Vojislav Šešelj

Post Reply
mO k3

#401 Re: Vojislav Šešelj

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:
mO k3 wrote:Bas da vidim hoce li smjeti u hrvatsku uci ... :mrgreen:
Smije on, al ne znam bas hoce li mu Hrvati dati.
Vala bas moj tomo
Kakav je lud sada ce mi biti prva posjeta bih i potom u hrvatsku , valjda hoce sa kolindom da ide u svinger klub :mrgreen:
Drinski

#402 Re: Vojislav Šešelj

Post by Drinski »

Tomahawk11 wrote:
Drinski wrote:
Ripicipi wrote:
pa uskrate iz razloga naciona.sigurnosti i javnog reda, to je diskreciona ocjena gran.policije. ili ga puste, uhapse i izruce u Zagreb.

Ti si djetinjast ako mislis da to tako moze u BiH :-)
Moze, vjeruj mi na riječ, al pod uslovom da Bakir radi svoj posao i poturi kasnije svoja leđa za tog sefa u graničnoj policiji. kad moze poturati leđa za Seniju ili Osmicu ili onog Kuku iz Tuzle, moze vala i ovdje.
Bake?! Hoce, sve trci. Zagalamice na Vucica da se angazuje oko Seselja :mrgreen:
pa vidis da moze. naravno, ti mislis da to ovaj nece da uradi, ja se sa tim slazem, ali je ocito da se moze uraditi.
Patriotska_Liga

#403 Re: Vojislav Šešelj

Post by Patriotska_Liga »

oridjidji wrote: Pa jel on jedini koji treba da brine o BiH?
Koliko vidim ovdje imamo tri clana predsjednistva, imamo nadleznosti koje su im ustavom dejtonskim dodjeljene, postoji ustaljeni protokol, jel on jedini odgovoran ako se nesto ne uradi u BiH? Niti sam za njega glaso, niti za njegovu stranku, al da za postojece stanje njega samo krivim, bilo bi cisto preseravanje, ko da u ovoj drzavi ne postoji vlast, opozicija, nvo, hiljadu komponenti drzave i drustva koji trebaju da brinu o boljitku u drzavi... a svi redom su zakazali... svi svojim amaterizmom.
Imamo tri člana Predsjedništva. Jedan otvoreno radi protiv BiH, drugi ispod žita, tako da - da, samo i jedino Bakir Izetbegović ima ulogu da brani ovu državu. I kao član Predsjedništva i kao predsjedni SDA, stranke koja je pomela izbore među Bošnjacima. Znači protutnjala najbrutalnije, skoro kao 90-te.

Da li to Bakir Izetbegović i SDA rade, da li brinu? Ne rade i ne brinu i u tome je problem.
Last edited by Patriotska_Liga on 31/03/2016 16:09, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#404 Re: Vojislav Šešelj

Post by dezurni_ucenik »

VOJISLAV SESELJ ‏
12 година их јебем а и даље ме желе!
oakville

#405 Re: Vojislav Šešelj

Post by oakville »

Ova presuda je neprocjenjivo lijep poklon i Albancima i Bošnjacima i Hrvatima (po abecednom redu, ABH):

1. Konto jednog nebitnog Šešelja, nema više priče o nepravednom antisrpskom sudu u Hagu. Neprocjenjivo :D :D
2. Šešelj u Srbiji - konačno glas istine. Nema više proevropskog pretvaranja, jer Vojo je glas istine. Nema više onu snagu koju je imao ranije ali dobar glas daleko se čuje :D.
2. Da se i gore navedeni ABH malo dozovu pameti, jer su se opustili i okrenuli hapanju i korupciji, misle da su bogom dani i da imaju podršku za ovo ili za ono. A sve se može okrenuti u sekundi.

I još ne bi bilo loše da Pravni Fakultet Univerziteta u Sarajevu nakon drugostepene presude dodijeli počasnu plaketu svom bivšem najboljem studentu Vojislavu Šešelju- 10 godina braniti sam sebe i još biti oslobođen i protiv volje Srbije, to je uspjeh.Šešelj je prvi koji je uspjeo da porazi srpsku politiku na njenom terenu :D
Last edited by oakville on 31/03/2016 16:11, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#406 Re: Vojislav Šešelj

