online afera

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
denimb

#401 Re: online afera

Post by denimb »

Boemica wrote:
denimb wrote:E jeste negativni :roll:

A ti si Boemice kinky za medalju, nisam u zivotu cuo za takav primjer :lol:
eno sad nisi čuo :lol:
Jock kod mene su na odredjenim stranicama sve postavke na straight, tako da taj treci uzima aktovku odlazi na posao, ili eventualno viri kroz prozor :lol: :lol: :lol:

Volim biti pozitivan :D
denimb

#402 Re: online afera

Post by denimb »

Velkoski wrote:kad ste kod toga, ko volu poluteen serije

https://www.imdb.com/title/tt7134908/

i zamislite da vas zovne ova mala plava u to... pa doš'o bih da je u Bangladešu!
Brate u ovom traileru, sve su ono :thumbup:
Kinaski

#403 Re: online afera

Post by Kinaski »

denimb wrote:

i zamislite da vas zovne ova mala plava u to... pa doš'o bih da je u Bangladešu!
Brate u ovom traileru, sve su ono :thumbup:
momci ja samo bulu vidim :D
bingov buraz

#404 Re: online afera

Post by bingov buraz »

Pročitaj ovde eno i Brad našao mlađu :zzzz: sirovina,fuj fuj kakvi su ti muški svi isti....
Fun fact
Angelina I Charlize su isto godište :mrgreen:
biggrin

#405 Re: online afera

Post by biggrin »

Image
vješalica

#406 Re: online afera

Post by vješalica »

moonca wrote:
Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
I vi ste njemu povjerovali da je sve tak kako on pise.... ne znaci da izmislja- ali samo jednu stranu cuti i donijeti zakljucke je - nezrelo, bez svog stava.
Ti si vec more zakljucaka donijela ali iz perspektive druge strane
Nego reci ti nama sta je hanumenzi rekla materi kad se sa djetetom pojavila na vratima?
Sta li je cak djetetu rekla?
Ha???
insomnia78

#407 Re: online afera

Post by insomnia78 »

biggrin wrote:Image
:lol:
seln

#408 Re: online afera

Post by seln »

Za gledati ovo je potrebna solidna doza infantilnosti.
superiska

#409 Re: online afera

Post by superiska »

New Guy wrote:
Boemica wrote:Izgleda da ne znate sta znaci potpuno skrbnistvo.

Dijete moze zivjeti sa bilo kojim roditeljem, a da imaju djeljeno skrbnistvo.

u pravu si ne znam...to je ono sto zelim..da dijete zivi samnom a nikad mi nebi palo na pamet da mu zabranjujem da provodi vrijeme s majkom.. mislim da sam u daleko boljoj prilici da mu pruzim vise nego ona,a da ne spominjem da je i njemu lakse ne mjenjati sredinu,nastaviti ici u skolu koju je isao,ostati s prijateljima s kojima je odrastao i sl...osim toga,i djetetova zelja je ista takva..ko zna koliko puta mi je ponovio da ne zeli ici nazad da zeli ostati samnom..
znaci li to ista,mogu li to dobiti ?
Ne znači. Prednost se daje majci bez obzira na tvoje, bolje, uslove.
Samo i isključivo dogovor vas dvoje koji ćete iznijeti na posredovanju ili, ipak, tamo, na licu mjesta dogovoriti.
Kao što je već neko rekao, više ne postoji starateljstvo koje može dobiti samo jedan roditelj. Starateljstvo je 50%-50%.
Zahtjev za razvod braka ne možeš podnijeti dok u Centru za socijalni rad ne završite dogovor oko posredovanja te dobijete rješenje o posredovanju (precizirano s kim će dijete živjeti, kada će se viđati sa drugim roditeljem, iznos alimentacije....).
Ne trebaš da žuriš sa razvodom, takve odluke nije dobro donositi preko noći, nećeš nigdje zakasniti.
Dajte vremenu vremena. Razvest' se možete kad želite a ishitrene odluke i poteze nije pametno u afektu potezati.
New Guy

#410 Re: online afera

Post by New Guy »

moonca wrote:
Xavier1 wrote:I vi ste njemu povjerovali da je sve tak kako on pise.... ne znaci da izmislja- ali samo jednu stranu cuti i donijeti zakljucke je - nezrelo, bez svog stava.
Nema potrebe da ovdje laze gdje je anoniman. I nema nista nerealno u situaciji da mu ne bi vjerovali.
Ima, citaj pazljivo... :-)[/quote]

stvarno nemam potrebu da izmisljam..govorim sve ono kako i znam..moguce da bi njena prica zvucala i nesto drugacije,mozda bi rekla nesto sto meni do sad nije.. mozda je sve toliko jednostavno,pa sam i sam povjerovao u to..mislim da me jednostavno vise ne voli (a tu ne mogu apsolutno nista),to bi objasnilo gotovo sve sto se dogadja..a ako je tako,onda vam je jasno zasto i ja mislim da je to zavrsena stvar i da sada moram mislit samo na to kako djetetu da bude sto bolje..

