Dvoje razmazenih bogatih klinaca, on certificirani egomanijak (vjerovatno i ona).... 6 mjeseci.Tomahawk11 wrote:Bogme se dobro uvalio, a nije mu ni hanuma lošaRamzess Veliki wrote:![]()
![]()
![]()
Kralju !!!Upah sa stolice od smijeha!
Sve više fufica po Sarajevu!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- seln
#401 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#402 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Sve je moguće.
Ma razvodi se i sirotinja i to ko na traci
Uzmu se, vole se i - bum
Šta bi....on zagalamio, ona zahatarila, i ode materi.
I tako to.
Ma razvodi se i sirotinja i to ko na traci
Uzmu se, vole se i - bum
I tako to.
- seln
#403 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ne volim prejudicirati, ali meni se cini da je u ovom slucaju slika trazila priliku, odnosno, novo bosansko "plemstvo" je trazilo pogodne i solventne bracne drugove. Vjerovatno su i ocevi malo pogurali, nek se mnozi kapital...Tomahawk11 wrote:Sve je moguće.
Ma razvodi se i sirotinja i to ko na traci![]()
Uzmu se, vole se i - bum![]()
I tako to.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#404 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Pa da, tako to ide, nazor viša klasa, gdje ćeš sirotinju ženiti/udavati.seln wrote:Ne volim prejudicirati, ali meni se cini da je u ovom slucaju slika trazila priliku, odnosno, novo bosansko "plemstvo" je trazilo pogodne i solventne bracne drugove. Vjerovatno su i ocevi malo pogurali, nek se mnozi kapital...Tomahawk11 wrote:Sve je moguće.
I tako to.
- Dr Kova
#405 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
dale cooper wrote:Ovdje nema riječi kojima se može opisati ovo što smo pročitali na zadnje dvije stranice, jedino Picard to može adekvatno ilustrirati.![]()
- edo_79
#406 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ta ka'e Picard: ''Sjo Allaham' ''Buckethead wrote:dale cooper wrote:Ovdje nema riječi kojima se može opisati ovo što smo pročitali na zadnje dvije stranice, jedino Picard to može adekvatno ilustrirati.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
james28
#407 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
eh to ove sponze ne kontaju, jaranice ako hoćeš lovatora moraš i ti imat love, danas se bogati žene i udaju između sebe, neće niko da izdržava kokuza, nego množe bogatstvoTomahawk11 wrote:Pa da, tako to ide, nazor viša klasa, gdje ćeš sirotinju ženiti/udavati.seln wrote:Ne volim prejudicirati, ali meni se cini da je u ovom slucaju slika trazila priliku, odnosno, novo bosansko "plemstvo" je trazilo pogodne i solventne bracne drugove. Vjerovatno su i ocevi malo pogurali, nek se mnozi kapital...Tomahawk11 wrote:Sve je moguće.
I tako to.
-
james28
#408 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
kako se nekom da izmišljati ovakve gluposti, dosadno u životu izgledavatrogasac wrote:Ma on je kriv. Vozi Audi, plaća sobe po hotelima, pa časti hamburgerima, a nema upaljač.Velkoski wrote:a ako nije troll onda mogu reći da je jadno da se jebe za upaljač!![]()
Ovo je objavljeno prije par sati, možda sutra dobijemo više detalja.
- Dr Kova
#409 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Treba više ovakvih tema 
- S4mpion
#410 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ne znam ja šta je muževno, ja samo kritikujem loše ukuse.Ramzess Veliki wrote:Ovo ti muzevno ???S4mpion wrote:Vijetnamka muževna pored B-15.![]()
Odo' spavat', ne mogu se slušat' ove nebuloze.![]()
- zlo zlo
#411 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
btw. eldar nosi pilotsku jaknu
top gun 
- triconja
#412 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
zlo zlo wrote:btw. eldar nosi pilotsku jaknu![]()
top gun
- Thorgerson
#413 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Pa svugdje je tako. I oduvijek je tako. Tu nema nista cudno.seln wrote:Ne volim prejudicirati, ali meni se cini da je u ovom slucaju slika trazila priliku, odnosno, novo bosansko "plemstvo" je trazilo pogodne i solventne bracne drugove. Vjerovatno su i ocevi malo pogurali, nek se mnozi kapital...Tomahawk11 wrote:Sve je moguće.
I tako to.
Sta? Nece ovaj ozenit neku Mirzetu iz Tarčina koja radi u nekom butiku!? Ili nece ozenit nekog automehanicara koji radi na otpadu. I tako je svugdje u svijetu. Elita sa elitom. Da se krv ne mijesa.
Bajke se s pravom zovu tako - bajke.
-
moonca
#414 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Sve se to manje gleda.
Ako neko pod pritiskom familije to i ucini-drugi brak je sigirno po njegovom/njenom izboru.
Ako neko pod pritiskom familije to i ucini-drugi brak je sigirno po njegovom/njenom izboru.
