Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ljuska_u_BaklaFi
#401 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Sumnja je grijeh kmirso

- 1705saraj
#402 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
hehe...
kad sam vidjela temu odmah mi je na pamet pao onaj glumac adnan haskovic...ne znam zasto
..
hehe
kad sam vidjela temu odmah mi je na pamet pao onaj glumac adnan haskovic...ne znam zasto
hehe
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#403 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Ho'sh broj, adresu?1705saraj wrote:hehe...
kad sam vidjela temu odmah mi je na pamet pao onaj glumac adnan haskovic...ne znam zasto![]()
..
hehe
-
maxell_sarajevo
#404 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
alhemicarka wrote:↲↲Hajde de..↲Jos samo da rascistimo sta nudis, a sta trazis zauzvrat...i pravimo spisak svatova!maxell_sarajevo wrote:Pa.... Onda da se riješimo briga?
Haj da se rijesimo dok smo mladi
Eno procitala si sta sve imam, od posla, do zemlje za vikendicu
Zahtjevi:
Svaki dan 2l pive na stolu, 5x sedmicno sex, a mozda i cesce i pocetni kapital od 50.000KM( da vratim neke dugove)
Zaboravih napisati i da imam pet saksija kadifica na balkonu
-
Gospoda Ministarka
#405 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
Ozbiljno ovo mislim sto cu reci!!! Musko sam ali kazem jebo muskarca ako barem nema dobar posao a jos je bolji ako ima stan,auto ili motorMislim nije sve u novcu ali je jako bitan faktor u zivotu i u ljubavi, nema hajra od kokuza i ovo isto mislim za zene.Koji ce mi zena koja nema ambicija ili perspektive u zivotu ...
- 1705saraj
#406 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
ladyblue18 wrote:Ho'sh broj, adresu?1705saraj wrote:hehe...
kad sam vidjela temu odmah mi je na pamet pao onaj glumac adnan haskovic...ne znam zasto![]()
..
hehe![]()
al ozbiljno dijeli li ko s mnom misljenje da on ima nesto cudno u sebi,
u pogledu nesto, ne znam...
- burek_in_space
#407 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
U narodu se to zove gandza, vutra ...1705saraj wrote:![]()
![]()
![]()
al ozbiljno dijeli li ko s mnom misljenje da on ima nesto cudno u sebi,
u pogledu nesto, ne znam...![]()
- alhemicarka
#408 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
maxell_sarajevo wrote:
Eno procitala si sta sve imam, od posla, do zemlje za vikendicu![]()
Zahtjevi:
Svaki dan 2l pive na stolu, 5x sedmicno sex, a mozda i cesce i pocetni kapital od 50.000KM( da vratim neke dugove)![]()
Zaboravih napisati i da imam pet saksija kadifica na balkonu
Pa... Sve bih ti rado priuštila...i više od toga... Al' ovaj miraz i dugovi me plaho zadeveraše...
- Lakat Jebić
#409 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
jelde i on je u nasoj mahali, vidjam ga u videoteciladyblue18 wrote:Ho'sh broj, adresu?1705saraj wrote:hehe...
..
hehe![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#410 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Lakat Jebić wrote:jelde i on je u nasoj mahali, vidjam ga u videoteciladyblue18 wrote:Ho'sh broj, adresu?1705saraj wrote:hehe...
..
hehe![]()
![]()
-
todd_smith
#411 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Eh sad samo da vas dvoje jos pocnete o vasoj mahali sad

-
ssmmiilleeyy
#412 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Ozbiljno ovo mislim sto cu reci!!! Musko sam ali kazem jebo muskarca ako barem nema dobar posao a jos je bolji ako ima stan,auto ili motor
Mislim nije sve u novcu ali je jako bitan faktor u zivotu i u ljubavi, nema hajra od kokuza i ovo isto mislim za zene.Koji ce mi zena koja nema ambicija ili perspektive u zivotu ...
Para mi uši ovaj tvoj Post
Prošle godine sam imao ponudu da udjem u bračne vode,al ona mi se nije svidjala
Naime otac joj ima Firmu u Libiji zatim Hotel u Sarajevu i još boga pitaj šta još.
Al nekako sam se osjećao pored nje hladno,ono kad se ne vidimo par dana isto kao i da ne postoji.
Nikako mi nije nedostajala.
Razumiješ bio sam u vezi s curama (koje i nisu toliko bogate) al nekako mi je bilo ljepše.
Ova kao da misli da sve može kupiti novcem,razumiješ šta ti pišem.
Više bih volio naći djevojku koja mi odgovara,s kojom bih mogao steći nešto nego ovako da dodjem sve na gotovo.
Bar sam ja takav,ne bih mogao da glumim sreću. Možda bi nekoliko mjeseci al kasnije bi mi bilo teško
Većina gleda materijalni status,zato je sve više i više razvoda
(djeca ispaštaju)
Para mi uši ovaj tvoj Post
Prošle godine sam imao ponudu da udjem u bračne vode,al ona mi se nije svidjala
Naime otac joj ima Firmu u Libiji zatim Hotel u Sarajevu i još boga pitaj šta još.
Al nekako sam se osjećao pored nje hladno,ono kad se ne vidimo par dana isto kao i da ne postoji.
Nikako mi nije nedostajala.
Razumiješ bio sam u vezi s curama (koje i nisu toliko bogate) al nekako mi je bilo ljepše.
Ova kao da misli da sve može kupiti novcem,razumiješ šta ti pišem.
Više bih volio naći djevojku koja mi odgovara,s kojom bih mogao steći nešto nego ovako da dodjem sve na gotovo.
Bar sam ja takav,ne bih mogao da glumim sreću. Možda bi nekoliko mjeseci al kasnije bi mi bilo teško
Većina gleda materijalni status,zato je sve više i više razvoda
(djeca ispaštaju)
- statix
#413 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Jah, neki drustveni status rjesavaju zenidbom...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#414 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
gledao sam statistike 4%
urbane legende
-
ssmmiilleeyy
#415 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Hoću srećo moja
Imam ja dovoljno za tvoju i moju Porodicu
I ja sam JEDINAC U BABE

