Ima li ovde YUGONOSTALGICARA ?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
vatrogasac

Post by vatrogasac »

...Tihić je u pravu i da je rekao kako neki prave konstrukcije jer....

http://www.24casa.com/forum/read.php?3, ... 3#msg-8323
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

SherlockHolmes wrote:Bas si naivna.
HOces da kazes da Djed Mraz ne postoji :shock: :shock: :shock: :shock: :( :(
manijak1

Post by manijak1 »

Dedinje kad me vidiš .......jebi me ? :D :D
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

SherlockHolmes wrote:RTS je po meni najrealniji medij na prostoru ex-yul.
Čika Sherlock mi ovde ne smijemo gledati takve televizije, teta @danas :faraon: sve vidi. :sad: :x
Ja.... ja ....nisam ništa oni su me prisilili zaprijetili :angry: su mi da će mi oduzeti sve ćakije iz kolekcije i da će mi zabraniti da gledam dok hrane lavove. ja sam mor'o, mor'o ....ja sam.....
:D :D :D
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

gogili9 wrote:
vatrogasac wrote:
gogili9 wrote: Nemoj me i ti Dony, matere ti. Svadjam se samo sa pustim zenetinama!
...ih ti mene zeznu....nisi ti Beograđanka....bacaš mi na one sa zemunskog puta....
Ja sam sa Dedinja, to ti je...al sto da ti pricam. Mislis na " matere ti "? To samo prilagodjavam jezik, da me ostali razumeju.
nisam upucena. gde mu dodje taj zemunski put. ja nisam znala ni da postoji? :?
vatrogasac

Post by vatrogasac »

Ana_Ana wrote:
....izvan kruga dvojke....
manijak1

Post by manijak1 »

Na prostoru bivšeg svezanog regiona :D danas su najrealniji i najprofesionalniji TV mediji BNTV i OSM :D :D
O.A. OSM = Otvorene srpske :D mreže :D
Zemunski put je trasiran iz Dedinja preko Zvornika a išao je i preko Knina :D međutim ......nešto je zapelo u svemu tome ..... :D :D
haris303

Post by haris303 »

SherlockHolmes wrote:RTS je po meni najrealniji medij na prostoru ex-yul.

a da ti prvo nadjes "trbosjeka" :D ... pa da onda jordamis po forumima i zajebajes normalan svijet :D
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

Lucy01 wrote:
Oni sa čika šerlokovog spiska su ga ukinuli :( po kratkom postupku, samo je bilo žžžžžk
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

vatrogasac wrote:
Ana_Ana wrote:
....izvan kruga dvojke....
e bas ti hvala.
gogili9

Post by gogili9 »

danas wrote:
vatrogasac wrote:što mi dira Beograđanke..... :D
nisam ja, sviju mi :D "zena" je prva pocela :D
Ajd', ceracemo se mi jos...odoh da se montiram, pa u zivot. Tako zive prave zene, a ne ostre cakije i decom hrane gladne lavove...
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

gogili9 wrote:
danas wrote:
Ajd', ceracemo se mi jos...odoh da se montiram, pa u zivot. Tako zive prave zene, a ne ostre cakije i decom hrane gladne lavove...
Pa gogili je u stvari android. Kako li izgleda demontirana.[/b]
manijak1

Post by manijak1 »

Ponesi toaletni papir .........ako te ponese :D :D i ne zaboravi .......ispod pazuha .......se urediti :D :D tj. montirati .....joj žargona :D u mp3 :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

seljak_cojek wrote:
Lucy01 wrote:
Oni sa čika šerlokovog spiska su ga ukinuli :( po kratkom postupku, samo je bilo žžžžžk
Pa ko ce mi sad paketic donosit :lol:
@danas, ja znam sta bi gogili volila da dobije u paketicu :lol: :lol:
haris303

Post by haris303 »

gogili9 wrote:
danas wrote:
jebo li te matija :D .... onako demokratski ...uz Boze pravde :D
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Nije ni Pink los, samo je malo neozbiljan.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Dobrica nek' čuva sveću ako nestane elektrike :D oluja je :D :D vani :D :D
gogili9

Post by gogili9 »

danas wrote:
gogili9 wrote:Nemam ga, zato i mogu visiti pred kompjuterom koliko mi volja. Poginuo, bona, u saobracajki pre 3 godine i da nisam videla, bila bih pomislila da nije gde tebe sreo, pa mu ti presudila da ostanes u formi. Ne boj se, jadna ne bila, ne bih tvoga ni motkom. S kim se ozenio vala, pa da je ranije bio i car, sada je sigurno...eh, jadnoga li coeka. Nije mene, kukala ti majka , taj bosanac, kako kazes izlevetio ( sta god to znacilo ). Rat poceo, a da sam ti bila blize znam i kako bih ja zavrsila. Bice ko hiljade mucenih, silovanih i ubijenih mucenica.
pa ovo je citav roman... :-) koja sapunica!

