Moderator: Chloe
skonto sam odmah da je u pitanju nesto profesionalno.Mada nisam imao hrabrosti nesto komentarisati na pocetku.I ovo mi se zaista svidja,posebno ove sa malo zuckastom i crvenkastom farbom..Fantasticno,ideje su mrak..Postavi jos takvih da gledamo .pozzzhadzinica wrote:
![]()
![]()
neke skice, graike...
[/url]@jaca22...stvarno ??? ja kontam da je dosta amaterski ispala,al ne da mi se vise oko nje raditi,hvala ti jaca22.Meni je tvoj nacin slikanja nekako poseban,i jel to radis isto iz hobija ili profi?,nista ne pises.A od ovih radova kod tebe mi je prva nekako najjaca,imas neku posebnu tehniku rada,pozzzzjaca22 wrote:@unasund
ZABRANJENA LJUBAV me odusevi![]()
ova je za desetku..nisam stigo da prokomentarisem a i sad sam na kratko ovdje..jaca22 wrote:
evo ovdje opet ,super uradjeno i precizno fakat..voda takodje,ali nisam odusevljen sa ovako realnim radovima,jer kako neko rece,vec vidjeno..Mada i ja skrenem na realu cesto.Ali ove stepenice apstrakcija ,su vrh naravno da ih ne komentarisem pojedinacno..svaka cast jaca22jaca22 wrote:
ulje .platno
nisam @Andrej da bogdo da jesam ja naslikao,bas je dobra..ovo je novi korisnik-ca jaca22.i ima super radova.A ovaj tvoj mars mi je haos..samo jel to modelirano na platnu ili ploci kakvoj??pozzzz umjetnicima na forumu..
STVARNO i ozbiljno..za mana je bitan onaj prvi osjecaj kad vidim nesta novo,a ne razmisljam da li je profesionalno ili amaterski,ne igra mi ulogu ..zagrljaj u plavom cak pomislih da su i snovi zabranjeni ,a ne samo ljubav..unasound wrote:@jaca22...stvarno ??? ja kontam da je dosta amaterski ispala,al ne da mi se vise oko nje raditi,hvala ti jaca22.Meni je tvoj nacin slikanja nekako poseban,i jel to radis isto iz hobija ili profi?,nista ne pises.A od ovih radova kod tebe mi je prva nekako najjaca,imas neku posebnu tehniku rada,pozzzzjaca22 wrote:@unasund
ZABRANJENA LJUBAV me odusevi![]()

hvala ti @jaca22 na objasnjenju u gornjem postu,,a takodje i na ovoj slici...Dobar rad,barem se meni svidja ,pa kako god dugi imali misljenje..pozzjaca22 wrote:
usudih se da je postam..