Djevojcice kojima mirise koza

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Xavier1

#401 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Xavier1 »

laly wrote:Klasicna pacenicka prica ( ova iz uvodnog posta)... Kad nema nista da ponudi djevoci ide prica "ma sve su sponzoruse"...
Treba biti realan u zivotu, pa priznati sebi neke stvari.
Evo recimo neka djevojka je lijepa,zgodna,obrazovana,zaposlena. Zasto bi ona bila s muskarcem koji ne radi, zivi s roditeljima, visi u kladionici a uz to sve je jos i osrednjeg izgleda. I onda ce jedan takav reci za nju ma ona je kurava, sponzorusa,zivi s mackama itd.
Jesi nabavila macke vec?
laly

#402 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by laly »

Xavier1 wrote:
laly wrote:Klasicna pacenicka prica ( ova iz uvodnog posta)... Kad nema nista da ponudi djevoci ide prica "ma sve su sponzoruse"...
Evo recimo neka djevojka je lijepa,zgodna,obrazovana,zaposlena. Zasto bi ona bila s muskarcem koji ne radi, zivi s roditeljima, visi u kladionici a uz to sve je jos i osrednjeg izgleda. I onda ce jedan takav reci za nju ma ona je kurava, sponzorusa,zivi s mackama itd.
Jesi nabavila macke vec?
Inace, nije da te zanima udata sam imam i dijete, ali poznata mi je ova prica muskaraca bez cilja u zivotu.
Xavier1

#403 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Xavier1 »

laly wrote:
Xavier1 wrote:
Jesi nabavila macke vec?
Inace, nije da te zanima udata sam imam i dijete, ali poznata mi je ova prica muskaraca bez cilja u zivotu.
A da li si lijepa, zgodna, obrazovana, zaposlena?
edo_79

#404 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by edo_79 »

triconja wrote:
Tomahawk11 wrote:
exampLe. wrote: Ako je sve tako kako kazes nema sanse da si sama. :D
U firmi imam tri kolegice s sličnim opisom, jedna ima mačka doduše :D
Sta cekaju? :mrgreen:
MAČKA! :mrgreen:
triconja

#405 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by triconja »

Nabavio bih i ja macke da se more na njiha svirat :lol:
edo_79

#406 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by edo_79 »

Dino34 wrote:
franceska wrote:A ja obrnuto
To je ono o čemu pričam.
Uživaj dok možeš. Naći će se neki efendija. Šta fali ako je pet mlađi.
Moj život:
August... Joj, jedva čekam januar da idem na skijanje. Kako će to fino da bude... Ima da ocejfim za 100 godina.
Januar... Ala je zima, majku mu. Nema šanse da ću na stazu. Sinko(konobar), ponesi der tu čorbicu.
Jbo zimu, nisam lud da izlazim napolje. A mogu se i smandrljat sa skija pa ne daj bože šta slomit. Samo mi je to trebalo. Al zato, jedva čekam august. Ima da se iskupam ko nikad.
August...
A jes upeklo, majku mu. Gle onih budala što se kupaju po zvjezdanu.
Sinko(konobar), ponesder to dnohla bezalkoholno.
Kupam se naveče. To će bit uzivancija. Noćno kupanje je neš ekstra. Sinko(konobar), jesu l kod vas noći uvijek vako hladne? Ništa od noćnog kupanja. Ponesder taj jelovnik da vidim kakve morske nemani imate na meniju.
Dajder ovu morsku svirenu na gradelama i ponesi još bokal tog brezalkoholnog .... ide ko djeca iz škole :lol:
laly

#407 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by laly »

Xavier1 wrote: A da li si lijepa, zgodna, obrazovana, zaposlena?
Ja nisam tema ove emisije
DzordzHodzic

#408 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by DzordzHodzic »

Prosu se ti javiere ko kanta rize
DzordzHodzic

#409 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by DzordzHodzic »

triconja wrote:Nabavio bih i ja macke da se more na njiha svirat :lol:
Mogu pjevat ako nista :D
klixoris

