Onaj Pudaric vec godinama, sam samcat obilazi Kazane. Nikoga nikad sa njim iz vlasti. Toliko o odnosu danasnje vlasti.korisnik101 wrote:Caco je kaznjen dovoljno/. Ubijen kao sto je zivio, Kao pas. Sta hocete vise ?exliberal-ex wrote:Tri pitanja za matematicara I jon_jovi
Prvo
Koliko ste imali godina kad se ovo sranje od rata desavalo?
Drugo
Kako objasnjavate postupak cace I njegovih kerova koji su zavezali mrvog vojnika vrs ( neki kazu da je bio dobrovoljac drugi kazu da je bio lokalni srbin, isto tako dvije sam price cuo o tome kako su dosli do njega) I vukli tijelo niz bistirk dok se nije raspalo? Nekako me ovo podsjeca na njegovog protivnika sto je bio na srpskoj strain I drzao je liniju na jevrejskog groblju....znate o kome pricam....vojvoda....
Trece
Zasto nije organizovana sahrana za one sto su pobijeni na kazanima I ostalim stratistima kao sto je I caci ...I da je organizovana koliko bi patriota doslo....
Par stotina Sarajlija (puno onih koji su izgubili najmilije) je doslo na dzenazu. Od 350 hiljada stanovika, to bas i nije veliki procenat.
Velika vecina Bosnjaka ne podrzava Cacu. Ono sto je radio, i nacin na koji je radio je degutantno.
I sutra kad bi Caco uskrsnuo, mi bi ga opet ubili.
Ovaj put glogovim kolcem,, da ne ustane opet![]()
Zato kulirajte malo.
Velika vecina Bosnjaka smatra Cacu otpadom ljudskog roda. Sto on to i jeste.
Caco prebacen na mezarje Kovaci - toliko o odnosu nekadasnje vlasti.
Na dzenazi bilo hiljade ljudi - toliko o tome sta carsija misli o Caci i o tome koliko je ovih jon-jovija u gradu.
A sad sta ja mislim o njemu.
Ova poredjenja Cace i Mladica i(ili) Karadzica su nidje veze iz ociglednih razloga.
Najbliza, analogija (ako je vec treba traziti) za Cacu je Batko. To je taj mentalitet i to je ta sorta...u 5 deka. E sad zamislite da RS rehabilituje Batka i kakva bi bila reakcija?
Nemam sta dalje da kazem.