21/06/2017 19:32Cookie85 wrote:Nisam ni gledaopijo_zoljo wrote:malo si kvoto Boga pitaj od kad post...Cookie85 wrote:[quote="Mayheevo citam na drugoj temi kako se zene porede s kravamaljepota
![]()
kad vec pitate, sta nedostaje (vecini) nasih muskaraca - karakter, sarm. tj barem vecini koje sam ja upoznala.[/quo
Kakve li ti upoznajesKad ni jedan ne valja
![]()
Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- biggrin
#401 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
-
Korisničkoime
#402 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Jbg opisa 99% BH gradjana, nadam se da ste vec sebi nasle nekoga jer taj je iznimka od ostalih ili da ste vani tamo su mozda ljudi drugaciji.sherbett wrote:dobar osjecaj wrote:Bivalo se u neznanju sa svakakvim ljudima. Dok ne upoznaš ljude, ne znaš s čim imaš posla.
S kakvim muškarcem sada ne bih mogla biti? Uopšte kod svih ljudi me odbija narcizam, bezobzirnost i okrutnost prema drugim ljudima. Ljudi koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i koji olako osuđuju druge ljude ili čitave grupe ljudi. Licemjerni i ljudi koji olako govore stvari koje ne misle i ne osjećaju – jednostavno ljudi kojima se ne može i ne smije vjerovati.
Biram da ne budem s primitivnim, sebičnim, arogantnim držačima monologa, muškarcima koji paušalno mrze žene, starije ljude, migrante, ljude drugačijeg porijekla.
Biram da ne budem s muškarcem koji je dosadan, nema smisla za humor, ne zna ništa praktično raditi, neće da se brine za sebe, pa ni za mene kad je potrebno, i zapravo nije zdrav ni sposoban da se upusti u građenje zdravih odnosa s drugim ljudima.
Nije mi dobro ni u okruženju ljudi koji se cijeli život striktno drže nekih principa, koji su isključivi i koji se nikada ne preispituju. Izgled i ostali sitni detalji se mogu mijenjati, poboljšati, naučiti, odučiti ili zanemariti kad osoba ima kvalitetnu osnovu od koje se može puno napraviti.![]()
Jos bih dodala skrte i one koji ne postuju i ili ne brinu o roditeljima i braci
-
Korisničkoime
#403 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Uostalom niko se spominje visoke, crne, atletske gradje, sirokih ramena, malo iskrenosti nije lose.
- biggrin
#404 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
da je nesto sl.musko napisalo, sad bi mu mozak probile sto nije naveo i sestresherbett wrote:
Jos bih dodala skrte i one koji ne postuju i ili ne brinu o roditeljima i braci
-
moonca
#405 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Visina...hm. Ali bilderi..sirokih ramena.
...zaobisla bih..
..kao I ' halapljive'
...zaobisla bih..
..kao I ' halapljive'
- dobar osjecaj
#406 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Nije to baš tačno. Ima i kod nas i svuda još uvijek divnih ljudi. Prirodno je da manje dolaze do izražaja jer se uz njih veže drugačija vrsta energije koja ne iskače i ne dominira. Kome je stalo da nađe ok osobu, isplati se baš potruditi i da se nađe i da se ulaže u tu osobu i njeguje odnos s tom osobom da što duže živite skupa.Korisničkoime wrote:Jbg opisa 99% BH gradjana, nadam se da ste vec sebi nasle nekoga jer taj je iznimka od ostalih ili da ste vani tamo su mozda ljudi drugaciji.
I to.sherbett wrote:Jos bih dodala skrte i one koji ne postuju i ili ne brinu o roditeljima i braci
-
Korisničkoime
#407 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Ma de bilder, ja nisam bilder a imam siroka ramena, doduse nisam visok i crn al ne mora se biti nuzno bilder, genetika, malo fizicke aktivnosti, nekakav sport u mladosti.moonca wrote:Visina...hm. Ali bilderi..sirokih ramena.
...zaobisla bih..
..kao I ' halapljive'
Uostalom ima i bildera koji ne izgledaju kao bilderi, znaci cilj im je ravan stimak da su malo zetegnuti sto bi nas narod rekao, nema potrebe ako se predje 30-ta da sve visi na muskarcu, stomak, guzica da dobije muske sise, pored toga i zdravije je, pogotovo ako ti je posao vezan za ured, pa 6 sati sjedis pa iz auta u kuci iz kuce u auto za godinu narusis sebi zdravlje.
