red evil wrote:A pošto mi nismo normalna država tako se i NATO neće prema nama odnositi kao prema normalnoj državi.dezurni_ucenik wrote:U normalnim drzavama da, ali ovo je BiH. Kod nas nista nije normalno. Kuzis da se otvara prostor za dalje Dodikovo divljanje? Kod nas to znaci que sera sera, sta ce biti bice, kad bude bice.Mi nećemo ući u NATO nikad sami od sebe, Deyton je takav da mogu Srbi da blokiraju taj put, jedini način da mi uđemo u NATO je da nas prime preko reda. Ovdje su pobjednici i Bakir i Čović i Dodik a jedini gubitnici su vi narodi u BiH.
Dodik nastavlja samo po programu svojih prethodnika, to znamo vec - vidjeli smo devedesetih posljedice tog programa, Hrvati bi vjerovatno glasali protiv ulaska cisto da nama onako napakoste. A mi, sut dobro je, mojne teskih tema. Samo mi preskacimo teske teme, Dodo i ekipa imaju svoj cilj. Nevjerovatno uprkso svemu sto se desilo i dalje naivni. To sto imamo nevjerovatno ovakve politicare, pa to je za plakati.
Zato kazem, ulazak u NATO moguc ne zbog nase sposobnosti vec zbog porasta ruskog utjecaja. A nesto sumnjam da je jenkijima godra da balkan lagano preuzimaju komradi. Ili sto ti kazes preko reda.