bok bokedu wrote:onda moram i onog supka zvati..![]()
![]()
N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
- flora.sa
sto se mene tice moze onda i u 5 sati...farky wrote:imamo desetak dana da skontamo sta cemo sa parama, ali prvo pare trebaju stici, neka svako iznese svoj prijedlog i na kraju ce se izabrati sta je najbolje
@flora - nisam siguran kakav cu biti s vremenom za vikend, ali sigurno sam slobodan iz 17h, ne znam jel kasno da se tad sastajemo?
da li ostalima odgovara 5 h?
edu...citaj novine poslijepodne...
mirci, stella, ostali...moze li 5 sati...dajte odgovorite???
- stella_k
Ja u subotu nikako ne mogu. Ali mogu novce dati 100_Ki da on donese.flora.sa wrote:sto se mene tice moze onda i u 5 sati...farky wrote:imamo desetak dana da skontamo sta cemo sa parama, ali prvo pare trebaju stici, neka svako iznese svoj prijedlog i na kraju ce se izabrati sta je najbolje
@flora - nisam siguran kakav cu biti s vremenom za vikend, ali sigurno sam slobodan iz 17h, ne znam jel kasno da se tad sastajemo?
da li ostalima odgovara 5 h?
edu...citaj novine poslijepodne...![]()
mirci, stella, ostali...moze li 5 sati...dajte odgovorite???
Sad cu mu poslati pp.
- flora.sa
OK onda ipak u 1 sat u parku ispred Ekonomije...za one koji ne znaju to je Trg oslobodjenja-Alija Izetbegovic
farky, tebe cemo onda obavijestiti o svemu sto je bilo na sastanku...
OK?
no svejedno pokusaj da budes u 1 sat, pa makar svega na 10 minuta.
farky, tebe cemo onda obavijestiti o svemu sto je bilo na sastanku...
OK?
no svejedno pokusaj da budes u 1 sat, pa makar svega na 10 minuta.
- flora.sa
NEMA TU NEKE MUDROSTI...NADJEMO SE TU, PA IDEMO U kARABIT...ALI NIJE BITNO...uh opet velika slovaedu wrote:ja sam u karabitu..pa ako budete htjeli dolaziti..bujrum!..
cuj na trgu..kakva je to logika..pa nije ljeto...
ali hajd ako hoces, ti budi tamo, ko da je bitno vise...
znaci Karabit..OK mjesto imamo, dan znamo, vrijeme znamo...
konacno...ko moze da dodje neka dodje...ko ne moze, valjda ce biti i popravni
-
digger
#411 Re: N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
Ma ne treba bona da dolazis zbog ovoga...Ivy wrote:...ali sljedece sedmice dolazim iz Italije u Sarajevo i svakako cu pomoci koliko mogu
- bpsang
Molio bi gospodu forumase,koji budu i ako budu uplacivali novac na moj racun bilo putem WESTERN UNION ili
HVB Central Profit Banke da me obavijeste putem maila ili
na PP
Moj mail je [email protected]
da znam ukoliko traju uplate da mogu na vrijeme podici i proslijediti novac
Farky ili Mircerki
HVB Central Profit Banke da me obavijeste putem maila ili
na PP
Moj mail je [email protected]
da znam ukoliko traju uplate da mogu na vrijeme podici i proslijediti novac
Farky ili Mircerki
- stella_k
Kakav dvd?100_KA wrote:mozemo odvojiti bar 99 km za jedan DVDstella_k wrote:Moj prijedlog:
Djeci u vrticu cemo kupiti novogodisnje paketice.
Ostatak novca kupujemo potrepstine za Pazaric.
Ako treba neki crtani ili nesto, ja cu presnimiti, imam neke kuci a imam i przilicu...
Kakvi davati pare za to......
- danas
molimo organizatore (digger, mirci, 100_ka...) da provjeravaju redovito PP... jer ako je inbox pun, nece se nova poruka ukazati... i cistite inbox, neki od nas pokusavaju da vas kontaktiraju ali poruke ne izlaze, jer vasi inboxevi su krcati... 
