"Veza bez obaveza"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Big Ang
#401 Re: "Veza bez obaveza"
Forum je prepun primitivaca pozzz
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#402 Re: "Veza bez obaveza"
kao i država nam, pozzzBig Ang wrote:Forum je prepun primitivaca pozzz
-
ludacha
#403 Re: "Veza bez obaveza"
Kako me nisi prepoznao. Zar ne znas da sam ja najveca kurvetina forumska. Nema s kim nisam opcila. Mozda sam i s tobom, nikad ne znass...uf...ko kad im broja nemaVelkoski wrote:il' si se pronašla, pozz
- AstorH
#404 Re: "Veza bez obaveza"
Kakva ti je to racunica.pink floydd wrote: ako je došlo do sexa znači da ni prije nije bilo prijateljstvo![]()
just sayin'![]()
davno sam ja reko da nema muško ženskih prijateljstava
Ja imam prijateljicu 15g. Kad god dodjem kod nje spavamo skupa u velikom krevetu i pricamo po citavu noc, a nikad je nisam ni pomislio taknuti, ili bilo sta, kao ni ona mene.
To jednostavno tako i ostace zauvijek.I stoposto sam siguran da nisam jesini i da postoje jako cista i divna musko-zenska prijateljstva.
Sent from my iPad using Tapatalk
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#405 Re:
JES PROBALA NA PRSTE BROJAT POZludacha wrote:Kako me nisi prepoznao. Zar ne znas da sam ja najveca kurvetina forumska. Nema s kim nisam opcila. Mozda sam i s tobom, nikad ne znass...uf...ko kad im broja nemaVelkoski wrote:il' si se pronašla, pozz
-
ludacha
#406 Re: "Veza bez obaveza"
Cije prste? Ne znam ja to.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#408 Re: "Veza bez obaveza"
ĐAKMINE POZ
- pink floydd
#409 Re:
AstorH wrote:Kakva ti je to racunica.pink floydd wrote: ako je došlo do sexa znači da ni prije nije bilo prijateljstvo![]()
just sayin'![]()
Ja imam prijateljicu 15g. Kad god dodjem kod nje spavamo skupa u velikom krevetu i pricamo po citavu noc, a nikad je nisam ni pomislio taknuti, ili bilo sta, kao ni ona mene.
To jednostavno tako i ostace zauvijek.I stoposto sam siguran da nisam jesini i da postoje jako cista i divna musko-zenska prijateljstva.

ja ću ti popušit ako ti s njom spavaš 15 godina skupa i nikad nisi pomislio da joj ga surdukneš
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#411 Re: Re:
i japink floydd wrote:AstorH wrote:Kakva ti je to racunica.pink floydd wrote: ako je došlo do sexa znači da ni prije nije bilo prijateljstvo![]()
just sayin'![]()
ja ću ti popušit ako ti s njom spavaš 15 godina skupa i nikad nisi pomislio da joj ga surdukneš
-
ludacha
#412 Re: "Veza bez obaveza"
astorH, ako si gay, tonight might be your lucky night 
I to dvaput
I to dvaput
- AstorH
#413 Re: "Veza bez obaveza"
Ne spavam 15.g nego kad dodjem kod nje za godisnji ili budem u prolazu.
Ne znam koliko mozes to da pojmis, ali ja je dozivljavam kao rod rodjeni iako nismo nista.
Jednostavno me ne privlaci na takav nacin i ne mogu ni da pomislim o seksualnom odnosu, a kamo li nesto vise.To je tako i ne moze biti nista po tom pitanju izmedju nas dvoje.Za druge prijateljice to ne mogu da tvrdim jer sa njima nisam ni upola blizak kao sa ovom.Ali za ovu mogu ruku da dam, na sto detektora lazi odjednom da me spoje tvrdim da nikad ne bi spavao sa njom niti na to pomisljam.
Ne znam koliko mozes to da pojmis, ali ja je dozivljavam kao rod rodjeni iako nismo nista.
Jednostavno me ne privlaci na takav nacin i ne mogu ni da pomislim o seksualnom odnosu, a kamo li nesto vise.To je tako i ne moze biti nista po tom pitanju izmedju nas dvoje.Za druge prijateljice to ne mogu da tvrdim jer sa njima nisam ni upola blizak kao sa ovom.Ali za ovu mogu ruku da dam, na sto detektora lazi odjednom da me spoje tvrdim da nikad ne bi spavao sa njom niti na to pomisljam.
- S4mpion
#414 Re:
Ne samo po meni, već i po nauci koja izučava ljudsko ponašanje.AstorH wrote:S4mpion wrote:
Ovo "normalno" je takođe iz tvoje perspektive, uopšteno gledajući nije normalno.
Po tebi je dakle nenormalno ako neko ne zeli da se veze, a zeli samo seks ?
- pink floydd
#415 Re:
vjerujem ti, al priznaj da si pisajući taj post pomislio na to bar dvaputAstorH wrote:Ne spavam 15.g nego kad dodjem kod nje za godisnji ili budem u prolazu.
Pošalji mi njezinu sliku, il nas bar upoznaj, da mi otkrije tajnu
- AstorH
#416 Re: "Veza bez obaveza"
ludacha wrote:astorH, ako si gay, tonight might be your lucky night
I to dvaput
Nisam.Da jesam rekao bi zabole me.
