Jesi nabavila macke vec?laly wrote:Klasicna pacenicka prica ( ova iz uvodnog posta)... Kad nema nista da ponudi djevoci ide prica "ma sve su sponzoruse"...
Treba biti realan u zivotu, pa priznati sebi neke stvari.
Evo recimo neka djevojka je lijepa,zgodna,obrazovana,zaposlena. Zasto bi ona bila s muskarcem koji ne radi, zivi s roditeljima, visi u kladionici a uz to sve je jos i osrednjeg izgleda. I onda ce jedan takav reci za nju ma ona je kurava, sponzorusa,zivi s mackama itd.
Djevojcice kojima mirise koza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Xavier1
#401 Re: Djevojcice kojima mirise koza
-
laly
#402 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Inace, nije da te zanima udata sam imam i dijete, ali poznata mi je ova prica muskaraca bez cilja u zivotu.Xavier1 wrote:Jesi nabavila macke vec?laly wrote:Klasicna pacenicka prica ( ova iz uvodnog posta)... Kad nema nista da ponudi djevoci ide prica "ma sve su sponzoruse"...
Evo recimo neka djevojka je lijepa,zgodna,obrazovana,zaposlena. Zasto bi ona bila s muskarcem koji ne radi, zivi s roditeljima, visi u kladionici a uz to sve je jos i osrednjeg izgleda. I onda ce jedan takav reci za nju ma ona je kurava, sponzorusa,zivi s mackama itd.
- Xavier1
#403 Re: Djevojcice kojima mirise koza
A da li si lijepa, zgodna, obrazovana, zaposlena?laly wrote:Inace, nije da te zanima udata sam imam i dijete, ali poznata mi je ova prica muskaraca bez cilja u zivotu.Xavier1 wrote:Jesi nabavila macke vec?laly wrote:Klasicna pacenicka prica ( ova iz uvodnog posta)... Kad nema nista da ponudi djevoci ide prica "ma sve su sponzoruse"...
- edo_79
#404 Re: Djevojcice kojima mirise koza
MAČKA!triconja wrote:Sta cekaju?Tomahawk11 wrote:U firmi imam tri kolegice s sličnim opisom, jedna ima mačka dodušeexampLe. wrote: Ako je sve tako kako kazes nema sanse da si sama.
- triconja
#405 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Nabavio bih i ja macke da se more na njiha svirat 
- edo_79
#406 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Dajder ovu morsku svirenu na gradelama i ponesi još bokal tog brezalkoholnog .... ide ko djeca iz školeDino34 wrote:To je ono o čemu pričam.franceska wrote:A ja obrnuto
Uživaj dok možeš. Naći će se neki efendija. Šta fali ako je pet mlađi.
Moj život:
August... Joj, jedva čekam januar da idem na skijanje. Kako će to fino da bude... Ima da ocejfim za 100 godina.
Januar... Ala je zima, majku mu. Nema šanse da ću na stazu. Sinko(konobar), ponesi der tu čorbicu.
Jbo zimu, nisam lud da izlazim napolje. A mogu se i smandrljat sa skija pa ne daj bože šta slomit. Samo mi je to trebalo. Al zato, jedva čekam august. Ima da se iskupam ko nikad.
August...
A jes upeklo, majku mu. Gle onih budala što se kupaju po zvjezdanu.
Sinko(konobar), ponesder to dnohla bezalkoholno.
Kupam se naveče. To će bit uzivancija. Noćno kupanje je neš ekstra. Sinko(konobar), jesu l kod vas noći uvijek vako hladne? Ništa od noćnog kupanja. Ponesder taj jelovnik da vidim kakve morske nemani imate na meniju.
-
laly
#407 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ja nisam tema ove emisijeXavier1 wrote: A da li si lijepa, zgodna, obrazovana, zaposlena?
- DzordzHodzic
#408 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Prosu se ti javiere ko kanta rize
- DzordzHodzic
#409 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Mogu pjevat ako nistatriconja wrote:Nabavio bih i ja macke da se more na njiha svirat
- klixoris
#410 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Nabavi wah papu za gitaru. Ona taman zvuci ko da si macku nagaziotriconja wrote:Nabavio bih i ja macke da se more na njiha svirat
- Xavier1
#411 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ma meni se cini da si se ti pronasla u opisu.laly wrote:Ja nisam tema ove emisijeXavier1 wrote: A da li si lijepa, zgodna, obrazovana, zaposlena?
