Reprezentacija BiH u rukometu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- fantom slobode
#401 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Sada ce sudije jos vise da prorade, samo da nasi ne padnu, sve se moze u Sarajevu.Pred punom dvoranom.
-
LSD
#402 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Vec su oni proradili,mamu im ruskufantom slobode wrote:Sada ce sudije jos vise da prorade, samo da nasi ne padnu, sve se moze u Sarajevu.Pred punom dvoranom.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#403 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
+1 15min do kraja
izdrzite lavoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

izdrzite lavoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
in33sa
#404 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Bravo EdineeeeKPNCTNJAH wrote:A Tahirovic se jedan napad zove Edin,a drugi Enidin33sa wrote:Ne mogu dalje gledati, Spaho ne da je iritantan, tako odvratan glas odavno nisam cuo.
Ko njemu dade rukomet da prenosi... nije ti to fudbal, konju.
Bravo Enideeee
Veze on nema, pokvari mi ugodjaj.
Radoncic jedini zna prenositi rukomet na nasim tv kanalima, ali jebiga kad je on na FTV
Madjari losi danas, igraju onaj teretni zastarjeli tromi rukomet, ruska skola.
-
in33sa
#405 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Nadj, da, tako ga zovu i spanski komentatori.cyprus wrote:Jesam li ja glpu ili se Nagy čita Nađ, a ne Nađiin33sa wrote:Ne mogu dalje gledati, Spaho ne da je iritantan, tako odvratan glas odavno nisam cuo.
Ali dobro, sumnjam da madjarski komentator zna izgovoriti recimo Toromanovic ili Harmandic
- fantom slobode
#406 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Madjari igraju lose, jer im nasi ne daju bolje!Neko rece, bice senzacija, a evo senzacije, jos samo da se malo izdrzi!!!!!
- awekenings
-
Ali_G
#408 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Svaka cast nasim. Mislio sam da ce nakon onih 15-12 da nam se raspadne igra, al su me iznenadili. Sad jos samo privedemo ovo kraju s eventualnom pobjedom.
- amrica
#409 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
in33sa wrote:Bravo EdineeeeKPNCTNJAH wrote:[b]A je l' ti to on zna nesto o fudbalu????????? Ili o bilo kojem drugom sportu, skijaskim skokovima napr?in33sa wrote:Ne mogu dalje gledati, Spaho ne da je iritantan, tako odvratan glas odavno nisam cuo.
[/b]
A Tahirovic se jedan napad zove Edin,a drugi Enid
Bravo Enideeee![]()
Veze on nema, pokvari mi ugodjaj.
Radoncic jedini zna prenositi rukomet na nasim tv kanalima,ali jebiga kad je on na FTV
Madjari losi danas, igraju onaj teretni zastarjeli tromi rukomet, ruska skola.
-
in33sa
#410 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Pa i ne bas, ovaj rukomet sto oni igraju, to je prevazidjeno.
To jos igraju samo Rusi i evo Madjari. I jedni i drugi tonu u kvaliteti. Rukomet je iz godine u godinu sve brzi i brzi, ko se ne zna prilagoditi ide dole.
Rusi koji su do prije par godina redovno uzimali medalje na velikim takmicenjima, prosle godine nema od koga nisu izgubili na EP. Slicno je i sa Madjarima.
Nasi dobri, jako dobri zapravo ponajvise zahvaljujuci Demirovicu koji je odlicno snimio MAdjare (sto i nije tesko, opali im brzi igru i brzi centar i oni su gotovi, tako ih dobije svako ko zna igrati brz rukomet) zapravo tesko mi je i analizirati igru uz ovog Spahu. Covjek nije normalan, blage veze on nema sa rukometnim pravilima. I kako vidim, lozi raju koja se razumije jednako kao i on. Kad nasi sruse Madjara, to je za njega cvrsto i hrabro, kad Madjari sruse naseg, odmah su sudije pristrane, to je grubo i nedopustivo. Daj covjece, rukomet je to, ne balet.
To jos igraju samo Rusi i evo Madjari. I jedni i drugi tonu u kvaliteti. Rukomet je iz godine u godinu sve brzi i brzi, ko se ne zna prilagoditi ide dole.
Rusi koji su do prije par godina redovno uzimali medalje na velikim takmicenjima, prosle godine nema od koga nisu izgubili na EP. Slicno je i sa Madjarima.
Nasi dobri, jako dobri zapravo ponajvise zahvaljujuci Demirovicu koji je odlicno snimio MAdjare (sto i nije tesko, opali im brzi igru i brzi centar i oni su gotovi, tako ih dobije svako ko zna igrati brz rukomet) zapravo tesko mi je i analizirati igru uz ovog Spahu. Covjek nije normalan, blage veze on nema sa rukometnim pravilima. I kako vidim, lozi raju koja se razumije jednako kao i on. Kad nasi sruse Madjara, to je za njega cvrsto i hrabro, kad Madjari sruse naseg, odmah su sudije pristrane, to je grubo i nedopustivo. Daj covjece, rukomet je to, ne balet.
- fantom slobode
#411 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
malo namjestaljke, za kraj...Bravo nasi!!!!

