Nema to veze sa strahom.General War wrote:Jest, bio internet i 93 kad sam ja otisao u vojsku, ne znam za druge, nisam se tad bojao a posebno sad, samo za buducnos svog i druge djece...a qurac im ostavljamo.Tomahawk11 wrote:Dobro je dok ima interneta.
Ako ukinu, belaj.
RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#401 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
- SmokingMan
#402 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Sve dok ne zaustavljaju pješake dobro je. 
-
Fudo387
#403 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ima jaro, itekako.Tomahawk11 wrote:Nema to veze sa strahom.General War wrote:Jest, bio internet i 93 kad sam ja otisao u vojsku, ne znam za druge, nisam se tad bojao a posebno sad, samo za buducnos svog i druge djece...a qurac im ostavljamo.Tomahawk11 wrote:Dobro je dok ima interneta.
Ako ukinu, belaj.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#404 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Nema, Fudo, vjeruj.Fudo387 wrote: Ima jaro, itekako.
Ima s tim da je za svakog normalnog besmisleno mlatiti se za neku Bosnu ili RS ili Herceg-Bosnu, šta li već.
-
mishic
#405 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Još jedan četalj je imao gotov projekat. I obznanio ga na Skupštini. I opako zaprijetio. Pa ipak ispušio.
Za ovaj novi projekat falc četalja Mileta moglo bi se komotno reči, čim čim prije, tim tim bolje!
Nepovoljniji odnos i raspored snaga nego što je bio tada nikada više Bošnjaci ne mogu doživjeti
Ni tada sem četnika niko nije želio rat. Oni su ga spremali, željeli i započeli sigurni u svoju ogromnu
prednost. Prednost koja se iz godine u godinu topila i istopila do mjere da nam je falilo samo par
mjeseci da umjesto prekidom rat bude završen totalnim krahom i porazom četnika. Odnos i raspored
snaga i na loko i na širem planu više se ne može ponoviti. Hiljade i hiljade civila je pobijeno prije nego
li su Bošnje shvatile s kim imaju posla. Danas to konačno znaju a naučili su još ponešto i pamte to.
Mnogi od njih bez sumnje dobili bi priliku da izravnaju račune za uništene porodice, imanja i život.
Neki bi rado da se vrate svome kraju i zavičaju iz koga su istjerani. Ako ih Mile pokrene...
Za ovaj novi projekat falc četalja Mileta moglo bi se komotno reči, čim čim prije, tim tim bolje!
Nepovoljniji odnos i raspored snaga nego što je bio tada nikada više Bošnjaci ne mogu doživjeti
Ni tada sem četnika niko nije želio rat. Oni su ga spremali, željeli i započeli sigurni u svoju ogromnu
prednost. Prednost koja se iz godine u godinu topila i istopila do mjere da nam je falilo samo par
mjeseci da umjesto prekidom rat bude završen totalnim krahom i porazom četnika. Odnos i raspored
snaga i na loko i na širem planu više se ne može ponoviti. Hiljade i hiljade civila je pobijeno prije nego
li su Bošnje shvatile s kim imaju posla. Danas to konačno znaju a naučili su još ponešto i pamte to.
Mnogi od njih bez sumnje dobili bi priliku da izravnaju račune za uništene porodice, imanja i život.
Neki bi rado da se vrate svome kraju i zavičaju iz koga su istjerani. Ako ih Mile pokrene...
-
Fudo387
#406 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ima.Tomahawk11 wrote:Nema, Fudo, vjeruj.Fudo387 wrote: Ima jaro, itekako.
Ima s tim da je za svakog normalnog besmisleno mlatiti se za neku Bosnu ili RS ili Herceg-Bosnu, šta li već.
Pola vas se usralo i na samu pomisao da bi se sa tim tamo majmunima mozda morali marisat.
Al ok, razumljivo je to.
On tebi momcino ispitiva teren, provjerava dokle moze ici, sutra ce on tu parkirati i BOV.
Zato vam ja kazem da pustite iz zatvora one koje smiju, date im amnestiju, nek’ ih pomlate dok je vakat.
Kasnije se pravite blesavi, nismo mi, haj mu znaj ko je...
- General War
#407 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Da se mi mlatimo jedini na svijetu razumio bi te, a ja se dvadeset i kusur godina bavim ratovima...da tek vidis druge zasta se mlate.Tomahawk11 wrote:Nema, Fudo, vjeruj.Fudo387 wrote: Ima jaro, itekako.
Zabo li me sta je, ali ako smo dvadeset godina taoci sistema aparthejda, i da ti ne govorim cega sve jos...e vala buraz, ako je to jedino rjesenje, nece mi biti drago ali da se ne lazemo...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#408 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Vidi, ja svoje, ti svoje...Fudo387 wrote: Ima.
Pola vas se usralo i na samu pomisao da bi se sa tim tamo majmunima mozda morali marisat.