-
Korisničkoime
#408 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Tesko al ako si nasla drzi ga ko malo vode na dlanu.dobar osjecaj wrote:Nije to baš tačno. Ima i kod nas i svuda još uvijek divnih ljudi. Prirodno je da manje dolaze do izražaja jer se uz njih veže drugačija vrsta energije koja ne iskače i ne dominira. Kome je stalo da nađe ok osobu, isplati se baš potruditi i da se nađe i da se ulaže u tu osobu i njeguje odnos s tom osobom da što duže živite skupa.Korisničkoime wrote:Jbg opisa 99% BH gradjana, nadam se da ste vec sebi nasle nekoga jer taj je iznimka od ostalih ili da ste vani tamo su mozda ljudi drugaciji.I to.sherbett wrote:Jos bih dodala skrte i one koji ne postuju i ili ne brinu o roditeljima i braci
- Dr. Kuca
#409 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Predpostavljam neko ko je fin brizan, dobar u krevetu.
-
moonca
#410 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
o,da kao i ..hiperseksualni poremećaj
- Boemica
#411 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Alkoholičar, narkoman, kockar, rasipnik, ljenguza, narcis, ne bih mogla biti sa muškarcem koji nema dobar odnos sa roditeljima i porodicom (osim naravno ako nema neki dobar razlog za to), neradnik, ostalo se manje-više može prešutit i progledat kroz prste.
- Xavier1
#412 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Ma koga briga sta one misle. 
-
exampLe.
#413 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Mora l' imat' para?Boemica wrote:Alkoholičar, narkoman, kockar, rasipnik, ljenguza, narcis, ne bih mogla biti sa muškarcem koji nema dobar odnos sa roditeljima i porodicom (osim naravno ako nema neki dobar razlog za to), neradnik, ostalo se manje-više može prešutit i progledat kroz prste.
- Xavier1
#414 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Ne mora, ali mora da radi na sebi i da se trudi.exampLe. wrote:Mora l' imat' para?Boemica wrote:Alkoholičar, narkoman, kockar, rasipnik, ljenguza, narcis, ne bih mogla biti sa muškarcem koji nema dobar odnos sa roditeljima i porodicom (osim naravno ako nema neki dobar razlog za to), neradnik, ostalo se manje-više može prešutit i progledat kroz prste.
- Boemica
#415 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Pa nekako mislim da se najbolje slažu ljudi sličnih finansijskih situacija, dakle, tu negdje kao i ja. Što znači - maloexampLe. wrote:Mora l' imat' para?Boemica wrote:Alkoholičar, narkoman, kockar, rasipnik, ljenguza, narcis, ne bih mogla biti sa muškarcem koji nema dobar odnos sa roditeljima i porodicom (osim naravno ako nema neki dobar razlog za to), neradnik, ostalo se manje-više može prešutit i progledat kroz prste.
- Xavier1
#416 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Nije tacno. Najbolje se slazu parovi kod kojih muskarac ima vise od zene.Boemica wrote:Pa nekako mislim da se najbolje slažu ljudi sličnih finansijskih situacija, dakle, tu negdje kao i ja. Što znači - maloexampLe. wrote:Mora l' imat' para?Boemica wrote:Alkoholičar, narkoman, kockar, rasipnik, ljenguza, narcis, ne bih mogla biti sa muškarcem koji nema dobar odnos sa roditeljima i porodicom (osim naravno ako nema neki dobar razlog za to), neradnik, ostalo se manje-više može prešutit i progledat kroz prste.vrlo malo
-
exampLe.
#417 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Uh, zena iz snova.Boemica wrote:Pa nekako mislim da se najbolje slažu ljudi sličnih finansijskih situacija, dakle, tu negdje kao i ja. Što znači - maloexampLe. wrote:Mora l' imat' para?Boemica wrote:Alkoholičar, narkoman, kockar, rasipnik, ljenguza, narcis, ne bih mogla biti sa muškarcem koji nema dobar odnos sa roditeljima i porodicom (osim naravno ako nema neki dobar razlog za to), neradnik, ostalo se manje-više može prešutit i progledat kroz prste.vrlo malo
- Boemica
#418 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Pa iskreno, niti bih mu zavirivala u platne liste i bankovne račune, niti bih dala da on zaviruje u moje.Xavier1 wrote:
Nije tacno. Najbolje se slazu parovi kod kojih muskarac ima vise od zene.
Ali po poslu koji radi može se zaključiti da li smo tu negdje što se tiče primanja, ili je razlika velika.
