bio što je izvaljivao kako je Abramovič zijanio 3 miliona eura zbog finansijske krize i što je jedno 20 puta ponovio da se zasad Scolarijeva klupa ne trese ali pitanje je šta će biti nakon današnje utakmice (isto k'o da će on na nju sjesti ako Scolari otkuje...)?
-
Borej
#406 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
taj na bht-u danas je gotovo losh kao ovaj na mrezi plus, ovaj lik ne znam ko je ali ubija fudbal....
- rado_vidjen
#407 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
moron se zove Velid Spaho.Ridjobrki wrote: P.S. Je li ko gledao ManU-Chelsea danas na BHT1? Koji je ono moron bio što je izvaljivao kako je Abramovič zijanio 3 miliona eura zbog finansijske krize i što je jedno 20 puta ponovio da se zasad Scolarijeva klupa ne trese ali pitanje je šta će biti nakon današnje utakmice (isto k'o da će on na nju sjesti ako Scolari otkuje...)?
placam pice onom ko ga vidi da je trepno u sport rubrici iza dnevnika.
-
tonto
#408 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Dobri komentari NBA lige su prije svega zasluga Edina Avdića koji o košarci zna gotovo sve. Hadžić ga solidno prati. Vilić je višak, a da je još Vugdalić tu ja bih se pržio žarom cigare.Ridjobrki wrote:Ali fakat, onom Hadžiću svaka čast. Godinama me živciraju domaći komentatori koji mi ne daju da uživam u tekmama (u zadnje vrijeme ako mogu naći tekmu na netu pogledam je tamo iako ima na TV-u) pa mi je drago da se ima neko i za pohvaliti. Stvarno se vidi da se lik pripremi za utakmicu, uvijek je pun podataka i što je najvažnije - ima mjeru, ne davi i ne zatrpava glupostima. Mislim da smo u odnosu na druge zemlje regije u jednoj stvari fakat privilegirani - imamo i NBA i dobro praćenje (još samo da nije onog depresivnog klavirskog intermezza deset puta u jednom satu, znate na šta mislim...).
- karanana
#409 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
haha, i ja sam ovo zamijetio. kaze abramovic je osjetio finansijsku krizu. procjenjuje se da je do sada izgubio 3 miliona eura a procjenjuje se da je njegovo bogatstvo oko 7 milijardi eura. uh jebote, bas je puno zijanio. izgubio je citavih 0,04% njegovog bogatstva.Ridjobrki wrote:
covjek toliko potrosi dok napuni rezervoar svoje jahtice.
- Ridjobrki
#410 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Dobri komentari NBA lige su prije svega zasluga Edina Avdića koji o košarci zna gotovo sve. Hadžić ga solidno prati. Vilić je višak, a da je još Vugdalić tu ja bih se pržio žarom cigare.
Onda svaka čast Edinu Avdiću.
Ma Abramovič je fakat zijanio 3 milijarde, to je istina. Ali onaj isključi mozak i ne zna ni gdje veže ni gdje driješi. U zadnjih deset min je samo drvio o smjeni Scolarija iako to niko živ nigdje ne spominje. Debilana teška...
haha, i ja sam ovo zamijetio. kaze abramovic je osjetio finansijsku krizu. procjenjuje se da je do sada izgubio 3 miliona eura a procjenjuje se da je njegovo bogatstvo oko 7 milijardi eura. uh jebote, bas je puno zijanio. izgubio je citavih 0,04% njegovog bogatstva.
covjek toliko potrosi dok napuni rezervoar svoje jahtice.
- karanana
#411 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
ma mozda je abramovic zijanio 3 milijarde, ali definitivno nije 3 miliona
- Mikado
#412 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Nakon sto je Vucinic zabio za 2:2karanana wrote:bas je bezveze. ima nekad ok komentare ali vecinom sere. zapetlja se sa komentarom i paraleleom sa sefom berlusconijem i obn-om.
raduj se crna goro, raduj se podgorice, haha.
Sasa: "Gori Crna Gora"
Poslije toga govori kako su dobili poruku iz Crne Gore u kojoj pise da je Crna Gora na nogama
-
Eborg
#413 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Sasha:"Ne bih bio Anceleottiju u kozhi ako ga sutra sretne gospodjica Victoria.Nezgodna je ona."
Hadzhic:"Ma zgodna je Victoria." (smijeh)
Sasha:"Ma ja sam rekao da je nezgodna,a ne da je ne-zgodna." (smijeh)
Kraljevi!
Hadzhic:"Ma zgodna je Victoria." (smijeh)
Sasha:"Ma ja sam rekao da je nezgodna,a ne da je ne-zgodna." (smijeh)
Kraljevi!