Al ok, razumljivo je to.
On tebi momcino ispitiva teren, provjerava dokle moze ici, sutra ce on tu parkirati i BOV.
Zato vam ja kazem da pustite iz zatvora one koje smiju, date im amnestiju, nek’ ih pomlate dok je vakat.
Moj stari nije iz zatvora, a smio je, mislim, branio i sebe i mene i porodicu i rodbinu, prijatelje, komšije, sugrađane.
Šta je dobio? Penziju od 300 i nešto maraka za preko 40 godina staža.
Ispalio se čovjek u Barselonu, jebala vas i Bosna i rat.
U pravu si. Ovdje treba pustiti te iz zatvora i one iz ludnice, pa pomiješati s ovima što bi ratovali za nekakvu RS i ovima što bi se svetili i jedva dočekali da vrate ili šta već. A ono normalnog svijeta....koji će im, mogu se klati i bez njih. Ili je možda zanimljivije kad ima i ovaca za klanje.
- Maraschino
#409 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
General War wrote: Ma jasta, ja se sjecam 92, te nije to njihov rat, te gdje ce komsija na komsiju, kako ce se to bosna dijelit, i tad aliji jebavali mater...i sta bi, za par mjeseci vise ljudi nego oruzja...samo budala moze misliti da se to opet sve nebi ponovilo.
Zivo mi se j.be za bakira i ostalu stoku sitnog zuba... budu i prodju, ali zemlja se ne daje ovako kako neki misle, posebno na ovakav nacin, i ako trebamo za vratove bolje ja nego moje djete u sumu...postaje iritirajuce ovo naricanje od nekih nazovi " osvjestenih patriota" ..nebi on ovo, nebi on ono..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#410 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Čekaj, mlatili su se i Ameri, toliko nacija, pa bili nekakvi ratovi sa Englezima, pa sjever-jug, pa onda nekakvi škotsko-engleski, njemačko-pruski i kakvi već ratovi. Pa bili osvajački, bizantskog, osmanskog, rimskog....i došli ljudi tobe.General War wrote: Da se mi mlatimo jedini na svijetu razumio bi te, a ja se dvadeset i kusur godina bavim ratovima...da tek vidis druge zasta se mlate.![]()
Zabo li me sta je, ali ako smo dvadeset godina taoci sistema aparthejda, i da ti ne govorim cega sve jos...e vala buraz, ako je to jedino rjesenje, nece mi biti drago ali da se ne lazemo...
Ko nije naučio, ratuje i dalje. Ratuju idioti koji budu marionete u rukama velikih.
I šta sad, sutra će neki rat riješiti sve u BiH? Ako to misliš, tek si onda naivan. Pa što to svijet ne pusti '95. da se sve riješi do kraja?
Još mrtvih glava, rasturenih porodica, sirotinje, zašta - za ništa.
-
Fudo387
#411 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ja bolan pricam o cover-up operacijama, a ti meni o neninoj penziji?Tomahawk11 wrote:Vidi, ja svoje, ti svoje...Fudo387 wrote: Ima.
Al ok, razumljivo je to.
Moj stari nije iz zatvora, a smio je, mislim, branio i sebe i mene i porodicu i rodbinu, prijatelje, komšije, sugrađane.
U pravu si. Ovdje treba pustiti te iz zatvora i one iz ludnice, pa pomiješati s ovima što bi ratovali za nekakvu RS i ovima što bi se svetili i jedva dočekali da vrate ili šta već. A ono normalnog svijeta....koji će im, mogu se klati i bez njih. Ili je možda zanimljivije kad ima i ovaca za klanje.
Matere mi, Bosnji ne treba drzava.
Moras mu staviti do znanja da ni u ludilu ne smije ni pomisliti, a kamo li se usuditi qrciti oruzjem oko tog grada.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#412 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Nebitno.Fudo387 wrote: Ja bolan pricam o cover-up operacijama, a ti meni o neninoj penziji?
Moras mu staviti do znanja da ni u ludilu ne smije ni pomisliti, a kamo li se usuditi qrciti oruzjem oko tog grada.
Vrati se, Fudo, za pušku i u rov. Šta drugo da ti kažem.
Ko će staviti do znanja? Bakir
Bolan, kad i kad je RS policija upala klixu i pretres napravila u sred Sarajeva
I? Ništa.
- Maraschino
#413 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
je jebalo bosnu.SmokingMan wrote:Sve dok ne ...
- insomnia78
#414 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Nije mor’o gledati kako mu siluju i kolju porodicu. Jel treb’o dobiti jos nesto?Tomahawk11 wrote:Vidi, ja svoje, ti svoje...Fudo387 wrote: Ima.
Al ok, razumljivo je to.
