Za Thompsona muftija Smajkic fundamentalista

mema mo

Post by mema mo »

Slavko Jovičić Oscar wrote:
osa wrote:
ibro dirka wrote:Znam, i to sam gledao. Mislio sam da ce ici malo dublje, ali nakon frke sa emisijim o Tudjmanu i ovo je podvig. Ovo govori, doduse, vise o danasnjoj Hrvatskoj nego o Latinici.
kad će netko u bih napraviti emisiju ovakvog tipa npr. mudžahedinima, padu srebrenice, ratu sa snagana fikreta abdića i sl.
A zašto bi pravili? O Srebrenici su dva međunarodna suda rekla sve. O mudžahedinima i abdiću emisije trebaju pravit Hrvati. I arapi i babo su imali imunitet od strane Hrvatske države, imalu su "uredne" hrvatske dokumente, imali su slobodu kretanja po hrvatskoj teritoriji, HVO ih nije zaustavljao ni na jednom punktu, dok je redovno zaustavljao pripadnike Armije BiH...Zašto, ako ih Hrvati ne vole? Zašto su imali hrvatske dokumente? Zašto su se skupljali u Zagrebu? Zašto su se slobodno kretali? BiH nije kontrolisala granicu prema Hrvatskoj, jer je između bila paradržava Herceg-Bosna. Ja bih baš volio da se ova priča otvori, jer se pokazuje još jedna podvala Franje Tuđmana (eto baš u najnovijim svjedočenjima tih istih arapa), koji ih je pustio u BiH kako bi skrenuo pažnju svijeta sa konc logora po Hercegovini, 11 hiljada ubijenih Bošnjaka od strane Herceg-Bosne, i od etničkog čišćenja, i što je najvažnije od minimum 7 hiljada hrvatskih vojnika iz regularne Hrvatske vojske, koji su bili na Mostaru i Vakufu (vinkovačka, osječka, splitska brigada itd) odnosno od hrvatske agresije na BiH. Uostalom nema tih dobrovoljaca koji mogu relativizirati ulogu Hrvatske u agresiji na suverenu državu, jer Hrvatska nije meritorna da postavlja pitanje o dobrovoljcima koji su stali na stranu BiH (jer su ih uostalom sami pustili u BiH), kada se zna da su se nacisti borili u HV i HVO, a jedan je već osuđen, neo nacist Jackie Arklov, za razliku od Arapa.
gospodine slavko slazem se s vama :)
Slavko Jovičić Oscar

Post by Slavko Jovičić Oscar »

basta sljezove boje wrote:sto ne pogledas snimke iz Pecigrada na kojima Armija BiH tuce starce?

starce Muslimane, da se razumijemo, Pecigrad kod Cazina
Kakve to veze ima sa agresijom Hrvatske na BiH i masovnim zlocinima koje je sponzorirala kao npr. etnicko ciscenje lasvanske doline?
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

basta sljezove boje wrote:sto ne pogledas snimke iz Pecigrada na kojima Armija BiH tuce starce?

Kakve to veze ima sa agresijom Hrvatske na BiH i masovnim zlocinima koje je sponzorirala kao npr. etnicko ciscenje lasvanske doline?
kakve veze ima tvoj odgovor sa pitanjem onog Mostarca ose
kad će netko u bih napraviti emisiju ovakvog tipa npr. mudžahedinima, padu srebrenice, ratu sa snagana fikreta abdića i sl.
Slavko Jovičić Oscar

basta sljezove boje wrote:

Ima vrlo velike, jer je odgovor na dato pitanje (malo logike molim :-) )

S druge strane, tvoj pokusaj relativizacije necega sto je zabetonirano u medjunarodnom pravo u desetinama haskih presuda je besmislen, jer ce svaki univerzitet koji se bavi pravom izucavati sudjenja u hagu i na osnovu toga pisati historiju. zato su se upravo hrvati i srbi lomili da dokumentaciju nakon gasenja suda dovuku u svoje zemlje, jer bi tu dokumentaciju vjerovatno polili krecom ili bi je zapalili. medjutim ni to vise nije moguce, jer su dva osnovna fakta o ratu utvrdjena za vijeke vijekova: agresija srbije i hrvatske na bih (Kordic, Blaskic, Cerkez, Mucic, Tadic, Tuta) i namjera da se Bosnjaci uniste (Krstic, Blagojevic - genocid) ili uklone iz bosne (Kordic, Blaskic, Cerkez, Bralo - etnicko ciscenje) ...a sada ti opet mozes pitat: jesi gledo snimak gdje atif mase rukom i isareti da se pale srpska sela :-) nemoj to meni govorit, reci to haskim istraziteljima, a onda neka sudije odlucuju, do sada jednostavno nisu padali na relativizaciju i podvale, ali ko zna mozda ti budes imala vise srece.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

