Preporucite veterinara

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Friesian

#401 Re: Preporucite veterinara

Post by Friesian »

hehe... ma ja sam jos student i ne radim, niti mogu jos raditi, samostalno... ali ovo da se ne volim petljati je zbog toga da ne bi pokazao afinitet prema odredjenom veterinaru.. zato sam i naveo moje iskustvo prije pocetka studiranja...

pozz
minjonja

#402 Re: Preporucite veterinara

Post by minjonja »

mozete li mi dati adresu harisa custovica? sad je kasno da zovem, a hocu za sutra ujutro sve da isplaniram.
A71

#403 Re: Preporucite veterinara

Post by A71 »

minjonja wrote:mozete li mi dati adresu harisa custovica? sad je kasno da zovem, a hocu za sutra ujutro sve da isplaniram.
Hamze Orlovića 10
Mee

#404 Re: Preporucite veterinara

Post by Mee »

A71, gdje je to?
A71

#405 Re: Preporucite veterinara

Post by A71 »

Koševsko brdo, ali prije nego što krenete ipak nazovi da provjeriš da li je još na toj adresi.
nevenka

#406 Re: Preporucite veterinara

Post by nevenka »

Hamze Orlovića je Breka :)
minjonja

#407 Re: Preporucite veterinara

Post by minjonja »

jeste, haris je u hamze orlovica. ja ga sinoc zvala i pogresno sam zapisala na papir. ja napisala hamdije orlovica. kasnije na netu gledala gdje dodje ta ulica kad nigdje je :-) a bilo prekasno da ga ponovo zovem zato sam vas konsultovala.
minjonja

#408 Re: Preporucite veterinara

Post by minjonja »

eh, nek sam vidjela i jedno strucno lice na vet. fakultetu. na mantilu je pisalo alan m, plave kose. danas mu odnijela psa sto je jucer auto udarilo i vrlo detaljno je obavio pregled. svaku kost je ispitao i rekao je dijagnozu koju je kasnije i rentgen slika potvrdila. izgleda kulturno, uceno, pismeno i strucno na podrucju hirurgije. danas sam ga prvi put u zivotu vidjela. nadam se da ce ostati na faxu da barem jednog imaju na kojeg se moze fakultet izvlaciti. valjda ga nece nepotizam i korupcija na fakultetu unistiti.
Friesian

#409 Re: Preporucite veterinara

Post by Friesian »

vjerujem da nece... to je super doktor... vrlo dobro poznaje teoriju sa kojom se i bavi... i dosta ga i interesuje ortopedija... svaka mu cast! :)) naisla si na pravu osobu...
Alica

#410 Re: Preporucite veterinara

Post by Alica »

Pozdrav svima,

Prijatelj mi rece da u gradu ima otvoren ''Wet LIfe'' (kad je otvoren bas i ne znam). Plssssss zna li iko gdje se nalaze i neki kontakt telefon ??

Hvalaaaaaaaaaa :-D :thumbup:
Baby

#411 Re: Preporucite veterinara

Post by Baby »

Jeli znate kakvi su vetovi u onoj novoj vet.stanici SLatine?
LilBear

#412 Re: Preporucite veterinara

Post by LilBear »

Alica wrote:Pozdrav svima,

Prijatelj mi rece da u gradu ima otvoren ''Wet LIfe'' (kad je otvoren bas i ne znam). Plssssss zna li iko gdje se nalaze i neki kontakt telefon ??

Hvalaaaaaaaaaa :-D :thumbup:
Vetlife se nalazi preko puta aerodroma. Na njihovoj stranici (vetlife.ba) imas precizne upute kako ih naci, a i sve ostalo. :)
Alica

#413 Re: Preporucite veterinara

Post by Alica »

Mnogo hvala :) :-D
therrarrius

#414 Re: Preporucite veterinara

Post by therrarrius »

minjonja wrote:eh, nek sam vidjela i jedno strucno lice na vet. fakultetu. na mantilu je pisalo alan m, plave kose. danas mu odnijela psa sto je jucer auto udarilo i vrlo detaljno je obavio pregled. svaku kost je ispitao i rekao je dijagnozu koju je kasnije i rentgen slika potvrdila. izgleda kulturno, uceno, pismeno i strucno na podrucju hirurgije. danas sam ga prvi put u zivotu vidjela. nadam se da ce ostati na faxu da barem jednog imaju na kojeg se moze fakultet izvlaciti. valjda ga nece nepotizam i korupcija na fakultetu unistiti.
Alan je KING :thumbup: momak je apsolutno otkrovljene veterinarskog fakulteta, radi na katedri za hirurgiju iako po potrebi ide i na druge katedre. Ima znanje, volju, i mozda i najvaznije od svega kulturan je i nece se razbacivati ko djubre u proljece ako mu neko postavi laicko pitanje :D

