nema tamo trave....kako ce pastidanas wrote:pape,
a sta bi sa mojom i haninom prekomandom za saudijsku arabiju?![]()
ako ne moze tamo, onda makar u emirate... de, vidi sta se moze uciniti po tom pitanju...![]()
SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV
- danas
slace nam seka i lucinda pite od bilja...pitt wrote:nema tamo trave....kako ce pastidanas wrote:pape,
ako ne moze tamo, onda makar u emirate... de, vidi sta se moze uciniti po tom pitanju...![]()
:D:D
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
danas wrote:pape,
- danas
pa sta sad da radim?!!?pape wrote:danas wrote:pape,
Odbili saudijci da prihvate vase agremane.
Hana je vec otisla na novu duznost, ... pogledaj update No. 5.
imal' kakvo ministarstvo da je ostalo za mene, ili neka ambasadica makar? recimo, monaco?
- avicena
Nemojte ba tamo. Marame i to.......... Pustite mene, biće još džamija u Bosnidanas wrote:pape,
- pitt
Doduse...ima ona iskustva sa sajom sandzaklijompape wrote:danas wrote:pape,
Odbili saudijci da prihvate vase agremane.
Hana je vec otisla na novu duznost, ... pogledaj update No. 5.
- danas
avicena, prijatelju...avicena wrote:Nemojte ba tamo. Marame i to.......... Pustite mene, biće još džamija u Bosnidanas wrote:pape,
hana bi mogla u Japan da usavrši budizam, a tebi ni Kuba nije daleko
nista nisi skontao -- posto ja i hanifa imamo po haremic (svaka svoj molicu lijepo) treba da idemo u emirate ili saudijsku arabiju na dodatno usavrsavanje...
a ja sam vec odsluzila 4-godisnji mandat kao ambasador na kubi, pa ne mogu vise...
-
_BaykoNoor_
Lejs nista od Jamanjke, zao mi je ako sam te razocarao. Moras se naime spremiti jer idemo na sluzbeni put kao predstavnici sa - x parlamenta. Rijec je o 10dnevnom strucnom usavrsavanju na Djevicanskim otocima
za blagajnike and ostale strucne sluzbe virtuelnih parlamenata sirom svijeta
. Da ostavimo malo parlamentarce nase nek oni naklapaju o politici, idemo se mi patiti po svijetu

- danas
samo da podsjetim kolegu blagajnika..._BaykoNoor_ wrote:Lejs nista od Jamanjke, zao mi je ako sam te razocarao. Moras se naime spremiti jer idemo na sluzbeni put kao predstavnici sa - x parlamenta. Rijec je o 10dnevnom strucnom usavrsavanju na Djevicanskim otocima![]()
![]()
![]()
. Da ostavimo malo parlamentarce nase nek oni naklapaju o politici, idemo se mi patiti po svijetu
![]()
da ne ide na put dok ne podijeli one zaostale regrese i bonove za topli obrok, te one dnevnice za prekovremeni rad...
-
_BaykoNoor_
meni je jako zao ali odlukom OHR br. 3780978-T/05 i rjesenjem Vijeca ministara br. 489765/05 a u skladu sa Zakonom o platama clanova virtuelnih parlamenata i sukladno Zakonu o izmjeni i dopuni zakona o ponasanju na sjednicama sa - x parlamenta (cl. 876. tacka 1) skupa sa preciscenim tekstom Zakona o isplati plata kad zafali para u blagajni moram vas obavijestiti da od para nema nistadanas wrote:samo da podsjetim kolegu blagajnika..._BaykoNoor_ wrote:Lejs nista od Jamanjke, zao mi je ako sam te razocarao. Moras se naime spremiti jer idemo na sluzbeni put kao predstavnici sa - x parlamenta. Rijec je o 10dnevnom strucnom usavrsavanju na Djevicanskim otocima![]()
![]()
![]()
![]()
da ne ide na put dok ne podijeli one zaostale regrese i bonove za topli obrok, te one dnevnice za prekovremeni rad...
- danas
a ja se cak ponadala i povisici..._BaykoNoor_ wrote:meni je jako zao ali odlukom OHR br. 3780978-T/05 i rjesenjem Vijeca ministara br. 489765/05 a u skladu sa Zakonom o platama clanova virtuelnih parlamenata i sukladno Zakonu o izmjeni i dopuni zakona o ponasanju na sjednicama sa - x parlamenta (cl. 876. tacka 1) skupa sa preciscenim tekstom Zakona o isplati plata kad zafali para u blagajni moram vas obavijestiti da od para nema nistadanas wrote:samo da podsjetim kolegu blagajnika..._BaykoNoor_ wrote:Lejs nista od Jamanjke, zao mi je ako sam te razocarao. Moras se naime spremiti jer idemo na sluzbeni put kao predstavnici sa - x parlamenta. Rijec je o 10dnevnom strucnom usavrsavanju na Djevicanskim otocima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Solidarisite se sa narodom, dodjemo vam lovu sljedeci mjesec---mozda
![]()
![]()
![]()
radim prekovremeno na saxu, ovaj, hocu reci u parlamentu...