osa wrote:
ibro dirka wrote:Znam, i to sam gledao. Mislio sam da ce ici malo dublje, ali nakon frke sa emisijim o Tudjmanu i ovo je podvig. Ovo govori, doduse, vise o danasnjoj Hrvatskoj nego o Latinici.
Davno pravljeno i nerijetko se jos uvijek pravi, na kojoj planeti ti zivis? Mada se slazem da treba nesto malo objektivnije (dakle, ne samo pluvanje po mudzahedinima i drugima, pa okrenemo curak itd), pa makar i na nivou Latinice.

P.S. Hrvatsku gore spominjem u kontekstu stvarnih novinarskih sloboda, kojih u BiH ima i previse :D
basta sljezove boje

Slavko Jovičić Oscar wrote: Kakve to veze ima sa agresijom Hrvatske na BiH i masovnim zlocinima koje je sponzorirala kao npr. etnicko ciscenje lasvanske doline?

S druge strane, tvoj pokusaj relativizacije necega sto je zabetonirano u medjunarodnom pravo u desetinama haskih presuda je besmislen, jer ce svaki univerzitet koji se bavi pravom izucavati sudjenja u hagu i na osnovu toga pisati historiju. zato su se upravo hrvati i srbi lomili da dokumentaciju nakon gasenja suda dovuku u svoje zemlje, jer bi tu dokumentaciju vjerovatno polili krecom ili bi je zapalili. medjutim ni to vise nije moguce, jer su dva osnovna fakta o ratu utvrdjena za vijeke vijekova: agresija srbije i hrvatske na bih (Kordic, Blaskic, Cerkez, Mucic, Tadic, Tuta) i namjera da se Bosnjaci uniste (Krstic, Blagojevic - genocid) ili uklone iz bosne (Kordic, Blaskic, Cerkez, Bralo - etnicko ciscenje) ...a sada ti opet mozes pitat: jesi gledo snimak gdje atif mase rukom i isareti da se pale srpska sela :-) nemoj to meni govorit, reci to haskim istraziteljima, a onda neka sudije odlucuju, do sada jednostavno nisu padali na relativizaciju i podvale, ali ko zna mozda ti budes imala vise srece.
ja govorim o snimcima na kojima pripadnici Armije BiH pale muslimansko selo Pecigrad kod Cazina. Ima i snimka na kojoj tuku starca i traze od njega da im kaze gdje je Babo. Snimka je prikazana vec na TV, ali ne bosanskoj. O zlocinima u Pecigradu Sarajevo suti. Tamo nije bilo ni Srba ni Hrvata
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Zar su sve snimke vec prikazane na bh tv stanicama?

Evo pitanja za matematicare iz Prve: Ako je X nekakav postotak snimaka prikazanih na bh stanicama, a Y postotak snimaka prikazanih na hrvatskim stanicama, koliko je puta X vece od Y?
and

Post by and »

to samo ima veze o odnosu bih i armije bih prema saradnji sa srbima koju je neko gore naveo.znaci mi smo se s tim obracunali,a na nizem nivou je mozda bilo mesetarenja i sverca.razjebali hvo ijedno sijelo cetnika i hvo na kobiljaci cijeli rat.naravno da ne .
basta sljezove boje

ibro dirka wrote:Zar su sve snimke vec prikazane na bh tv stanicama?

