dusho ne zelis ti meneEl-bosniaco wrote:pa vidis da me necedusho nije da ja tebe necu , odakle cu donositi neke zekljucke ako te nikad nisam vidio
Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mr2
ja sam u amstredamu,a jos radim u azilskom centru.iranke iracanke marokanke.nadmasile su i holandanke i ruskinje,ama sviju.kad vidim sta sve rade,cak i u prisustvu svoje djece koja doduse spavaju 2 metra dalje.zapitam se kako kad su sve bile po islamskoj tradici odgajane

-
El-bosniaco
ja se ne bijem sa djevojkama ko ti sa muskarcimaako se kad i prekontam molim te ubij me
a ma nije vala ni da te hocu ni necu, nesto izmedju togadusho ne zelis ti mene vjeruj
znas li ti onu KO SE BIJE TAJ SE VOLI
-
PITARKA_SA
bug wrote:joj kako bih ja vassve nogama posutala
:D
-
mosor1
Tijo i ja da kazem, al ne smijo od one moje.Dezze wrote:Vala, ja sam muskarac a ne bih volio nevinu.El-bosniaco wrote:i josh nesto ma nije samo meni nevinost vazna , ima isto drugih stvari sto su vaznije ali eto volio bi ko i svaki muskarac da ima nevinu zenuVidis, ne razmisljaju svi na taj nacin.
-
PITARKA_SA
oni bi nevinu?
moze jos muzicka koja??!!

moze jos muzicka koja??!!
-
El-bosniaco
ko to porucuje, jel Haso i HusoA, kazu, tamo je jako dosadno..... Zato uzivaj dok mozes!
-
PITARKA_SA
Dezze wrote:Moze "Pazi s kime spavas!"???
-
Dezze
pa tebi onda proso voz, nemas sta vise da se izjasnjavas....mosor1 wrote:Tijo i ja da kazem, al ne smijo od one moje.Dezze wrote:Vala, ja sam muskarac a ne bih volio nevinu.El-bosniaco wrote:i josh nesto ma nije samo meni nevinost vazna , ima isto drugih stvari sto su vaznije ali eto volio bi ko i svaki muskarac da ima nevinu zenuVidis, ne razmisljaju svi na taj nacin.
- Fair Life
Stari konji za zenidbu se ne uce jahati...Prolaznik wrote:A kako će se jadnik naučiti nego da proba i da vježba? A što ga ne bi ti učila? Zašto si tako sebična i netolerantna? Ako ga naučiš da bude onakav kakav tebi odgovara zar to nije najbolje?
Ko ti garantira da će se naučiti išta ako ih promjeni 20 (bilo on ili ona)? Dobiće samo kvantitet što ne znaći i kvalitet. Ako si tako jedinstvena i dobra u sexu kao što misliš - pokaži mu.
To se radi dok su jos zdrijepci... za covjeka vec od 15-godina.
-
PITARKA_SA
potpisujemFair Life wrote:Stari konji za zenidbu se ne uce jahati...Prolaznik wrote:A kako će se jadnik naučiti nego da proba i da vježba? A što ga ne bi ti učila? Zašto si tako sebična i netolerantna? Ako ga naučiš da bude onakav kakav tebi odgovara zar to nije najbolje?
Ko ti garantira da će se naučiti išta ako ih promjeni 20 (bilo on ili ona)? Dobiće samo kvantitet što ne znaći i kvalitet. Ako si tako jedinstvena i dobra u sexu kao što misliš - pokaži mu.
To se radi dok su jos zdrijepci... za covjeka vec od 15-godina.
-
El-bosniaco
pazi pazi face
ti bi jos da je pametna a da je nevina to neMere
negdje si jos napisao da mora biti slatka
tu ti nece ni BABO pomoci
po to se ne treba spominjati to se znanegdje si jos napisao da mora biti slatka
dzaba ti ajnstajnov mozak i ville u oblacima
-
hananah
A koliko ti El-bosniaco imas godina? Jer ako si stariji mladju naci neces a ako neka tvojih godina i jeste nevina onda ima falinku garant, a i to je bolan kao guma sada, tesko ces ti taj jumf skinuti ako nisi prije toga vjezbao, nego kupi si gumenu lutku da se ono sasvim ne obrukas
ali pazi da je ne probusis, polako sa zenom moras pa makar ona i gumena bila 
-
El-bosniaco
21 godinaA koliko ti El-bosniaco imas godina? Jer ako si stariji mladju naci neces a ako neka tvojih godina i jeste nevina onda ima falinku garant, a i to je bolan kao guma sada, tesko ces ti taj jumf skinuti ako nisi prije toga vjezbao, nego kupi si gumenu lutku da se ono sasvim ne obrukas ali pazi da je ne probusis, polako sa zenom moras pa makar ona i gumena bila
cuj lutkunego kupi si gumenu lutku da se ono sasvim ne obrukas ali pazi da je ne probusis, polako sa zenom moras pa makar ona i gumena bila
joj koliko vi komplicirate to, ko da pravis atomsku bombu a ne seks sa zenom
pazi ovo , drzi ono, polako tamo nedaj vamo
ne pravimo atomsku bombu pa da cekamo svaki tren da explodira
pa kupit cu mapu i kompas i onda je trazitEl-bosniaco sta ces ako ne nadjes tocku G Belaj, bruka i sramota
Last edited by El-bosniaco on 28/06/2005 22:14, edited 1 time in total.
-
El-bosniaco
cuj prituzilo21 godina, pa mlad si da se zenis Ili ti "prituzilo"
evo da ti ja malo to slikovito objasnim moju situaciju
zamisli jednom zarobljnika , glad, nedaju mu nista da jede , zavezu ga i onda stave 5 metara od njega pecenu piletinu, kolace, voce itd da to gleda a covjek nemoze to da uzme zato sto je zavezan
e tako ti je sa mnom , ja sam ne neki nacin zavezan a ispred mene djevojke zategnute , ulizane , napucane vrcaju u silikon prsima i minicima