Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Da su ga svi jedni drugim metnuli i tako ustedili prostor, vise od 15 000 nije moglo stati.
BECHO

Post by BECHO »

Kao neutralac i iskreni navijac Slobode, moje licno misljenje je da Celik ima najbolje, najbrojnije i najvatrenije navijace u BiH. Kad bi jos dodali i njihove uspjehe u Srednjoevropskom kupu (2 titule prvak), po tri titule sampiona BiH i 2 naslova prvaka kupa, moze se reci da su uz ovu nasu vec nabrojanu trojku i medju najuspjesnijim klubovima u nasoj drzavi.

Image

P.S. Kad vidim ljiljan, dusa mi ko Celik! :D
Skoro

Post by Skoro »

Ma ne, na stajanje, istoka i juga i po drvecu vjerovatno je moglo stati i 20.000 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Skoro

Post by Skoro »

BECHO wrote:Kao neutralac i iskreni navijac Slobode, moje licno misljenje je da Celik ima najbolje, najbrojnije i najvatrenije navijace u BiH. Kad bi jos dodali i njihove uspjehe u Srednjoevropskom kupu (2 titule prvak), po tri titule sampiona BiH i 2 naslova prvaka kupa, moze se reci da su uz ovu nasu vec nabrojanu trojku i medju najuspjesnijim klubovima u nasoj drzavi.

ne provaljuj se Becho Boga ti, na celikov jug, ili sjever svejedno, nedavno je postavljeno po 1.500 stolica :lol: pa nema smisla govoriti nista vise, koliko god se vi lizali jedni sa drugima
hool

Post by hool »

Skoro wrote:
BECHO wrote:Kao neutralac i iskreni navijac Slobode, moje licno misljenje je da Celik ima najbolje, najbrojnije i najvatrenije navijace u BiH. Kad bi jos dodali i njihove uspjehe u Srednjoevropskom kupu (2 titule prvak), po tri titule sampiona BiH i 2 naslova prvaka kupa, moze se reci da su uz ovu nasu vec nabrojanu trojku i medju najuspjesnijim klubovima u nasoj drzavi.

ne provaljuj se Becho Boga ti, na celikov jug, ili sjever svejedno, nedavno je postavljeno po 1.500 stolica :lol: pa nema smisla govoriti nista vise, koliko god se vi lizali jedni sa drugima
Prebroji stolice ponovo CORO :D
Skoro

Post by Skoro »

Ne, debil Ibrahim Muratovic ce ih brojati za sve nas :roll:
hool

Post by hool »

Skoro wrote:Ne, debil Ibrahim Muratovic ce ih brojati za sve nas :roll:
Daj, prebroj ti ziv bio, vise ja vjerujem tvojima ocima :D
BECHO

Post by BECHO »

Skoro wrote:

Et, cim kazes svoje licno misljenje, odma Sarajlije misle da se Fukare lizu sa Robijasima. :-) Govorim ono sto jeste, kao neutralac u ovim duelima, kao navijac Slobode, bivsi clan Fukara i simpatizer svih bosansko-hercegovackih timova. Uzmi prosjek brojnosti svih utakmica Premier Lige, vatrenost sa tribina, gostovanja i sl.- po tome su Robijasi daleko na prvom mjestu. Dalje, ako uzmemo u obzir i atmosferu i pun stadion u igrama nase repke, moze se sa sigurnoscu reci da je podrska bar duplo bolja nego na polupraznom Kosevu. Zar nije tako? Haj' sad uzdravlje i pamet u glavu! :D
Skoro

Post by Skoro »

Naravno da je bolja atmosfera na punom malom stadionu nego na polupraznom velikom, to niko ne spori. I naravno da oni vise vole Baku od nas i da ce mu se je jos dugo zvizdati na Kosevu, to je jednostavno tako. Ovo sto sam ti govorio o 'lizanju' mozes naci na forumu fukara i robijasa, svaka druga je: 'ma vi ste meni nekako super navijaci..', ' znas vas ima na svakoj utakmici puno', ' vi ste nekako najbolji a poslije smo mi'..... Sto se tice posjete, tacno je da ih ima njavise na utakmicama ali ima to sve svoje, za nas nije premija igrati sa zrinjskim, sirokim, slavijokm pa i celikom, za njih je to ostvarenje sna. Slicno je bilo i na Kosevu prije rata, nije isto igrati sa Zvezdom, Partizanom, Dinamom i sa Radnickim, Vojvodinom, Buducnosti, zeljom :D ... i mi smo se uvjek lozili na klubove iz velike cetvorke. razumijem ih potpuno