Evo pitanja za matematicare iz Prve: Ako je X nekakav postotak snimaka prikazanih na bh stanicama, a Y postotak snimaka prikazanih na hrvatskim stanicama, koliko je puta X vece od Y?
ima jedan fini momak iz Druge koji prikazuje mudzije na bh stanici, ali ne znam koliko je dobar matematicar, jer se zna napit po vjencanjima pa postane neuracunljiv
ibro dirka

Post by ibro dirka »

ibro dirka wrote:Zar su sve snimke vec prikazane na bh tv stanicama?

ima jedan fini momak iz Druge koji prikazuje mudzije na bh stanici, ali ne znam koliko je dobar matematicar, jer se zna napit po vjencanjima pa postane neuracunljiv
Basto, ti ne dade odgovor, je li ovo pretesko? :D

A tog finog, slobodno vodi kuci. Za takve poltrone i papke smo uvijek govorili da se vjerovatno vise druze sa kolegama iz Prve :) :roll:
sekspir

Post by sekspir »

Uhuh!Basta,sveprisutna,opet...Nesto ti,izgleda,lijevo oko naginje udesno.Ili je to samo dojam zbog geografske ili vremenske udaljenosti od "mjesta zlocina".Preporucujem Bastici da,za sada,malo zalijeva fikuse,adame i druge bastenske biljke.
Slavko Jovičić Oscar

basta sljezove boje wrote: kakve veze ima tvoj odgovor sa pitanjem onog Mostarca ose

ja govorim o snimcima na kojima pripadnici Armije BiH pale muslimansko selo Pecigrad kod Cazina. Ima i snimka na kojoj tuku starca i traze od njega da im kaze gdje je Babo. Snimka je prikazana vec na TV, ali ne bosanskoj. O zlocinima u Pecigradu Sarajevo suti. Tamo nije bilo ni Srba ni Hrvata
Koliko znam Babo, samodeklarisani Hrvat je osudjen za ratne zlocine nad Bosnjacima u V. Kladusi. Tudjman i Milosevic su ga finansirali da bi ratova protiv legalne vlade u Sarajevu i protiv Bosnjaka ne mogu reci protiv vlastitog naroda jer se on i njegovi sljedbenici sada deklarisu kao Hrvata (hvala Bogu), jer su vjerovali da ce im Tudjman dati dom i "obiteljsku srecu", a u Hrvatskoj ih tretiraju gore nego cigane. I Babu cim su iskoristili, sutnuli su kao zadnju fukaru, ali neka to je i zasluzio.

Sto se tice navodnog snimka kako to da ti silni snimci, sve dokaz do dokaza ne piju vode na sudovima? E pa na sudu se mora svaki dokaz potkrijepit forenzikom, ekspertskom analizom, obrada traje i vrlo je precizna, a onda Vecernji list-Slobodna Dalmacija smece obicno zavrsi u kanti. Smiljko Sagolj se opasno igrao sa snimcima, prikazivao je bosnjacke zrtve kao hrvatske, to ne bi bio ni prvi ni zadnji put. Propagandna kuhinja u hrvatskoj je daleko najjaca.

I da se desila tuca, sta ona dokazuje, da je Alija Izetbegovic, u Hrvatskoj napravio Bosnjacku zajednicu Herceg-Bosnu, napravio konc logore za 5 hiljada ljudi, drzao pod opsadom neki hrvatski Mostar i pobio 11 hiljada Hrvata ili je zapravo bilo obratno, s tim da je umjesto Alije bio Tudjman, a zajednica pardon republika je imala prefiks hrvatska.

Hrvati i Srbi su osudjeni za najteze zlocine koje poznaje civilizacija, radi se o udruzenim zlocinackim poduhvatima, genocidu, zlocinu protiv covjecnosti i etnickom ciscenju. To su sve razliciti stepeni teksih sistematskih zlocina. Od 7 Bosnjaka ni jedan nije ni optuzen za takvo nesto, a kamoli osudjen, nego su optuzeni za krsenje obicaja ratovanja po komandnoj odgovornosti za incidente (tipa tuce, kradje, ubistva) koja su napravili pojedinci, a vec sada 2 bosnjaka su oslobodjena, tri su dobila simbolicne kazne, npr. Kubura, cuveni zloglasni Kubura, cuvene zloglasne 7. muslimanske je osudjen na dvije godine jer nije kaznio pocinioce pljacke po zenevskoj konvekciji (uuuu velikog mi zlocina, po toj logici Dragan Covic je Hitler s obzirom da je opljackako milione), sto uopste ni ne spada u zlocin nego u nesavjestan rad u sluzbi. A bogami i Delicu se blizi oslobadjanje, jer nakon silnih CIA, FBI, Mosada, SIS-a i srpskih sluzbi, tuzilac se hvata za internet, a vec je na pocetku izjavio da ce izgubit. I da Delica osude, opet to nista ne bi promjenilo jer je optuzen za krsenje obicaja ratovanja prema neprijateljskim zarobljenicima i to po komandnoj odgovornosti, sto je minorno, zaista minorno u odnosu na genocid i etnicko ciscenje.
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

