Dacia duster 2018
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- supercali
#401 Re: Dacia duster 2018
Ovi sto zastupaju bolji je BMW nego nova dacija nece to da shvate ili prihvate
Jeste on bolji od dacije ako je ispravan to niko ne porice zato i jeste nov 3x skuplji a i odrzavanje je 3x skuplje bio on star godinu ili 10
Jeste on bolji od dacije ako je ispravan to niko ne porice zato i jeste nov 3x skuplji a i odrzavanje je 3x skuplje bio on star godinu ili 10
-
Seawolf
#402 Re: Dacia duster 2018
Muške babe, kojima nije siromašan ovaj dio foruma, normalnim ljudima smatraju samo one koji kupe polovan automobil cijene do petnaestak hiljada maraka i one koji kupe nov do tridesetak hiljada maraka.
Za one koji kupe polovan za dvadeset pet, trideset hiljada, uspostavili su dijagnozu: "Budala, mogao je za te pare kupiti nov".
Za one koji, gluho bilo, kupe nov auto za cijenu koja je značajno veća od trideset hiljada, dijagnoza je: "Samo budala može za auto dat' toliko para".
Za one koji kupe polovan za dvadeset pet, trideset hiljada, uspostavili su dijagnozu: "Budala, mogao je za te pare kupiti nov".
Za one koji, gluho bilo, kupe nov auto za cijenu koja je značajno veća od trideset hiljada, dijagnoza je: "Samo budala može za auto dat' toliko para".
- drndalo
#403 Re: Dacia duster 2018
A oni koji kupe nov auto oko 30 kKM, pa dobiju dijagnozu:"Ih kakvog je premiJuma mogao uzeti kod Kramara za te pare, sa 147.000 km", nazivamo Zenske Dede, ili....?Seawolf wrote:Muške babe, kojima nije siromašan ovaj dio foruma, normalnim ljudima smatraju samo one koji kupe polovan automobil cijene do petnaestak hiljada maraka i one koji kupe nov do tridesetak hiljada maraka.
-
lavic
#404 Re: Dacia duster 2018
J.... ja tebe zbog ove izjave, ja bi tebe poslao na psihijatriju kad bi dao za Daciu 33 milje.UmaX wrote:Dok god je situacija da je registracija starijeg auta sa Euro 4 normom jeftinija nego registracija novog sa Euro 6, bice ovako kako je. A ogromna vecina odrzava auto gdje stigne, da li su servisi za stare luksuzne aute kod nas skupi kao sto bi trebali biti, opet bi se manji broj odvazio da kupi novo.
Ja bih onima sto daju 35k KM za polovnog BMW-a a ne za novu Daciu opalio 4x skuplju registraciju. Makar bi malo usporilo uvoz starih auta i potaklo prodaju novih.
@ado-sampion, Dacia je bolja od tvog BMW-a jer je nova. Jer onaj ko je vozi moze uvalit prst u uho, a ti se kontaj sta ce ti se pokvarit. U medjuvremenu uzivaj u snazi i premiJum autu.
EDIT: Eto vidim ni Astra od 30k ti ne valja. Svasta...
Samo premiJum bajo moj...
Mozes li shvatiti da se nekome to auto ne svidja.... ako mora novo za te pare onda Astra benzin 1.4 T a ne taj les.
- golfiista
#405 Re: Dacia duster 2018
Kako boli te briga za ideale, kada za moje ( ma kakvi bili ) napišeš kako su to pogrešni idealiBakir1 wrote:@golfista
opet mijenjas teze, tebi ruzan, meni nije.
tebi ideali nesto, mene boli briga za to.
od dustera, vozila sa pogonom na sva 4 tocka, a da to nije lada niva, jeftinijeg nema, to bi rezimiralo tu pricu.
a vidis ti kazes da nisi napisao, a tu tvrdnju moju uzimas kao uvredu, iako te jer je nisi napisao ne bi trebala doticati?
mene ko uzivo zna, zna koliko mene boli cosak za licne stavove i svjetonazore u zivotu, u smislu formiranja misljenja o istom, a u tom kontekstu se sa svima ophodim kako treba, i da ne radim ja direktno na tehnickom, ako je to pokusaj nekog spustanja?
Ne svodi se sva priča oko auta koje ima pogon na četiri točka i kako je najjeftiniji itd. valjda ima malo i ljepote u svemu.
