Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
jennisjoplin

#401 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by jennisjoplin »

The 51st State wrote:
Neelix wrote:jel ga to branis???
ma ne brani sigurno ali val supljaka i virtuelnih izljeva zuci je fakat previse, inace sta reci za ovu dzunglu na asfaltu osim prilagodi se ili umri.

ma bih ja da mi je hamer ali vojni ane ovi usminkati ili jos bolje borna kola pa da vidi s ko ima prednost i zeleno :mrgreen:
radijator

#402 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by radijator »

Neelix wrote:
d2 wrote:sta je bilo tom iz petice, prezivio ? steta.
i ja kazem. pa reci da ima pravde.
ovi što divljaju po gradu jesu debili, ali što ste vas dvojica... to je strašno
Better Man

#403 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Better Man »

što se tiće sedamnaestogodišnjeg debila, treba ga na električnu stolicu, a mamu mu na doživotnu robiju zato što mu je dozvolila da sjedne za volan bez vozačkog ispita (samim tim je odgovorna kao i on) i da plate odštetu od minimum 500 hiljada KM.
DaysleepeR

#404 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by DaysleepeR »

ne branim nego sam svakodnevno svjedok ponašanja prosječnog građanina u susretu sa ovakvim likovima
ili je pogled u pod ili u nebo, sa željom da se što prije udalje

a na forumu bi nešto ovako onako

ja se bar nebih provaljivao onda
pudlica

#405 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by pudlica »

DaysleepeR wrote:
ne branim nego sam svakodnevno svjedok ponašanja prosječnog građanina u susretu sa ovakvim likovima
ili je pogled u pod ili u nebo, sa željom da se što prije udalje

a na forumu bi nešto ovako onako

ja se bar nebih provaljivao onda

ja sam jos uvijek na dva tocka(biciklo) i ne pogledam u pod uopste ili nebo ;-)
strong69

#406 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by strong69 »

Ovaj Golf 5 mi je uletio sinoc i morao sam silovito da kocim preko puta Holiday Inn-a. Djevojka je pored mene zavrsitala od straha. Ja sam se odvojio kao da sam znao da ce biti neki belaj i skrenuo prema Z. Stanici. I eto, sranje se desilo.

Ne mogu da shvatim da majka sjedi pored klinca koji se trka. Nisam za pozivanja na linc ali njoj bi trebalo presuditi po kratkom postupku. :x :x :x
dimu

#407 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by dimu »

atko wrote:E jebo te :x mi se ovdje prepiremo tabla vako tabla nako... umjesto da uzmemo te table pa poglavi te retarde... e ba mati pokriva malog kretena da bi sutra opet mogo sjest i ubiti se (sto ima svojih prednosti) ili ubiti nekoga ni krivog ni duznog :( ... stvarnosteta sto su przivjeli ako je tako kako rekoste :x
fakat ne mozes da vjerujes kakvi su to roditelji koji sjede sa njim u autu znaju da nema vozacku jos ga puste i da divlja po cesti, pa mali definitivno nije kriv treba mu roditelje objesiti... sta ocekivat od njega kad su mu roditelji takvi...

a sto se tice golfa 3 koji je zakasnio na zeleno, to nema veze jer se nakon toga pali semafor za skretanje lijevo prema pofalicima iz pravca ilidze tako da se zeleno ne pali jos bar 15-20 sekundi za pravac iz kojeg je ovaj majmun sa golf 5 dosao, znaci proletio je kroz mrtvo crveno...

da je golf 3 toliko zakasnio na zeleno pokupio bi ga auto iz pravca ilidze koji ide prema gradu jer se njima pali zeleno odmah...

jos kad ispadne na kraju da je i ovaj sa golf 3 kriv... nevjerovatno
karanana

#408 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by karanana »

dimu wrote:
atko wrote:E jebo te :x mi se ovdje prepiremo tabla vako tabla nako... umjesto da uzmemo te table pa poglavi te retarde... e ba mati pokriva malog kretena da bi sutra opet mogo sjest i ubiti se (sto ima svojih prednosti) ili ubiti nekoga ni krivog ni duznog :( ... stvarnosteta sto su przivjeli ako je tako kako rekoste :x
fakat ne mozes da vjerujes kakvi su to roditelji koji sjede sa njim u autu znaju da nema vozacku jos ga puste i da divlja po cesti, pa mali definitivno nije kriv treba mu roditelje objesiti... sta ocekivat od njega kad su mu roditelji takvi...

