Opet on po Sandžaklijama...Division wrote:
A sto se aque i stoje i slicnih tice, samo takvi kao ti sto prelaze preko svega mogu da odu na takva i slicna sandzaklijsko-seljacka mjesta.
Stvarno si budala nad budalama...
Opet on po Sandžaklijama...Division wrote:
A sto se aque i stoje i slicnih tice, samo takvi kao ti sto prelaze preko svega mogu da odu na takva i slicna sandzaklijsko-seljacka mjesta.
Znaci Izetbegovic,Kljuic= Karadzicnendertalac wrote:Pa ko bolan nije znao ko je i sta je dok nisu dosli Karadžići, Izetbegovići i Kljujići - taj fakat nije za Bosne i Hercegovine. Pa da mi je opsovao Kralja Tvrtka i Kraljicu Jelenu ja bih mu više zamjerila.
I sad ce neko uzeti sebi za pravo da zabrani koncert zato sto je vodja grupe SUPAK???Balinovac wrote:Pokusavamo nekima objasniti da je SUPAK i da to shvate.risno wrote:Hebo vas brega prvi put da cujem za njega na ovom forumu.
Ko je on koji racku da pisete dan i noc o njemu?
SHUPAK= karakterna osobina
Pa jebiga ako nije bilo Bosne dok ne upoznasmo Aliju... Vi ste stvarno jedna totalno neobrazovana horda glasnogovornika glupostiBalinovac wrote:Znaci Izetbegovic,Kljuic= Karadzicnendertalac wrote:Pa ko bolan nije znao ko je i sta je dok nisu dosli Karadžići, Izetbegovići i Kljujići - taj fakat nije za Bosne i Hercegovine. Pa da mi je opsovao Kralja Tvrtka i Kraljicu Jelenu ja bih mu više zamjerila.
SVASTA
Alija DEFINITIVNO nije MY MAN...ali jos sigurnije to nije taj guslar Bregovic. Kakva *izda od covjeka. Valjda mu i SDA-ovci pune koncerte...jer su im redovi prepuni takvih istih..."trgovaca".Balinovac wrote:odakle ti ovih 70% to ti od cibukaStipan Tomašević II wrote:70% stanovništva ne voli Aliju i nema pozitivno mišljenje o njemu, ali kad Bregović to kaže, onda je izdajnik i četnik.
tebi nikako da dodje nesto ugalavunendertalac wrote:I sad ce neko uzeti sebi za pravo da zabrani koncert zato sto je vodja grupe SUPAK???Balinovac wrote:Pokusavamo nekima objasniti da je SUPAK i da to shvate.risno wrote:Hebo vas brega prvi put da cujem za njega na ovom forumu.
Ko je on koji racku da pisete dan i noc o njemu?
Balinovac, tvoja glupost je nepresusna...
Balinovac, bojkotujes li pravopis?Balinovac wrote:tebi nikako da dodje nesto ugalavunendertalac wrote:I sad ce neko uzeti sebi za pravo da zabrani koncert zato sto je vodja grupe SUPAK???Balinovac wrote: Pokusavamo nekima objasniti da je SUPAK i da to shvate.
Space nekad ne radinendertalac wrote:Balinovac, bojkotujes li pravopis?Balinovac wrote:nendertalac wrote: I sad ce neko uzeti sebi za pravo da zabrani koncert zato sto je vodja grupe SUPAK???
tebi nikako da dodje nesto ugalavu
Pa naravno, to i jeste cijeli fol.nendertalac wrote: Ovaj koncert stvarno sve vise poprima sliku koncerta protiv primitivizma.
Vjerujem Ivi Pukanicu.Balinovac wrote:i ti naravno u to vjerujes sta kaze fuksa Ceca
Znam i sam napraviti omot, hvala lijepo.Balinovac wrote:
napraviti cu ti ja omot ako hoces sa tvojim imenom
Teska situacijaJBT wrote:Pa hajd ti se fino i sadrzajno izrazi u dvije rijeci.
ipak vjerujemo Dini:Balinovac wrote:i ti naravno u to vjerujes sta kaze fuksa Ceca