basta sljezove boje wrote:privat, sve je vec napisano. Kada Caco ubija Hrvate i Srbe onda to nije genocid vec kriminal, kad to radi Stela to nije kriminal vec genocid. Kad Srbi sa kompletnim pokretninama pred Hrvatima odlaze u RS to je etnicko ciscenje, kad Srbi pred Muslimanima koji im se uvaljuju u stanove bez icega odlaze iz Sarajeva to je onda napustanje. Kad se Hrvat izbjeglica iz Bosne uvali u srpsku kucu u Kninu onda je to uzurpacija, kad se pisac Nedzad Ibrisimovic uvali u stan Emira Kusturice i neda njegovoj rodici da uzme nijednu privatnu stvar onda je to eksproprijacija eksproprijatora. Kad oni Albance nazivaju Siptarima, Sipcima, onda je to kompliment, a kad se njih bilo kako naziva da se njima ne svidja onda je to uvreda
Znas sta basto - fakat seres i ti i par ovih nacionalista na ovoj temi koji ce se sami pronaci pa ih ne trebam prozivat. Prvo ja kao "katolik" is Sarajeva uopste ne kontam ta tvoja ubijanja i maltretiranja hrvata po Sarajevu. Nit sam primjetio u vojsci, ni u komsliku - brate nigdje. Ja il sam izgledao ko musliman il nisam zivio u Sarajevu jer ja fakat ne kontam o kakvom ti maltretiranju pricas. Da ne spominjem da imam mozda vise familije u sarajevu nego vecina na ovom forumu...brate niko se ne zali i opet svi zive u Sarajevu. Ispada ima tu i tamo od kojekakvih papaka, ali toga ima svugdje. Bilo je kama srba koje znam licno koji nisu htjeli uzet pusku. Fine. Isli su kopat rovove. Sta treba da ja za njega ginem, a on kuci hladi muda. Bilo je i muslimana isto tako, ali isti tretman. Kopat sine.

Drugo - sto neko rece Caco teroriso ranjenike drugih vjera. :D Ne znam zivota mi, ja 3 mjeseca bio u bolnici i svaki treci, cetvrti dan eto ti nakih ulazi u hodnik djeli cigare, pita kako su svi...pa i jedan Caco. Umjesto da mi iscupa infuziju ja dobi 2 kutije cigara. Supak mogo je makar 3 dat. :-D Nekad sam konto - pa nije ovdje ni lose. Nazalost.

Trece odjebite sa tim generalisanjem ljudi. Vi zbog jedne baste na jednom forumu ocjeniste, kako ovaj jedan ovdje rece "odvede ustastvo hrvate u tamu". Ima nas jos koji nismo podlozni tim vodama i koji cemo ispastat zbog ovakvih prelivoda. U zadnje vrijeme se toliko sere po ovom politickom forumu, reko bi covjek nek jebu mater, podjeli na 3 dijela i nek sve ide u mp3, a onda skontas jebo to 10-15 ljudi ovdje crtaju karte, jebu jedne druge u mozak, pljuju po narodima koji nisu njihovi itd...i na kraju svi odu na spavanje i nikom nista.

Sa-x fakat ima fine raje, zato sam ovdje kad god ugrabim koji minut, al izgleda da cu morat zaobilazit politicki forum jer pocinje zracit mrznjom. Nije dobro za bubrege, kako meni tako i vama. Aferim.
Liska

Post by Liska »