Ne dotiče me, ali takve tvrdnje etiketiraju sve ovakve, jer zaboga, kakvi smo mi kreteni kada kupujemo polovnjake za cijenu novih vozila i po pravilu iste platimo iznad mogućnsoti na uštrub svega, mislim nigdje veze priča...
Tehnički sma spomneuo u kontekstu radnog mjesta gdje se susrećeš sa velikim brojem ljudi raznih profila i sa svima bi trebao biti u ophodnji susretljiv što podrazumjeva strpljenej, uvažavanje , toleranciju i razumjeavnje ,a koje ne pokazuješ ovdje. Ne znam zašto bi to bio pokušaj spuštanja, a takvo pitanje koje ti se nametnulo iz ničega govori o nekakvom kompleksu prema takvim radnim mjestima sa tvoje strane, jer meni takvo što nikada ne bi palo na pamet izuzev ka onome što sam već napisao,
-
Seawolf
#406 Re: Dacia duster 2018
Samo ako su suprotnog spoladrndalo wrote: A oni koji kupe nov auto oko 30 kKM, pa dobiju dijagnozu:"Ih kakvog je premiJuma mogao uzeti kod Kramara za te pare, sa 147.000 km", nazivamo Zenske Dede, ili....?
- golfiista
#407 Re: Dacia duster 2018
Pa svaki taj bmw od 35000 KM je euro 6UmaX wrote:
Dok god je situacija da je registracija starijeg auta sa Euro 4 normom jeftinija nego registracija novog sa Euro 6, bice ovako kako je. A ogromna vecina odrzava auto gdje stigne, da li su servisi za stare luksuzne aute kod nas skupi kao sto bi trebali biti, opet bi se manji broj odvazio da kupi novo.
Ja bih onima sto daju 35k KM za polovnog BMW-a a ne za novu Daciu opalio 4x skuplju registraciju. Makar bi malo usporilo uvoz starih auta i potaklo prodaju novih.
- Bakir1
#408 Re: Dacia duster 2018
jesam, za teslu dao ti primjer da to nije ruzicasto kao sto mislis.golfiista wrote: Kako boli te briga za ideale, kada za moje ( ma kakvi bili ) napišeš kako su to pogrešni ideali![]()
Ne svodi se sva priča oko auta koje ima pogon na četiri točka i kako je najjeftiniji itd. valjda ima malo i ljepote u svemu.
Ne dotiče me, ali takve tvrdnje etiketiraju sve ovakve, jer zaboga, kakvi smo mi kreteni kada kupujemo polovnjake za cijenu novih vozila i po pravilu iste platimo iznad mogućnsoti na uštrub svega, mislim nigdje veze priča...
Tehnički sma spomneuo u kontekstu radnog mjesta gdje se susrećeš sa velikim brojem ljudi raznih profila i sa svima bi trebao biti u ophodnji susretljiv što podrazumjeva strpljenej, uvažavanje , toleranciju i razumjeavnje ,a koje ne pokazuješ ovdje. Ne znam zašto bi to bio pokušaj spuštanja, a takvo pitanje koje ti se nametnulo iz ničega govori o nekakvom kompleksu prema takvim radnim mjestima sa tvoje strane, jer meni takvo što nikada ne bi palo na pamet izuzev ka onome što sam već napisao,
u primjeru dastera upravo se na to svodi prica, pogona na sva 4, mozda je zamisljen kao konkurencija golf-u? oktaviji?
ko ti je rekao da si kreten, sto se tako dozivljavas, evo 4 post, licno, tvoj auto tvoje pare, ti volis taman lijepo.
mogu ja biti i postar pa raditi sa ljudima, mogu biti i ginekolog, mogu biti i portir, sta to ima veze?
- golfiista
#409 Re: Dacia duster 2018
Pa jesi li ikada čuo da izuzetak ne potvrđuje pravilo. eto koliko ljudi voz itakve aute na normalnim gumama? daj nam taj podatak, nemaš, ali na temelju jednog uzorka ili dva, tri, pa i pet, ne možeš izvući objektivan zaključak, ili možeš, ali pogrešan.Tomahawk11 wrote:Pa evo u krugu Nove Otoke je na parkingu bio slupan X5, na njemu gume ne bi ih stavio na konjsku zapregu, ćelavije ne mogu biti....kako li se slupao?!
