OČI ŠIROM ZAVORENE - zaoprave!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked

Učlanio/la bih se?

Da
19
51%
Ne
18
49%

Total votes: 37

penzioner

Post by penzioner »

prleitihi wrote:mrsko mi otvarati drugu..ali red bi bio da fićifirić koji mi je obrisao temu kaže zašto je to uradio!
Šta se desilo :?
penzioner

Post by penzioner »

debela wrote:... penzija, bar sam od tebe ocekivala odgovor jer ti je 'lazno moralisanje' postala uzrecica.

debela wrote:a molim vas sta bi to bilo lazno moralisanje na ovoj temi?

nekoliko zena (da li je to razlog mozda?) je iznijelo misljenje o ovoj vrsti zabave koje je, eto, negativno. i onda uslijedi salva uvreda na njihov racun.

najstrasnije mi je vidjeti kako lose misljenje muskarci imaju o zenama iako se sami smatraju naprednim primjercima svog roda.
Debela, uz svo dužno poštovanje, ne vidim potrebu odgovarati na pitanja koja su ... bezzze.

Ljubi peMzija! :kiss:
debela

Post by debela »

dragi pemzija, odgovor je savrsen. drugaciji nisam ni ocekivala. zasluzeno si dobio lentu naj bombasa foruma trenutno :lol:
photo

Post by photo »

kome se ide, neka ide. kome se ne ide na ovakve zabave, neka sjedi kuci i radi sta hoce. sve dok je dobrovoljno, nemam nista protiv. a price o traffickingu i prostituciji treba dokazati. uostalom, prostituciju bi trebalo legalizovati. zabog samih prostituki jer bi bile bolje zasticene, ne bi bile maltretirane, znale bi svoja prava i svima bi bilo lakse. nije pitanje da li je sve to moralno, vec da li se neko moze zastititi od zlostavljanja.
penzioner

Post by penzioner »

Nema ovdje riječi o zlostavljanju, halo, pa otvoreno se reklamiraju, otvoreno se druže, otvoreno pričaju o tome (naravno javne ličnosti koje tamo idu šute). Kakav ba trafficking, ovdje je sve na nivou, ne zaboravite da su gosti UGLEDNE EDUKOVANE LIČNOSTI IZ SVIH SFERA ŽIVOTA i muški i ženski, i sve se zna, sve se vidi. Policija da ima potrebu dokazati da je kupleraj ili sl., zabranili bi. Ali nema! Nema, jer ljudi uživaju MEĐU SOBOM!

Žene koje dolaze tamo, dolaze jer im je ćejf. Zar je tako teško prihvatiti da i žena zna uživati :?

Image
photo

Post by photo »

penzioner wrote:Nema ovdje riječi o zlostavljanju, halo, pa otvoreno se reklamiraju, otvoreno se druže, otvoreno pričaju o tome (naravno javne ličnosti koje tamo idu šute). Kakav ba trafficking, ovdje je sve na nivou, ne zaboravite da su gosti UGLEDNE EDUKOVANE LIČNOSTI IZ SVIH SFERA ŽIVOTA i muški i ženski, i sve se zna, sve se vidi. Policija da ima potrebu dokazati da je kupleraj ili sl., zabranili bi. Ali nema! Nema, jer ljudi uživaju MEĐU SOBOM!

Žene koje dolaze tamo, dolaze jer im je ćejf. Zar je tako teško prihvatiti da i žena zna uživati :?

Image
halo, to sam i rekao. ako su tamo svjesno i dobrovoljno, neka se guze. i ja bih se uclanio, samo nema gdje :lol:
penzioner

Post by penzioner »

Ma Photo, kontam i ja isto. Samo neke časne sestre se pojaviše niotkud, umjesto da i one probaju pa odluče sviđa li im se ili ne. Najlakše je odbiti na prvu. :roll:
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

penzioner wrote:Nema ovdje riječi o zlostavljanju, halo, pa otvoreno se reklamiraju, otvoreno se druže, otvoreno pričaju o tome (naravno javne ličnosti koje tamo idu šute). Kakav ba trafficking, ovdje je sve na nivou, ne zaboravite da su gosti UGLEDNE EDUKOVANE LIČNOSTI IZ SVIH SFERA ŽIVOTA i muški i ženski, i sve se zna, sve se vidi. Policija da ima potrebu dokazati da je kupleraj ili sl., zabranili bi. Ali nema! Nema, jer ljudi uživaju MEĐU SOBOM!

zasto?
penzioner

Post by penzioner »

Joj Friki bona, koliko je tebi godina :(
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

penzioner wrote:Joj Friki bona, koliko je tebi godina :(
14 :D :D
penzioner

Post by penzioner »

tliiinest :D
penzioner

Post by penzioner »

Za učlanjenje:

17 - ZA
14 - PROTIV
Saian

Post by Saian »

prleitihi wrote:mrsko mi otvarati drugu..ali red bi bio da fićifirić koji mi je obrisao temu kaže zašto je to uradio!
ma da se ona sljaga sto si pokupio sinoc ne vidi :D :D :D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Pearl wrote:
3. pa naravno da ima pravila.. pravilo naseg kluba je da se uzdrzavamo od svega sto moze donijeti uzitak....
Preimenovane smo u casne sestre. :D

Watch Out !