Liska wrote: Jovicicu, super ti je definicija suradnje. Nemas ni stenograme sastanka Tudjman-Milosevic u Karadjordjevu, pa vjerujes u njega. Sto se tice ove suradnje Armije BiH i VRS-a, kod Mostara hajd ti procitaj sto pise u feljtonu pa ga onda negiraj. A nitko ga nije negirao, cak ni ljudi spomenuti u feljtonu kao S. Orucevic.
Imam svjedoke, eno ih se izredali svi do jednog u Hagu i to tudjmanovi najblizi saradnici (Bilandzija i co, i uz to jos akademici), ali imam i stenograme, pokrivaju citav rat od planiranja istrebljenja Bosnjaka, do planiranja istrebljenja Srba u Hrvatskoj (ostalo nije ni potrebno, jer su stenogrami dovoljni, ali i dosadasnje presude u Hagu), a taj sa Briona je trenutno najaktuelniji, u svakom slucaju kada se kaze saradnja izmedju te i te vojske, misli se na institucije, a da bi se to dokazalo potreban ti je i Hudini i Koperfild zajedno, jer ni u jednom haskom nalazu toga nema, ni jedan dokument takve vrste nije se pojavio (valjda bi do sada), tako da je jedino ostao prostor za spekulacije i feljtone, ali koliko je do sada bilo feljtona, pa neki bi povjerovali da su vanzemaljci rusili Stari most. Cujem Praljak i knjigu napisao, medjutim znas sta haske sudije urade s takvim "dokazima"? Posalju ih u Recycle Bin.
I Sefko Hodzic je svjedocio u Hagu i govorio o suradnji izmedju Armije BiH i VRS-a, to ti je promaklo vidim. A kakav je Haag vidjeli smo jucer na presudi Mrksicu i Sljivancaninu.
Slavko Jovičić Oscar

Liska wrote:
Liska wrote: Jovicicu, super ti je definicija suradnje. Nemas ni stenograme sastanka Tudjman-Milosevic u Karadjordjevu, pa vjerujes u njega. Sto se tice ove suradnje Armije BiH i VRS-a, kod Mostara hajd ti procitaj sto pise u feljtonu pa ga onda negiraj. A nitko ga nije negirao, cak ni ljudi spomenuti u feljtonu kao S. Orucevic.
Imam svjedoke, eno ih se izredali svi do jednog u Hagu i to tudjmanovi najblizi saradnici (Bilandzija i co, i uz to jos akademici), ali imam i stenograme, pokrivaju citav rat od planiranja istrebljenja Bosnjaka, do planiranja istrebljenja Srba u Hrvatskoj (ostalo nije ni potrebno, jer su stenogrami dovoljni, ali i dosadasnje presude u Hagu), a taj sa Briona je trenutno najaktuelniji, u svakom slucaju kada se kaze saradnja izmedju te i te vojske, misli se na institucije, a da bi se to dokazalo potreban ti je i Hudini i Koperfild zajedno, jer ni u jednom haskom nalazu toga nema, ni jedan dokument takve vrste nije se pojavio (valjda bi do sada), tako da je jedino ostao prostor za spekulacije i feljtone, ali koliko je do sada bilo feljtona, pa neki bi povjerovali da su vanzemaljci rusili Stari most. Cujem Praljak i knjigu napisao, medjutim znas sta haske sudije urade s takvim "dokazima"? Posalju ih u Recycle Bin.
I Sefko Hodzic je svjedocio u Hagu i govorio o suradnji izmedju Armije BiH i VRS-a, to ti je promaklo vidim. A kakav je Haag vidjeli smo jucer na presudi Mrksicu i Sljivancaninu.
Ocigledno Sefkin feljton nije imao efekta u hagu, a to sam ranije i objasnio, s obzirom da znam da su slicno prosli gebelsi iz slobodne dalmacije poput ivice mlivoncica cija knjiga je odbacena zbog izmisljotina i lazi. Sto se tice haga, hag je odlican, medjutim sada se hrvatima obija o glavu dogovor sa srbima. ukoliko bi htjeli dokazat srpsku krivicu u hagu, srbi ih uvijek mogu razotkrit za interne dogovore (nevezano za podjelu bosne). vukovar pada a tudjman salje srbima cisterne. ne ide to tako. trazili ste eto vam ga! zivio hag.
nezeljeni nadimak

Post by nezeljeni nadimak »

@Basto, @in33sa, @TomislavMO i ekipa, kako sinoc bi?

Jeste li se dobro ispucali?

Pisnuli na zabijanje maca? :lol:
Pjevat ćemo ovako i u Sarajevu, rekao je Marko Perković Thompson, na svome večerašnjem koncertu u Mostaru.

