Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šta se ovo šuška da Maicon ide sa Murinjom??? E to bi katastrofa bila...nisu se ni utisci slegli kako treba...a već slabi ekipa...valjda nije istina...
Na putu do titule prvaka Evrope izbacili su prvake Rusije, Engleske, Španije i Njemačke, dakle 4 od 5 najjačih Liga u Evropi, ne pikajući njihovu, talijansku, prema tome samo neko ko nije objektivan može reći da je titula nezaslužena.
smijesni_ste wrote:Šta se ovo šuška da Maicon ide sa Murinjom??? E to bi katastrofa bila...nisu se ni utisci slegli kako treba...a već slabi ekipa...valjda nije istina...
40 milioncica i nek mu je sa srecom.
Brazilci su ionako poznati po tome da kada dostignu svoj zenit i osvoje sve zivo, pocnu sa pijankama i laganim padom koji se uglavnom zavrsi na rehabilitaciji i AC Milanu
Maicon ionako ulazi u 30-te, a za pare koje se mogu uzeti na njemu se mogu dovesti 2-3 odlicna igraca.
Mene vise brine prica o treneru,valjda Moratti nece biti toliko glup pa da na klupu trenutno najuspjesnijeg kluba u Europi stavi neiskusnog trenera kao sto je Mihajlovic
Otkud vam to za maicona? maicon je izjavio da zeli ostati. milito je dao cudnu izjavu ali je moratti odmah reagovao i rekao da ovaj ima ugovor i ne moze ici, mozda mu malo podebljati ugovor, a mourinho tj. real mora iskesirati 16 miliona ukoliko zele mourinha.
ove sezone je inter zaradio 100 miliona, poznavajuci morattija dobar dio ce otici na transfere.
4 imena se spominju za buduceg trenera: capello, mihajlovic, hiddink i cak guardiola. ja bih capella (sigurnost osvajanja trofeja) ili hiddinka (igrao bi se bolji fudbal).
rIder wrote: 4 imena se spominju za buduceg trenera: capello, mihajlovic, hiddink i cak guardiola. ja bih capella (sigurnost osvajanja trofeja) ili hiddinka (igrao bi se bolji fudbal).
Hiddink je novi trener Turske. Capello Englesku neće napuštati. Mihajlović ili Guardiola, mada mislim ovaj prvi da će biti novi trener.
hz__semir wrote:Mihajlović kandidat da zamjeni Prandellija u Fiorentini.
Mihajlović je trenerski kandidat više klubova u Italiji. Spominju se Sampdoria (mada mislim da nema ništa od toga), Fiorentina i Inter. Nije do Mihajlovića. Do čelnika je svih tih klubova koji mu nude radno mjesto. Ako mu Inter, Fiorentina i Sampdoria ponude pod istim uvjetima, valjda je svima jasno da će izabrati najveći klub od ova tri, a to je Inter.