- medvjed23
#412 Re: Djevojcice kojima mirise koza
kad čitam postove tipa: "zašto bi neko ko ima to, to i to, bio sa nekim ko nema to, to ni to", formira mi se ovakva slika traženja partnera/ke:
prvo se objavi konkurs u kojem piše: kandidat/kinja treba imati kvalitetu a, kvalitetu b, kvalitetu c, kvalitetu d, kvalitetu e i kvalitetu f.. zatim se primaju aplikacije, te se podaci o kandidatima/kinjama unose u excel tabelu sa 8 kolona:
1. kolona: ime i prezime kandidata/kinje
2. kolona: ocjena kvalitete a
3. kolona: ocjena kvalitete b
4. kolona: ocjena kvalitete c
5. kolona: ocjena kvalitete d
6. kolona: ocjena kvalitete e
7. kolona: ocjena kvalitete f
8. kolona: prosječna ocjena kvalitete kandidata/kinje
nakon isteka roka za prijem aplikacija, tabela se sortira po vrijednostima u 8. koloni.. kandidat/kinja sa najvećom prosječnom ocjenom se poziva na razgovor i, ako na istom zadovolji, imaće čast da zasnuje vezu sa osobom koja je sastavila i objavila konkurs..
ja stvarno poštujem da neko po gore opisanoj (i očito karikiranoj) metodi traži srodnu dušu, ali me interesuje koliko, ako ikoliko, ljudi bira drugi način u kojem je glavna vodilja nešto što se zove ljubav, način koji navodi na misao: ako nekoga volim, ako mi je s tim nekim lijepo i ako je taj neko dobra osoba, jebe mi se što mu je ocjena kvalitete c ispod prosjeka..
prvo se objavi konkurs u kojem piše: kandidat/kinja treba imati kvalitetu a, kvalitetu b, kvalitetu c, kvalitetu d, kvalitetu e i kvalitetu f.. zatim se primaju aplikacije, te se podaci o kandidatima/kinjama unose u excel tabelu sa 8 kolona:
nakon isteka roka za prijem aplikacija, tabela se sortira po vrijednostima u 8. koloni.. kandidat/kinja sa najvećom prosječnom ocjenom se poziva na razgovor i, ako na istom zadovolji, imaće čast da zasnuje vezu sa osobom koja je sastavila i objavila konkurs..
ja stvarno poštujem da neko po gore opisanoj (i očito karikiranoj) metodi traži srodnu dušu, ali me interesuje koliko, ako ikoliko, ljudi bira drugi način u kojem je glavna vodilja nešto što se zove ljubav, način koji navodi na misao: ako nekoga volim, ako mi je s tim nekim lijepo i ako je taj neko dobra osoba, jebe mi se što mu je ocjena kvalitete c ispod prosjeka..
- Capajebo
#413 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Gledate na ljubav kao nesto objektivno, znaci greska na samom pocetku zadatka 
- Xavier1
#414 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Pa zene se vode interesom, a ne ljubavlju. Ne znam sta ti je cudno sto tako biraju.
-
laly
#415 Re: Djevojcice kojima mirise koza
@ medvjed23
Ne znam da li si ozenjen, ali da bi ljudi bili u funkcionalnom braku ili vezi moraju imati nesto zajednicko. Kod razlicitih ljudi razliciti kriteriji. Recimo ako neko ima zavrsen fakultet isto tako trazi osobu koja je fakultetski obrazovana jer im je to zajednicko. Vjerski razlozi su isto tako nekim osobama jako vazni. U posljednje vrijeme sam svjedok da neke djevojke ne zele da se zabavljaju s momcima ( cak prekidaju dugogodisnje veze ) koji zive s roditeljima i nemaju namjeru da se odsele u podstanare.
Koliko god to tebi zvucalo cudno vecina ljudi bira da li ce izaci sa nekom osobom po nekim svojim kriterijima, koji su odlucujuci da li ce se ta veza nastaviti i razviti u ljubav.