''Pjevat ćemo u Busovači, Vitezu, Kiseljaku, Kupresu, Livnu, Čapljini... Pjevat ćemo u Sarajevu koje je i hrvatsko'', kazao je Thompson uz oduševljeno odobravanje publike.

Thompson je kazao kako mu nije jasno zašto mu zabranjuju nastup u Sarajevu jer, kaže, pjeva o Bogu, obitelji, katoličkoj vjeri i domovini.

"Mene danas napadaju da smo fašisti, nacisti, a tako i sve vas koji ste ovdje, no mi to nismo. Mi smo hrvatski domoljubi. Poručujemo svima da postoje snovi kojih se nikada nećemo odreći jer ova je zemlja stvorena krvlju i znojem", istaknuo je Thompson uz veliko odobravanje publike koja je odgovorila: “U, boj, u boj, za narod svoj!
Ustasa i dalje sanja da ojna po Sarajevu, a prema podacima kojima @Basta raspolaze danas je u Sarajevu 99% Bosnjaka, koji prema njenom svjedocenju vrse tiho etnicko ciscenje nad nebosnjacima. :lol:
Hoce li nam onda pojasniti o cemu ovaj ustasa-papak prica? :lol:

Ovaj dio je nista manje zanimljiv od zabijanja maca
"Mene danas napadaju da smo fašisti, nacisti, a tako i sve vas koji ste ovdje, no mi to nismo.
Pooruci im hladno ustasa, svi ste vi ja!

:lol: :lol: :lol:
nezeljeni nadimak

Image

Basto, evo ti raja s Kupresa.

Uprkos cenzuri ustaskih obiljezja po onome portalu cije ni ime nije pristojno spomenuti i slicnim, obratite paznju na slovo U. Omaklo se fotografu :lol:

Mislim da je kaznjivo i javno isticanje zastava stranih drzava na teriroriji BiH.
Last edited by nezeljeni nadimak on 28/09/2007 11:18, edited 1 time in total.
nezeljeni nadimak

Image

A stoka u transu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomislav MO

Post by Tomislav MO »

Bilo je lipo, a na vašu žalost, nije bilo nereda, Thompson nije veličao fašizam, nije pjevao "Jasenovac i Gradiška stara", nije pozivao na nasilje nego na dostojanstvo, a vi ste našli jednu zastavu sa U na 25 000 ljudi.

Šta Thompson treba biti odgovoran za svakog pojedinca koji dođe na koncert?

Ma neka pati koga smeta. 8)
luciferino

Post by luciferino »

nezeljeni nadimak wrote:Image

A stoka u transu.

Vidi, isto He Man!

:lol:
obuca

Post by obuca »

ne kontam zasto se pridaje tolika vaznost tompsonu. ako hoce da pjeva nek pjeva. sinoc na FujTV razglabali cenicka, bicakcic i jos neki o tome. pa covjek nije mogao dobiti bolju reklamu. e sad mene zanima da li bi se bunili i kad bi priglupa cecara dola u SA i rekla et znate rat je bio i proso ja sad malo dosla za zapevam. da se razumijemo ne slusam ni jedno ni drugo al vise je smjesno kolko se svada narod oko gluposti.
nezeljeni nadimak

luciferino wrote:
nezeljeni nadimak wrote:Image

A stoka u transu.

Vidi, isto He Man!

:lol:
Sive lubanje silom

Ja imam moooooc :lol:

Tomo bolan, nije valjda da se ozbiljno na ovo palis? :roll:
Tomislav MO

Post by Tomislav MO »

nezeljeni nadimak wrote: Tomo bolan, nije valjda da se ozbiljno na ovo palis? :roll:
Definiraj "ovo". :D
nezeljeni nadimak

Image

Sinoc se u pratnji svoje izabranice pojavio i He-Man osobno, a sve kako bi dao podrsku svom imitatoru. :oops:
nezeljeni nadimak

Tomislav MO wrote:
nezeljeni nadimak wrote: Tomo bolan, nije valjda da se ozbiljno na ovo palis? :roll:
Definiraj "ovo". :D

Na najgori estradni sund koji igra na najjeftinije nacionalne emocije kako bi se sto bolje prodao?

Smeta li ti bar ono kada doticni porucuje svi ste vi ja ili se zaista mozes i prepoznati u njemu?
Post Reply