a sto se tice golfa 3 koji je zakasnio na zeleno, to nema veze jer se nakon toga pali semafor za skretanje lijevo prema pofalicima iz pravca ilidze tako da se zeleno ne pali jos bar 10 sekundi za pravac iz kojeg je ovaj majmun sa golf 5 dosao, znaci proletio je kroz mrtvo crveno...

da je golf 3 toliko zakasnio na zeleno pokupio bi ga auto iz pravca ilidze koji ide prema gradu jer se njima pali zeleno odmah...

jos kad ispadne na kraju da je i ovaj sa golf 3 kriv... nevjerovatno
pa zar nije ovaj sa golfom 3 dolazio iz pravca ilidze i skretao lijevo prema pofalicima? ja sam tako negdje procitao a ako je tako onda je tacno da se majmunu ukljucilo zeleno ali sigurno je i on kreno sekundu-dvije prije. ali nije mi jasno. na pofalicima nema zelenog vala. tu ti je crveno zagarantovano ako ides iz pravca grada.
TheGodfather001

#409 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by TheGodfather001 »

Vjerujte mi da lazu da je majka sjedila pored njega, evo i drug i ja smo sjedili u autu i gledali. Nakon sto je udarila V-ica ove nesretnike, izasao je momak, mladji, kockaste glave, u crvenoj majici iz auta i otisao prema parku. Kasnije se vratio i tada mu je prisao policajac i ko fol mu govori da se svakome moze desiti, bla bla... Idiotova mater je tek naknadno dosla, tada nisam bio jer je vec hitna dosla po djevojku koja je udarena na pjesackom, i jos iscupali su djevojku iz III-jke. Ali 100% nije mu mater bila na suvozacevom mjestu. Ocigledno da vise nema medija kojima se moze vjerovati. Fujjj... A ovog pubertetliju iz V-ice treba poslati malo da tuca kamen, ili kopa neke kanale, posto je pun energije i negativnog naboja, pa na neki nacin da to iskanalise.
dimu

#410 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by dimu »

karanana wrote: pa zar nije ovaj sa golfom 3 dolazio iz pravca ilidze i skretao lijevo prema pofalicima? ja sam tako negdje procitao a ako je tako onda je tacno da se majmunu ukljucilo zeleno ali sigurno je i on kreno sekundu-dvije prije. ali nije mi jasno. na pofalicima nema zelenog vala. tu ti je crveno zagarantovano ako ides iz pravca grada.
moze biti, meni 10ak ljudi rece da je isao sa grbavice pravo pa sam mislio da je tako bilo

a eto i da je isao lijevo i prosao kroz zuto-crveno opet se moze proci raskrsnica, a i ko je stajao na semaforu prema dole vidio je covjeka nije niko glup da se zaleti odmah u auto, a ovaj majmun kroz traku za desno da sviju prodje i eto...
malizeleni

#411 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by malizeleni »

Evo kako braca preko granice rijesavaju probleme sa trkacima. http://www.autoklub.hr/servisne_info/presretaci

Kulturno ti se zaljepi za shupak i upali rotaciona. Pa pokusaj uteci.
madner

#412 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by madner »

malizeleni wrote:Evo kako braca preko granice rijesavaju probleme sa trkacima. http://www.autoklub.hr/servisne_info/presretaci

Imamo i mi iste, crni golfovi sa odlicnim motorima. :roll:
malizeleni

#413 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by malizeleni »

madner wrote:
malizeleni wrote:Evo kako braca preko granice rijesavaju probleme sa trkacima. http://www.autoklub.hr/servisne_info/presretaci

SDI jel :P
dimu

#414 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by dimu »

ma kakvi oni kod njih gine 10 ljudi svaki vikend... dzaba im 100 presretaca
madner

#415 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by madner »

malizeleni wrote:
madner wrote:

SDI jel :P
Nisu mi htjeli rec, ali stigao me je jako impresivno mada sam vozio 180+.
Mislim da su benzinski sa oko 220ks :D
terapija

#416 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by terapija »

1) svo sto nismo bili na licu mjesta, mozemo samo nagadjati.
2) ovaj teenager je kriv, to je definitivno, a da ce se lezerno izvuci, i to je. Zao mi je samo ovih iz golf-a 3-ce sto ih nije imao ko pripremiti da u vecernjim satima treba otvoriti 10-ere oci ako vozis gradom. Jos pozurili proci poslije zelenog... :)

