Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Celicna_saka
Da su ga svi jedni drugim metnuli i tako ustedili prostor, vise od 15 000 nije moglo stati.
-
BECHO
Kao neutralac i iskreni navijac Slobode, moje licno misljenje je da Celik ima najbolje, najbrojnije i najvatrenije navijace u BiH. Kad bi jos dodali i njihove uspjehe u Srednjoevropskom kupu (2 titule prvak), po tri titule sampiona BiH i 2 naslova prvaka kupa, moze se reci da su uz ovu nasu vec nabrojanu trojku i medju najuspjesnijim klubovima u nasoj drzavi.

P.S. Kad vidim ljiljan, dusa mi ko Celik!

-
Skoro
ne provaljuj se Becho Boga ti, na celikov jug, ili sjever svejedno, nedavno je postavljeno po 1.500 stolicaBECHO wrote:Kao neutralac i iskreni navijac Slobode, moje licno misljenje je da Celik ima najbolje, najbrojnije i najvatrenije navijace u BiH. Kad bi jos dodali i njihove uspjehe u Srednjoevropskom kupu (2 titule prvak), po tri titule sampiona BiH i 2 naslova prvaka kupa, moze se reci da su uz ovu nasu vec nabrojanu trojku i medju najuspjesnijim klubovima u nasoj drzavi.
-
hool
Prebroji stolice ponovo COROSkoro wrote:ne provaljuj se Becho Boga ti, na celikov jug, ili sjever svejedno, nedavno je postavljeno po 1.500 stolicaBECHO wrote:Kao neutralac i iskreni navijac Slobode, moje licno misljenje je da Celik ima najbolje, najbrojnije i najvatrenije navijace u BiH. Kad bi jos dodali i njihove uspjehe u Srednjoevropskom kupu (2 titule prvak), po tri titule sampiona BiH i 2 naslova prvaka kupa, moze se reci da su uz ovu nasu vec nabrojanu trojku i medju najuspjesnijim klubovima u nasoj drzavi.
P.S. Kad vidim ljiljan, dusa mi ko Celik!pa nema smisla govoriti nista vise, koliko god se vi lizali jedni sa drugima
-
BECHO
Et, cim kazes svoje licno misljenje, odma Sarajlije misle da se Fukare lizu sa Robijasima.Skoro wrote:ne provaljuj se Becho Boga ti, na celikov jug, ili sjever svejedno, nedavno je postavljeno po 1.500 stolicaBECHO wrote:Kao neutralac i iskreni navijac Slobode, moje licno misljenje je da Celik ima najbolje, najbrojnije i najvatrenije navijace u BiH. Kad bi jos dodali i njihove uspjehe u Srednjoevropskom kupu (2 titule prvak), po tri titule sampiona BiH i 2 naslova prvaka kupa, moze se reci da su uz ovu nasu vec nabrojanu trojku i medju najuspjesnijim klubovima u nasoj drzavi.
P.S. Kad vidim ljiljan, dusa mi ko Celik!pa nema smisla govoriti nista vise, koliko god se vi lizali jedni sa drugima
-
Skoro
Naravno da je bolja atmosfera na punom malom stadionu nego na polupraznom velikom, to niko ne spori. I naravno da oni vise vole Baku od nas i da ce mu se je jos dugo zvizdati na Kosevu, to je jednostavno tako. Ovo sto sam ti govorio o 'lizanju' mozes naci na forumu fukara i robijasa, svaka druga je: 'ma vi ste meni nekako super navijaci..', ' znas vas ima na svakoj utakmici puno', ' vi ste nekako najbolji a poslije smo mi'..... Sto se tice posjete, tacno je da ih ima njavise na utakmicama ali ima to sve svoje, za nas nije premija igrati sa zrinjskim, sirokim, slavijokm pa i celikom, za njih je to ostvarenje sna. Slicno je bilo i na Kosevu prije rata, nije isto igrati sa Zvezdom, Partizanom, Dinamom i sa Radnickim, Vojvodinom, Buducnosti, zeljom
... i mi smo se uvjek lozili na klubove iz velike cetvorke. razumijem ih potpuno
Ako tome dodas i da u njihovom grdu, u kojem se nista drugo ne dogadja, ima samo jedan klub (+ besplatan ulaz uvijek) onda je rezultat logican. medjutim prosle sezone, kada su se borili za opstanak, stadion je sesto bio prazan, a i tada je Muratovi i njemu slicni izvjestavao o 'hiljdama' posjetilaca.... Ovo za gostovanja i ostalo drugom prilikom, ipak je tema PL
Ako tome dodas i da u njihovom grdu, u kojem se nista drugo ne dogadja, ima samo jedan klub (+ besplatan ulaz uvijek) onda je rezultat logican. medjutim prosle sezone, kada su se borili za opstanak, stadion je sesto bio prazan, a i tada je Muratovi i njemu slicni izvjestavao o 'hiljdama' posjetilaca.... Ovo za gostovanja i ostalo drugom prilikom, ipak je tema PL
-
fczeljo
idi citaj, prosvjetljuj se! sad tek vidim koliki si debil. kako te nije sramota? koje bolan cinjenice? ako se cinjenicama zovu stvari u toj tvojoj maloj glavici, onda si u pravu.Skoro wrote:Pricaj te vi sta god hocete i da je zeljo igrao preo 300.000 gledalaca i da ste igrali milion utakmica u evropi i da ste bolji od svih bh. timova zajedno ali CINJENICE govore da ste, prije rata, u evropi igrali dva puta, u dva navrata (a ti mi dokazi da je bilo vise) i da ste najvecu utakmicu protiv Videotona igrali pred 5-6.000 ljudi na tadasnjoj grbavici. A ove nebuloze 15-20.000....nemam rjeci....pa majstore gdje je to bilo na kojem stadionu?
nemoj se bolan vise javljat, brukas svoje!
