animals wrote:Hrvate je sjebo HDZ i i Hrvatskoj i u BIH..
i dok ta stranka ne umre, nema napretka..
Pohlepa i kurčenje bez pokrića su gadna karma. Bumerang.
animals wrote:Hrvate je sjebo HDZ i i Hrvatskoj i u BIH..
Ali ni kod drugih nije puno bolje..SaraFina wrote:animals wrote:Hrvate je sjebo HDZ i i Hrvatskoj i u BIH..
animals wrote:Ali ni kod drugih nije puno bolje..SaraFina wrote:animals wrote:Hrvate je sjebo HDZ i i Hrvatskoj i u BIH..
kod Srba je jos gore..
a vi svoje ocjenite sami..
Ne, normalno da nismo isti..duminjo wrote:Eno opet postadosmo svi isti. I oni koji ruse i oni koji brane. I alija i tudjman i karadjic i Milosevic. Svi isti..
Jebote.. treba bit stvarno bezobrazan pa pisati da su svi isti
duminjo wrote:Eno opet postadosmo svi isti. I oni koji ruse i oni koji brane. I alija i tudjman i karadjic i Milosevic. Svi isti..
Vjerovacu kad vas ne bude i kad prodisemo bez vas.animals wrote:Ne, normalno da nismo isti..duminjo wrote:Eno opet postadosmo svi isti. I oni koji ruse i oni koji brane. I alija i tudjman i karadjic i Milosevic. Svi isti..
ali da je rat poceo 95, da su Bosnjaci imali vojnu moc kao i ostali,
vjeruj da bi bili potpuno isti..
onako, posto nisu imali oruzja, posto su vjerovali u Tita i bratstvo, su
Srbi iskoristili i desilo se to sto se desilo..
vjeruj da danas ne bi bili puno drugaciji..
Koga nas..duminjo wrote:Vjerovacu kad vas ne bude i kad prodisemo bez vas.animals wrote:Ne, normalno da nismo isti..duminjo wrote:Eno opet postadosmo svi isti. I oni koji ruse i oni koji brane. I alija i tudjman i karadjic i Milosevic. Svi isti..
A te bajke i price bilo bi vako bilo bi nako.. Da je ovo da je ono... Nekoj djecici pred spavanje
Lazete sebe ili koga vec?mO k3 wrote:KatarinaKosaca wrote:Federacija je ekonomski jadna. RS duplo do 3 x gora. Po svim ekonomskim parametrima kao i dozivljaju na terenu.. Covic nahebao..konacno ga prozivaju.
Jebo zakljucak kad svako moze zakljucit.animals wrote: Koga nas..
Koristis retoriku Mladica i Karadzica, a takvi me ne interesuju..
Nisi mi odgovorio koga nas kad ne bude vi ce te prodisati..duminjo wrote:Jebo zakljucak kad svako moze zakljucit.animals wrote: Koga nas..
A što je Tudjman bolji od ove Dvojice?
Sta se keveljis..SaraFina wrote:
Cirkusijade poput banjalucke su tipicne za totalitarne i siromssne drzave. Meni je ono juce izgledalo pateticno i jadno.hAZNADAR wrote:Obiljezavanje praznika i pompa koja uz to ide je rezultat jedinstva i homogenosti - to tada i ima efekat.
Kada imas jedinstvo - i ne treba ti pompa na praznicima. Jednostavno to imas, dio si necega veceg i pompe ti u tome niti pomazu niti odsustvo istih odmaze .
Koka je ipak starija od jajeta.
A jedinstvo se ne postize zastavama, pompom, spalirom, parolama,.... imali smo toga napretek u SFRJ pa nije bas bio neki rezultat.
Do toga se dolazi ispravnom i normalnom edukacijom.
Mi smo oni koji tuze susjedne drzave za neke stvari koje su radili u 90-im a vi ste oni zbog kojih te tuzbe ne prolaze i koji nam podapinju od 90-ih.animals wrote:Nisi mi odgovorio koga nas kad ne bude vi ce te prodisati..duminjo wrote:Jebo zakljucak kad svako moze zakljucit.animals wrote: Koga nas..