Ne znam da li si ozenjen, ali da bi ljudi bili u funkcionalnom braku ili vezi moraju imati nesto zajednicko. Kod razlicitih ljudi razliciti kriteriji. Recimo ako neko ima zavrsen fakultet isto tako trazi osobu koja je fakultetski obrazovana jer im je to zajednicko. Vjerski razlozi su isto tako nekim osobama jako vazni. U posljednje vrijeme sam svjedok da neke djevojke ne zele da se zabavljaju s momcima ( cak prekidaju dugogodisnje veze ) koji zive s roditeljima i nemaju namjeru da se odsele u podstanare.
Koliko god to tebi zvucalo cudno vecina ljudi bira da li ce izaci sa nekom osobom po nekim svojim kriterijima, koji su odlucujuci da li ce se ta veza nastaviti i razviti u ljubav.
- Ramzess Veliki
#416 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ili se redovno kupaju sto je jako fin obicaj.ultima_palabra wrote:Djevojčice kojima miriše koža su kćerke funkcionera, guzonja koje su po PS-u i sve to... nisu sponzoruše i grebatorke. Potpuno pogrešan naziv teme.
Ako cemo o "Djevojkama kojima mirise koza" iz teksta Zabranjenog Pusenja, govori se opcenito o urednim djevojkama vs dripci u trenerci koji vrijeme provode ispunjavajuci listice.
- MarlboroGold
#417 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Profil na društvenoj mreži je nešto kao CV, selekcija potencijalnih CV-a su swipe-ovi, a date dođe kao razgovormedvjed23 wrote:kad čitam postove tipa: "zašto bi neko ko ima to, to i to, bio sa nekim ko nema to, to ni to", formira mi se ovakva slika traženja partnera/ke:
- King Theoden
#418 Re: Djevojcice kojima mirise koza
To je toedo_79 wrote:Dajder ovu morsku svirenu na gradelama i ponesi još bokal tog brezalkoholnog .... ide ko djeca iz škole
Nažalost. A prije 10 godina je čika nidžo haro...
Jbg, vrijeme je učinilo svoje.
- klixoris
#419 Re: Djevojcice kojima mirise koza
i koje vole frajere koji nose brad'ceRamzess Veliki wrote:Ili se redovno kupaju sto je jako fin obicaj.ultima_palabra wrote:Djevojčice kojima miriše koža su kćerke funkcionera, guzonja koje su po PS-u i sve to... nisu sponzoruše i grebatorke. Potpuno pogrešan naziv teme.![]()
govori se opcenito o urednim djevojkama
- tuzlak1212
#420 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Cime se muskarci vodeXavier1 wrote:Pa zene se vode interesom, a ne ljubavlju. Ne znam sta ti je cudno sto tako biraju.
- Ramzess Veliki
#421 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Hmmm ... vrlo dobro pitanje na koje ni sam nemam odgovor.tuzlak1212 wrote:Cime se muskarci vodeXavier1 wrote:Pa zene se vode interesom, a ne ljubavlju. Ne znam sta ti je cudno sto tako biraju.
- triconja
#422 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Morel pomoc publike?tuzlak1212 wrote:Cime se muskarci vodeXavier1 wrote:Pa zene se vode interesom, a ne ljubavlju. Ne znam sta ti je cudno sto tako biraju.
- tuzlak1212
#423 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Nezz ja se prvi ne vodim ljubavlju 
- Xavier1
#424 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Oni se ne vode. Vecina muskaraca ne ukljucuje mozak. Zene su pametnije i proracunatije.tuzlak1212 wrote:Cime se muskarci vodeXavier1 wrote:Pa zene se vode interesom, a ne ljubavlju. Ne znam sta ti je cudno sto tako biraju.
- tuzlak1212
#425 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Prvi ti u to ne vjerujesXavier1 wrote:Oni se ne vode. Vecina muskaraca ne ukljucuje mozak. Zene su pametnije i proracunatije.tuzlak1212 wrote:Cime se muskarci vodeXavier1 wrote:Pa zene se vode interesom, a ne ljubavlju. Ne znam sta ti je cudno sto tako biraju.