smrsati je uspijeh....ali pokazi ovu dijetu bilo kojem doktoru pa vidi sta ce ti reci....i ono sto se ovde nigdje ne spominje a sto je naglaseno i u knjizi, a i sto je bilo naglaseno na papiru koji sam ja vidjela da je kruzio medju rajom i to debelim masnim slovima je da se ova dijeta NE SMIJE PONAVLJATI U NAREDNE 2 GODINEjasminasab wrote:Nije istina da se ne moze smrsati ovom dijetom. Ja poznajem bar 5 osoba koje su smrsale i nisu vratile kilazu. Ja licno sam smrsala 7kg, od cega sam vratila 2kg za dva-tri mjeseca i sad odrzavam tu kilazu vec nekoliko mjeseci, a vratila sam se starom nacinu ishrane.
Radim 8 sati dnevno - sjedim za racunarom i vozim auto, tako da mi se pjesacenje svede na setnjicu po Vilsu jednom u 15 dana i sedmicni shopping u Mercatoru. Ne bavim se nikakvim sportom niti vjezbam. Ne kazem da je to lijepo ni zdravo ni preporucljivo, ali sam uspjela smrsati bez dodatnih fizickih aktivnosti.
E sad, posto smo svi mi ljudi razliciti, mozda ova dijeta nekome jednostavno ne djeluje...Kao sto meni nisu djelovale vjezbe i kojekakvi pokusaji zdrave ishrane koji su mi zaista bili veca muka od dijete.
ono sto je meni zabrinjavajuce a sto vidim i u tvom postu "KOJEKAKVI POKUSAJI ZDRAVE ISHRANE" "ne kazem da je to zdravo"