A što je Tudjman bolji od ove Dvojice?
ko ste vi, a ko mi..
animals wrote:Sta se keveljis..SaraFina wrote:
moj idol nije Tudjman, niti itko..
ja razmisljam svojom glavom..
a diletanti me ne interesuju..
Ja nisam..duminjo wrote:
Mi smo oni koji tuze susjedne drzave za neke stvari koje su radili u 90-im a vi ste oni zbog kojih te tuzbe ne prolaze i koji nam podapinju od 90-ih.
Kuzim ja , ali ne mozes bez njih..SaraFina wrote:animals wrote:Sta se keveljis..SaraFina wrote:
moj idol nije Tudjman, niti itko..
ja razmisljam svojom glavom..
a diletanti me ne interesuju..
Znaš onaj Vic sa Fatom? Kad joj Mujo nabraja sve negativne dogadjaje u životu kojim je nazočila?
I kaže ona Muji" Uvijek sam ti bila odana i potpora"...
A Mujo će " Ti si meni nesretna"
(Za zamjeniti, otjerati i potjerati) tako i odgovor na ovo što Dumi pokušava. Kužiš li?
Moze..uvedi im takse 100%..SaraFina wrote:Sve se može kad se hoće... Moj ti
Hajd ba prosipaj nekome drugom. Prijavio si me administraciji da me banuju jer sam ti napiso "jebemti uciteljicu" i dobio sam Ban. A to je bila reakcija na tvoje slaganje, sa gore navedenima, kako bi bilo najbolje da su muslimani nestali.animals wrote:Ja nisam..duminjo wrote:
Mi smo oni koji tuze susjedne drzave za neke stvari koje su radili u 90-im a vi ste oni zbog kojih te tuzbe ne prolaze i koji nam podapinju od 90-ih.
nisam nikada podupirao HDZ, niti Covica..
niti sam ikada glasao za HDZ, niti i za koga..
ja samo piskaram na forumu, i kontriram..
ne kaki ziv bio.animals wrote:Ne, normalno da nismo isti..duminjo wrote:Eno opet postadosmo svi isti. I oni koji ruse i oni koji brane. I alija i tudjman i karadjic i Milosevic. Svi isti..
Ja tebe prijavio..duminjo wrote:Hajd ba prosipaj nekome drugom. Prijavio si me administraciji da me banuju jer sam ti napiso "jebemti uciteljicu" i dobio sam Ban. A to je bila reakcija na tvoje slaganje, sa gore navedenima, kako bi bilo najbolje da su muslimani nestali.animals wrote:Ja nisam..duminjo wrote:
nisam nikada podupirao HDZ, niti Covica..
niti sam ikada glasao za HDZ, niti i za koga..
ja samo piskaram na forumu, i kontriram..
Nisi mi odgovorio na pitanje i zasto misliš da je rjesenje treci?
Cisti herceg-bosanski hinjaluk
Govorim o tri vladajuce stranke trenutno u BIH..Maraschino wrote:ne kaki ziv bio.animals wrote:Ne, normalno da nismo isti..duminjo wrote:Eno opet postadosmo svi isti. I oni koji ruse i oni koji brane. I alija i tudjman i karadjic i Milosevic. Svi isti..
svo vrijeme provlacis tu tezu ''svi su isti''. nisu niti ce ikada biti.
Ban je nebitan. Bitan je hinjaluk od kojeg se ne odvajas i po kojem ste prepoznatljivi.animals wrote:
Ja tebe prijavio..
ja nisam nikada nikog prijavio nikoga administraciji na ovome forumu..
niti znam kako se prijavljuje..
nek se javi admin, kojem sam te ja prijavio![]()
zbog mene sigurno nisi dobio ban..
jedino ako je on to po svom nahodjenju sam uradio..
ali na moju prijavu sigurno nije..
sto se tice treceg, ja uopce ne mislim nista..to onako bubnem cisto kad me netko
iznervira..rijesenje je gradjanska drzava, ali u BIH je to nerealno..
zasto..primjer Zeljko Komsic..
neki dan napisa..
ako mislite da je Zeljko dobro rjesenje za Bosnu, zasto ne izabraste jos dvojicu takvi..
zasto izabraste Bosnjacima predstavnika iz SDA, zasto i njega niste nasli medju Bosancima..
pa da budu dvojica za BiH..za treceg je malo teze..