Hajmo malo pozitive na ovu temu, zar ne tezimo ka tome? Stipu pricu ko kako vjeruje, bitno je da smo mi svi djuture sretni, i da privlacimo pozitivne stvari.. Izvjestaj dana, posao super ide, sve se neka nova vratanca otvaraju, i danas u gradu onako fino muz i ja popismo kafu, i krenuli do BBI da sebi kupim neku sminku. Uzmem rumenilo i tus za oci, uzmem Rimmel jer mi je njihovo rumenilo ok. Nema nikakvog snizenja, ali svejedno mi je. Dolazim na kasu, zena ukucava djeciju hranu i sminku, i govori mi danas vam je 20% na Rimmel

Ako je moguce jos banalnije od serpe, ali smijte se vi, ja se fino vratim i nakupujem svakakve sminke.Eto

Sad trazim avionske karte, katastrofa skupe, ali znam da cu naci nesto super jeftino, ko da gledam
Slusala sam danas nesto, Abraham naravno

i kaze ako je neko oko nass negativan, nema smisla da i mi budemo negativni.. Ako je na TV-u nesto negativno, neko mrzovoljan, ne ugasimo TV, jer nema veze s nama. Zasto onda pravimo razliku kad je u pitanju neko negativan ko je u istoj sobi? To jednako malo veze ima s nama. Na TVu je masa negativnih stvari koje ne volimo, pa ga nikada ne gasimo (ustvari ja ga "gasim" jer ga i nemam

ali vecina ljudi ne moze zamisliti svoj zivot bez TV-a). Pomislite na djecu, vi mozete biti mrzovoljni, neraspolozeni, ljuti, a djete nece ni primjetiti. Djeteta nije briga jeste li vi lose raspolozeni, ono samo nastavlja sa svojom igrom, jer njega nije briga sto ste vi mrzovoljni. To je vas problem, i ono nastavlja sa svojom igrom jer vase raspolozenje nema veze s njim. Mislim da je to jedan od najboljih primjera koje sam cula.. Zaista nam je potrebno vise infantilnosti
Eto to mi je popravilo dan. To me opet nije sprijecilo da reagujem kad je taxi dosao, i uzeo drugu musteriju nama ispred nosa (to je muz dozvao, ponovio je 5 puta, pozuri da nam taxi ne ode, pozuri da nekog drugog ne uzme, a ja citavo vrijeme razmisljam on doziva, sad ce tako i biti, umjesto da kontam bice taxi, ali.. sta´s...). I kad se to desilo sam odreagovala "supci, papci, vazda isto", a posto sam sada u tom nekom energicnom periodu kad sam jako povezana sa izvornom energijom, manifestujem sve prilicno brzo, mozete pogoditi sta se desilo- dosao je jos jedan taxi, i onda je OPET, i TAJ DRUGI, uzeo drugu musteriju nama pred nosom. Meni je bila kriza jer je beba s nama, i bilo mu je zima, i onda sam iz te neke ljutnje pocela trcati za njim kad je stao na semaforu. Ne znam sta bih da sam ga stigla, to je bilo instinktivno

Onda sam nazvala Sarajevo taxi, rekla da posalju novog, da su retardirani i da cu se zaliti, i onda sam se u po frke skontala da nastavljam privlaciti lose stvari, tako da sam mirno zapisala broj za zalbe, zahvalila joj se i smirila. I ponavljala sebi, sve je ovo dio necega, ovo je dio neceg dobrog, mozda je ovako bolje... I onda dodje taxi, sa najprijatnijim taxistom kojeg smo sreli, i rece nam da su obojica taxista koji nas nisu primili pusaci (uvijek zovemo nepusaca jer sam tezak alergicar) i da su se javili na poziv samo zato sto su zbirovi. Da sam usla u njihovo auto, mozda bih dobila napad astme, i zavrsila u hitnoj. Poenta- uvijek smo na upravo tom mjestu na kojem treba da budemo, sve je savrseno SAD. Sve je super. Pa cak i pola sata cekanja na taxi
I Melanholik, izvini molim te. tek sad vidim da si ti na temi daleko duze i daleko aktivnija, bas je bezveze ispalo.. Znas, s obzirom na moje kilometarske postove, tesko je naci vremena da i citam sve

Tako sam ja onako povrsno preletila temu, i odmah se dala na pisanje, sva sretna sto ima ljudi sto su spoznali ono sto ja znam, i sad ja lafo starosjedioc na temi tebi kao zelim dobrodoslicu

Bas sam top

Halali

Uglavnom, drago mi je da si tu, veliki si inspirejsn. Imam i ja velike ciljeve- sve je to vec nase, samo trebamo da dodjemo i uberemo
Zahvalna sam na ovom forumu, sto mozemo razmjenjivati misljenja, inspirisati jedni druge..
A fato morgano

Ako mislis da neko ne moze biti pripadnik neke vjere i istovremeno koristiti zakon atrakcije u svoju korist (znao on to ili ne znao, poenta je da je povezan sa visom energijom..), imam samo dvije "rijeci" (ok imena, da ne kazes nisu to rjeci

) za tebe - Sulejman Bulgari
Ne trebaju nam etikete, treba nam pozitiva, ljubav, treba da shvatimo koliko smo velicanstveni, koliko je zivot divan..Eto sta nam treba