prvo smo saznali sve o tvojoj braci i kako je jedan u zagrebu a drugi u moskvi, o tati generalu :D , pa gdje si zivjela i radila kao turisticki vodic, sa kime si se eto sve jebavala i kome si djecu radjala, gdje si ljetovala, gdje stanujes i ko su ti komsije, ko ti je u kucu ulazio... ima li jos detalja iz tvog privatnog zivota, daj nam reci molim te -- ne znam ni sama kako smo do sada zivjeli bez tebe... :D

a eto, jebi ga... nisi ti nama bila blize...
na nasu nesrecu, mi smo bili vama nadohvat ruke... 8)
Mozes samo da zavidis , jadna ne bila, sto bih pa sakrivala. A Enesa li ubaci kao provokatora? Provaljen je , bona, odavno provaljen. reklo mu se tek ono sto treba da prenese tebi i tebi slicnima da zaslinavis od pakosti. U kujnu zeno, tamo ti je mesto.
haris303

Post by haris303 »

a u PM...ccccc... cuj montirat se!!....jel u okvirima vijekovnih granica ili?! :D
manijak1

Post by manijak1 »

Gogili :oops: danas je sve podložno mikrovalnim pećnicama ......pa gotova jela :D :D a ko je Enes ? Kišević ? :D :D
danas

Post by danas »

Lucy01 wrote: @danas, ja znam sta bi gogili volila da dobije u paketicu :lol: :lol:
jednog bosanskog ... :D ne vidi se ama bas nikako sta joj fali i sta je pozeljela :D ima li dobrovoljaca momci? :D
sevap je... :-)

@ gogili:
hajde, montiraj se, ziva bila :D i reci nam sta si obukla, i kako si se nasminkala, i naravno -- sa kim izlazis... :D da nije hrvat iz tvog komsiluka gde svi lepo zivite u sreci i ljubavi? jer dugo nam nisi rekla nista iz svog privatnog zivota, a bas nas zanimaaaaaaaa...
:-) :-) :-)
jeftinifilmovi

Post by jeftinifilmovi »

Gogili pa zar u petnaest do osam u zivot. Penziorski... E a bas me zanima gde izlazite.
Kaze se skockati a ne montirati, :D , bar mi mladi tako kazemo.
danas

Post by danas »

gogili9 wrote:Mozes samo da zavidis , jadna ne bila, sto bih pa sakrivala. A Enesa li ubaci kao provokatora? Provaljen je , bona, odavno provaljen. reklo mu se tek ono sto treba da prenese tebi i tebi slicnima da zaslinavis od pakosti. U kujnu zeno, tamo ti je mesto.
ja bih pozvala postovanu kolegicu anais :)
da nam baci odokativno jednu dijagnozu :D jer ovo premasuje moje iskustvo... :-) :-) :-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

jeftinifilmovi wrote:Gogili pa zar u petnaest do osam u zivot. Penziorski... E a bas me zanima gde izlazite.
Kaze se skockati a ne montirati, :D , bar mi mladi tako kazemo.
moze i skockati, montirati, namontirati...
gogili9

Post by gogili9 »

danas wrote:
Lucy01 wrote: @danas, ja znam sta bi gogili volila da dobije u paketicu :lol: :lol:
jednog bosanskog ... :D ne vidi se ama bas nikako sta joj fali i sta je pozeljela :D ima li dobrovoljaca momci? :D
sevap je... :-)

@ gogili:
hajde, montiraj se, ziva bila :D i reci nam sta si obukla, i kako si se nasminkala, i naravno -- sa kim izlazis... :D da nije hrvat iz tvog komsiluka gde svi lepo zivite u sreci i ljubavi? jer dugo nam nisi rekla nista iz svog privatnog zivota, a bas nas zanimaaaaaaaa...
:-) :-) :-)
AAAA, zato ti zoru docekujes pred komp. Cekas socne detalje iz mog zivota da mozes mastati. Nece moci, proslo je tvoje, a ako ne verujes, pozajmi negde ogledalo pa ce ti se ka'sti. Enes je jeftinifilmovi koji na pp izgleda po nalogu ovih zenetina, fol izvlaci informacije...cccccccccc
Locked