Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Point.

#401 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Point. »

Bazinga1234 wrote:
leškarenje wrote: :lol:

I dalje tvrdim da je Dulja Marcelo za Prevaru od igraca ...
:lol: :lol: :lol: :facepalm:
Kao sto neko napisa, Lulic bi nam pravo valjao sada u veznom redu.
Upro frajer i gotovo.
Treba on jos pure i mladog sira jesti da dosegne Lulin nivo.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#402 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by hrasno38 »

Slo Burner wrote:Mihojevic je bolje rjesenje od ove dvojice juce, a svakako treba probati sa Memisevicem i Djumicem
Cuj Mihojevic :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Muhamed Đakmić

#403 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Muhamed Đakmić »

Sto se tice stoperske pozicije, ja nemam dilemu da ce uskoro Prosinecki bazirati stvari na dvojici od ove trojice: Serbecic, Kovacevic i Memisevic. Nezgodna mu je malo pozicija, nije bas da moze preko noci zarotirati komplet ekipu i prekriziti Sunjica ili Zukanovica.

Kakva je steta sto je Hadziahmetovic cijelu godinu bio povrijedjen, on bi bio strasan u ovom veznom redu.
Idemedosumom

#404 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Idemedosumom »

Na mene je onaj Đumić ostavio pozitivan dojam protiv Belgija.
Muhamed Đakmić

#405 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Muhamed Đakmić »

Samo je problem sto je rezerva u Holandiji, u istoj ligi u kojoj je Memisevic medju kvalitetnijim stoperima. A jeste s Belgijom kvalitetno odigrao.
palermo

#406 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by palermo »

Muhamed Đakmić wrote:Sto se tice stoperske pozicije, ja nemam dilemu da ce uskoro Prosinecki bazirati stvari na dvojici od ove trojice: Serbecic, Kovacevic i Memisevic. Nezgodna mu je malo pozicija, nije bas da moze preko noci zarotirati komplet ekipu i prekriziti Sunjica ili Zukanovica.

Kakva je steta sto je Hadziahmetovic cijelu godinu bio povrijedjen, on bi bio strasan u ovom veznom redu.
hoće, ako budu igrali redovno. Mada mislim da se malo pretjeruje sa kritikom našim stoperima. Sinoć sam ponovno gledao utakmicu i naš vezni red je više puta dovodio u vrlo nezgodnu situaciju i Šunjića i Zukanovića. Kad zbog greške veznog reda igrač bude jedan na jedan sa tobom i to u šesnaestercu, onda si u vrlo zajebanoj situaciji.

Nego meni bilo interesantno da je Šunjić iznosio loptu a ne Zukanović.....čak mislim da nije to loše ni radio.....
Bazinga1234

#407 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Bazinga1234 »

palermo wrote:
Nego meni bilo interesantno da je Šunjić iznosio loptu a ne Zukanović.....čak mislim da nije to loše ni radio.....
Vjerovatno zato sto je Zukanovic bio ocajan u iznosenju lopte protiv Bugarske...
Bazinga1234

#408 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Bazinga1234 »

.
leškarenje

#409 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by leškarenje »

Point. wrote:
Bazinga1234 wrote:
leškarenje wrote: :lol:

I dalje tvrdim da je Dulja Marcelo za Prevaru od igraca ...
:lol: :lol: :lol: :facepalm:
Kao sto neko napisa, Lulic bi nam pravo valjao sada u veznom redu.
Upro frajer i gotovo.
Treba on jos pure i mladog sira jesti da dosegne Lulin nivo.
Lulić me podsjeća na onog lika sto je na prevaru potpisivao ugovore i godinama se zadrzavao po klubovima :lol: pa lik nema trk za fudbalera,ne liči ba na sportistu uopste :D
leškarenje

#410 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
Slo Burner wrote:Mihojevic je bolje rjesenje od ove dvojice juce, a svakako treba probati sa Memisevicem i Djumicem
Bravo :pisnuo: neznalica dominira !!!
Bazinga1234

#411 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Bazinga1234 »

leškarenje wrote: Lulić me podsjeća na onog lika sto je na prevaru potpisivao ugovore i godinama se zadrzavao po klubovima :lol: pa lik nema trk za fudbalera,ne liči ba na sportistu uopste :D
Pitam se kako su oni u Laziu nasjeli, promjenise se treneri a Lula i dalje standardan. Jos mu levati i kapitensku dadose. :thumbup:
Nego, tebi su jedino Besic i Lulic prevare, sto li? :D
leškarenje

#412 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by leškarenje »

Bazinga1234 wrote:
leškarenje wrote: Lulić me podsjeća na onog lika sto je na prevaru potpisivao ugovore i godinama se zadrzavao po klubovima :lol: pa lik nema trk za fudbalera,ne liči ba na sportistu uopste :D
Pitam se kako su oni u Laziu nasjeli, promjenise se treneri a Lula i dalje standardan. Jos mu levati i kapitensku dadose. :thumbup:
Nego, tebi su jedino Besic i Lulic prevare, sto li? :D
Ma i nije Besic ko Lulic :thumbup: eto nadji postove,otkako se čulo za ovog Lulica meni je bio prevara :D ne mijenjam mišljenje .
Idemedosumom

#413 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Idemedosumom »

Lulić je bio odličan protiv Francuske. Od tada... :-D
Point.