- Doda37
#413 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Kraj +2 za Mađare
-
vanjki
#414 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
super,mozemo stici dva gola.ova repka ima duh!

- fantom slobode
#415 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
A sad Sarajevo, svaka cast momcima, borili su se, nadam se u revansu jos boljem.Zasluzili su, svojom igrom i zalaganjem.Nista od +8...senzacija ostaje i dalje moguca.

-
svako_dobro_bih
#416 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
sad ako se ne plasiramo necemo nikad, sjajno su igrali, nikad bolje
spaho je katastrofa,ali ajd, ne mozemo mu zamjeriti
idemo bosno i hercegovino

spaho je katastrofa,ali ajd, ne mozemo mu zamjeriti
idemo bosno i hercegovino
-
beliver
#417 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ovo moramo dobiti, opravdanja nema
Još u grupi sam rekao da imamo super reprezentaciju i najboljeg BiH stručnjaka trenutno i 2 razlike protiv ovih sporih Mađara u grotlu Skenderije se moraju stici i prestici....
Uopšte neću euforije, plasman je realnost i tako se treba ponašati..
Hajmo Bosno i Hercegovino !
Još u grupi sam rekao da imamo super reprezentaciju i najboljeg BiH stručnjaka trenutno i 2 razlike protiv ovih sporih Mađara u grotlu Skenderije se moraju stici i prestici....
Uopšte neću euforije, plasman je realnost i tako se treba ponašati..
Hajmo Bosno i Hercegovino !
-
LSD
#418 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Šteta...ovo smo trebali pobjediti,ali ruski sudijki ološ nam to nije dopustio...-2 se može stici u Skenderiji...idemo u Hrvatsku ako Bogda.

- fantom slobode
#419 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
A sada spektakl u Sarajevu!!!!Da vidimo kako to izgleda pred punom salom.
-
Timotije
#420 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Svaka cast nasim momcima, sretno u revansu. Mislim da je rukomet ,postao ubjedljivo, najbolji i najcistiji sport u BiH. Valjda ce to neko prepoznati, od onih sto imaju para, pa da izrastemo , makar, u stabilnog ucesnika evropskih/svjetskih prvenstava. Ovi momci to zasluzuju. ali bez podrske "siroke drustvene zajednice", sve ce ostati na jednom "letu".
- DicaTM
#421 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Treba nam još samo malo do historijskog uspjeha..
Ja u Skenderiju, mi na svjetsko, ja u Hrvatsku
Sanjam da se ovo desi
Ja u Skenderiju, mi na svjetsko, ja u Hrvatsku
- le piaf
#422 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ovo je odlican rezultat, nikad bolje nismo odigrali u gostima, i to protiv ovakve ekipe...
Mozemo mi pricati sta hocemo ali madjari su (za nas) rukometna sila...
Zato svi u skenderiju sijedece subote da ih poderemo i da se napokon plasiramo na neko takmicenje!
Mozemo mi pricati sta hocemo ali madjari su (za nas) rukometna sila...
Zato svi u skenderiju sijedece subote da ih poderemo i da se napokon plasiramo na neko takmicenje!
-
pOZz
#423 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Hajmo se ljudi malo smiriti i zanemariti tu euforiju.
Ovako loše Mađarska odavno nije igrala, što znači da će u Sarajevu igrati bolje....
Zato, svi u subotu u Skenderiju da damo podršku ovim momcima. Šta bude, bude...
Ovako loše Mađarska odavno nije igrala, što znači da će u Sarajevu igrati bolje....
-
LSD
#424 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
[quote][Ovako loše Mađarska odavno nije igrala, što znači da će u Sarajevu igrati bolje....
/quote]Mađari su igrali loše jer smo dobro igrali u odbrani,tj.nismo im dali da se razmašu...a i previše smo podcijenili naše momke,a mađare precijenili...uostalom,u Skenderiji cemo ih demolirati ako Bogda inšallah...živi bili pa vidjeli

/quote]Mađari su igrali loše jer smo dobro igrali u odbrani,tj.nismo im dali da se razmašu...a i previše smo podcijenili naše momke,a mađare precijenili...uostalom,u Skenderiji cemo ih demolirati ako Bogda inšallah...živi bili pa vidjeli
-
laku noć
#425 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Griješiš,nije Mađarska odigrala loše nego je BiH odigrala fantastično i iznad svakog očekivanja.Gledao sam zadnjih 10-15 min i ono što je BiH igrala bilo je na svjetskom nivou.Sve čestitke i neka "ne polete"pOZz wrote:Hajmo se ljudi malo smiriti i zanemariti tu euforiju.