FK VELEŽ Mostar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#401 Re: FK VELEŽ

Post by ultima_palabra »

Ma raja se preserava s tim teorijama zavjere. Mislim da nije bilo više od 10 dogovorenih utakmica u ovoj sezoni, i one uglavnom uključuju par istih klubova.
riko-ga

#402 Re: FK VELEŽ

Post by riko-ga »

Ko god kaze o namjestanju taj nema pojma o zivotu.Borac je zasluzeno uzeo KUP.Tesko je to priznati ali je tako.Pa nismi mi instant ekipa da se predajemo poslije nekoga neuspjeha.Mi idemo dalje idemo pokusati uzeti prvenstvo.Ako uspijemo ja zadovoljan.
star(i)mo

#403 Re: FK VELEŽ

Post by star(i)mo »

Sta je sa ovim mojim Rodjenim? Ni'dje nikog'!?
Ima li ikakvih informacija za nas koji ne zive u gradu sunca? Ko je otisao, ko dolazi, kakvo je stanje u klubu :cry:...
Max Bunker

#404 Re: FK VELEŽ

Post by Max Bunker »

star(i)mo wrote:Sta je sa ovim mojim Rodjenim? Ni'dje nikog'!?
Ima li ikakvih informacija za nas koji ne zive u gradu sunca? Ko je otisao, ko dolazi, kakvo je stanje u klubu :cry:...
Ahmed Dzubur je novi predsjednik kluba. Navijaci, ovo sto ih ja znam, zadovoljni ( a i na drugim forumima vidim da je tako ). Ostalo ti ne bih znao reci, jer ne navijam za Velez ( pitar :-D ) al' ste mi dragi pa malo pratim i sta se desava kod vas.
star(i)mo

#405 Re: FK VELEŽ

Post by star(i)mo »

Nadjosmo li vise trenera? Ko je ovaj Mitrovic sto o njemu pisu?

p.s. prva tekma 2010/2011 pa odma gradski derby! Wow! :-D
karanana

#406 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

kakvo ljeto, kakvi dani....
vjerovatno najtezi trenutci za FK a bilo ih je mnogo teskih u istoriji.

i pored ovih belaja u klubu da se strasna porodicna nesreca desi porodici velagic i nasem Mrkvi gdje mu sin jucer tragicno nastrada. to stavlja fudbal u perspektivu minorne i nebitne stvari.
Mrkva, izdrzi u ovim teskim trenutcima a tvom Mirzi neka je vjecni rahmet.
USAblues

#407 Re: FK VELEŽ

Post by USAblues »

Bice bolje..i mora bolje Karanana...Rodice Mostar nove Vahe, Bajevice..Marice...Matijevice...kajtaze..

Sretna sezona Rodjeni!!!!!!dobar start!!
bascelik

#408 Re: FK VELEŽ

Post by bascelik »

http://www.rodjeni-mostar.com/dev/vijes ... s&fn_id=33
Bravo Rođeni, kad je najteže najjači smo.
1941.

#409 Re: FK VELEŽ

Post by 1941. »

Najveće i najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela PL, s obzirom na dešavanja pred početak prvenstva koja su mirisala na neizbježnu kataklizmu, ispadanje u niži rang ili možda nešto još gore...sve čestitke i puno sreće u derbiju :thumbup:
veljaca

#410 Re: FK VELEŽ

Post by veljaca »

Pitanje za nekoga ko prati Velez ( moze i @karanana :D )

- Sta se desava sa Velezom ? Bili su dobro krenuli. Onaj Hotic ( "ledirani" ) zali se na sudiju. Da li vas je stvarno ostetio ?
veljaca

#411 Re: FK VELEŽ

Post by veljaca »

veljaca wrote:Pitanje za nekoga ko prati Velez ( moze i @karanana :D )

- Sta se desava sa Velezom ? Bili su dobro krenuli. Onaj Hotic ( "ledirani" ) zali se na sudiju. Da li vas je stvarno ostetio ?
Karanana - cekam odgovor ......
karanana

