Dokaz da Svijet nikad nije bio bogatiji. Treba doci iz Meksika u onolikom brojuChallenger_ wrote:Nikad manje engleskih, nikad više navijača ovih autsajderskih reprezentacija.
P.S.
Maroko razocarenje. Pacerski ga primise
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Dokaz da Svijet nikad nije bio bogatiji. Treba doci iz Meksika u onolikom brojuChallenger_ wrote:Nikad manje engleskih, nikad više navijača ovih autsajderskih reprezentacija.
Znaci ocekujes da igra sa 37 i 41 godinuLogovan wrote:Moguće, vidjet ćemo. Njemu su 33 godine, odigrat će još jedno, eventualno dva prvenstva, tako da nema neke velike šanse. Da je na prošlim prvenstvima zabijao kao sada, onda bi bila druga priča. Al' prvo mora prestići legendu Portugala, Eusebia (9 golova).Baltazar_khan wrote:Puno... al sve je moguce kad je u pitanju cr7
Mislim da tu postoje i neki drugi razlozi, jer, primjer - Englezi nisu siromašni.stakasa wrote:Dokaz da Svijet nikad nije bio bogatiji. Treba doci iz Meksika u onolikom brojuChallenger_ wrote:Nikad manje engleskih, nikad više navijača ovih autsajderskih reprezentacija.
P.S.
Mislim da je ovaj primarni. To sto se tice autsajderskih reprezentacija. A sto se tice "manjka" Engleza, razlozi su vjerovatno i politicki. Ostre se jedni na druge pa je sigurno i to uticaloChallenger_ wrote:Mislim da tu postoje i neki drugi razlozi, jer, primjer - Englezi nisu siromašni.stakasa wrote:Dokaz da Svijet nikad nije bio bogatiji. Treba doci iz Meksika u onolikom brojuChallenger_ wrote:Nikad manje engleskih, nikad više navijača ovih autsajderskih reprezentacija.
P.S.
Sa 37 će igrati garant, što da ne, gledaj ga sad leti sa 33 godine. U 41. ne vjerujem, ali obzirom da je do sad uvijek bio fizički spreman i što je budala, onda možda i zaigra._BataZiv_0809 wrote: Znaci ocekujes da igra sa 37 i 41 godinu
Jedini igrac od trenutno aktivnih koji ima realnu sansu da u skorije vrijeme skine Klosea je Tomas Miler. To sto se isti pretvorio u tesku krampu je druga stvarTomahawk11 wrote:9Baltazar_khan wrote:Koliko mu golova fali da stigne miru klosea
Moglo bi se još što-šta napisati u vezi razloga ali mislim da je to dublja priča koja izlazi iz okvira sporta tako da ću se zadržati na ovom.stakasa wrote:Mislim da je ovaj primarni. To sto se tice autsajderskih reprezentacija. A sto se tice "manjka" Engleza, razlozi su vjerovatno i politicki. Ostre se jedni na druge pa je sigurno i to uticalo
Ma jasta, igrat ce dok ne umre...Logovan wrote: Sa 37 će igrati garant, što da ne, gledaj ga sad leti sa 33 godine. U 41. ne vjerujem, ali obzirom da je do sad uvijek bio fizički spreman i što je budala, onda možda i zaigra.
Puk'o im je kurac poslije Islanda, ne zele vise da trose pare i da se nervirajustakasa wrote: Mislim da je ovaj primarni. To sto se tice autsajderskih reprezentacija. A sto se tice "manjka" Engleza, razlozi su vjerovatno i politicki. Ostre se jedni na druge pa je sigurno i to uticalo
Pricekaj da produ grupu pa ces vidit kako im je puko kurac. Njihovu paljevinu i ambiciju nista ne moze ugasitAmiĐa_Idriz wrote:Puk'o im je kurac poslije Islanda, ne zele vise da trose pare i da se nervirajustakasa wrote: Mislim da je ovaj primarni. To sto se tice autsajderskih reprezentacija. A sto se tice "manjka" Engleza, razlozi su vjerovatno i politicki. Ostre se jedni na druge pa je sigurno i to uticaloA vjerovatno ima do tih relacija sa Rusijom.
Ima tu malo i straha od Rusa i svega sto je bilo u Francuskoj....Kod njih ne idu huligani, idu cugeri i zajebanti pa se malo i prepalo..AmiĐa_Idriz wrote:Puk'o im je kurac poslije Islanda, ne zele vise da trose pare i da se nervirajustakasa wrote: Mislim da je ovaj primarni. To sto se tice autsajderskih reprezentacija. A sto se tice "manjka" Engleza, razlozi su vjerovatno i politicki. Ostre se jedni na druge pa je sigurno i to uticaloA vjerovatno ima do tih relacija sa Rusijom.
Pa dobro to sigurno, ali onda jebiga bas moras biti anemican da se ne nafuras nakon ulaska u knock out fazi. Sasvim logicno.stakasa wrote:Pricekaj da produ grupu pa ces vidit kako im je puko kurac. Njihovu paljevinu i ambiciju nista ne moze ugasitAmiĐa_Idriz wrote:Puk'o im je kurac poslije Islanda, ne zele vise da trose pare i da se nervirajustakasa wrote: Mislim da je ovaj primarni. To sto se tice autsajderskih reprezentacija. A sto se tice "manjka" Engleza, razlozi su vjerovatno i politicki. Ostre se jedni na druge pa je sigurno i to uticaloA vjerovatno ima do tih relacija sa Rusijom.
Egipćana, Peruanaca, Argentinaca, Senegalaca, Kolumbijaca...Melbourne_Australia wrote:Kazu ljudi nikad vise Marokanaca i Mexikanaca
Chelli pogledaj turiste po svim mogucim svjetskim destinacijama, pogledaj samo turiste po BiH, dolazi ko nikad dolazio nije. Ima raja paraChallenger_ wrote:Egipćana, Peruanaca, Argentinaca, Senegalaca, Kolumbijaca...Melbourne_Australia wrote:Kazu ljudi nikad vise Marokanaca i Mexikanaca
50 Miliona ima Kolumbija ljudi?? Kontas li ti to? mislis da nema 10 milja koji imaju repa da dodju?Challenger_ wrote:Egipćana, Peruanaca, Argentinaca, Senegalaca, Kolumbijaca...Melbourne_Australia wrote:Kazu ljudi nikad vise Marokanaca i Mexikanaca
Kad mogu drugi, što ne može i on? Evo imaš onog iz Meksika, haman 40 godina.BHF_Manijak wrote:Ma jasta, igrat ce dok ne umre...Logovan wrote: Sa 37 će igrati garant, što da ne, gledaj ga sad leti sa 33 godine. U 41. ne vjerujem, ali obzirom da je do sad uvijek bio fizički spreman i što je budala, onda možda i zaigra.![]()
Gdje ces to bolan napisat jebo te, pa nije karling...
Na vrhunskom nivou ovo je njegovo zadnje Svjetsko. Cuj sa 37 da igra...