A upravo to je razlog, uzeo si nešto što nisi u stanju da servisiraš, al jbg, BMW se vozi.
- Warashii
#410 Re: Dacia duster 2018
Sto prije svi shvatimo da je bolje uzeti polovnog Audija od 30,000KM sa pregazenih 250 000+km nego li bilo koje drugo auto do 35,000KM, a o Dacia-i da ne pricamo, svima ce nam biti lakse.
Takva kupovina jednostavno nije u duhu ljudi sa balkana.
-
vauvau
#411 Re: Dacia duster 2018
Pa ti pljuješ po autu u koje nisi sjeo. Daješ izjave kako ne može valjati. Na osnovu čega?golfiista wrote:Ne pljujem po ljudima, pljujem po autu z akoji se traži 30k a isto ne vrijedi ni pola te sume. Fetiš nemam, a to ishrndano i izdrndano njemačko govno umotano u celofan, je floskula i pojma nemaš o čemu pišeš, nit si vidio nit čuo, nit si kompetentan da daješ takve paušalne ocjene. To da je u njemu švabo jebavao i sl. ni to ne znaš. U dusteru se vozim više nego ti i samo manje od vlasnika istog. kupio auto radi sebe i svog ćejfa, jer do te kupovine kupih svašta, i novo i malo polovno i više polovno, tako da se smatram vrlo kompetentnim. ostalo nemam volje komentarisati. Vidiš, upravo si t ijedan od onih neostvarenih likova sa golfom 2 u vrh glave 3 ili kakom opelčinom i sl, pa sebi daješ za pravo da komentarišeš ljude i drugo vezano za iste, omalovažavaš, daješ psiho profil, te znaš na neviđeno kakvo auto voze, u kakvom je stanju i sl. daj nam broj da te vodimo u kupovinu da nam kažeš jel auto ishrndano i jel se u njemu jebavalo i da nam kažeš šta kupiti a da nam se komšiluk ne smije, a mi ćemo ti nasut za cenera, svaki put.vauvau wrote:Neostvareni likovi, a ono pljuje po ljudima koji kupe novo vozilo. Njemu fetiš kupiti ishrndano i izdrndano njemačko govno umotano u celofan. Švabo po njemu izdrkavao i yebavao, ali to je švabo jaro, poraste mu vrijednost kad se švabo pijem ja po njemu. U dastera nije sjelo, boji se vidjet će ga komšija. Kupi auto radi komšija, ljudi mu se smiju i sprdaju se na njegov račun. Kupi premiJum s najmanjim motorom, dizel, najniže klase, prelazi 20k godišnje. Uzme ga prodavač polovnih lopatom, natrti ga, a on se sav sretan sagne i miješa i još druge ubjeđuje da je to dobro. Ja likova jbt.golfiista wrote:Ma.jasno ko dan. Vi ste samo jedni neostvareni likovi. Iskreno, meni je zao sto je tako, jer bi forum trebao.biti mnesto gdje bi razmijenili iskustva,.podijelili probleme i eventualno iste rijesili. Ali kada imas nekoliko likova kojima je vrhunac u zivotu pljuvanje po drugima i ubjeđivanje drugih da je za njih dacija ostvarenje zivotnog sna, tada orestaje logika i pocinju oni sa svojom besmislenom ljubomornom pricom.
Filtron je smece unodnosu na mann a tek mahle da ne pricam, a vw je odavno postao smetljarski brend.
Sad tek vidim da ti nisi ado onaj što rilja kod hansa u njemačkoj. Izvini, slabo vidim na mobitelu, nije mi velik ekran. Ali isti vam kalup, pa je nebitno koga sam citirao.
Vozite polovnjaka. Zaxebali ste sistem, krah berze zbog vas, smijete se elonu musku. A vi ste oni na kojima je rizik i vi ste oni koji vozite izdrndano njemačko polovno nekadbilopremijum vozilo. Dok se nije izvezlo za bosanistan da usreći nekog štovatelja polovnjaka. Ono misli da je zayebalo švabu i sistem.
Au što tipkate... Manje bmw zagađuje.