#412 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

nisam gledo temu.
nemam pojma sta se dogadja. i ja pomalo bojkotujem, bio sam samo protiv olimpika a inace bih bio najmanje na 4. iskreno, rezultati kao onaj protiv zvijezde su manje-vise bili ocekivani na pocetku sezone pa se onda dogodio dobar niz.
stoga, bolje bi bilo da si pitao sta se dogadja s velezom prvih 5 kola, jer to je bilo iznenadjenje.
mada ne znam, svakom se moze desiti da se olizne jedno kolo, rano je postavljati pitanja sta se desava, zasto su pali, dobro krenuli......vidjecemo kako ce nastaviti danas u kupu i u iduce dvije-tri liga utakmice..

ma kakve sudije kakvi bakraci kod 1-4. nek ne sere hotic.
star(i)mo

#413 Re: FK VELEŽ

Post by star(i)mo »

karanana wrote:nisam gledo temu.
nemam pojma sta se dogadja. i ja pomalo bojkotujem, bio sam samo protiv olimpika a inace bih bio najmanje na 4. iskreno, rezultati kao onaj protiv zvijezde su manje-vise bili ocekivani na pocetku sezone pa se onda dogodio dobar niz.
stoga, bolje bi bilo da si pitao sta se dogadja s velezom prvih 5 kola, jer to je bilo iznenadjenje.
mada ne znam, svakom se moze desiti da se olizne jedno kolo, rano je postavljati pitanja sta se desava, zasto su pali, dobro krenuli......vidjecemo kako ce nastaviti danas u kupu i u iduce dvije-tri liga utakmice..

ma kakve sudije kakvi bakraci kod 1-4. nek ne sere hotic.
Ma ja, kakve ba sudije!? :? :-) Velez je trenutno taraba od ekipe sto je i bilo za ocekivat' poslije svega onoga sto se je desilo u i okolo kluba. Ali opet, onakav poraz od Zvijezde je vise nego bolan. Ni beogradska nas nije "razvaljivala" ovako k'o ova iz Gradacca. :roll:
star(i)mo

#414 Re: FK VELEŽ

Post by star(i)mo »

[quote="USAblues"]Bice bolje..i mora bolje Karanana...Rodice Mostar nove Vahe, Bajevice..Marice...Matijevice...kajtaze..[quote]

Naravno da hoce, samo oni nece igrat' u Veleza. 8-)
Max Bunker

#415 Re: FK VELEŽ

Post by Max Bunker »

Rodjeni, majke vam vase, sto se ne cujete, nekako stupite u kontakt, s' nekim iz BP-a i ne vidite, kako su oni srusili staru upravu kluba i kako su u FK Sarajevu krenule da se desavaju neke pozitivne stvari.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#416 Re: FK VELEŽ

Post by 1946 »

Max Bunker wrote:Rodjeni, majke vam vase, sto se ne cujete, nekako stupite u kontakt, s' nekim iz BP-a i ne vidite, kako su oni srusili staru upravu kluba i kako su u FK Sarajevu krenule da se desavaju neke pozitivne stvari.
Neka ba, dok mi ne odigramo dole s njima. Onda neka kontaktiraju koga hoće :D
prdimahovina

#417 Re: FK VELEŽ

Post by prdimahovina »

Demir Hotić podnio ostavku

Demir Hotić više nije trener Veleža, doznaje Scsport.ba, iz izvora bliskih Veležu. Nakon niza loših rezultata te medijskog pritiska ovaj stručnjak odlučio je reći zbogom Mostarcima. Demir Hotić je u Velež došao pred sami start sezone, a u dosadašnjih osam kola sa Veležom je osvojio 10 bodova. O mogućem nasljedniku se za sad ništa ne zna. Ekipu bi, kako doznajemo, u Trebinju mogao voditi Adis Obad, a postoji mogućnost da Hotić još taj meč bude na klupi Rođenih pa tek onda napusti Mostar.
veljaca

#418 Re: FK VELEŽ

Post by veljaca »

Vratice se Rodjeni :thumbup: ponovo na stari kolosjek .... Ponovo ce biti nepobjedivi u Vrapcicima ...
veljaca

#419 Re: FK VELEŽ

Post by veljaca »

Karanana -
Kakvo je stanje kod Rodjenih ?