I ja sam JEDINAC U BABE
-
teletrader
#416 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Smilley nemoj nju ona je Herka,sa njom si od pocetka automatski u minusussmmiilleeyy wrote:Hoću srećo moja
I ja sam JEDINAC U BABE![]()
![]()
osim ako ti se Bog ne smiluje pa umres mlad
- Jazz_Junkie
#417 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Vidjet ce te vi kad vam ja dodjem u to Sarajevo.
- Jazz_Junkie
#419 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Progutat cu vas sa svojim sexy ocima!!sanabe wrote:e hajdJazz_Junkie wrote:Vidjet ce te vi kad vam ja dodjem u to Sarajevo.
-
opusteno
#420 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
komi wrote:čuo sam da ne jebu momci nego novci
pa mislim da većina koka u sarajevu i šire ( ne među forumašicama) ganja lovatore u smislu da imaju dobar poso auto i stan![]()
![]()
Ja ganjam prije svega normalne likove ( kakvih je u Sa izgleda samo u tragovima ili su već privatizovani
-
djes_ba
#421 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
steta vidis sve mi pase samo nepusim, jojjopusteno wrote:komi wrote:čuo sam da ne jebu momci nego novci
pa mislim da većina koka u sarajevu i šire ( ne među forumašicama) ganja lovatore u smislu da imaju dobar poso auto i stan![]()
![]()
Ja ganjam prije svega normalne likove ( kakvih je u Sa izgleda samo u tragovima ili su već privatizovani) i bitno mi je da nije neki ljendohan. Ako radi, ima stan i auto.. super, ali za njega- meni lično to ništa ne znači, jer to sve imam i sama..a opet, to je i dokaz da je stabilan, samostalan, ima neki cilj u životu, kakav i treba biti jedan muškarac. Meni se lično nikad nisu sviđali likovi, koji su uslovno rečeno lovatori..al pod ovim ne mislim na normalne momke, koji rade.. završavaju fax, šta već- već oni što se šepure. Djeluju mi narcisoidno, plitko..bahato.. i radije ću provoditi vrijeme sa nekim ko ima 1 marku u džepu i poderane starke, nego sa takvim glavonjama
. Nema tih para, ni tog auta, a ni tog stana koji se može mjeriti sa osjećajem kad si opušten s nekim i kad možeš pričat o svemu i roktat od smijeha..makar sjedili i na klupi i dijelili 1 kutiju cigara. Bolje to, nego da te raja vidi da izlaziš iz nekog bijesnog auta..a pored tebe bolid sa punim novčanikom. Hehe.. nisam u trendu definitivno, zato i nemam frajera
.
ne mozemo djeliti cigare ali mozemo djeliti palacinke
-
opusteno
#422 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
djes_ba wrote:steta vidis sve mi pase samo nepusim, jojjopusteno wrote:komi wrote:čuo sam da ne jebu momci nego novci
![]()
Ja ganjam prije svega normalne likove ( kakvih je u Sa izgleda samo u tragovima ili su već privatizovani) i bitno mi je da nije neki ljendohan. Ako radi, ima stan i auto.. super, ali za njega- meni lično to ništa ne znači, jer to sve imam i sama..a opet, to je i dokaz da je stabilan, samostalan, ima neki cilj u životu, kakav i treba biti jedan muškarac. Meni se lično nikad nisu sviđali likovi, koji su uslovno rečeno lovatori..al pod ovim ne mislim na normalne momke, koji rade.. završavaju fax, šta već- već oni što se šepure. Djeluju mi narcisoidno, plitko..bahato.. i radije ću provoditi vrijeme sa nekim ko ima 1 marku u džepu i poderane starke, nego sa takvim glavonjama
. Nema tih para, ni tog auta, a ni tog stana koji se može mjeriti sa osjećajem kad si opušten s nekim i kad možeš pričat o svemu i roktat od smijeha..makar sjedili i na klupi i dijelili 1 kutiju cigara. Bolje to, nego da te raja vidi da izlaziš iz nekog bijesnog auta..a pored tebe bolid sa punim novčanikom. Hehe.. nisam u trendu definitivno, zato i nemam frajera
.
ne mozemo djeliti cigare ali mozemo djeliti palacinke![]()
Još bolje
-
djes_ba
#423 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
a vec stedis a jojjj hahahahahahahaopusteno wrote:djes_ba wrote: ne mozemo djeliti cigare ali mozemo djeliti palacinke![]()
Još bolje.. taman da uštedim i ne kupujem cigare
pa da palacinci su zdraviji
nista za pocetak sladoled
-
opusteno
#424 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
djes_ba wrote:a vec stedis a jojjj hahahahahahahaopusteno wrote:djes_ba wrote: ne mozemo djeliti cigare ali mozemo djeliti palacinke![]()
pa da palacinci su zdraviji![]()
nista za pocetak sladoled![]()
Eih.. ja i štednja, nidje veze.. da bar
Kakav si nako?? Jesi sladak imalo??
-
djes_ba
#425 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
a vec stedis a jojjj hahahahahahahaopusteno wrote:[quote="djes_ba"
pa da palacinci su zdraviji
nista za pocetak sladoled
Eih.. ja i štednja, nidje veze.. da bar
Kakav si nako?? Jesi sladak imalo??
kako da nisam presladak curi med niz mene
ja i ekrem jevric hahahahahhahahaha familijarna ljepota