Post by hrasno38 »

oridjidji wrote:Pa jel on jedini koji treba da brine o BiH?
Koliko vidim ovdje imamo tri clana predsjednistva, imamo nadleznosti koje su im ustavom dejtonskim dodjeljene, postoji ustaljeni protokol, jel on jedini odgovoran ako se nesto ne uradi u BiH? Niti sam za njega glaso, niti za njegovu stranku, al da za postojece stanje njega samo krivim, bilo bi cisto preseravanje, ko da u ovoj drzavi ne postoji vlast, opozicija, nvo, hiljadu komponenti drzave i drustva koji trebaju da brinu o boljitku u drzavi... a svi redom su zakazali... svi svojim amaterizmom.
Hahahhaha citas li ti kada sebe....ja nikad u zivotu nisam glasao za neki NVO ili slicne organizacije nego za partije koje trebaju da vode drzavu ali da za to imaju i odgovoronost. Kako je vrlo jednostavno svoju zenu mogao postaviti na mjesto direktora najvece bolnice u BiH mogao je i pokazato malo liderstva a ne da ga Vucic pisa jednom mjesecno a Covic jednom dnevno. Jedini program kojeg provodi SDA je pokriti apsolutno sve sfere drustava svojim ljudima sto se npr. moglo vidjeti neki dana sa izborom UO u kantonu Sarajevo gdje nije izabran apsolutno niti jedan jedini nebosnjak izmedju 50 ljudi ali zato ovdje ih ima koliko hoces i tada su bili odlicni!!!!

https://www.facebook.com/Veterani-Dobri ... 928421046/

i nisu samo Dobrinje ovdje nego cijelog grada Sarajeva!!!!
Mislim da samo naglasim da ovo vazi za sve one koji su duze vrijeme obnasali ili obnasaju vlastu u F BiH. RS je genocidni entitet koji je poklonjen potpisom Izetbegovica genocidasima i od njih i ne ocekujem da brane BiH.
Last edited by hrasno38 on 31/03/2016 16:12, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#407 Re: Vojislav Šešelj

Post by dezurni_ucenik »

E naivni ste vi koji mislite da ce Srbija sada otici u izolaciju zahvaljujuci oslobadjajucoj presudi Seselju. Realnost je da ce prije oni u EU nego mi. Zao mi je i mene samog sto sam bio naivan.
O'zone
Globalni moderator

#408 Re: Vojislav Šešelj

Post by O'zone »

Napokon malo pravde za srpski narod........iskali su je...
Warashii

#409 Re: Vojislav Šešelj

Post by Warashii »

Bez ikakve namjere da nekog branim, a narocito neke radikale koji se sa bombama raznose sirom svijeta, ali kako onda mogu biti krivi ovi po BiH, Austriji, Svicarskoj, Njemackoj, i sl. kada vrbuju ove po tim zemljama i salju ih u Siriju?
Ako po tim paradzematima ljude navode na pogresno i zamagljuju im razum? Kako to da Seselj nije kriv za identicne stvari?
dezurni_ucenik

#410 Re: Vojislav Šešelj

Post by dezurni_ucenik »

minvajl in boznia

http://www.klix.ba/biznis/predstavljen- ... 60331110#1

Prodavanje magle dok drzava ide u kurac. A istocne komsije mecu li ga mecu, ne vade.
Drinski

#411 Re: Vojislav Šešelj

Post by Drinski »

Warashii wrote:Bez ikakve namjere da nekog branim, a narocito neke radikale koji se sa bombama raznose sirom svijeta, ali kako onda mogu biti krivi ovi po BiH, Austriji, Svicarskoj, Njemackoj, i sl. kada vrbuju ove po tim zemljama i salju ih u Siriju?
Ako po tim paradzematima ljude navode na pogresno i zamagljuju im razum? Kako to da Seselj nije kriv za identicne stvari?
sjoj tebe, pa kada bi neko održao u bilo kojoj clanici EU ovakav govor ko Seselj, odmah bi zaglavio u zatvoru. ne mora nista drugo uraditi, dovoljno je da odrzi ovakav govor i otisao bi u zatvor.
hrasno38

#412 Re: Vojislav Šešelj

Post by hrasno38 »

dezurni_ucenik wrote:minvajl in boznia

Prodavanje magle dok drzava ide u kurac. A istocne komsije mecu li ga mecu, ne vade.
Otvaraju se centri u kojima ce se istina zaposliti ljudi ali od kojih ce vecina imati vise nego mizerne plate. Jebem ti drzavu u kojoj vlast nije u stanju da napravi jednu postenu fabriku a zatekla ih je na stotine i nisu sve cetnici zapalili. I onda mi neki ovdje pricaju o divnoj porodici Izetbegovic koja zivi i vlada zemljom u kojoj je samo njima i njihovim ahbabima dobro a sve ostale ko jebe.
O'zone
Globalni moderator

#413 Re: Vojislav Šešelj

Post by O'zone »

Ma šta te boli k.... i onako je to sve do Maja mjeseca i onda BOOM!

http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /160331037

:mrgreen:
hrasno38

#414 Re: Vojislav Šešelj

Post by hrasno38 »

O'zone wrote:

hehehe tako su se smijali i pravom Nostradamusu pa pogodi covjek sve u buducnosti!
Scopio

#415 Re: Vojislav Šešelj

Post by Scopio »

Image
Patriotska_Liga

#416 Re: Vojislav Šešelj

hrasno38 wrote:

Otvaraju se centri u kojima ce se istina zaposliti ljudi ali od kojih ce vecina imati vise nego mizerne plate. Jebem ti drzavu u kojoj vlast nije u stanju da napravi jednu postenu fabriku a zatekla ih je na stotine i nisu sve cetnici zapalili. I onda mi neki ovdje pricaju o divnoj porodici Izetbegovic koja zivi i vlada zemljom u kojoj je samo njima i njihovim ahbabima dobro a sve ostale ko jebe.
A kakve više fabrike i neka stvar. Pa sve razvijene zemlje su mehanizovale proizvodnju, sve manje ljudi radi u fabrikama i to rade sve lakše poslove, a ti bi naše ljude ponovo gurn'o u fabrike da rade teške poslove. Sjašite više i s tim fabrikama.
dezurni_ucenik

#417 Re: Vojislav Šešelj

Post by dezurni_ucenik »

hrasno38 wrote:

Nosanje kutija, rad u skladistu, hamalisanje begovima - sve je to domena Bakirovih 100 000 radnih mjesta. Imao fakultet nemao - to je radno mjesto. Ko te jebe sto si nesretnik pa ne mozes naci posao u struci, budi nosac, budi sluga, vazal, hamal postratnim skorojevicima koji su do 92.godine svjetla gasili sjekirom. Nasa politika se svodi na upravo to sto si napisao, daj da meni bude dobro, ostale ko jebe. Nemas nikakvih lobista, dicimo se nekakvim fantomskim investicijama u nekakve nebitne centre i hotele od kojeg moze samo elita da hajruje a mi da stojimo sa strane i da slinimo. Imas predsjednika koji se javno ponosi da se otvara Zara u Sarajevu i da je sredio tursku donaciju od 100 krava tamo nekom selu kod Zepca. Nikakve vanjske strategije, nikakve unutrasnje politicke strategije. Unistavamo sami sebe, unistavaju nas drugi, a mi ko narod nista ne radimo osim sto svake cetiri godine iste zaokruzujemo.
dezurni_ucenik

#418 Re: Vojislav Šešelj

Post by dezurni_ucenik »

O'zone wrote:

:lol: koji je to po redu asteroid. Al ne treba se zajebavati - i corava koka zrno ubode. :-)

A sjecas se sta nam je baba Vangla prorekla. zipa ovo :lol:
2010. - Početak 3. svjetskog rata. Rat će početi u studenome 2010. i završit će u listopadu 2014. Počet će kao običan rat, zatim će biti koršteno prvo nuklearno, a zatim i kemijsko oružje.

2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na sjevernoj polutci neće ostati ni životinja ni biljaka. Muslimani tada počinju kemijski rat protiv preostalih Europljana.

2014. - Većina ljudi patit će od čireva, raka kože i drugih kožnih bolesti (kao posljedica kemijskog rata).

2016. - Europa je skoro bez ljudi.
Patriotska_Liga

#419 Re: Vojislav Šešelj

Ona je mislila 2010. hidžretske godine.
Ludzak

#420 Re: Vojislav Šešelj

Post by Ludzak »

Čovjek je verbalno razjebao HAG i tu mu skudam kapu. Pametniji je od 90% sudija koji su mu sudili. I kao rezultat toga oni su ga morali osloboditi.
dezurni_ucenik

#421 Re: Vojislav Šešelj

Post by dezurni_ucenik »

Patriotska_Liga wrote:Ona je mislila 2010. hidžretske godine.

Samo se ti zajebavaj, kad krenu prorocanstva da djeluju retroaktivno. :-)
hrasno38

#422 Re: Vojislav Šešelj

Post by hrasno38 »

Patriotska_Liga wrote:
hrasno38 wrote:

A kakve više fabrike i neka stvar. Pa sve razvijene zemlje su mehanizovale proizvodnju, sve manje ljudi radi u fabrikama i to rade sve lakše poslove, a ti bi naše ljude ponovo gurn'o u fabrike da rade teške poslove. Sjašite više i s tim fabrikama.
Ma ja... :-)
hrasno38

#423 Re: Vojislav Šešelj

Post by hrasno38 »

Ludzak wrote:Čovjek je verbalno razjebao HAG i tu mu skudam kapu. Pametniji je od 90% sudija koji su mu sudili. I kao rezultat toga oni su ga morali osloboditi.
Tako je ali to izgleda masa ne moze jos uvijek da dokuci!
ExNihilo

#424 Re: Vojislav Šešelj

Post by ExNihilo »

Sad kad haški optuženici krenu angažovati Šešelja da ih brani. Mogao bi ostvariti zapaženu karijeru. :D
VjecitiStudent

#425 Re: Vojislav Šešelj

Post by VjecitiStudent »

Patriotska_Liga wrote:
hrasno38 wrote:

To "sve manje" u prevodu znači da u razvijenim zemljama 1/3 zaposlenih radi u proizvodnji, nekoliko procenata u poljoprivredi, ostatak u uslugama, dok mi imamo samo administraciju, usluge i ... dijasporu.
Post Reply