Radi li sta ovaj Obad ?
fakat

#420 Re: FK VELEŽ

Post by fakat »

karanana wrote:
ovaj red army band izgleda prejak pravo, svaka nova stvar odlicna, ima li ko bolji band?
http://www.youtube.com/watch?v=qOY6wSkY ... r_embedded#
http://www.youtube.com/watch?v=TctKsNh1l8Y
karanana

#421 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

veljaca wrote:Karanana -

Radi li sta ovaj Obad ?
stanje je ocajno. vidi se.
ma kakav obad jarane.

dno dna.
veljaca

#422 Re: FK VELEŽ

Post by veljaca »

karanana wrote:
veljaca wrote:Karanana -

Radi li sta ovaj Obad ?
stanje je ocajno. vidi se.
ma kakav obad jarane.

dno dna.
Zao mi rodjenih .... Meni su poslije FK Zeljeznicar - najdraza ekipa u BiH ....
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#423 Re: FK VELEŽ

Post by crysis »

jos da nedade siroki zrinjskom bodove , mogli su u drugu ligu ruku pod ruku , ko dva brata rodjena . kakav mostar takav i velez . katastrofa.
fakat

#424 Re: FK VELEŽ

Post by fakat »

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=EnQWzQew ... re=related [/youtube]
Malo ljudi primjecuje kvalitet Red Army Mostar Banda, pa evo skromni doprinos sa druge strane planete.
tcz

#425 Re: FK VELEŽ

Post by tcz »

Red Army: Spasićemo svoj klub!
U ovom trenutku zahtijevamo što skoriju i u javnosti na vrijeme najavljenu Skupštinu kluba, na kojoj očekujemo podnošenje ostavki trenutnog rukovodstva

Povodom posljednjih dešavanja u i oko FK Velež, najvatreniji navijači ovog kluba - članovi KN Red Army danas su izdali saopštenje za javnost koje je danas dospjelo na našu adresu, a koje vam u cjelosti prenosimo:

Kao što je općepoznato, KN Red Army je već 7 mjeseci, zbog odnosa Uprave prema klubu, primoran bojkotovati utakmice Veleža. Vrijeme i rezultati kluba pokazali su da je naš potez opravdan, ali ljude bez morala nije natjerao niti da počnu raditi niti da odstupe sa svojih funkcija.

Vrhunac njihovog nerada očit je posljednjih dana, kada javnost pokušavaju obmanuti predstavljajući se kao tobožnji spasioci Veleža, a nakon što su ga uspjeli dovesti na samo dno.

Zato im sad jasno dajemo do znanja da im ovaj put NEĆE PROĆI, a u ovoj borbi KN Red Army nije usamljen. Podršku su nam već iskazalli navijači – veterani, te veliki broj simpatizera Rođenih. Zajedno, odlučno krećemo u borbu za spas Veleža.

U ovom trenutku zahtijevamo što skoriju i u javnosti na vrijeme najavljenu Skupštinu kluba, na kojoj očekujemo podnošenje ostavki trenutnog rukovodstva.
Želimo u Veležu vidjeti sposobne, kvalifikovane i moralne ljude koji će nas ponovno učiniti ponosnim što volimo i navijamo za ovaj klub.

Na Skupštinu pozivamo sve navijače i simpatizere kako bi izabrali novo rukovodstvo koje će raditi na ozdravljenju i izgradnji jedinog nam kluba.

Sretno vam bilo rodjeni i da istrajete u ovoj borbi.
Post Reply