- General War
#415 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Dosli su ljudi tobe ali po "svojim pravilima", a mi...gdje smo mi?Tomahawk11 wrote:Čekaj, mlatili su se i Ameri, toliko nacija, pa bili nekakvi ratovi sa Englezima, pa sjever-jug, pa onda nekakvi škotsko-engleski, njemačko-pruski i kakvi već ratovi. Pa bili osvajački, bizantskog, osmanskog, rimskog....i došli ljudi tobe.General War wrote: Da se mi mlatimo jedini na svijetu razumio bi te, a ja se dvadeset i kusur godina bavim ratovima...da tek vidis druge zasta se mlate.![]()
Ko nije naučio, ratuje i dalje. Ratuju idioti koji budu marionete u rukama velikih.
I šta sad, sutra će neki rat riješiti sve u BiH? Ako to misliš, tek si onda naivan. Pa što to svijet ne pusti '95. da se sve riješi do kraja?
Još mrtvih glava, rasturenih porodica, sirotinje, zašta - za ništa.
Nisam ja naivan, ali sam spreman ako to bude neophodno pokusati makar, ako ima budala koja ce doci i handriti mi porodicu, prijatelje...drug, naivnost je zadnja kod mene.
-
Fudo387
#416 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Vraticu ako cete me pustiti da budem glavni mjesto Forte.Tomahawk11 wrote:Nebitno.Fudo387 wrote: Ja bolan pricam o cover-up operacijama, a ti meni o neninoj penziji?
Vrati se, Fudo, za pušku i u rov. Šta drugo da ti kažem.
Ko će staviti do znanja? Bakir![]()
Bolan, kad i kad je RS policija upala klixu i pretres napravila u sred Sarajeva![]()
I? Ništa.
Ja vam garantujem da oTi nece nikad izac’ na ulicu i postaviti punkt. Doduse, mozda bi mi svi izasli u vijecu sigurnosti i na cnn-u, al tih punktova ne bi bilo.
- SmokingMan
#417 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Kada počnu zasustavljati kao što su to radili 92. u Nedžarićima onda je to to....Maraschino wrote:je jebalo bosnu.SmokingMan wrote:Sve dok ne ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#418 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Moraš vidjeti sa Baketom. Znači, piši propalo.Fudo387 wrote:
Vraticu ako cete me pustiti da budem glavni mjesto Forte.
Ja vam garantujem da oTi nece nikad izac’ na ulicu i postaviti punkt. Doduse, mozda bi mi svi izasli u vijecu sigurnosti i na cnn-u, al tih punktova ne bi bilo.
@insomnia, svjestan sam ja toga, al zašta se opet tući?
-
Fudo387
#419 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Kako mislis za sta se potuci?Tomahawk11 wrote:Moraš vidjeti sa Baketom. Znači, piši propalo.Fudo387 wrote:
Vraticu ako cete me pustiti da budem glavni mjesto Forte.
@insomnia, svjestan sam ja toga, al zašta se opet tući?
Pa ho’s pustiti da te namara?
Ti mislis mozda ce oni biti njezni?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#420 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Neću pustiti.Fudo387 wrote: Kako mislis za sta se potuci?
Ne mislim.
Joj, Fudo, ne zajebaji.
- King Theoden
#421 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Je l to krenulo pa da šaljem SaraFinu?Tomahawk11 wrote:.
Dofu, mojne ba tuđom belegijom po glogovom trnju.Fudo387 wrote:Kako mislis za sta se potuci?
Tivra se pa organizuj nješta.
- Banksy
#422 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Fudo387 wrote:
Ja bolan pricam o cover-up operacijama
-
Fudo387
#423 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ne zajebajem, oni maskirani na cesti su sve samo ne zajebancija.Tomahawk11 wrote:Neću pustiti.Fudo387 wrote: Kako mislis za sta se potuci?
Ne mislim.
Joj, Fudo, ne zajebaji.
Dok se ne oglase nadlezni, smatram ih sds teroristima.
Dje je sad Sabina kad je trebamo?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#424 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Jašta je, vidiš da na klixu već šenlučimo.
Usliko neko par specijalaca i gotovo, samo što nije zapucalo.
Usliko neko par specijalaca i gotovo, samo što nije zapucalo.
- MarshalDodik
#425 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Vratite nam Bookira, eto cetnika.
Doajte nam Bookira on ce ih odbit jednom barikoadom
Boakire, ne daj nas
Za ovakve coarapare Boakir je penCilin
ooOO Boakire Sdeoaaa demokratija, sdeooaa ljudska prava svoaaa, sdeoaa niko nece pobijediti nooaaas
PušĆaj Amira Zukica iz zotvora da nam bude komAdant
Doajte nam Bookira on ce ih odbit jednom barikoadom
Boakire, ne daj nas
Za ovakve coarapare Boakir je penCilin
ooOO Boakire Sdeoaaa demokratija, sdeooaa ljudska prava svoaaa, sdeoaa niko nece pobijediti nooaaas
PušĆaj Amira Zukica iz zotvora da nam bude komAdant