superiska wrote:Ne znači. Prednost se daje majci bez obzira na tvoje, bolje, uslove.
Samo i isključivo dogovor vas dvoje koji ćete iznijeti na posredovanju ili, ipak, tamo, na licu mjesta dogovoriti.
Kao što je već neko rekao, više ne postoji starateljstvo koje može dobiti samo jedan roditelj. Starateljstvo je 50%-50%.
Zahtjev za razvod braka ne možeš podnijeti dok u Centru za socijalni rad ne završite dogovor oko posredovanja te dobijete rješenje o posredovanju (precizirano s kim će dijete živjeti, kada će se viđati sa drugim roditeljem, iznos alimentacije....).
Ne trebaš da žuriš sa razvodom, takve odluke nije dobro donositi preko noći, nećeš nigdje zakasniti.
Dajte vremenu vremena. Razvest' se možete kad želite a ishitrene odluke i poteze nije pametno u afektu potezati.

nakon sto sam joj rekao sta zelim i koja mi je najveca briga uspjeli smo razgovarat o tom problemu..nismo bas nijedno neki znalci oko tih stvari ali se slazemo da skrbnistvo treba bit zajednicko i da dijete treba provodit vremenas oba roditelja..ja sam pokusao nagovoriti da dijete i dalje nastavi ici u skolu koju je i isao,da mu na taj nacin barem pokusamo pomoc da sve prebrodi,da ne mijenja skolu,prijatelje,svoju sobu,sve ono na sta je navikao a da ona uzme auto i da bude s njim kad god imaju prilike..ne slaze se s opcijom da ostane u toj skoli,zeli ga prebaciti gore,blize majcinoj kuci ali i ona sama kaze da je svaki drugi vikend i neki sati premalo da dijete bude samnom pa je ponudila opciju u kojoj bi samnom bio puno puno vise..to cak nije losa opcija, ali bojim se da ona kasnije ,kako vrijeme odmice ne pocne mijenjat to.. moze li se izaci s tim zajednickim prijedlogom pred socijalno ili usd ili sta god vec da oni to ovjere ili sta vec i da taj dogovor ostane bez mogucnosti mijenjanja..??
New Guy

#411 Re: online afera

Post by New Guy »

vješalica wrote:
moonca wrote:
Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
I vi ste njemu povjerovali da je sve tak kako on pise.... ne znaci da izmislja- ali samo jednu stranu cuti i donijeti zakljucke je - nezrelo, bez svog stava.
Ti si vec more zakljucaka donijela ali iz perspektive druge strane
Nego reci ti nama sta je hanumenzi rekla materi kad se sa djetetom pojavila na vratima?
Sta li je cak djetetu rekla?
Ha???

tu se nista lose nije desilo..bez nekih ulazaka u ikakve detalje svima (mislim na sestru i roditelje) je rekla da imamo problema u braku, da misli da vise ne mozemo funkcionisat kao zajednica i da je jedini rjesenje bila rastava..to isto je napisala i meni da je rekla a potvrdio mi je i badzo kojem je njena sestra sve ispricala..ja se otprilike drzim iste price za ljude oko sebe,i mislite sta hocete ali ne pada mi na pamet da iznosim sve detalje,i da pravim ciganluk sa svim tim (nisam izbrisao nista iz mobitela,sve je i dalje tu)..ponajprije radi djeteta..
superiska

#412 Re: online afera

Post by superiska »