Image

:D :D :D
penzioner

Post by penzioner »

Eki Latinice! :shock:

Ova se ne šali :(
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

A ti se salis ??? :D

Mi smo za svaki slucaj iskopale oruzje. :D

Image

Svemirski_Jebach

ako su ono na ranijim slikama casne sestre...onda je prle pitt. :D :D
pitt

Post by pitt »

Svemirski_Jebach wrote:ako su ono na ranijim slikama casne sestre...onda je prle pitt. :D :D
ovu uvredu samo krv moze oprati :x
Svemirski_Jebach

pitt wrote:
Svemirski_Jebach wrote:ako su ono na ranijim slikama casne sestre...onda je prle pitt. :D :D
:D :D to je bolan slikovito..da na vasem primjeru pokazem koliko je razlicito, ko vas dvojica :D :D
maccarona

Post by maccarona »

pitt wrote:
cemu ova srdzba :? :D dobro :oops: ti si bolji :oops: i znas sakriti :oops: :D
penzioner

Post by penzioner »

Slatke ste, nema šta:
Latinica wrote: Image
Ali ja se kladim da ispod mantija izgledate ovako:

Image
Šandor

Post by Šandor »

Svemirski_Jebach wrote:
Hierarchia wrote:Tema je isuvise dosadna i glupa e da bi zahtijevala neku siru opservaciju :D , ali je dobar pokazatelj nacina na koji pomodnost mijenja svijest ljudi. Radi se o klasicnoj vrsti pomodnosti i bizarnog nacina da se ispolji dokolica bogatasa i prominenata. Cak je u tome svemu nesto morbidno (a nije atmosfera iz prica E. A. Poea :lol: ) - dok jedan dio svijeta (valjda oni probrani 8-) ) svoj novac trosi na ovakve "manifestacije" jer se time potencira razlicitost, valjda :D ), drugi umiru od gladi, ma koliko zgodni i lijepi bili. Obrnuto postavljena teza glasi - nije kljucno imati dobro tijelo (sise,dupe &co) nego lovu. 8)
ovakve stvari su postojale dok je svijeta i vijeka...i uvijek su se jedni provodili, jeli prepelicija jaja, kavijar i pili sampanjaci najbolja vina, dok su drugi umirali od gladi.

Ako me pitas je li to u redu, (iako mislim da je pitanje bespredmetno) eci cu ti da se apsolutno slazem da nije u radu i da ce se svakome vratiti sto se posijao.
E svašta.

Hajd što ovo napisa....mnogi koji su isfrustrirani ovako razmišljaju....ali što si kontradiktoran :-)

Odlučit ćeš se valjda jednom. Prije nego što ti se vrati. :roll: :lol:

------------------------------------------------------------------------------

Uvijek me iznenade pojedine stare forumašice koje se zgražavaju na ovakvim temama jer znam da imaju barem 7-8 kuka više od mene. Mislim halo ba, pričaju priču u koju sam presto vjerovat sa 15 i po.....a postala mi sumnjiva sa 12 i po. :lol:

Pokušavam da zamislim koliko vam muškarac mora slagati da bi završio s vama u krevetu. :shock:
Svemirski_Jebach

Šandor wrote:
Svemirski_Jebach wrote:
Hierarchia wrote:Tema je isuvise dosadna i glupa e da bi zahtijevala neku siru opservaciju :D , ali je dobar pokazatelj nacina na koji pomodnost mijenja svijest ljudi. Radi se o klasicnoj vrsti pomodnosti i bizarnog nacina da se ispolji dokolica bogatasa i prominenata. Cak je u tome svemu nesto morbidno (a nije atmosfera iz prica E. A. Poea :lol: ) - dok jedan dio svijeta (valjda oni probrani 8-) ) svoj novac trosi na ovakve "manifestacije" jer se time potencira razlicitost, valjda :D ), drugi umiru od gladi, ma koliko zgodni i lijepi bili. Obrnuto postavljena teza glasi - nije kljucno imati dobro tijelo (sise,dupe &co) nego lovu. 8)
ovakve stvari su postojale dok je svijeta i vijeka...i uvijek su se jedni provodili, jeli prepelicija jaja, kavijar i pili sampanjaci najbolja vina, dok su drugi umirali od gladi.

Ako me pitas je li to u redu, (iako mislim da je pitanje bespredmetno) eci cu ti da se apsolutno slazem da nije u radu i da ce se svakome vratiti sto se posijao.
E svašta.

Hajd što ovo napisa....mnogi koji su isfrustrirani ovako razmišljaju....ali što si kontradiktoran :-)

Odlučit ćeš se valjda jednom. Prije nego što ti se vrati. :roll: :lol:

------------------------------------------------------------------------------

Uvijek me iznenade pojedine stare forumašice koje se zgražavaju na ovakvim temama jer znam da imaju barem 7-8 kuka više od mene. Mislim halo ba, pričaju priču u koju sam presto vjerovat sa 15 i po.....a postala mi sumnjiva sa 12 i po. :lol:

Pokušavam da zamislim koliko vam muškarac mora slagati da bi završio s vama u krevetu. :shock:
ti vjeruj sta hoces...ko guzi guzi, ko ne guzi drka :roll: :roll:
A-R-N-I

Post by A-R-N-I »

Latinica wrote:A ti se salis ??? :D

Mi smo za svaki slucaj iskopale oruzje. :D

Image

Prije ce biti:

Image

penzioner
--------------------------------------------------------------------------------

Za učlanjenje:

17 - ZA
14 - PROTIV
Ja jos nisam glasao. Mogu li ja dva glasa??? :D :D :D
penzioner

Post by penzioner »

Ima li zainteresovana visoko edukovana dama da se pridruži nekolicini nas koji ćemo ići na slijedeće druženje?

Apsolutno ne mora ništa raditi, a seksati još manje. Nek samo krene s nama u izvidnicu.
Locked