-
condy
#412 Re: Dacia duster 2018
Nešto sam slično i ja pitao, ako smijem da se ubacim! Da vidim tu gospodu na forumu, koja se ismijava " premiJum leševima ", koliko njih održava svoje auto u ovlaštenom servisu, sa OE dijelovima!Bakir1 wrote: lijepo bi bilo znati, procentualno, koliko vlasnika polovnih vozila, premiJum, bude gospoda ode u ovlasteni servis i kaze dobar dan sve sto nije ok radi, ne pitam koliko kosta.
- golfiista
#413 Re: Dacia duster 2018
Dakle, jesi , dao si prijedbu, a ne kako pišeš u prethodnom postu da nisi, daljeBakir1 wrote:jesam, za teslu dao ti primjer da to nije ruzicasto kao sto mislis.golfiista wrote: Kako boli te briga za ideale, kada za moje ( ma kakvi bili ) napišeš kako su to pogrešni ideali![]()
u primjeru dastera upravo se na to svodi prica, pogona na sva 4, mozda je zamisljen kao konkurencija golf-u? oktaviji?
ko ti je rekao da si kreten, sto se tako dozivljavas, evo 4 post, licno, tvoj auto tvoje pare, ti volis taman lijepo.
mogu ja biti i postar pa raditi sa ljudima, mogu biti i ginekolog, mogu biti i portir, sta to ima veze?
nije tačno da se sve svodi na 4*4 možda tebi, ako je tako, onda ok, vjerovatno si u pravu, za taj novac 4*4 nema bolje i ti tu prestaješ, ali ja nastavljam i kažem da je najružniji terenac u povijesti terenaca, jer koketira malo i sa dizajnerskim detaljima koji pokušavaju da ga maknu od tog samo 4*4.
ne trpaj mi riječi uusta , čak i napisnao to kreten bezze zvuči, ja tebe ne stavlajm u bilo kakav kontekst nekave bolesti i sl., a naijskrenije nemam niakkav stav o teme jer se ne smaram lljudima sa foruma.
možeš biti šta hoćeš, sve dok ti to ne smeta, ali kada ti uši zapara takva glupost oko posla koji radiš, to kaže da imaš probelm sa tim.
ne bih više.
Duster je doabr auto jer ima pogon 4*4 , ali nema ama baš ništa drugo. u prilog obvome ide i činjenic ada se nudi sa sedam godina garancije što je put kojim idu samo oni koji moraju da se dokazuju takvim garancijama, jer sve drugo nemaju što bi učinilo potencijalnog kupca takvim da ga boli briga za garanciju
-
UterivacDugoga
#414 Re: Dacia duster 2018
Izvini,jedno onako pitanje usputno.Warashii wrote:Sto prije svi shvatimo da je bolje uzeti polovnog Audija od 30,000KM sa pregazenih 250 000+km nego li bilo koje drugo auto do 35,000KM, a o Dacia-i da ne pricamo, svima ce nam biti lakse.
Zasto mora biti 250 hiljada i vise?
Zar ne moze neko vozilo i da se prodaje sa 100.000 km? Stvarnih,kako se to zna reci.
Odakle to da su svakom vozilu kilometri vracani? I to BAS svakom koje se prodaje ili spomene na forumu?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#415 Re: Dacia duster 2018
Ne izvlačim nikakav zaključak, samo sam naveo primjer neusklađenih želja i mogućnosti.golfiista wrote:Pa jesi li ikada čuo da izuzetak ne potvrđuje pravilo. eto koliko ljudi voz itakve aute na normalnim gumama? daj nam taj podatak, nemaš, ali na temelju jednog uzorka ili dva, tri, pa i pet, ne možeš izvući objektivan zaključak, ili možeš, ali pogrešan.Tomahawk11 wrote:Pa evo u krugu Nove Otoke je na parkingu bio slupan X5, na njemu gume ne bi ih stavio na konjsku zapregu, ćelavije ne mogu biti....kako li se slupao?!
A upravo to je razlog, uzeo si nešto što nisi u stanju da servisiraš, al jbg, BMW se vozi.
Naravno da to nije pravilo. Nema pravila, sve je od osobe do osobe.
Meni je moja glava na ramenu najbitnija, znam kako se auto ponaša na ćelavim gumama, još zamisli da zbog istih nekog i ubijem
- golfiista
#416 Re: Dacia duster 2018
Bunjo jes to ti?Pa ti pljuješ po autu u koje nisi sjeo. Daješ izjave kako ne može valjati. Na osnovu čega?Bacači graha. Kako ne vrijedi 30k. Ako se kupuje za tu cijenu onda vrijedi. A znam na neviđeno kakva auta vozite: polovna izdrndana njemačka kupljena kod prevaranta koji vas je natrtio a vama merak.
