Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vecinom zene imaju --compulsive buying disorder- to je tesko kontrolisati. Nekada im treba zabraniti pristup novcu.... problem je, na koji nacin, a da se ne poremeti atmosfera u kuci.
moonca wrote:Vecinom zene imaju --compulsive buying disorder- to je tesko kontrolisati. Nekada im treba zabraniti pristup novcu.... problem je, na koji nacin, a da se ne poremeti atmosfera u kuci.
moonca wrote:Vecinom zene imaju --compulsive buying disorder- to je tesko kontrolisati. Nekada im treba zabraniti pristup novcu.... problem je, na koji nacin, a da se ne poremeti atmosfera u kuci.
20 pari patika i cipela. Ove ne idu uz onu suknju, ove ne idu uz onu, joj moram nove kupiti itd.
I kod mene to nekad zna biti izraženo, ali u vezi elektronike. Dok cura obiđe tržni ja mogu u jednom većem šopu elektronike provesti cijelo to vrijeme
20 pari patika i cipela. Ove ne idu uz onu suknju, ove ne idu uz onu, joj moram nove kupiti itd.
I kod mene to nekad zna biti izraženo, ali u vezi elektronike. Dok cura obiđe tržni ja mogu u jednom većem šopu elektronike provesti cijelo to vrijeme
Malo je reci jedan je bankrotirao u velikom minusu, drugi nije ni svjestan sta mu se desava... i tako to ide...
lmo wrote:E, svasta. Zasto bi bilo kome predstavljalo problem sto neko od partnera ima vecu platu?...pa to samo moze biti plus.
Ja naopakog naroda
Predstavlja predstavlja
Haj ba, mogao bi kupiti sta bolje od golfa dvojke.
Moras malo i s drugih aspekata pogledati. Ha ja.
Ko kaže da žena ne bi višak novca dala za štikle čizmice itd, kad muškarac ima viška taj višak se mora potrošiti u razni namještaj TV, renoviranje kuće, drugim riječima u zajednicu, dok sumnjam da bi žena radila to.
zipoo wrote:Jedan je dzep ba. Jedna kuca, jedna kuhinja, hala, spavaca, dnevni boravak, komunalije, rezije. Sto ste picajzle jbt. Nece vam otpast cuna zbog par stoja manje.
Ako neces da ima vecu platu onda zaradjuj za oboje, rijesen problem
Jedan je džep kad muškarac zaradjuje više ali kad žena nije sigurno bi se osjećala"nezavisnom" pa čak i bezobraznom jer bi joj ta moć dala krila, ne radi se o novcu ljudi nego o moći ili manjku nje.
Ko kaže da žena ne bi višak novca dala za štikle čizmice itd, kad muškarac ima viška taj višak se mora potrošiti u razni namještaj TV, renoviranje kuće, drugim riječima u zajednicu, dok sumnjam da bi žena radila to.
neka ne bi, neka bi. biraj onu koja ne bi.
ima mnogo muškaraca koji, takođe, troše novac na budalaštine...zabogaaaaa, okani se generalizacije.
neka ne bi, neka bi. biraj onu koja ne bi.
ima mnogo muškaraca koji, takođe, troše novac na budalaštine...zabogaaaaa, okani se generalizacije.
Hm mislim da se radi o moći tu, kao ona je nezavisna može više ulagati u sebe nego u zajednicu a i zaboga zašto bi?
zipoo wrote:Jedan je dzep ba. Jedna kuca, jedna kuhinja, hala, spavaca, dnevni boravak, komunalije, rezije. Sto ste picajzle jbt. Nece vam otpast cuna zbog par stoja manje.
Ako neces da ima vecu platu onda zaradjuj za oboje, rijesen problem
Jedan je džep kad muškarac zaradjuje više ali kad žena nije sigurno bi se osjećala"nezavisnom" pa čak i bezobraznom jer bi joj ta moć dala krila, ne radi se o novcu ljudi nego o moći ili manjku nje.
Eto musko se ne osjeca nezavisno. Neka nam puste i pretvorit cemo ih u sluge. Neka ba. Moc ce imati ko je dominantniji, alfa. Tetkice ce doci, kukati na forumu, filozofirati i pokusati muskoj populaciji otvoriti oci.
@ bossnjak...ma o čemu ti pričaš čovječe?
evo zarađujem koliko zarađujem, sredstva podijelim prema nekakvoj važnosti, prema planu...gledam da sve bude što racionalnije..
kako ti misliš da to izgleda? dobijem platu i odlepršam u mepas mall, pa se malo više zanesem...?
de ba, fakat pregoniš s trolanjem i lupanjem.