-
Hakiz
#415 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
A žene počesto nisu nosile skoro ništa ili ništa. Ako ćemo se vraćati kako je nekada bilo, nema problema, ja sam za.Euridika wrote:Jooj vas, pa muškarci su od praiskona nosili bunde (ogrtače) od medvjeđeg krzna...... malo drukčiji kroj, al to je tu negdje...
- Bloo
- Globalna šefica
#416 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Treba onaj gif sa vise ruku.koje facepalmajuedo_79 wrote:Ta ka'e Picard: ''Sjo Allaham' ''Buckethead wrote:dale cooper wrote:Ovdje nema riječi kojima se može opisati ovo što smo pročitali na zadnje dvije stranice, jedino Picard to može adekvatno ilustrirati.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#417 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Bloo wrote: Treba onaj gif sa vise ruku.koje facepalmaju

Pa đes ti svetenejeblo
- Bloo
- Globalna šefica
#418 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Pa kada grudi se.opet budu posmatrale.kao iskljucivo mlijecne zlijezde, a ne seksualno predmet fascinacije....Hakiz wrote:A žene počesto nisu nosile skoro ništa ili ništa. Ako ćemo se vraćati kako je nekada bilo, nema problema, ja sam za.Euridika wrote:Jooj vas, pa muškarci su od praiskona nosili bunde (ogrtače) od medvjeđeg krzna...... malo drukčiji kroj, al to je tu negdje...
- Bloo
- Globalna šefica
#419 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
edo_79 wrote:Bloo wrote: Treba onaj gif sa vise ruku.koje facepalmaju[/quote
Pa đes ti svetenejeblo
Evo svega covjek.procita.ovako na.pauzi dok srce kafu i fuma cigaru...
-
Hakiz
#420 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
I onda dobiju djecu sa Habsburgovskim vilicama.Thorgerson wrote:I tako je svugdje u svijetu. Elita sa elitom. Da se krv ne mijesa.
Bajke se s pravom zovu tako - bajke.
-
Hakiz
#421 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
I tada su bile predmet seksualne fascinacije. U vremena kada je smrtnost dojenčadi bila velika, kada je od 10 rođenih umiralo najmanje 7 beba moralo se natjerati ljude na što više seksa. Da je samo do hrane, grudi ne bi ni postojale, bile bi dvije dugačke bradavice da ih dijete može uzeti u usta i to je sve. Obline kao karakteristika žene upravo zato postoje da bi seksualno privlačne. Danas kao i 50.000 godina ranije.Bloo wrote:Pa kada grudi se.opet budu posmatrale.kao iskljucivo mlijecne zlijezde, a ne seksualno predmet fascinacije....Hakiz wrote:A žene počesto nisu nosile skoro ništa ili ništa. Ako ćemo se vraćati kako je nekada bilo, nema problema, ja sam za.Euridika wrote:Jooj vas, pa muškarci su od praiskona nosili bunde (ogrtače) od medvjeđeg krzna...... malo drukčiji kroj, al to je tu negdje...
- Bloo
- Globalna šefica
#422 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ne mogu se sloziti sa iznesenim, pogotovo sa tacke funkcije, evolutivnog razvoja i jos par stvari, te razlicitu percepciju istog uslijed naseg roda, a da ne odemo u teski off topic.Hakiz wrote:
I tada su bile predmet seksualne fascinacije. U vremena kada je smrtnost dojenčadi bila velika, kada je od 10 rođenih umiralo najmanje 7 beba moralo se natjerati ljude na što više seksa. Da je samo do hrane, grudi ne bi ni postojale, bile bi dvije dugačke bradavice da ih dijete može uzeti u usta i to je sve. Obline kao karakteristika žene upravo zato postoje da bi seksualno privlačne. Danas kao i 50.000 godina ranije.
Nije bitno vime nego ime!
- seln
#423 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Oni skroz proracunati i bezosjecajni (a Brankovicev stenac je takav, za nju ne znam) su u stanju provesti zivot pored nekog koga ne vole, samo ako kapital stima. Oni drze sponzoruse, zenu treha neki tip sa strane na honorarnoj bazi... ali se zivi zajedno, gdje ces rasturati join venture...moonca wrote:Sve se to manje gleda.
Kod nekih se prije ili kasnije probude osjecaji, pozele da ih neko pogleda s ljubavlju, da im stavi ruku u kosu i kaze "bice sve u redu"...
pa to onda nadju u drugom braku.
-
moonca
#424 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Urbana je legenda da je Senad Džambić, električar po struci, i jedan od najbogatijih Bosanaca, dobio pozamašnu svotu novca na nagradnoj igri u inostranstvu, nakon čega je u Tuzli otvorio svoj prvi trgovački objekat simboličnog naziva “Bingo”, danas jedan od dva najveća maloprodajna lanca u BiH,
- trambusek88
#425 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Jes vozim Audi, ali Jaje 1.6D, tako da joj vjerujem da nije pala na auto.vatrogasac wrote:Ma on je kriv. Vozi Audi, plaća sobe po hotelima, pa časti hamburgerima, a nema upaljač.Velkoski wrote:a ako nije troll onda mogu reći da je jadno da se jebe za upaljač!![]()
Ovo je objavljeno prije par sati, možda sutra dobijemo više detalja.