Bilo bi prikaldno, kada vec ni igraci ne znaju nas jezik.Point. wrote:Kako bih volio vidjeti stranog selektora koji ne zna beknuti naš jezik na klupi reprezentacije.
Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#401 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#402 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
To sto ti opisujes neki zovu "profesionalizam"90minut wrote:Ono u Finskoj jeste nedostatak patriotizma jer ako se opijaš i vaznije su ti baklave kad dođeš na okupljanje onda je sve jasno.izvrsni direktor wrote:Samo bosnjo smatra da je nedostatak patriotizma krivza lose igre reprezentacije. U medjuvremenu njemacka osvaja turnire, svicarska redovan ucesnik.
Možda ti u glavi imaš predstavu da si patriota koji voli svoju zemlju, al' ti postupci govore drugacije kontaš.
-
Vitoo
#403 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
How Yes no. Desit ce se Armenija, Grcka i Finska kuci. ali neka raja ima jos da racuna koliko je bodova u igri i kako gdje Finska i Grcka treba da odigrajuTipicoti wrote:Ne moze Pukki nikada biti Misimovic, samo mi je glupo pljuvati po reprezentaciji jer je izgubila od Finske.todd_smith wrote:ako ti su ti pukki i miske istog kalibra, onda kamo dalje voditi raspravu
Finska se morala desiti, da nije bila Finska desila bi se Armenija .... sada gazimo sve do kraja.
-
Tipicoti
#404 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Hajd` ne rise.Vitoo wrote:How Yes no. Desit ce se Armenija, Grcka i Finska kuci. ali neka raja ima jos da racuna koliko je bodova u igri i kako gdje Finska i Grcka treba da odigrajuTipicoti wrote:Ne moze Pukki nikada biti Misimovic, samo mi je glupo pljuvati po reprezentaciji jer je izgubila od Finske.todd_smith wrote:ako ti su ti pukki i miske istog kalibra, onda kamo dalje voditi raspravu
Finska se morala desiti, da nije bila Finska desila bi se Armenija .... sada gazimo sve do kraja.e 4 kolo
Tako si se i 2013 protiv Slovaka isprovaljivao i rezultat fulio.
Od sramote si 2-3 puta mjenjao Nickname.
Ja mislim da ce Vitoo u novembru poslije tekme Lihtenstajn-BiH mjenjati Nickname.
- Sanjarko
#405 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Ostaje nam samo Liga Nacija. Necemo se mi kvalificirati ovako po meni sa ovakvom igrom. Biti cemo u dnu tabele. A gore razlika u bod, dva s tim sto se Italija mozda odlijepi od ostalih na vise bodova.
-
90minut
#406 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Profesionalizam je prevrtljiv kad je u pitanju patriotizam to bi trebalo biti svetinja, al' kod naših kurko bolje karat polovnjače i šmrkati kokainizvrsni direktor wrote:To sto ti opisujes neki zovu "profesionalizam"90minut wrote:Ono u Finskoj jeste nedostatak patriotizma jer ako se opijaš i vaznije su ti baklave kad dođeš na okupljanje onda je sve jasno.izvrsni direktor wrote:Samo bosnjo smatra da je nedostatak patriotizma krivza lose igre reprezentacije. U medjuvremenu njemacka osvaja turnire, svicarska redovan ucesnik.
Možda ti u glavi imaš predstavu da si patriota koji voli svoju zemlju, al' ti postupci govore drugacije kontaš.
-
Vitoo
#407 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Uzdrrrrr ko te pita da mislisTipicoti wrote:Ja mislim da ce Vitoo u novembru poslije tekme Lihtenstajn-BiH mjenjati Nickname.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#408 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Kako rekoh. Samo bosnjo krivi patriotizam za rezuktate90minut wrote:Profesionalizam je prevrtljiv kad je u pitanju patriotizam to bi trebalo biti svetinja, al' kod naših kurko bolje karat polovnjače i šmrkati kokainizvrsni direktor wrote:To sto ti opisujes neki zovu "profesionalizam"90minut wrote:
Ono u Finskoj jeste nedostatak patriotizma jer ako se opijaš i vaznije su ti baklave kad dođeš na okupljanje onda je sve jasno.
- manijak1
#409 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Nisam prije rekao
, al eto , samo kod nas se voli glumit generala poslije marisane .
Haman svi isti po toj navici , i taj vazdaspomenuti dežurni krivac bošnjo , opančar i kravatar.
Ostale boli ćuna
za skorove.
Haman svi isti po toj navici , i taj vazdaspomenuti dežurni krivac bošnjo , opančar i kravatar.
Ostale boli ćuna
-
DonieBrasco
#410 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Opet nas dvije naredne pobjede vracaju u igru, mada sa nama se nikad ne zna gdje cemo sami sebe zayebati. 