New Guy wrote:
nakon sto sam joj rekao sta zelim i koja mi je najveca briga uspjeli smo razgovarat o tom problemu..nismo bas nijedno neki znalci oko tih stvari ali se slazemo da skrbnistvo treba bit zajednicko i da dijete treba provodit vremenas oba roditelja..ja sam pokusao nagovoriti da dijete i dalje nastavi ici u skolu koju je i isao,da mu na taj nacin barem pokusamo pomoc da sve prebrodi,da ne mijenja skolu,prijatelje,svoju sobu,sve ono na sta je navikao a da ona uzme auto i da bude s njim kad god imaju prilike..ne slaze se s opcijom da ostane u toj skoli,zeli ga prebaciti gore,blize majcinoj kuci ali i ona sama kaze da je svaki drugi vikend i neki sati premalo da dijete bude samnom pa je ponudila opciju u kojoj bi samnom bio puno puno vise..to cak nije losa opcija, ali bojim se da ona kasnije ,kako vrijeme odmice ne pocne mijenjat to.. moze li se izaci s tim zajednickim prijedlogom pred socijalno ili usd ili sta god vec da oni to ovjere ili sta vec i da taj dogovor ostane bez mogucnosti mijenjanja..??
Ma u suštini, kako vrijeme bude odmicalo, uglavnom se sve i smiruje pa tako i bivši partneri budu sve više fleksibilniji u tim vanrednim dogovorima. Može se izaći sa prijedlogom te da nakon usvajanja bude baš takav bez mogućnosti mijenjanja ali bez obzira na sve, vjerujem da ćete oboje djelovati u pravcu dobrobiti djeteta. Ne treba u tim stvarima biti baš kako je u zapisniku. Neka dijete ide kad hoće i bude koliko hoće kod onog drugog roditelja sa kojim ne živi. To je po Zakonu tako a opet, ponavljam, sve vas dvoje možete i mimo tog papira dogovarati i realizovati ako ste, naravno, insani i budete radili skupa na tome da dijete najbezbolnije prebrodi taj period. Njima je najteže....
MarlboroGold

#413 Re: online afera

Post by MarlboroGold »

Šta ako hanuma sa djetetom ode u Englesku? Može li se to spriječiti?
superiska

#414 Re: online afera

Post by superiska »

Generalno, ne može dijete napustiti državu bez saglasnosti oba roditelja pa čak i kada se u braku.
Kod razvoda, saglasnost za izlazak iz države mora dati onaj roditelj s kojim dijete ne živi i, u tom slučaju, sa kojim ne putuje.
insomnia78

#415 Re: online afera

Post by insomnia78 »

To postoji samo na papiru
ho oponopono

#416 Re: online afera

Post by ho oponopono »

...jah...sve po pe- es-u aman...:pusi2: od placanja alimentacije, izlaska iz države, posjeta kod mamice/tatice sve po papiru sve potaman...:pusi2:
triconja

#417 Re: online afera

Post by triconja »

ho oponopono wrote:...jah...sve po pe- es-u aman...:pusi2: od placanja alimentacije, izlaska iz države, posjeta kod mamice/tatice sve po papiru sve potaman...:pusi2:
Takoe, reci im :mrgreen:
insomnia78

#418 Re: online afera

Post by insomnia78 »

Ja ljetos dolazio s malom u BiH niko me nije pit’o ni za kakve punomoci ni koji kurac. Hrvati cak nisu gledali ni pasose. Kaze treba iz one kucice, vozi. Ni kad sam se vrac’o niko nije pit’o nista za dijete. U At me i policija kontrolisala uzeo samo pogledo pasose, dovidjena, prijatno
superiska

#419 Re: online afera

Post by superiska »

ho oponopono wrote:...jah...sve po pe- es-u aman...:pusi2: od placanja alimentacije, izlaska iz države, posjeta kod mamice/tatice sve po papiru sve potaman...:pusi2:
Kad se smiri sva frka dođe i to na red :wink:
superiska

#420 Re: online afera

Post by superiska »

insomnia78 wrote:Ja ljetos dolazio s malom u BiH niko me nije pit’o ni za kakve punomoci ni koji kurac. Hrvati cak nisu gledali ni pasose. Kaze treba iz one kucice, vozi. Ni kad sam se vrac’o niko nije pit’o nista za dijete. U At me i policija kontrolisala uzeo samo pogledo pasose, dovidjena, prijatno
A jesi li imao saglasnost od bivše supruge ili si sa malom bez njenog znanja zbrisao za Bosnu?

Ni meni ljetos u Hr niko nije tražio saglasnost.
insomnia78

#421 Re: online afera

Post by insomnia78 »

Imo sam al mi niko nista nije trazio
moonca

#422 Re: online afera

Post by moonca »

To je uzasno. :shock:
superiska

#423 Re: online afera

Post by superiska »

Vjerovatno i kad vide isto prezime ne obraćaju pažnju.
Opet, generalno, ovo što je pitao Marliboro - ona ne bi smjela, bez njegove saglasnosti nigdje preko granice, odvesti dijete. A ako bi se to desilo, pa valjda postoji neki Zakon miša mu :roll:
animals

#424 Re: online afera

Post by animals »

Tu suglasnost niko, nigdje ne trazi..
mozda samo slucajno..
almir90

#425 Re: online afera

Post by almir90 »

Ja se neću ni ženiti. :oops:
Post Reply