Smanjio sam broj igraca koji draftujemo za 4.
imajte na umu da nas je malo u ligi, tako da ce svakako ostati finih igraca i za poslije.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
A to si upravu, ja skroz zaboravio, pa gdje su nam oni iz prosle sezone, bilo nas je 13 ako se dobro sjecam. Ja cu vidjeti da zovnem, jos ovog jednog jarana sa kojim sam igrao zadnjih par sezona, ako bude htjeo, da nas barem 10 bude. Neka i ostali zovu ako imaju koga 12 bi idealno bilo.Neelix wrote:ma i meni odgovara petak ponoc, nije problem, a eto i tebicekam ostale da se jave
Hako je jedini zasad protiv
potrudi se Hako da stignes
imajte na umu da nas je malo u ligi, tako da ce svakako ostati finih igraca i za poslije.
Gosn Neelix,Neelix wrote:ma i meni odgovara petak ponoc, nije problem, a eto i tebicekam ostale da se jave
Hako je jedini zasad protiv
potrudi se Hako da stignes
Neelix wrote:ljudi, imal vas???? hocemol opet![]()
![]()
pocela je registracija![]()
hajmo jedan rani draft ovih dana odradit
evo ja sam kreirao head to head ligu
ID# is 27937 and the Password is nba
cekam vas
Nije ti to ono kao u casopisu kosarka sto je bilo, ovdje se svaka statisticka kategorija gleda posebno i bitno je da ti je neko dobar bloker isto kao sto je bitno da je dobar strijelac ili dobar skakac itd. Uostalom kad udjes na ligu idi na players i imas ranking najboljih fantasy igraca iz prosle sezone, gdje dominiraju igraci koji su dobri u sto vecem broju statistickih kategorija, a ni u jednome nisu katastrofalni, tako da sami vrh naravno cine paul, camby, garnett iako to nisu igraci koji zabijaju veliki broj poena. Dok recimo s druge strane imas d.howarda koji nije u top 50 igraca iako je jako dobar u poenima, skokovima i bananama, ali ima prelos procenat suta slobodnih bacanja, veliki broj izgubljenih lopti i zanemariv broj asistencija i 0 trica, te tako umanje ove njegove pozitivne statistikeSpliff.Master wrote:valja momci...jedva cekam da vas oderem...![]()
Neelix, opet, gracias....
Samo jos jedno pitanje: da li su asistencije i skokovi vise uvazeni nego poeni...
primjer: za svaki poen igrac dobiva jedan poen, duple za skog, a cak troduplo vise za bananu ili ukradenu loptu...?
Na primjer, iako Marcus Camby garant nece zabiti vise od 20 peona ni u jednoj utakmici, idalje ce biti 'fantasy wet-dream' zbog silnih banana i skokova...kapish?
mislim da si ovo mogao skontati iz pretkodnog sesalmirovog postaSpliff.Master wrote:valja momci...jedva cekam da vas oderem...![]()
Neelix, opet, gracias....
Samo jos jedno pitanje: da li su asistencije i skokovi vise uvazeni nego poeni...
primjer: za svaki poen igrac dobiva jedan poen, duple za skog, a cak troduplo vise za bananu ili ukradenu loptu...?
Na primjer, iako Marcus Camby garant nece zabiti vise od 20 peona ni u jednoj utakmici, idalje ce biti 'fantasy wet-dream' zbog silnih banana i skokova...kapish?
Uglavnom nemoj jos mjenjat, neka stoji head to head. Valjda ce uci onaj jaran sto sam jucer govorio, poslao sam mu ID i pass, rekao je da ce uci, haj valjda nece izradit do subote.Neelix wrote:i ja tek to sad vidimjest, to znaci. nista, ako bude neparan broj, promijenit cu neposredno prije drafta scoring sistem u rotissierre, jebiga.