Prije nego sam pisao tekst pomislio sam da ce bit takvih zakljucaka, al et.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#417 Re: "Veza bez obaveza"
možda ima trista kila poz
- AstorH
#418 Re: "Veza bez obaveza"
67.Velkoski wrote:možda ima trista kila poz
No to nije bitno.Ono sto sam pokusao je da ukazem na to da postoje iskrena cista prijateljstva izmedju muskarca i zene, sad ukoliko neko ne moze to da shvati je njegova stvar.
-
ludacha
#419 Re: "Veza bez obaveza"
Astorh, haha ovo je bila posalica na obecanje ove dvojivce da ce ti...khmAstorH wrote:ludacha wrote:astorH, ako si gay, tonight might be your lucky night
I to dvaput
Procitaj jos jednom...
A mž cisto prijateljstvo "- naravno da postoji.
- pink floydd
#420 Re: "Veza bez obaveza"
da je čuješ kako uživa s nekim drugim kad joj dođeš na konak garant bi se pokajao što nisi probo, jelde ?
laku noć, odo da spavam bez obaveza
laku noć, odo da spavam bez obaveza
- AstorH
#421 Re: "Veza bez obaveza"
Ma da shvatio sam odmah nego zaboravi stavit namyygludacha wrote:Astorh, haha ovo je bila posalica na obecanje ove dvojivce da ce ti...khmAstorH wrote:ludacha wrote:astorH, ako si gay, tonight might be your lucky night
I to dvaput
Sent from my iPad using Tapatalk![]()
Procitaj jos jednom...
A mž cisto prijateljstvo "- naravno da postoji.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#422 Re: "Veza bez obaveza"
ne petljaj života ti, da ti primakne guzove ne bi znao đe udaraš, poz
- AstorH
#423 Re: "Veza bez obaveza"
Velkoski wrote:ne petljaj života ti, da ti primakne guzove ne bi znao đe udaraš, poz

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#424 Re: "Veza bez obaveza"
javi se bureku, prodaje viagru, poz
- McMoy
#425 Re: "Veza bez obaveza"
"Veza bez obaveza" je oksimoron.
Postoji sex bez obaveza (sex za jednu noć), ali ako pričamo o vezi ona podrazumijeva jedan duži vremenski period.
(da se sad ne bavimo koliko je duži taj period i gdjeje granica, uglavnom nije smišljeni provod ili slučajni zgoditak
za jednu noć ili za jedan vikend).
Dakle, svaka veza, u svakoj mogućoj kombinaciji (momak - djevojka, oženjen muškarac - udana žena .... i sve ostale moguće kombinacije HETEROSEKSUALNIH odnosa dvoje ljudi) podrazumijeva neki duži period i ista odvija se uz odgovarajuća "pravila igre", ma kakva ona bila.
Da bi veza bila održiva na neki duži vremenski period ista mora sadržavati nekakvu "supstancu" koja će i taj "čisti sex"
činiti zanimljivim i vrijednim ako ništa drugo, ono bar potrošenog vremena, truda i znoja.
Dakle, uvijek postoji to nešto, koje je u većoj ili manjoj mjeri zastupljeno kod barem jednog partnera i koje
tu vezu čine zanimljivom i uspješnom.
Ako ne postoji baš ništa (a to je vrlo upitno), onda će to biti kratkotrajni izlet, a ne veza.
Iz svega navedenog vrlo je jasno da kratkotrajni i sporadični izleti (iliti sex za jednu noć) mogu biti bez obaveze,
a da svaka veza da bi se uopšte održala mora imati bar onu minimalnu obavezu.
Što se mene tiče, teorijski aspekt ove problematike je riješen i definisan. Pozzz....
Postoji sex bez obaveza (sex za jednu noć), ali ako pričamo o vezi ona podrazumijeva jedan duži vremenski period.
(da se sad ne bavimo koliko je duži taj period i gdjeje granica, uglavnom nije smišljeni provod ili slučajni zgoditak
za jednu noć ili za jedan vikend).
Dakle, svaka veza, u svakoj mogućoj kombinaciji (momak - djevojka, oženjen muškarac - udana žena .... i sve ostale moguće kombinacije HETEROSEKSUALNIH odnosa dvoje ljudi) podrazumijeva neki duži period i ista odvija se uz odgovarajuća "pravila igre", ma kakva ona bila.
Da bi veza bila održiva na neki duži vremenski period ista mora sadržavati nekakvu "supstancu" koja će i taj "čisti sex"
činiti zanimljivim i vrijednim ako ništa drugo, ono bar potrošenog vremena, truda i znoja.
Dakle, uvijek postoji to nešto, koje je u većoj ili manjoj mjeri zastupljeno kod barem jednog partnera i koje
tu vezu čine zanimljivom i uspješnom.
Ako ne postoji baš ništa (a to je vrlo upitno), onda će to biti kratkotrajni izlet, a ne veza.
Iz svega navedenog vrlo je jasno da kratkotrajni i sporadični izleti (iliti sex za jednu noć) mogu biti bez obaveze,
a da svaka veza da bi se uopšte održala mora imati bar onu minimalnu obavezu.
Što se mene tiče, teorijski aspekt ove problematike je riješen i definisan. Pozzz....