Fantasy Premier League 2025/26

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#401 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by todd_smith »

Mislim da je TAA dosta isplatniji nego Robbo jer TAA prakticno igra kao krilo nekada, slicno kao Digne u Evertonu.

Imao sam njega, ali izbacio jer je Everton u slobodnom padu, cekam cim Silva dobije otkaz imam plan da Dignea vratim.
zomri

#402 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by zomri »

Robbo ima bonus pa može biti jednako dobar za fantasy. Ove godine je bliži golu što smo vidjeli u LP. Dodaš više rotacije za Trenta i skontaš da su tu negdje.
King_Kenny

#403 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by King_Kenny »

zomri wrote:
King_Kenny wrote:ma i Leicester prima golove ove sezone. kod njih je onaj desni bek odličan.
Pereira? Pa o njemu i jest diskusija :mrgreen:
Želim ga dovesti umjesto Mine ali sam kratak 0.1m :(
Piše mundrugačije ime na dresu? ili sam pobrkao nešto?
:mrgreen:

imao ga prvih nekoliko kola, ništa od njega bilo nije, izbacim, a on proradi
zomri

#404 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by zomri »

King_Kenny wrote:
zomri wrote:
King_Kenny wrote:ma i Leicester prima golove ove sezone. kod njih je onaj desni bek odličan.
Pereira? Pa o njemu i jest diskusija :mrgreen:
Želim ga dovesti umjesto Mine ali sam kratak 0.1m :(
Piše mundrugačije ime na dresu? ili sam pobrkao nešto?
:mrgreen:

imao ga prvih nekoliko kola, ništa od njega bilo nije, izbacim, a on proradi
https://www.transfermarkt.com/ricardo-p ... ler/215876

Image

to je taj
King_Kenny

#405 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by King_Kenny »

e da... :thumbup:
todd_smith

#406 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by todd_smith »

zomri wrote:Robbo ima bonus pa može biti jednako dobar za fantasy. Ove godine je bliži golu što smo vidjeli u LP. Dodaš više rotacije za Trenta i skontaš da su tu negdje.
to oko bonusa mi nije jasno

jedno kolo igrac mi dobije bonus 1 bod sljedece bonus 2 trece isti skor ima ali nema bonusa...ne kontam
zomri

#407 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by zomri »

todd_smith wrote:
zomri wrote:Robbo ima bonus pa može biti jednako dobar za fantasy. Ove godine je bliži golu što smo vidjeli u LP. Dodaš više rotacije za Trenta i skontaš da su tu negdje.
to oko bonusa mi nije jasno

jedno kolo igrac mi dobije bonus 1 bod sljedece bonus 2 trece isti skor ima ali nema bonusa...ne kontam
procitaj pravila :mrgreen:
ima posebno bodovanje za bonus. onda se izračuna za sve igrače na tekmi (iz obje ekipe) i prva trojica dobijaju bodove. u biti ideja je da se nagrade igrači koji rade svoj posao: odbrambeni najviše dobijaju za clean sheet, vezni kombinovano za odbranu i napad, i napadači jasno za napadački učinak. Robertson je skoro uvijek u bonusu kad je clean sheet jer ima dobar workrate i malo griješi za šta se oduzimaju bodovi.

uglavnom komplikovan sistem koji jako dobro radi i egzaktan je. ranije su davali nekom random liku na stadionu da podijeli bonuse, tu je tek svakakvih sranja bilo. jedan imao rođaka u domaćoj ekipi i rođo svaki put tri bonusa dobijao kako god odigrao :lol: :lol: :lol:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#408 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by Gerro »

Jel povratkom Stonesa ugrozeno mjesto Otamendia? Kontam da ga prodam za nekog jeftinijeg defanzivca i tako ustedim milion
todd_smith

#409 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by todd_smith »

Gerro wrote:Jel povratkom Stonesa ugrozeno mjesto Otamendia? Kontam da ga prodam za nekog jeftinijeg defanzivca i tako ustedim milion
S obzirom da je Laporte out ne bih rekao, da su oba laporte i stones spremni, tek onda bih ga se rijesio

Pep preferira partnerstvo Stones/Otamendi i Laporte.
cyprus

#410 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by cyprus »

zomri wrote:procitaj pravila :mrgreen:
ima posebno bodovanje za bonus. onda se izračuna za sve igrače na tekmi (iz obje ekipe) i prva trojica dobijaju bodove. u biti ideja je da se nagrade igrači koji rade svoj posao: odbrambeni najviše dobijaju za clean sheet, vezni kombinovano za odbranu i napad, i napadači jasno za napadački učinak. Robertson je skoro uvijek u bonusu kad je clean sheet jer ima dobar workrate i malo griješi za šta se oduzimaju bodovi.

uglavnom komplikovan sistem koji jako dobro radi i egzaktan je. ranije su davali nekom random liku na stadionu da podijeli bonuse, tu je tek svakakvih sranja bilo. jedan imao rođaka u domaćoj ekipi i rođo svaki put tri bonusa dobijao kako god odigrao :lol: :lol: :lol:
Al opet mi se čini da bonus bodove uglavnom dobiju igrači koji zabiju...
zomri