Sad tek vidim da ti nisi ado onaj što rilja kod hansa u njemačkoj. Izvini, slabo vidim na mobitelu, nije mi velik ekran. Ali isti vam kalup, pa je nebitno koga sam citirao.
Vozite polovnjaka. Zaxebali ste sistem, krah berze zbog vas, smijete se elonu musku. A vi ste oni na kojima je rizik i vi ste oni koji vozite izdrndano njemačko polovno nekadbilopremijum vozilo. Dok se nije izvezlo za bosanistan da usreći nekog štovatelja polovnjaka. Ono misli da je zayebalo švabu i sistem.
Au što tipkate... Manje bmw zagađuje.Duster euro6. I ono uvelo etalon za ljepotu.
Stid ga da mu ne opadne libido ako parkira kraj dacije.
Bar si mogao nešto konkretno napisati, nije ni čudo što radite z akurac, kada takvi polupismeni likovi sjede u autosalonima i prodaju muda pod bubrege..
- Warashii
#417 Re: Dacia duster 2018
Zato sto neko, u vecini slucajeva Svabo, nije uzeo to auto da bi ga prodao nakon predjenih 100 000km.UterivacDugoga wrote:Izvini,jedno onako pitanje usputno.Warashii wrote:Sto prije svi shvatimo da je bolje uzeti polovnog Audija od 30,000KM sa pregazenih 250 000+km nego li bilo koje drugo auto do 35,000KM, a o Dacia-i da ne pricamo, svima ce nam biti lakse.
Zar ne moze neko vozilo i da se prodaje sa 100.000 km? Stvarnih,kako se to zna reci.
Odakle to da su svakom vozilu kilometri vracani? I to BAS svakom koje se prodaje ili spomene na forumu?
Evropski prosjek na godisnjem nivou je nekih 30 000km a dobar dio ga presisa, jednostavnom matematikom dodjes do prave kilometraze.
Ima slucajeva sa stvarnom malom kolimetrazom, ali nisu cesti kod nas.
- Ned071
#418 Re: Dacia duster 2018
https://www.olx.ba/pretraga?kategorija= ... ikaza_max=UterivacDugoga wrote: Izvini,jedno onako pitanje usputno.
pogledaj im kilometraze...
- golfiista
#419 Re: Dacia duster 2018
Slažem se. evo ja ću navesti primjer gdje je poznanik kupio polovnog pasata i odmah kupio četiri sava hp zimske gume u makbelu, uradio veliki servis sa OEM dijelovima i mali sa OEM dijelvima. Ugradio hudini i častio raju..a mogao je kupiti tog dustera ali nije kaže ne treba mi 4*4, da treba možda bih pogledao tog dustera. jel sad svi kupci polovnjaka rade isto? new rade, nije pravilo, dakle sve j erelativno i bezveze je kazati svi su ovakvi ili onakvi, jer ima nas i ovakvih i onakvih...Tomahawk11 wrote:Ne izvlačim nikakav zaključak, samo sam naveo primjer neusklađenih želja i mogućnosti.golfiista wrote:Pa jesi li ikada čuo da izuzetak ne potvrđuje pravilo. eto koliko ljudi voz itakve aute na normalnim gumama? daj nam taj podatak, nemaš, ali na temelju jednog uzorka ili dva, tri, pa i pet, ne možeš izvući objektivan zaključak, ili možeš, ali pogrešan.Tomahawk11 wrote:Pa evo u krugu Nove Otoke je na parkingu bio slupan X5, na njemu gume ne bi ih stavio na konjsku zapregu, ćelavije ne mogu biti....kako li se slupao?!
Naravno da to nije pravilo. Nema pravila, sve je od osobe do osobe.
Meni je moja glava na ramenu najbitnija, znam kako se auto ponaša na ćelavim gumama, još zamisli da zbog istih nekog i ubijem
- johntra
#420 Re: Dacia duster 2018
Vidim Golfista i dalje preovladava u valjanju gluposti...
Može li još jedan litar niže benve?
Može li još jedan litar niže benve?