Ako tome dodas i da u njihovom grdu, u kojem se nista drugo ne dogadja, ima samo jedan klub (+ besplatan ulaz uvijek) onda je rezultat logican. medjutim prosle sezone, kada su se borili za opstanak, stadion je sesto bio prazan, a i tada je Muratovi i njemu slicni izvjestavao o 'hiljdama' posjetilaca.... Ovo za gostovanja i ostalo drugom prilikom, ipak je tema PL :D
fczeljo

Post by fczeljo »

Skoro wrote:Pricaj te vi sta god hocete i da je zeljo igrao preo 300.000 gledalaca i da ste igrali milion utakmica u evropi i da ste bolji od svih bh. timova zajedno ali CINJENICE govore da ste, prije rata, u evropi igrali dva puta, u dva navrata (a ti mi dokazi da je bilo vise) i da ste najvecu utakmicu protiv Videotona igrali pred 5-6.000 ljudi na tadasnjoj grbavici. A ove nebuloze 15-20.000....nemam rjeci....pa majstore gdje je to bilo na kojem stadionu?
idi citaj, prosvjetljuj se! sad tek vidim koliki si debil. kako te nije sramota? koje bolan cinjenice? ako se cinjenicama zovu stvari u toj tvojoj maloj glavici, onda si u pravu.
nemoj se bolan vise javljat, brukas svoje!
hool

Post by hool »

Skoro wrote:Naravno da je bolja atmosfera na punom malom stadionu nego na polupraznom velikom, to niko ne spori. I naravno da oni vise vole Baku od nas i da ce mu se je jos dugo zvizdati na Kosevu, to je jednostavno tako. Ovo sto sam ti govorio o 'lizanju' mozes naci na forumu fukara i robijasa, svaka druga je: 'ma vi ste meni nekako super navijaci..', ' znas vas ima na svakoj utakmici puno', ' vi ste nekako najbolji a poslije smo mi'..... Sto se tice posjete, tacno je da ih ima njavise na utakmicama ali ima to sve svoje, za nas nije premija igrati sa zrinjskim, sirokim, slavijokm pa i celikom, za njih je to ostvarenje sna. Slicno je bilo i na Kosevu prije rata, nije isto igrati sa Zvezdom, Partizanom, Dinamom i sa Radnickim, Vojvodinom, Buducnosti, zeljom :D ... i mi smo se uvjek lozili na klubove iz velike cetvorke. razumijem ih potpuno

Ako tome dodas i da u njihovom grdu, u kojem se nista drugo ne dogadja, ima samo jedan klub (+ besplatan ulaz uvijek) onda je rezultat logican. medjutim prosle sezone, kada su se borili za opstanak, stadion je sesto bio prazan, a i tada je Muratovi i njemu slicni izvjestavao o 'hiljdama' posjetilaca.... Ovo za gostovanja i ostalo drugom prilikom, ipak je tema PL :D
Daj ja sam mislio da si ti ozbiljan :D
fczeljo

Post by fczeljo »

induendo wrote:
Skoro wrote:Ma ne, na stajanje, istoka i juga i po drvecu vjerovatno je moglo stati i 20.000 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eh dječače,sad sam našao kartu sa te utakmice.14221 redni broj.
Prvo malo prouči istoriju klubova pa onda ulazi u diskusije sa odraslima. :oops: :D
al buraz, cinjenice(prema skori :lol: :lol: :lol: ) govore drugacije!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
j.ebi ti mene ako je ovo deriste od skore ikad vidjelo grbavicu
Skoro

Post by Skoro »

induendo wrote:Eh dječače,sad sam našao kartu sa te utakmice.14221 redni broj.
Prvo malo prouči istoriju klubova pa onda ulazi u diskusije sa odraslima. :oops: :D
Hahaha to se brojalo od pocetka sezone, ne seri Boga ti
a vasa historija je 'cudo' stvarno tako mali klub sa toliko debila koji zive od izvrtanja cinjenica stvarno nema nigdje.
Skoro