#411 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by zomri »

cyprus wrote:
zomri wrote:procitaj pravila :mrgreen:

Al opet mi se čini da bonus bodove uglavnom dobiju igrači koji zabiju...
ne uvijek. kod malih rezultata tipa 1-0 odbrana može uzeti 3 boda. tako je robertson prošle godine uzimao često. salahu recimo često nije dovoljan gol da bude u bonusu jer mu se dosta bodova oduzme na izgubljene duele i slično.
zomri

#412 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by zomri »

KDB i Cantwell oporavljeni. Čekam još zeleno svjetlo za Salaha pred transfere večeras :izet:
todd_smith

#413 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by todd_smith »

zomri wrote:KDB i Cantwell oporavljeni. Čekam još zeleno svjetlo za Salaha pred transfere večeras :izet:
sto za njega cekas, zar ne rece da ga neces mijenjati

ja cu se cantwella i pukkija rijesiti cim dobijem 2 free tranfera, nema fajde vise od njih, 2-3 gola svega mozda jos ako i to do kraja polusezone
King_Kenny

#414 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by King_Kenny »

zomri wrote:KDB i Cantwell oporavljeni. Čekam još zeleno svjetlo za Salaha pred transfere večeras :izet:
Kad Pep ostavi KDB na klupi... :lol:
todd_smith

#415 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by todd_smith »

King_Kenny wrote:
kao protiv Norwicha ili Sterlinga pretproslo kolo jebem li mu mamicu celavu :twisted:
zomri

#416 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by zomri »

todd_smith wrote:

ja cu se cantwella i pukkija rijesiti cim dobijem 2 free tranfera, nema fajde vise od njih, 2-3 gola svega mozda jos ako i to do kraja polusezone
pa ako je nespreman onda bih ga prodao vjerovatno. otvorile bi se mnoge opcije :wink: klopp nije ništa definitivno rekao, bio je u fazonu da je trenirao ali "we will see". :-)
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#417 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by Gerro »

zomri wrote:
todd_smith wrote:

pa ako je nespreman onda bih ga prodao vjerovatno. otvorile bi se mnoge opcije :wink: klopp nije ništa definitivno rekao, bio je u fazonu da je trenirao ali "we will see". :-)
Kako ces cekati kad ce zeleno svijetlo dobiti tek poslije treninga sutra tako da u sustini neces ni znati prije deadlinea
King_Kenny

#418 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by King_Kenny »

todd_smith wrote:
King_Kenny wrote:
kao protiv Norwicha ili Sterlinga pretproslo kolo jebem li mu mamicu celavu :twisted:
I mene jednom zahebao za KDB... Bio mi kapiten u fantaziju, a kod Pepa ušao u 70. i nekoj :lol: :lol:
zomri

#419 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by zomri »

Gerro wrote: Kako ces cekati kad ce zeleno svijetlo dobiti tek poslije treninga sutra tako da u sustini neces ni znati prije deadlinea
pa ništa i ovo je informacija da nije definitivno out, pa ga neću prodavati.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#420 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by Gerro »

zomri wrote:
Gerro wrote: Kako ces cekati kad ce zeleno svijetlo dobiti tek poslije treninga sutra tako da u sustini neces ni znati prije deadlinea
pa ništa i ovo je informacija da nije definitivno out, pa ga neću prodavati.
Malo je yebeno drzat igraca od 12.5 a da ne znas da li ce igrati..
cyprus

#421 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by cyprus »

Jel se zna da li De Gea neće definitivno igrat?
zomri

#422 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by zomri »

cyprus wrote:Jel se zna da li De Gea neće definitivno igrat?
zna, nema ga najmanje mjesec dana, do sljedeće internacionalne pauze. to je 4-5 fantasy kola.
cyprus

#423 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by cyprus »

zomri wrote:
zna, nema ga najmanje mjesec dana, do sljedeće internacionalne pauze. to je 4-5 fantasy kola.
E što imam sreće sa golmanima :-) Prvo Alison, sad on :-) Uz to izgleda da se Krul oporavio, znači McGovern se garant vraća na klupu - ovo kolo nula boba na golmanskoj poziciji zagarantovano :oops:
zomri

#424 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by zomri »

cyprus wrote:
zomri wrote:
E što imam sreće sa golmanima :-) Prvo Alison, sad on :-) Uz to izgleda da se Krul oporavio, znači McGovern se garant vraća na klupu - ovo kolo nula boba na golmanskoj poziciji zagarantovano :oops:
isplati ti se možda i ići u minus da riješiš to pitanje. jeftiniji golmani su value: ryan, pope, henderson...
AmiĐa_Idriz

#425 Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:
todd_smith wrote:

Ma blefira Kloppo, igraće faraon :mrgreen:
Post Reply