-
condy
#421 Re: Dacia duster 2018
Ma svi su lopovi i svi voze leševe.UterivacDugoga wrote:Izvini,jedno onako pitanje usputno.Warashii wrote:Sto prije svi shvatimo da je bolje uzeti polovnog Audija od 30,000KM sa pregazenih 250 000+km nego li bilo koje drugo auto do 35,000KM, a o Dacia-i da ne pricamo, svima ce nam biti lakse.
Samo nova Dačija je ispravan izbor!
- Bakir1
#422 Re: Dacia duster 2018
pa sta je osnovni argument dustera? ti smatras da je argument za klasu vozila vizuelni dojam? halo bing evo nova idejagolfiista wrote: Dakle, jesi , dao si prijedbu, a ne kako pišeš u prethodnom postu da nisi, dalje
nije tačno da se sve svodi na 4*4 možda tebi, ako je tako, onda ok, vjerovatno si u pravu, za taj novac 4*4 nema bolje i ti tu prestaješ, ali ja nastavljam i kažem da je najružniji terenac u povijesti terenaca, jer koketira malo i sa dizajnerskim detaljima koji pokušavaju da ga maknu od tog samo 4*4.
ne trpaj mi riječi uusta , čak i napisnao to kreten bezze zvuči, ja tebe ne stavlajm u bilo kakav kontekst nekave bolesti i sl., a naijskrenije nemam niakkav stav o teme jer se ne smaram lljudima sa foruma.
možeš biti šta hoćeš, sve dok ti to ne smeta, ali kada ti uši zapara takva glupost oko posla koji radiš, to kaže da imaš probelm sa tim.
ne bih više.
Duster je doabr auto jer ima pogon 4*4 , ali nema ama baš ništa drugo. u prilog obvome ide i činjenic ada se nudi sa sedam godina garancije što je put kojim idu samo oni koji moraju da se dokazuju takvim garancijama, jer sve drugo nemaju što bi učinilo potencijalnog kupca takvim da ga boli briga za garanciju
-
UterivacDugoga
#423 Re: Dacia duster 2018
Ja sam kupovao nova i prodavao nakon godinu/dvije sa 15-20 hiljada na satu. Od auta koje imam, jedno auto je 2005 godiste i presao je oko 100 hiljada.Warashii wrote:Zato sto neko, u vecini slucajeva Svabo, nije uzeo to auto da bi ga prodao nakon predjenih 100 000km.UterivacDugoga wrote:Izvini,jedno onako pitanje usputno.Warashii wrote:Sto prije svi shvatimo da je bolje uzeti polovnog Audija od 30,000KM sa pregazenih 250 000+km nego li bilo koje drugo auto do 35,000KM, a o Dacia-i da ne pricamo, svima ce nam biti lakse.
Evropski prosjek na godisnjem nivou je nekih 30 000km a dobar dio ga presisa, jednostavnom matematikom dodjes do prave kilometraze.
Danas sutra da ga prodajem,i recimo stavim na pik,zamisli koliko likova ce da se nadje po kojekakvim forumima koji ce linkati auto i diskutovati jel presao 300 hiljada ili sam mu kupio servisnu knjigu za cvaju na ebay.Mislis da je to pravedno?
Medjutim tu ima ono jedno rjesenje,kada dodje eventualno konkretna musterija,samo ga uputis da se obrati ovlastenom servisu po svim pitanjima...
- golfiista
#424 Re: Dacia duster 2018
onda je i onaj sangjong ili kako li već u igri,.,.. u redu je . ohani,Bakir1 wrote:pa sta je osnovni argument dustera? ti smatras da je argument za klasu vozila vizuelni dojam? halo bing evo nova idejagolfiista wrote: Dakle, jesi , dao si prijedbu, a ne kako pišeš u prethodnom postu da nisi, dalje
ne bih više.
-
condy
#425 Re: Dacia duster 2018
Moželi tvoj internet doći do De da pogledaš ? Nisi svjestan šta si napisao.Warashii wrote:Zato sto neko, u vecini slucajeva Svabo, nije uzeo to auto da bi ga prodao nakon predjenih 100 000km.UterivacDugoga wrote:Izvini,jedno onako pitanje usputno.Warashii wrote:Sto prije svi shvatimo da je bolje uzeti polovnog Audija od 30,000KM sa pregazenih 250 000+km nego li bilo koje drugo auto do 35,000KM, a o Dacia-i da ne pricamo, svima ce nam biti lakse.