Samo me jedna stvar zanima. Kako je taj malac imao petlje (nije imao mozga) da ne koci ako se ulijetao krajnjom lijevom koja se odvaja, morao je vidjeti da nema prolaza, jer ako ne svabo zakasnio na zeleno, sigurno ih je proslo 3-4 prije njega za pofalice, a ovaj iz golf-a5 ih je morao vidjeti.
madner

#417 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by madner »

terapija wrote:1) svo sto nismo bili na licu mjesta, mozemo samo nagadjati.
2) ovaj teenager je kriv, to je definitivno, a da ce se lezerno izvuci, i to je. Zao mi je samo ovih iz golf-a 3-ce sto ih nije imao ko pripremiti da u vecernjim satima treba otvoriti 10-ere oci ako vozis gradom. Jos pozurili proci poslije zelenog... :)

Samo me jedna stvar zanima. Kako je taj malac imao petlje (nije imao mozga) da ne koci ako se ulijetao krajnjom lijevom koja se odvaja, morao je vidjeti da nema prolaza, jer ako ne svabo zakasnio na zeleno, sigurno ih je proslo 3-4 prije njega za pofalice, a ovaj iz golf-a5 ih je morao vidjeti.
Posto je bilo kasnije, moguce je da niko nije bio ispred svabe i ovaj nije htio zakocit.
Isto tako je moguce da se debilko u petici usrao kad je vidio da mu plan bas nece proci.

Cisto nagadjanje.
dimu

#418 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by dimu »

madner wrote: Posto je bilo kasnije, moguce je da niko nije bio ispred svabe i ovaj nije htio zakocit.
uzimajuci u obzir da je raskrsnica prije (na socijalnom) zatvorena zbog radova na sinama cisto sumnjam da je ovaj golf 3 sam skretao prema pofalicima...
terapija

#419 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by terapija »

dimu wrote:
madner wrote: Posto je bilo kasnije, moguce je da niko nije bio ispred svabe i ovaj nije htio zakocit.
uzimajuci u obzir da je raskrsnica prije (na socijalnom) zatvorena zbog radova na sinama cisto sumnjam da je ovaj golf 3 sam skretao prema pofalicima...
Zato sam ja za kamere na svakoj od ovih kriticnih raskrsnica, ali ne za kontrolu brzine, vec i za video-nadzor. Onda je svaki udes cist k'o suza, samo to vjerovatno mnogima ne bi odgovaralo :roll: :roll:
jennisjoplin

#420 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by jennisjoplin »

madner wrote:

SDI jel :P[/quote]

Mislim da su benzinski sa oko 220ks :D[/quote]

i sta je bilo stotka u saobracajnoj i oprosteno 180+ 8-)
atko

#421 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by atko »

terapija wrote: Samo me jedna stvar zanima. Kako je taj malac imao petlje (nije imao mozga) da ne koci ako se ulijetao krajnjom lijevom koja se odvaja...
Pa kada sjedes poslije playstationa u g5 a imas 17 godina i vakuum u glavi... treba samo reci dobro je kako je moglo biti :x
madner

#422 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by madner »

terapija wrote:
dimu wrote:
Zato sam ja za kamere na svakoj od ovih kriticnih raskrsnica, ali ne za kontrolu brzine, vec i za video-nadzor. Onda je svaki udes cist k'o suza, samo to vjerovatno mnogima ne bi odgovaralo :roll: :roll:
Na toj raskrsnici ima kamera, hvata na 60 jer je ogranicenje 40 (samo iz pravca ilidze gradu)
madner

#423 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by madner »

jennisjoplin wrote:
madner wrote:
Bila su to druga vremena, prije PDV-a a ja student.
Malo popricali, ja pitao usput za cijenu janjetine objasnio im da se kajem i pustili me. Ja vidio da su gladni ljudi i ostavio za veceru, da mogu i dalje obavljati duznost revno i pravicno. Policija i gradjani :skoljka:
jennisjoplin

#424 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by jennisjoplin »

madner wrote:
jennisjoplin wrote:
madner wrote:
Bila su to druga vremena, prije PDV-a a ja student.
Malo popricali, ja pitao usput za cijenu janjetine objasnio im da se kajem i pustili me. Ja vidio da su gladni ljudi i ostavio za veceru, da mogu i dalje obavljati duznost revno i pravicno. Policija i gradjani :skoljka:
pravicno i vuk :run: sit i ovce na broju
madner

#425 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by madner »

Sve po zakonu :lol:
Locked