I ko je sad lud, mi sto "setamo" ili oni sto nas pitaju zasto setamo?
PROTESTI, 08.03.2008. god. u 13h
-
skojotovski
sta je bilo? kasno sam upo u kucu. vidio sam samo novi spot Dubioza kolektiv - Suti i trpi. EXTRA!!!
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
Gosti emisije bili lik iz centra civilnih inicijativa i predstavnik Narodnog fronta iz RSa. Na Bakirovo pitanje, jel' revolucija jedina solucija dobi odgovor da je sve pokusano. Istrazivanja, upozoravanja... ovako nam ostaje jedino ulica... i sami politicari svojim ponasanjem zovu narod na ulicu.skojotovski wrote:sta je bilo? kasno sam upo u kucu. vidio sam samo novi spot Dubioza kolektiv - Suti i trpi. EXTRA!!!
I onda... premijera spota od Dubioze.
Vjerovatno ce kasnije okaciti citavu emisiju OnLine pa pogledajte: link
-
sinergija
Jeli neko gledao Alfu sinoc. kazu da je mama bila i da je optuzila SDP za organizaciju protesta.
eto ako niste znali iza svega stoji SDP. rekla mama. a treba slusati starije.
Zaboravih spot Dubioze extra.
vidimo se 08032008
setajmo do pobjede!
eto ako niste znali iza svega stoji SDP. rekla mama. a treba slusati starije.
Zaboravih spot Dubioze extra.
vidimo se 08032008
setajmo do pobjede!
Last edited by sinergija on 03/03/2008 20:59, edited 1 time in total.
-
neoxxx
Ma pocelo je sa izvjestajem Centra civilnih inicijativa (mislim da je na jednoj od stranica ovdje takodjer postavljen link) i katastrofalnim zakljuccima do kojih su dosli. Onda se i ovaj lik iz Narodnog fronta ukljucio sa kriminalnom situacijom u RS-u, prozivanjem, optuzivanjem kako su ti ljudi iz fronta domaci izdajnici, strani placenici i sl. E onda je Bakir pitao sta misle o ovim protestima koje gradjani Sarajeva organizuju (mislim da je spomenuo i da odziv nije bas ocekivan) i da li je to rjesenje. Lik iz RS-a drito u kost - revolucija jedino rjesenje, izlazak gradjana u svim gradovima u BiH na ulice! Lik iz CCI je bio malo suzdrzaniji, ali je rekao da buduci da izgleda nikakvi razgovori nece nista promijeniti da je to (izlasci na ulice) krajnja mogucnost, za koju nije siguran sa kakvim ishodom bi mogla zavrsiti...
Toga se mogu sjetiti
Toga se mogu sjetiti
-
skojotovski
to je dobro! valjda ce ljenguze upaliti u glavi, pa u subotu izaci! 
-
Marko99
Ne daj se legendo tek je pocelo, a zapamti mi smo to zapoceli! I naspavaj se da ne bude ovo normalna drzava a ti da postanes nenormalan!Zox wrote:Ja samo da kazem da i ako gubim snagu, to zadrzavam za sebe. Osjecam neku vrstu odgovornosti i idem dalje.
Toliko sam neispavan da ponekad fasujem halucinacije
-
skojotovski
nagradno pitanje:
ko je ludi: Laka ili sestra mu u njega?

ko je ludi: Laka ili sestra mu u njega?
- Alhemicarkaa
Dobro je, nisam jedina...Zox wrote:Ja samo da kazem da i ako gubim snagu, to zadrzavam za sebe. Osjecam neku vrstu odgovornosti i idem dalje.
Toliko sam neispavan da ponekad fasujem halucinacije
kako je dobar onaj spot od Dubioze kolektiv, ono bi se trebalo stalno pustati na svim stanicama...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ono treba skinuti i pustati na protestima...Alhemicarkaa wrote:Dobro je, nisam jedina...Zox wrote:Ja samo da kazem da i ako gubim snagu, to zadrzavam za sebe. Osjecam neku vrstu odgovornosti i idem dalje.
Toliko sam neispavan da ponekad fasujem halucinacije![]()
kako je dobar onaj spot od Dubioze kolektiv, ono bi se trebalo stalno pustati na svim stanicama...
-
Final Cut
http://www.youtube.com/watch?v=PH0vsRPAWCg#GU5U2spHI_4
Slika govori kao 1000 riječi
Slika govori kao 1000 riječi