Ponovo :thumbup:
minjonja

#415 Re: Preporucite veterinara

Post by minjonja »

therrarrius wrote:
minjonja wrote:eh, nek sam vidjela i jedno strucno lice na vet. fakultetu. na mantilu je pisalo alan m, plave kose. danas mu odnijela psa sto je jucer auto udarilo i vrlo detaljno je obavio pregled. svaku kost je ispitao i rekao je dijagnozu koju je kasnije i rentgen slika potvrdila. izgleda kulturno, uceno, pismeno i strucno na podrucju hirurgije. danas sam ga prvi put u zivotu vidjela. nadam se da ce ostati na faxu da barem jednog imaju na kojeg se moze fakultet izvlaciti. valjda ga nece nepotizam i korupcija na fakultetu unistiti.
Alan je KING :thumbup: momak je apsolutno otkrovljene veterinarskog fakulteta, radi na katedri za hirurgiju iako po potrebi ide i na druge katedre. Ima znanje, volju, i mozda i najvaznije od svega kulturan je i nece se razbacivati ko djubre u proljece ako mu neko postavi laicko pitanje :D

Ponovo :thumbup:
ubuduce kad budem morala ici na vet fax, zelim samo njega :$ :D
kako mu je puno ime i prezime?
Friesian

#416 Re: Preporucite veterinara

Post by Friesian »

Alan Maksimovic... dakle, na hirurgiji radi... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
sLLayer

#417 Re: Preporucite veterinara

Post by sLLayer »

zna li neko koliko kosta prva vakcinacija tornjaka?
Friesian

#418 Re: Preporucite veterinara

Post by Friesian »

nije bitno koja je pasmina ali u prosjeku kosta 25KM...
Mia__

#419 Re: Preporucite veterinara

Post by Mia__ »

Ako moze mala pomoc...zeko mi ima problema sa zubicima pa sam mislila da ga danas odvedem kod veterinara ali iskreno ne znam kod kojeg?Mislila sam da idem dole na Stup ali ne znam da li su oni dobri?
Alica

#420 Re: Preporucite veterinara

Post by Alica »

Hej, pa mozes nazvati Nedu Goluba na 062 591 321 ..kazi da su ti dali broj iz Udruzenja SOS pa eto..mozda te on moze uputiti kod koga da ides.

Pozdrav,

Alica
PRO testant

#421 Re: Preporucite veterinara

Post by PRO testant »

A kako se može doći do broja SOS-a?
Jeli imaju neku adresu ili to?
Baby

#422 Re: Preporucite veterinara

Post by Baby »

Meni treba Harisov broj,ima neko?
Pasiflora

#423 Re: Preporucite veterinara

Post by Pasiflora »

@barby imas pp :D
bakaca

#424 Re: Preporucite veterinara

Post by bakaca »

Ja bih molila ukoliko neko ima iskustva da mi pomogne... Naime moj pas boluje od suzenja kicmenog prsljena ( a ima samo 3 god) strasno ga boli,i dovodi do oduzimanja sapica... Dok pije terapiju sve je ok i previse je aktivan ( iako bi trebao strogo mirovati pa taj problem rijesimo sa malo apaurina naravno po preporuci vet.) ali cim prekinemo s terapijom problem se vraca.. Rjesenje je kontrastno snimanje i operacija u Zagrebu.. Interesuje me ako bilo ko ima slicnih iskustava da ih podjeli (u smislu- koliko je bolna operacija obzirom da je u pitanju kicma, koliko je tezak i trajan oporavak... Svako misljenje je dobro doslo jer unazad 2 mjeseca prezivljavamo horor :-?
nera18

#425 Re: Preporucite veterinara

Post by nera18 »

jel neko zna nekog veterinara koji ce se odazvati u toku noci...
jel se moze ikom obratiti
Post Reply