- avicena
To me i zbunilo! Ne djelujete mi kao osobe potrebne te vrste usavršavanja, šta više (svrać'o sam na ljubav i sex). Pa rekoh da ja idem tamo ipak.danas wrote:avicena, prijatelju...avicena wrote:Nemojte ba tamo. Marame i to.......... Pustite mene, biće još džamija u Bosnidanas wrote:pape,
hana bi mogla u Japan da usavrši budizam, a tebi ni Kuba nije daleko
![]()
![]()
nista nisi skontao -- posto ja i hanifa imamo po haremic (svaka svoj molicu lijepo) treba da idemo u emirate ili saudijsku arabiju na dodatno usavrsavanje...![]()
a ja sam vec odsluzila 4-godisnji mandat kao ambasador na kubi, pa ne mogu vise...![]()
![]()
mislim da upraznjena pozicija ide kolegi mortiju ili rahmetli mostaru...
- danas
strucnog usavrsavanja nikada dosta...avicena wrote: To me i zbunilo! Ne djelujete mi kao osobe potrebne te vrste usavršavanja, šta više (svrać'o sam na ljubav i sex). Pa rekoh da ja idem tamo ipak.![]()
![]()
sta ono rece ona objava -- uciti, uciti i samo uciti...
- avicena
Sprovesti u praxu, još važnijedanas wrote:strucnog usavrsavanja nikada dosta...avicena wrote: To me i zbunilo! Ne djelujete mi kao osobe potrebne te vrste usavršavanja, šta više (svrać'o sam na ljubav i sex). Pa rekoh da ja idem tamo ipak.![]()
![]()
![]()
sta ono rece ona objava -- uciti, uciti i samo uciti...![]()
![]()
- danas
pa zato i moramo na dodatno usavrsavanje -- onda praksa...avicena wrote:Sprovesti u praxu, još važnijedanas wrote:strucnog usavrsavanja nikada dosta...avicena wrote: To me i zbunilo! Ne djelujete mi kao osobe potrebne te vrste usavršavanja, šta više (svrać'o sam na ljubav i sex). Pa rekoh da ja idem tamo ipak.![]()
![]()
![]()
![]()
- avicena
Eh dok vi učite gravitacija čini svoje. Ja sam za učenje kroz praxu.danas wrote:pa zato i moramo na dodatno usavrsavanje -- onda praksa...avicena wrote:Sprovesti u praxu, još važnijedanas wrote: strucnog usavrsavanja nikada dosta...![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
sila teze ne radi na meni...avicena wrote: Eh dok vi učite gravitacija čini svoje. Ja sam za učenje kroz praxu.
- avicena
Svaka čast! Rodila se za diplomatije! pape uzmi u obzir! Ja odustajem od kandidature.danas wrote:sila teze ne radi na meni...avicena wrote: Eh dok vi učite gravitacija čini svoje. Ja sam za učenje kroz praxu.a vodim i haremic sa sobom u saudijsku arabiju (ima poseban parlamentarni fond i za njih -- naravno, drzava placa...
) tako da svakako ucim kroz praksu....
- danas
roza je...morti wrote:Pa to pape,nek si i mene rokno tamo gdje treba!!!pape wrote:.....
... No. 4, .... (oznaceno ljubicastom bojom) - nastavlja se.
![]()
Al što bolan rozom???...![]()
![]()
nego morti, ides za ambasadora na kubu -- sta velis?
nastelila sam ti ja da dobijes moju staru poziciju, meni taman istekao mandat...
- morti
nisam vam ja za ambasadora,nek mene kući...danas wrote:roza je...morti wrote:Pa to pape,nek si i mene rokno tamo gdje treba!!!pape wrote:.....
![]()
![]()
![]()
![]()
da se vlasi ne dosjete...
![]()
![]()
da si crveni...
![]()
nego morti, ides za ambasadora na kubu -- sta velis?![]()
nastelila sam ti ja da dobijes moju staru poziciju, meni taman istekao mandat...![]()
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
danas wrote:roza je...morti wrote:Pa to pape,nek si i mene rokno tamo gdje treba!!!pape wrote:.....
![]()
![]()
![]()
![]()
da se vlasi ne dosjete...
![]()
![]()
da si crveni...
![]()
Morti, samo iz razloga da se uoci naknadna izmjena.

... No. 4, .... (oznaceno