A baš je bitno jel' njemu plata 10 maraka veća od moje, il je moja 10 maraka veća od njegove
- Boemica
#419 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Uh, zena iz snova.exampLe. wrote:
Pa nekako mislim da se najbolje slažu ljudi sličnih finansijskih situacija, dakle, tu negdje kao i ja. Što znači - malovrlo malo
-
moonca
#420 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Xavier1 wrote:
Za nijansu je bolja atmosfera, jer se on bolje osjeca ..a, na vidiku moze biti jako puno mimoilazenja po drugim stavkama i da sve propadne...
- HAVANA
#421 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Nema tu moje tvoje.To je nase.Kuso med il govna kasikom,kusaj iz jedne contre.A najbolje kad pocnes i bez contre,da ni nju nemate.A zajedno je stvorite.Tako je mene zivot naucio.Mozda i grijesim,haj znaj.Boemica wrote:Pa iskreno, niti bih mu zavirivala u platne liste i bankovne račune, niti bih dala da on zaviruje u moje.Xavier1 wrote:
Ali po poslu koji radi može se zaključiti da li smo tu negdje što se tiče primanja, ili je razlika velika.
A baš je bitno jel' njemu plata 10 maraka veća od moje, il je moja 10 maraka veća od njegove
Last edited by HAVANA on 28/08/2019 18:00, edited 1 time in total.
- HAVANA
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#423 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
sa mnom more svaka... bujrum
-
almir90
#424 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
dobar osjecaj wrote:Bivalo se u neznanju sa svakakvim ljudima. Dok ne upoznaš ljude, ne znaš s čim imaš posla.
S kakvim muškarcem sada ne bih mogla biti? Uopšte kod svih ljudi me odbija narcizam, bezobzirnost i okrutnost prema drugim ljudima. Ljudi koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i koji olako osuđuju druge ljude ili čitave grupe ljudi. Licemjerni i ljudi koji olako govore stvari koje ne misle i ne osjećaju – jednostavno ljudi kojima se ne može i ne smije vjerovati.
Biram da ne budem s primitivnim, sebičnim, arogantnim držačima monologa, muškarcima koji paušalno mrze žene, starije ljude, migrante, ljude drugačijeg porijekla.
Biram da ne budem s muškarcem koji je dosadan, nema smisla za humor, ne zna ništa praktično raditi, neće da se brine za sebe, pa ni za mene kad je potrebno, i zapravo nije zdrav ni sposoban da se upusti u građenje zdravih odnosa s drugim ljudima.
Nije mi dobro ni u okruženju ljudi koji se cijeli život striktno drže nekih principa, koji su isključivi i koji se nikada ne preispituju. Izgled i ostali sitni detalji se mogu mijenjati, poboljšati, naučiti, odučiti ili zanemariti kad osoba ima kvalitetnu osnovu od koje se može puno napraviti.
Ovo si ti napisala neki dan na onoj temi muškarci pitaju žene. Jesi li baš sigurna da nisi to što tvrdiš?dobar osjecaj wrote: S malom opaskom što se osoba koja pita kako naći ženu za braka odlomila iz tijela četrdesetgodišnjaka plus koji pod raznim nickovima piše slične bljazgotine. Ima hiljade ispraznih komentara, odiše vlagom ustajale pećine i mraka, nakači se na iskrene ljudske priče i komentare i udara nisko - čisto jer može i jer mu ismijavanje drugih pričinjava istinsko zadovoljstvo. Glad za ismijavanjem i ponižavanjem sebe i drugih nosi od kuće i to je nešto bez čega ne zna živjeti.
-
almir90
#425 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Ti si starija generacija, kao i moji roditelji gdje se svašta nešto u slozi radilo i gradilo. Izgleda bilo je moguće da se dvoje nađu i zajedno nešto izgrade. I ako je jedno loše sa financijama prepusti da ona druga strana koja zna bolje upravlja i da se nešto konkretno izgradi u životu. Da se bude lijepo, stabilno, uz sva sranja koja se prožive da na kraju sve bude kako treba. Izgleda da toga danas ima vrlo malo, i mnogi traže puno toga a ne nude ništa ili čak vrlo malo, ne mislim na materijalno već općenito. I ovo važi za muškarce i žene, ne samo jednu stranu da ne bude zabune. Sjebana neka vremena posve došla.HAVANA wrote:[
Nema tu moje tvoje.To je nase.Kuso med il govna kasikom,kusaj iz jedne contre.A najbolje kad pocnes i bez contre,da ni nju nemate.A zajedno je stvorite.Tako je mene zivot naucio.Mozda i grijesim,haj znaj.Oko mene sto imam uspjesnih brakova,a imam ih mnogo,sve su takve price.