#414 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Point. »

Daj bolan ne zajebavaj. Tip na 278 utakmica samo za Lazio zabio 29 golova i ima 51 asistenciju. To tebi za prevare.
Bazinga1234

#415 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Bazinga1234 »

leškarenje wrote: Ma i nije Besic ko Lulic :thumbup: eto nadji postove,otkako se čulo za ovog Lulica meni je bio prevara :D ne mijenjam mišljenje .
Izbrisani :D
a Lulic je bio prvi asistent kvalifikacija za posljednje euro , sa 6 ili 7 asistencija, nije mala stvar za prevaru :D
@medo, ne zaboravi Rumuniju.
leškarenje

#416 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by leškarenje »

Point. wrote:
Daj bolan ne zajebavaj. Tip na 278 utakmica samo za Lazio zabio 29 golova i ima 51 asistenciju. To tebi za prevare.
Vidi ba,nije mi mrzak i te priče da se razumijemo :thumbup: ali u repki mi je ko mrtva kobila,be pamtim njegovu utakmicu da je odigrao da valja.
Idemedosumom

#417 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Idemedosumom »

Kad' se sjetim jedne od njegovih posljednjih utakmica, komentator k'o pokvarena ploča, "greška Lulića..."

Imao je nekoliko jako dobrih partija u repki, ali, ili mu nisu znali poziciju adekvatnu pronaći, ili je neki drugi problem bio, vazda je pravio greške, nikada protivničkog defanzivca nije uspio pretrčati/predriblati...
palermo

#418 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by palermo »

Opet lesko trola :D .....ovaj put sa Lulićem
Muhamed Đakmić

#419 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Muhamed Đakmić »

Igrom slučaja znam za leškove facebook prepirke u vezi Edina Džeke :D

Prosto nevjerovatno da je to isti lik koji ga ovdje kritikuje :lol: :D
leškarenje

#420 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by leškarenje »

Muhamed Đakmić wrote:Igrom slučaja znam za leškove facebook prepirke u vezi Edina Džeke :D

:lol:

Bio sam na dva gostovanja sto se tice repke i oba puta u Edinovom dresu :D ovdje mi zivac povuku tipovi ko hrasno koji i Edinovo govno hvale,ne smiješ A reci jbt. pa ti ja onda namjerno sjedem na vozacevo mjesto u troli pa pravac do Pionirske :izet:
hrasno38

#421 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
hrasno38 wrote:
Bravo :pisnuo: neznalica dominira !!!
Sreca pa imam tebe znalca po kojem treba da igra u reprezentaciji neko ko je od 27.11.2017 odigrao samo jednu jedinu utakmicu! Zato se i jesam nasmijao a ne zato sto mislim da u buducnosti ne bi trebao da igra.
hrasno38

#422 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by hrasno38 »

Point. wrote:
A sta mu uopste ista objasnjavas kad su njegovi kriterijumi igraca na nivou Cimirota i Mihojevica :lol: :lol: :lol: :lol:
hrasno38

#423 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Igrom slučaja znam za leškove facebook prepirke u vezi Edina Džeke :D

:lol:

Bio sam na dva gostovanja sto se tice repke i oba puta u Edinovom dresu :D ovdje mi zivac povuku tipovi ko hrasno koji i Edinovo govno hvale,ne smiješ A reci jbt. pa ti ja onda namjerno sjedem na vozacevo mjesto u troli pa pravac do Pionirske :izet:
Jesi ti to zajeban matere ti? pa vozas trolu koju si prvi put vidio 92....tvoje shvatanje hvale nekoga je otprilike na nivou osmogodisnje skole a cisto i sumnjam da imas vise jer jednostavno uklapas se u klasicne pubertetlije koje zele na sebe da skrenu paznju?
Point.

#424 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by Point. »

leškarenje wrote:
Point. wrote:
Vidi ba,nije mi mrzak i te priče da se razumijemo :thumbup: ali u repki mi je ko mrtva kobila,be pamtim njegovu utakmicu da je odigrao da valja.
To je vise onda do selektora i reprezentacije onda. Igrac koji 7 godina igra u vrhunskoj ligi u jacem klubu i to dobro a slabije u reprezentaciji, vjerovatno je do sistema igre reprezentacije.
SSemir

#425 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja

Post by SSemir »

Bazinga1234 wrote:
Pa zato sto su i oni levati, u takvim klubovima se ne vrte strucnjaci za sport, oduvijek se znalo da su na forumu najveci znalci.
Ja jedva cekam dan kad ce svijet saznati da je lulic prevara, svi ce biti zacudjeni a ja cu samo reci "davno sam ja tp na forumu saznao"
Locked