Post by Skoro »

hool wrote: Daj ja sam mislio da si ti ozbiljan :D
To su mi rekli tvoji robijasi, da ulaze dzaba na jug a da ponekad placaju 1 KM. Kako god, sve ostalo stoji. Imali ste posjetu i na Bilmiscu sve dok niste ispali iz lige pa sada kosarku niko ne posjecuje.
Skoro

Post by Skoro »

tebe treba po......ti ali otom - potom :D najmanje sto treba je tebi i takvima dopustiti da idalje indoktriniraju javnost glupostima. ja sam sa tekme zeljo videotom ponio sal i zastavicu, videotona naravno, tako da mi ti ne trebas nista pricati ni o cemu
Santos

Post by Santos »

Rekord na Grbavici je bio 22.000 protiv Partizana polufinale kupa.Jes bilo je ljudi na drvecu ali bi doslo i 50.000 daje imalo gdje stati.U derbijima je rekord na kosevu bio 45.000 kada je bilo 2-1 za Sarajevo.Strjelci Nikic Susic Vidovic.
Skoro

Post by Skoro »

Nije se mogla kuptiti ali se mogla dobiti od navijaca Videotona, toliko o tvojim brojevima na karti :(
Skoro

Post by Skoro »

Santos wrote:Rekord na Grbavici je bio 22.000 protiv Partizana polufinale kupa.Jes bilo je ljudi na drvecu ali bi doslo i 50.000 daje imalo gdje stati.U derbijima je rekord na kosevu bio 45.000 kada je bilo 2-1 za Sarajevo.Strjelci Nikic Susic Vidovic.
Puste misli vase, da je bilo..... Majstore 55.000 na Kosevu bilo u toj utakmici i to je rekord derbija. A nas je bilo 50.000 protiv Zvezde 85, mozda bi bilo i 150.000 da je imalo gdje stati :D
Skoro

Post by Skoro »

Boli, je li? Pa da :( Sta cu ti ja kad pametujes previse.
shadow

Post by shadow »

strumfovi, ne igrate u Evropi :D , u domacem prvenstvu vas pravo dobro ide :lol:, sve sto vam je ostalo je to da ovdje po cijeli dan pisete i time lijecite svoje komplekse :D
samo naprijed, vi tipkajte a mi odosmo konkretne stvari zavrsavati :-D

U novi boj..
fczeljo

Post by fczeljo »

Skoro wrote:
induendo wrote:Eh dječače,sad sam našao kartu sa te utakmice.14221 redni broj.
Hahaha to se brojalo od pocetka sezone, ne seri Boga ti
a vasa historija je 'cudo' stvarno tako mali klub sa toliko debila koji zive od izvrtanja cinjenica stvarno nema nigdje.
ja mislim da si ti zreo za banane. ako nista, ja da sam pape, banovo bi te da se ne brukas, al vise od toga brukas sve pitare.

da bi znao cijenit sebe, moras prvo cijenit druge.
hool

Post by hool »

Skoro wrote:
hool wrote: Daj ja sam mislio da si ti ozbiljan :D
To su mi rekli tvoji robijasi, da ulaze dzaba na jug a da ponekad placaju 1 KM. Kako god, sve ostalo stoji. Imali ste posjetu i na Bilmiscu sve dok niste ispali iz lige pa sada kosarku niko ne posjecuje.
Karta je 1 km samo za JUG i to za one koji imaju clansku kartu robijasa
A to da neko moze uci djaba :-)
Uh

Post by Uh »

Image

Uh, jebote, zar ste izbrisali zvijezdu, ili je za sad samo izblijedila?
mostarac

Post by mostarac »

Iz svega ovog sto se moze citati u prepucavanjima izmedju Zelje i Sarajeva ja samo mogu zakljuciti da je zeljo u svojoj istoriji igrao samo jednu vaznu utakmicu i izgubio

Tako ovo sve vase prepucavanje djeluje sa strane neutralnom gledaocu.
suad_pitar

Post by suad_pitar »

mostarac wrote:Iz svega ovog sto se moze citati u prepucavanjima izmedju Zelje i Sarajeva ja samo mogu zakljuciti da je zeljo u svojoj istoriji igrao samo jednu vaznu utakmicu i izgubio

Tako ovo sve vase prepucavanje djeluje sa strane neutralnom gledaocu.

:D
Post Reply