-
Moenx
#411 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Odigrane su 4 utakm
Krug se u grupi sa 6 timova zavrsava nakon 5
Sta je kone sta preostalo
BiH Liht
Fin Greecr
Ita Armenia
Dovoljno da nas 5 kolo ucini konkurentnima
Jedini smo dali2 go Italiji igrali s Finskom bwz Pjanica
Krug se u grupi sa 6 timova zavrsava nakon 5
Sta je kone sta preostalo
BiH Liht
Fin Greecr
Ita Armenia
Dovoljno da nas 5 kolo ucini konkurentnima
Jedini smo dali2 go Italiji igrali s Finskom bwz Pjanica
-
El_comadante
#412 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
ovo je jako teško sitiči na ovako malo utakmica...
-
Moenx
#413 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Kako je tesko stici
Evo uzmi Fince sa njima sada imamo -8
Neka ih zakinu Armenci Grci Italijani neka tu ih stignemo +5 (od 9 da dobiju 4)
U direktnom razmjeru pobijedimo to je +3
Sve to uz pp da sve dobijemo do kraja
Tu Fince dobijamo druga dva jos lakse bi dobili
-
El_comadante
#414 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
vrlo lako je teško. 4 kolo a nama treba dva kiksa finaca a da pri tome mi nekiksamo plus imaju još jednu da igraju sa Lihtenštajnom, dakle od 5 utakmica oni moraju dvije kiksati mi sve pobjediti, pri tome igramo u Grčkoj a grci idu finskoj kome je lakše? finska je dobila armeniji i njih čekaju kuć a mi idemo njima u gosta gdje moramo pobjediti a može lako biti X naprimjer.Moenx wrote:Kako je tesko stici
-
Moenx
#415 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Kad bolje porazmislim ipak si u pravu
Ali se nadam kako je Finskoj pobjeda nad nama bila kao slucajnost i da ce ispusit recimo od Grka Talijana
Ali cini se da je dosta jos sada teško
Ali se nadam kako je Finskoj pobjeda nad nama bila kao slucajnost i da ce ispusit recimo od Grka Talijana
Ali cini se da je dosta jos sada teško
- AmiĐa_Idriz
#416 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Protiv Italije na Bilinom.
- N.N.
#417 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
I nema se gdje drugo 
- Logovan
#418 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
BP, logično.
- luckylaka
#419 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Nelogicno sto ne bi moglo Kosevo da se malo utegne il je logicno da se italijani prepadnu atmosfere na BilinomLogovan wrote:BP, logično.
-
baglama
#420 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
hajdemo razmisljati ovako, nama je lakse da budu :
Ukrajina Svedska i Danska medju prva dva u svojoj grupi i mi idemo direktno kao jedini osvajac grupe B Lige Nacija koji se nije kvalifikovao direktno na evropsko prvenstvo

Ukrajina Svedska i Danska medju prva dva u svojoj grupi i mi idemo direktno kao jedini osvajac grupe B Lige Nacija koji se nije kvalifikovao direktno na evropsko prvenstvo
-
El_comadante
#421 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
to bi bilo dobrobaglama wrote:hajdemo razmisljati ovako, nama je lakse da budu :
Ukrajina Svedska i Danska medju prva dva u svojoj grupi i mi idemo direktno kao jedini osvajac grupe B Lige Nacija koji se nije kvalifikovao direktno na evropsko prvenstvo![]()
- Laertes
#422 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Samo što to ne ide tako...El_comadante wrote:to bi bilo dobrobaglama wrote:hajdemo razmisljati ovako, nama je lakse da budu :
Ukrajina Svedska i Danska medju prva dva u svojoj grupi i mi idemo direktno kao jedini osvajac grupe B Lige Nacija koji se nije kvalifikovao direktno na evropsko prvenstvo![]()
-
baglama
#423 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Laertes wrote:Samo što to ne ide tako...El_comadante wrote:to bi bilo dobrobaglama wrote:hajdemo razmisljati ovako, nama je lakse da budu :
A nego ide kako?
Zadnja cetiri ucesnika lige nacja
Dolaze po jedan of pobjednika iz A B C I D pota
To je bila motivacija za igranje iste
- AmiĐa_Idriz
#424 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Mislim da ne može niko direktno otići samo zahvaljujući Ligi Nacija.
-
El_comadante
#425 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
teoretski može, medjutim praktično ili skoro nemoguče. recimo ako Švedska ode direktno na EP onda drugi iz njihove grupe u ligi nacija zauzima njihovo mjestu u baražu, ako i oni se pasiraju na EP onda 3 ide nan jihovo mjesto.AmiĐa_Idriz wrote:Mislim da ne može niko direktno otići samo zahvaljujući Ligi Nacija.
EDIT. primjer
ukraina, češka i slovačka su trenutno u igri da se direktno plasiraju na EP tako da iz ove gruoe neče niko igrati baraž, a ovamo su Švedska, Turska i Rusija dakle trenuntno ostaje faktički naša grupa i grupa 4 da igraju evenutalni baraž