Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kukuruz_Barbe-q wrote:Pape nije Pool nego Poll, Pool je bazen.
Kuki, .... super ti je engleski, ali .... covjek se uci dok je ziv.
Za tvoj i info onih koji jos uvijek misle da su u bazenu, ... .... ovo je soccer pool.
Progooglajte malo, ...
Kukuruz_Barbe-q wrote:Pape nije Pool nego Poll, Pool je bazen.
Kuki, .... super ti je engleski, ali .... covjek se uci dok je ziv.
Za tvoj i info onih koji jos uvijek misle da su u bazenu, ... .... ovo je soccer pool.
Progooglajte malo, ...
Eh, pape... oni ne kontaju da je ovo ustvari ko i bazen.
Mokri budemo svaki dan: oni u bazenu od vode a mi fakat od znoja.
Evo pogodio sam Reuzltat svedske i Eng 2:2 i pogodio sam Paragvaj rezultat.Jel dobijem 10 ili 14 bodova za ova dva.
Pape predajem se u pravu si samo mi cudno bilo.
Ameri kazu soccer a normalan svijet fottball hehe.
P.S:Vidjeh nekog lika u AS-u(hose) u Milanovoj majici, jesil to ti Stitch?
86 minuta zadnje danasnje utakmice kontam...pa covjece ubost cu 17 poena danas. (sam se sebi divio)...pogledam za par minuta reko slucajno sta znas, da se nije sta promijenilo (a kako se moze promijeniti u par minuta) kad ono PAR zavalio jos jedan goal i SWE izjednaci....Osta ja sa samo 9 bodova danas...
Peta večernja utakmica za redom u kojoj pogađam tačan rezultat... da sam na tih 5 parova uložio marku na kladionici, bio bi dobar nešto iznad 100 000 KM... sa uloženim cenerom bi bio milioner... a ovako se mogu nadati samo čokoladi koju ne jedem
NeKi_LiK wrote:Peta večernja utakmica za redom u kojoj pogađam tačan rezultat... da sam na tih 5 parova uložio marku na kladionici, bio bi dobar nešto iznad 100 000 KM... sa uloženim cenerom bi bio milioner... a ovako se mogu nadati samo čokoladi koju ne jedem