#410 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by klixoris »

triconja wrote:Nabavio bih i ja macke da se more na njiha svirat :lol:
Nabavi wah papu za gitaru. Ona taman zvuci ko da si macku nagazio :mrgreen:
Xavier1

#411 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Xavier1 »

laly wrote:
Xavier1 wrote: A da li si lijepa, zgodna, obrazovana, zaposlena?
Ja nisam tema ove emisije
Ma meni se cini da si se ti pronasla u opisu.
medvjed23

#412 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by medvjed23 »

kad čitam postove tipa: "zašto bi neko ko ima to, to i to, bio sa nekim ko nema to, to ni to", formira mi se ovakva slika traženja partnera/ke:

prvo se objavi konkurs u kojem piše: kandidat/kinja treba imati kvalitetu a, kvalitetu b, kvalitetu c, kvalitetu d, kvalitetu e i kvalitetu f.. zatim se primaju aplikacije, te se podaci o kandidatima/kinjama unose u excel tabelu sa 8 kolona:

1. kolona: ime i prezime kandidata/kinje
2. kolona: ocjena kvalitete a
3. kolona: ocjena kvalitete b
4. kolona: ocjena kvalitete c
5. kolona: ocjena kvalitete d
6. kolona: ocjena kvalitete e
7. kolona: ocjena kvalitete f
8. kolona: prosječna ocjena kvalitete kandidata/kinje

nakon isteka roka za prijem aplikacija, tabela se sortira po vrijednostima u 8. koloni.. kandidat/kinja sa najvećom prosječnom ocjenom se poziva na razgovor i, ako na istom zadovolji, imaće čast da zasnuje vezu sa osobom koja je sastavila i objavila konkurs..

ja stvarno poštujem da neko po gore opisanoj (i očito karikiranoj) metodi traži srodnu dušu, ali me interesuje koliko, ako ikoliko, ljudi bira drugi način u kojem je glavna vodilja nešto što se zove ljubav, način koji navodi na misao: ako nekoga volim, ako mi je s tim nekim lijepo i ako je taj neko dobra osoba, jebe mi se što mu je ocjena kvalitete c ispod prosjeka..
Capajebo

#413 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Capajebo »

Gledate na ljubav kao nesto objektivno, znaci greska na samom pocetku zadatka :mrgreen:
Xavier1

#414 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Xavier1 »

Pa zene se vode interesom, a ne ljubavlju. Ne znam sta ti je cudno sto tako biraju.
laly

#415 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by laly »

@ medvjed23
Ne znam da li si ozenjen, ali da bi ljudi bili u funkcionalnom braku ili vezi moraju imati nesto zajednicko. Kod razlicitih ljudi razliciti kriteriji. Recimo ako neko ima zavrsen fakultet isto tako trazi osobu koja je fakultetski obrazovana jer im je to zajednicko. Vjerski razlozi su isto tako nekim osobama jako vazni. U posljednje vrijeme sam svjedok da neke djevojke ne zele da se zabavljaju s momcima ( cak prekidaju dugogodisnje veze ) koji zive s roditeljima i nemaju namjeru da se odsele u podstanare.
Koliko god to tebi zvucalo cudno vecina ljudi bira da li ce izaci sa nekom osobom po nekim svojim kriterijima, koji su odlucujuci da li ce se ta veza nastaviti i razviti u ljubav.
Ramzess Veliki

#416 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Ramzess Veliki »

ultima_palabra wrote:Djevojčice kojima miriše koža su kćerke funkcionera, guzonja koje su po PS-u i sve to... nisu sponzoruše i grebatorke. Potpuno pogrešan naziv teme.
Ili se redovno kupaju sto je jako fin obicaj. :thumbup:

Ako cemo o "Djevojkama kojima mirise koza" iz teksta Zabranjenog Pusenja, govori se opcenito o urednim djevojkama vs dripci u trenerci koji vrijeme provode ispunjavajuci listice.
MarlboroGold

