Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Millie18 wrote:
Starija nisam, to je definitivno, 25 godina imam.
A to što sam imala 3 momka, svaki je znao od početka da sam za ozbiljnost, rekoh da nisam za šeme. Pobogu, trebala sam se udat za prvog momka kojeg sam vidjela
Nismo gledali u istom pravcu i eto zašto smo se razišli.
I otkud to da trebam da ti pašem, samo me zanimalo par stvari kao što sam i napisala u postu
E moja ti, za forumske pojmove si vec baba
A ne znam kako si se usudila traziti kompatibilnog partnera, trebala si odmah za prvog se udat i izrodit mu djecu, kakvo upoznavanje i biranje
A to što sam imala 3 momka, svaki je znao od početka da sam za ozbiljnost,
hm - da, oni ali oni vishe nisu bitni ili mozda jesu---- sta ce jedan XXX kojem se svidjas, pomisliti kada mu poznanik kaze a, bila je sa X, Y ,Z....
Nisu bitni. Šta će pomisliti kad mu poznanik to kaže? Pa ako će slušati šta drugi pričaju(sa svojim bivšim momcima sam završila civilizovano, oni nemaju šta lupat) a da mene i ne zna...Hmm, diskutabilan je onda i takav XXX lik.
Znači da ide kroz život sa onim šta mu drugi kažu, ne misli svojom glavom - a takav mi ne treba
Pa obuzdana sam ja monca. Nego odgovori na pitanje.
Drugo je imati tri momka sa po 1, 2 ili 3 godine veze i partnera, a sasvim drugo uskakati u krevet muškarcima koje polupoznaješ. Na noć ili dvije. Raščlani.
Dobro, eto zanemarimo tebi sporan pojam radodajka. Nije ugodno fakat da żena tako naziva žene.
Last edited by SaraFina on 29/06/2019 14:08, edited 1 time in total.
Pa koja je sansa da bas prva osoba s kojom uđes u vezu je eto ona prava u manjini su ljudi koji od prve nađu bas ono sto traze za sebe. A nekome treba i iskustvo, jedno slomljeno srce, jedna propala veza, da uopce shvate sto zele i sto ne zele od partnera
A koliko ih je samo sto se rastanu od te "prve ljubavi"
Cudimo se sasvim normalnim zivotnim iskustvima
Millie18 wrote:
Starija nisam, to je definitivno, 25 godina imam.
A to što sam imala 3 momka, svaki je znao od početka da sam za ozbiljnost, rekoh da nisam za šeme. Pobogu, trebala sam se udat za prvog momka kojeg sam vidjela
Nismo gledali u istom pravcu i eto zašto smo se razišli.
I otkud to da trebam da ti pašem, samo me zanimalo par stvari kao što sam i napisala u postu
E moja ti, za forumske pojmove si vec baba
A ne znam kako si se usudila traziti kompatibilnog partnera, trebala si odmah za prvog se udat i izrodit mu djecu, kakvo upoznavanje i biranje
Je. Baba đevojka. Pobogu!
25 godina i 3 momka, kuka i motika se digla.
Pa bolje biti sa nekon od 19 godina i jednim momkom.
[quote]
?? Znači sad po svemu, žena vrijedna braka je neka od 19, koja nikad nije imala momka, srela tebe kao prvog i udala se?
Jesi li po tome ti onda muškara vrijedan braka?
Jeste da sam malo pretjerala, ali eto nazovite ih vi kako hoćete.
Možda djevojke nižeg morala, ne znam...
Probelm je za zenu- sta god da radi --- ona je meta komentara -kako zena tako i muskaraca.
Nazalost- muskarci , ti isti , bi rado da sto je moguce prije uzivaju u ljepotama svoje izabranice -sve je to lijepo i ok , ali taj isti ce naci da komentarise ili javno se pohvali - dakle -dodjosmo do -radodajke - kakava god da je veza bila - okolina donosi sud. .
Ne znamo koliko Xavier a ima u RL.. ali, ne vjerujem da je u manjini...
?? Znači sad po svemu, žena vrijedna braka je neka od 19, koja nikad nije imala momka, srela tebe kao prvog i udala se?
Jesi li po tome ti onda muškarac vrijedan braka?
Pa ne odredjuje se po tome jesam li vrijedan braka ili ne.
Pa ne odredjuje se po tome jesam li vrijedan braka ili ne.
Tebi je najveći problem što još ni ti ne znaš šta hoćeš