-
hool
Daj ja sam mislio da si ti ozbiljanSkoro wrote:Naravno da je bolja atmosfera na punom malom stadionu nego na polupraznom velikom, to niko ne spori. I naravno da oni vise vole Baku od nas i da ce mu se je jos dugo zvizdati na Kosevu, to je jednostavno tako. Ovo sto sam ti govorio o 'lizanju' mozes naci na forumu fukara i robijasa, svaka druga je: 'ma vi ste meni nekako super navijaci..', ' znas vas ima na svakoj utakmici puno', ' vi ste nekako najbolji a poslije smo mi'..... Sto se tice posjete, tacno je da ih ima njavise na utakmicama ali ima to sve svoje, za nas nije premija igrati sa zrinjskim, sirokim, slavijokm pa i celikom, za njih je to ostvarenje sna. Slicno je bilo i na Kosevu prije rata, nije isto igrati sa Zvezdom, Partizanom, Dinamom i sa Radnickim, Vojvodinom, Buducnosti, zeljom... i mi smo se uvjek lozili na klubove iz velike cetvorke. razumijem ih potpuno
-
fczeljo
al buraz, cinjenice(prema skoriinduendo wrote:Eh dječače,sad sam našao kartu sa te utakmice.14221 redni broj.Skoro wrote:Ma ne, na stajanje, istoka i juga i po drvecu vjerovatno je moglo stati i 20.000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvo malo prouči istoriju klubova pa onda ulazi u diskusije sa odraslima.![]()
j.ebi ti mene ako je ovo deriste od skore ikad vidjelo grbavicu
-
Skoro
Hahaha to se brojalo od pocetka sezone, ne seri Boga tiinduendo wrote:Eh dječače,sad sam našao kartu sa te utakmice.14221 redni broj.
a vasa historija je 'cudo' stvarno tako mali klub sa toliko debila koji zive od izvrtanja cinjenica stvarno nema nigdje.
-
Skoro
Puste misli vase, da je bilo..... Majstore 55.000 na Kosevu bilo u toj utakmici i to je rekord derbija. A nas je bilo 50.000 protiv Zvezde 85, mozda bi bilo i 150.000 da je imalo gdje statiSantos wrote:Rekord na Grbavici je bio 22.000 protiv Partizana polufinale kupa.Jes bilo je ljudi na drvecu ali bi doslo i 50.000 daje imalo gdje stati.U derbijima je rekord na kosevu bio 45.000 kada je bilo 2-1 za Sarajevo.Strjelci Nikic Susic Vidovic.
-
shadow
strumfovi, ne igrate u Evropi
, u domacem prvenstvu vas pravo dobro ide
, sve sto vam je ostalo je to da ovdje po cijeli dan pisete i time lijecite svoje komplekse
samo naprijed, vi tipkajte a mi odosmo konkretne stvari zavrsavati
U novi boj..
samo naprijed, vi tipkajte a mi odosmo konkretne stvari zavrsavati
U novi boj..
-
fczeljo
ja mislim da si ti zreo za banane. ako nista, ja da sam pape, banovo bi te da se ne brukas, al vise od toga brukas sve pitare.Skoro wrote:Hahaha to se brojalo od pocetka sezone, ne seri Boga tiinduendo wrote:Eh dječače,sad sam našao kartu sa te utakmice.14221 redni broj.
a vasa historija je 'cudo' stvarno tako mali klub sa toliko debila koji zive od izvrtanja cinjenica stvarno nema nigdje.
da bi znao cijenit sebe, moras prvo cijenit druge.
-
hool
Karta je 1 km samo za JUG i to za one koji imaju clansku kartu robijasaSkoro wrote:To su mi rekli tvoji robijasi, da ulaze dzaba na jug a da ponekad placaju 1 KM. Kako god, sve ostalo stoji. Imali ste posjetu i na Bilmiscu sve dok niste ispali iz lige pa sada kosarku niko ne posjecuje.hool wrote: Daj ja sam mislio da si ti ozbiljan
A to da neko moze uci djaba
-
Uh
BECHO wrote:Kao neutralac i iskreni navijac Slobode, moje licno misljenje je da Celik ima najbolje, najbrojnije i najvatrenije navijace u BiH. Kad bi jos dodali i njihove uspjehe u Srednjoevropskom kupu (2 titule prvak), po tri titule sampiona BiH i 2 naslova prvaka kupa, moze se reci da su uz ovu nasu vec nabrojanu trojku i medju najuspjesnijim klubovima u nasoj drzavi.
Uh, jebote, zar ste izbrisali zvijezdu, ili je za sad samo izblijedila?
-
suad_pitar
mostarac wrote:Iz svega ovog sto se moze citati u prepucavanjima izmedju Zelje i Sarajeva ja samo mogu zakljuciti da je zeljo u svojoj istoriji igrao samo jednu vaznu utakmicu i izgubio
Tako ovo sve vase prepucavanje djeluje sa strane neutralnom gledaocu.