#417 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by MarlboroGold »

medvjed23 wrote:kad čitam postove tipa: "zašto bi neko ko ima to, to i to, bio sa nekim ko nema to, to ni to", formira mi se ovakva slika traženja partnera/ke:

prvo se objavi konkurs u kojem piše: kandidat/kinja treba imati kvalitetu a, kvalitetu b, kvalitetu c, kvalitetu d, kvalitetu e i kvalitetu f.. zatim se primaju aplikacije, te se podaci o kandidatima/kinjama unose u excel tabelu sa 8 kolona:

1. kolona: ime i prezime kandidata/kinje
2. kolona: ocjena kvalitete a
3. kolona: ocjena kvalitete b
4. kolona: ocjena kvalitete c
5. kolona: ocjena kvalitete d
6. kolona: ocjena kvalitete e
7. kolona: ocjena kvalitete f
8. kolona: prosječna ocjena kvalitete kandidata/kinje

nakon isteka roka za prijem aplikacija, tabela se sortira po vrijednostima u 8. koloni.. kandidat/kinja sa najvećom prosječnom ocjenom se poziva na razgovor i, ako na istom zadovolji, imaće čast da zasnuje vezu sa osobom koja je sastavila i objavila konkurs..

ja stvarno poštujem da neko po gore opisanoj (i očito karikiranoj) metodi traži srodnu dušu, ali me interesuje koliko, ako ikoliko, ljudi bira drugi način u kojem je glavna vodilja nešto što se zove ljubav, način koji navodi na misao: ako nekoga volim, ako mi je s tim nekim lijepo i ako je taj neko dobra osoba, jebe mi se što mu je ocjena kvalitete c ispod prosjeka..
Profil na društvenoj mreži je nešto kao CV, selekcija potencijalnih CV-a su swipe-ovi, a date dođe kao razgovor :lol:
King Theoden

#418 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by King Theoden »

edo_79 wrote:Dajder ovu morsku svirenu na gradelama i ponesi još bokal tog brezalkoholnog .... ide ko djeca iz škole
To je to :lol:
:cry:
Nažalost. A prije 10 godina je čika nidžo haro... :-?
Jbg, vrijeme je učinilo svoje.
klixoris

#419 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote:
ultima_palabra wrote:Djevojčice kojima miriše koža su kćerke funkcionera, guzonja koje su po PS-u i sve to... nisu sponzoruše i grebatorke. Potpuno pogrešan naziv teme.
Ili se redovno kupaju sto je jako fin obicaj. :thumbup:

govori se opcenito o urednim djevojkama
i koje vole frajere koji nose brad'ce :mrgreen:
tuzlak1212

#420 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by tuzlak1212 »

Xavier1 wrote:Pa zene se vode interesom, a ne ljubavlju. Ne znam sta ti je cudno sto tako biraju.
Cime se muskarci vode :?
Ramzess Veliki

#421 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Ramzess Veliki »

tuzlak1212 wrote:
Xavier1 wrote:Pa zene se vode interesom, a ne ljubavlju. Ne znam sta ti je cudno sto tako biraju.
Hmmm ... vrlo dobro pitanje na koje ni sam nemam odgovor. :shock:
triconja

#422 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by triconja »

tuzlak1212 wrote:
Morel pomoc publike? :lol:
tuzlak1212

#423 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by tuzlak1212 »

Nezz ja se prvi ne vodim ljubavlju :D
Xavier1

#424 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Xavier1 »

tuzlak1212 wrote:
Oni se ne vode. Vecina muskaraca ne ukljucuje mozak. Zene su pametnije i proracunatije.
tuzlak1212

#425 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by tuzlak1212 »

Xavier1 wrote:
tuzlak1212 wrote:
Oni se ne vode. Vecina muskaraca ne ukljucuje mozak. Zene su pametnije i proracunatije.
Prvi ti u to ne vjerujes :skoljka:
Post Reply