-
king0fmist
#414 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
"PAKO" potpokava, potegao kao ferrari tek iskovan, a tu su i zelje cestitke i poruke.
http://www.youtube.com/watch?v=nPFVTip1DZ8
http://www.youtube.com/watch?v=nPFVTip1DZ8
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#415 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Juve-Fiorentina
Hadzic: Giovinco ima nadimak atomski mrav
Vugdalic: Onda za njega moze ona mali mrav mali mrav u njedrima nest`o

Hadzic: Giovinco ima nadimak atomski mrav
Vugdalic: Onda za njega moze ona mali mrav mali mrav u njedrima nest`o
- abondanzieri
#416 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
"Greda je spasila Sampdoriju,sad da li je od borovine ili hrastovine ne znam" 
- BarbaDue
#417 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
abondanzieri wrote:"Greda je spasila Sampdoriju,sad da li je od borovine ili hrastovine ne znam"
ne znam zasto on raju toliko živcira, meni je on super
pa zar nije zadovoljstvo gledas utakmicu i usto jos se nekoliko puta zavalis od smjeha
kralje je tita mi
-
saale
#418 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
BarbaDue wrote:abondanzieri wrote:"Greda je spasila Sampdoriju,sad da li je od borovine ili hrastovine ne znam"![]()
![]()
![]()
![]()
A MOZDA JE ALUMINIJSKA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam zasto on raju toliko živcira, meni je on super
pa zar nije zadovoljstvo gledas utakmicu i usto jos se nekoliko puta zavalis od smjeha![]()
![]()
kralje je tita mi
- janje_
#419 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
tip je odvratan i NBA prenosi su mi uzivancija kad nema ovog tipa..tonto wrote:Dobri komentari NBA lige su prije svega zasluga Edina Avdića koji o košarci zna gotovo sve. Hadžić ga solidno prati. Vilić je višak, a da je još Vugdalić tu ja bih se pržio žarom cigare.Ridjobrki wrote:Ali fakat, onom Hadžiću svaka čast. Godinama me živciraju domaći komentatori koji mi ne daju da uživam u tekmama (u zadnje vrijeme ako mogu naći tekmu na netu pogledam je tamo iako ima na TV-u) pa mi je drago da se ima neko i za pohvaliti. Stvarno se vidi da se lik pripremi za utakmicu, uvijek je pun podataka i što je najvažnije - ima mjeru, ne davi i ne zatrpava glupostima. Mislim da smo u odnosu na druge zemlje regije u jednoj stvari fakat privilegirani - imamo i NBA i dobro praćenje (još samo da nije onog depresivnog klavirskog intermezza deset puta u jednom satu, znate na šta mislim...).
- KPNCTNJAH
#420 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Inter-Milan .. Milan daje gol i smanjuje na 2-1 i ovaj drugi od silnog uzbudjenja (navija za Milan) vice: "KAKVIH JE 15 MINUTA PRED NAMA?!" a Sasa hladno odgovara: "Regularnih" ... 
-
dimu
#421 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
abondanzieri wrote:"Greda je spasila Sampdoriju,sad da li je od borovine ili hrastovine ne znam"
danas na utakmici Juve-Sampdoria je precku i stative oslovljavao sa "aluminij" ...
svaka mu cast vidi se da zna sve o fudbalu cim je upucen u to od cega su napravljeni golovi na pojedinom stadionu...
stvarno je dosadan, pogotovo sa onim "o la la" kad je neka prilika ili nesto hahaha seljacina prava....
a veceras se zamalo ne posvadjase on i onaj drugi, ocito je da Sasa favorizuje Inter pa se posvadjase je li bio faul na Inzhagiju ili nije
- KPNCTNJAH
#422 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
"Na koncu konca", ja mislim da to ponovi po 20 puta ...dimu wrote:abondanzieri wrote:"Greda je spasila Sampdoriju,sad da li je od borovine ili hrastovine ne znam"
danas na utakmici Juve-Sampdoria je precku i stative oslovljavao sa "aluminij" ...
svaka mu cast vidi se da zna sve o fudbalu cim je upucen u to od cega su napravljeni golovi na pojedinom stadionu...
![]()
![]()
![]()
stvarno je dosadan, pogotovo sa onim "o la la" kad je neka prilika ili nesto hahaha seljacina prava....
a veceras se zamalo ne posvadjase on i onaj drugi, ocito je da Sasa favorizuje Inter pa se posvadjase je li bio faul na Inzhagiju ili nije![]()
![]()
ja mislim da bi se potukli da je sviran penal za Milan tada...
![]()
- rado_vidjen
#423 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
ola la la...aj aj aj aj hahahhahaha
bekan!
hadzic mi je nejasan : juve ili milan ?
bekan!
-
nikad_izvini
#424 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Najjači je bio kad je objašnjavao promjenu frizure kod Ronaldinja i kad reče "to se pitao njegov ljepši pol" 
-
musac
#425 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Hadzic navija za Juve (citaj: raduje ga kad Inter gubi). Tako je bilo i veceras... dao bi sve da je Milan pobjedio.rado_vidjen wrote:ola la la...aj aj aj aj hahahhahaha
bekan!