hrasno38 wrote:
Ne prica Muzur o patriotizmu nego ja. Ne pricam o njegovom sinu nego o njemu. I okanite se vise te Srebrenice i Zepe kada je 1.000.000 ljudi otislo ili pobjeglo iz BiH. Kada se spomene dijaspora odmah se uhvatite Srebrenice i Zepe. I odakle ti to da su ta dva grada zavaljena da bi Sarajevo bilo slobodno???????? Sarajevo je odbranjeno 92 godine i nikada nije niti bi i jedna cetnik usao u njega nevezano za Srebrenicu i Zepu. I ovdje nije mjesto za tu raspravu nego o odnosu prema BH reprezentaciji. Dakle "REPREZENTACIJI" a ne savezu. Za savez se svi slazemo jednino sto se ne slazemo nacinom i mjestom. I svi ko nesto spominjete neuspjehe kao da smo Brazil. Niko od vas ne spominje da je jedna citava generacija mladih ljudi naprosto ubijena u BiH i medju njima sigurno i silni sportisti. Niko ne spominje da je BiH razrusena i da imamo jedav dva kakva takva stadiona da se mogu igrati utakmice. Niko ne spominje koliko smo puta pokradeni na najgori moguci nacin od sudija (Spanija, madjarska, Gracak) pa niko od ovih mudonja iz BHF-a naravno ne smije stisnuti pa otici pred UEFU pa bacati ona govna. Je li Pasalic kriv sto smo od Spanije porazeni u 96-97 minutu???????????? Je li Pasalic kriv sto nam u Zenici sviraju nepostojeci penal pa nam onda istjeruju igraca??????????? Da nismo pokradenu u Spaniji vejrovatno bi otisli na prvenstvo. Da nismo pokradeni u Zenici sada bi bili najmanje na sigurnom drugom mjestu. Da nisu mladi pokradeni u barazu otisli bi zasluzeno u Evropu. I za sve su to krivi Sliskovic, Pasalic i Usanovic. Jeste Sliskovic kockar ali je doveo reprezentaciju tamo gdje nije jos ni jedan selektor. Nadam se da ce Muzurovic uraditi vise od njega. I sta sad Bolic sere!!!!!!!! Zasto nije ustao i sve to rekao kada je trebalo. Zasto nije niko rekao od njih pa i sam Barabarez?????????????
Pa sad komentari vezani za igrace. Guso kloc nas vadi dvije utakmice. Vedin Music igra ako nista srcem za svoju zemlju. Ne bi igrao da su Berberovic i Nadarevic bili spremni. Pa odakle ovaj odakle onaj. Svi novi su odigrali korektno svoje role i srce ostavili na terenu.
Svaka cast repki na pobijedi!!!
ali zalosno je to da SE JA NE VESELIM pobjedama reprezentacije kao PRIJE..... i to nije samo slucaj sa mnom nego i mnogim drugima. Da situacija nije OVAKVA, ptotiv turske STADION BI PIO KRCAT, trazila bi se karta vise a oVako je bio skoro polu prazan... A ja bi sav sretan prihvato ovu pobjedu, ovako mi je taj osjecaj srece pomjesan sa gorcinom kad se sjetim kakvi kriminalci sjede u savezu i kakav smo mi narod OVCE....
Hajede sada drvlje i kamenje na BHF i ostale navijace koji pokusavaju nesto vise od pukog vikanja SAVEZ NAPOLJE!!!
protiv saveza se bori i na STADIONU I VAN NJEGA... jer to je sve savez... a niko nema pravo prigovarat BHF-u islicnim navijacima za njihov odnos prema reprezentaciji oni su se do sada 1000 puta pokazali i dokazali kao najvatrenini navijaci BiH kako u fudbalu tako i u drugim sportovima.
OVDJE SE SVI UGLAVNOM SLAZU SA '' SAVEZ NAPOLJE'' a sta Vi koji grdite BHF predlazete??? jel vi imate neki plan kako urediti savez, i kako otjerati kriminalce iz saveza.... htjeli Vi to priznati ili ne... LOS I KRIMINALA SAVEZ ce uvjek BITI ONO STO REPREZENTACIJI NECE DOZVOLITI NAPREDAK....
i da SUDIJE NAS KRADU!!!! ALI DA IMAMO JAK SAVEZ I NORMALNU REPREZENTACIJU SA ZDRAVOM KULTUROM I VRIJEDNOSTIMA MANJE BI NAS KRALI, svako moze nas krast kad CIGANE IZ SAVEZA MOGU KUPIT ZA SITNE PARE!!!!
SAVEZ JE KRIV NAJVISE STO NAS KRADU... huljaaa kriminalna....
tuzna je cinjenica da mi necemo ni dalje imati veci uspjeh od onoga... MALO NAM JE FALILO.... i tako nam uvjek MALO FALI i sad se treba tim ponositi i nekoga radi toga u zvjezde ukivati.... muka mi je od naseg poganog pesinluka, al sta ces valjhda smo navikli da nas MLATE I MLATE....
ajde ljudi BHF koliko toliko nesto pokusavaju a MI OVDJE PAMETUJEMO mudrujemo.. i otkud TEBI pravo da nesto prigovaras BOLICU I BARBAREZU bilo kako bilo oni su progovorili i sad to tebi kao nesto smeta....
nista nam ne garantuje da ce sa nekim DRUGIMA savezom nama biti bolje ali SA OVIM SADA CE NAM SIGURNO BITI SAMO GORE....