- daduli_sa
Polako dobijam glavobolju od ovoliko postova, covjece nepreglednost radi jedne informacije oko prvog sastanka! DODJIMO SEBI!flora.sa wrote:
subota u 13 h, park ispred ekonomije, pa onda pravac Karabit...
gotovo!!!!![]()
tefterite vrijeme i mjesto.
Naknadno dogovor oko daljeg sastajanja. Oni koji su suorganizatori akcije nega drze na standby fotku da mogu forumovcima koji ne poznaju nikoga sa neta proslijediti. POZDRAV!
p.s. ja sam u subotu zauzet na faxu od 9 do 3. Ostajem za drugi "krug"
Last edited by daduli_sa on 08/12/2005 18:19, edited 2 times in total.
-
farky
radi se o DVD playerustella_k wrote:Kakav dvd?100_KA wrote:mozemo odvojiti bar 99 km za jedan DVDstella_k wrote:Moj prijedlog:
Djeci u vrticu cemo kupiti novogodisnje paketice.
Ostatak novca kupujemo potrepstine za Pazaric.
Ako treba neki crtani ili nesto, ja cu presnimiti, imam neke kuci a imam i przilicu...
- stella_k
E to je vec druga stvar...ne vidjeh da pise player....farky wrote:radi se o DVD playerustella_k wrote:Kakav dvd?100_KA wrote: mozemo odvojiti bar 99 km za jedan DVD
Slazem se, pametno...
- bpsang
biti ce potrebno mirci.mIRCerka wrote:eh ovako...
ja sad idem off, glava me zabolila pravo....
odo kafu pit i citamo se sutra....
a vi do tada odlucite sta cete i kako cete....i napisite konkretno sta cete da znam da li da uopste uzimam pare od raje...
et...
jer ne bi bas bilo dobro osloniti se samo na dijasporu,uostalom bolje je imati vise para ,i kupiti neophodno nego da ti zafali, sta ce onda?
posto smo mi ovde onako upola siromasni mozemo simbolicne svote odvojiti koliko ko moze i kupiti toj djeci zabavu DVD player ili sto slicno,
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nemojte me pogreshno shvatiti, ali koliko se dogovaramo , dabogda da skupimo zapaket zvaka...
nemojte komplikovati....naci cemo se na trgu AI, otici u karabit i sve sredit..ko moze u 1, moze....ko ne moze moci ce drugi put...
OPUSTITE SE MALO LJUDI ....
nemojte komplikovati....naci cemo se na trgu AI, otici u karabit i sve sredit..ko moze u 1, moze....ko ne moze moci ce drugi put...
- daduli_sa
O HVALA, TI PRESVIJETLA CARICE!mIRCerka wrote:nemojte me pogreshno shvatiti, ali koliko se dogovaramo , dabogda da skupimo zapaket zvaka...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
i da..zaboravih erci...dragi moji, nemojte previse razmisljati sta cemo kupiti...dajte da prvo skupimo para koliko mozemo...i da skupimo stvari koje mozemo skupiti....
nista se baciti nece niti ce otici u pogrene ruke...
znaci, zapare na diggerov racun, slati do 15.decembra, da bi se one mogle prebaciti na farkyjev racun do 20.decembra. NIJE KOMPLIKOVANO. Ljudi koji ce pare slati preporucenom posatom na moju ili neciju drugu adresu, SKENIRAJTE onu otpremnicu da mozemo ganjat postu u slucaju nestizanja zutog papirica....
garderoba koja ce stici na moju adresu sa dvije lokacije ce ici u pazaric.
DA LI SAM DOVOLJNO JASNO NAPISALA ILI TREBAM I SPELOVATI???
nista se baciti nece niti ce otici u pogrene ruke...
znaci, zapare na diggerov racun, slati do 15.decembra, da bi se one mogle prebaciti na farkyjev racun do 20.decembra. NIJE KOMPLIKOVANO. Ljudi koji ce pare slati preporucenom posatom na moju ili neciju drugu adresu, SKENIRAJTE onu otpremnicu da mozemo ganjat postu u slucaju nestizanja zutog papirica....
garderoba koja ce stici na moju adresu sa dvije lokacije ce ici u pazaric.
DA LI SAM DOVOLJNO JASNO NAPISALA ILI TREBAM I SPELOVATI???