Australian Open 2018
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#401 Re: Australian Open 2018
Šteta za Novakovo ispadanje, očekivao sam njegov i Federerov susret da napokon dođe da izjednačenja u međusobnim duelima.
Ipak još jednom se pokazalo da sa Federerom ne može niko u istu rečenicu. Ovo što on radi je nenadjebivo.
Inače Federer i kad je bio u lošijoj formi dolazio je do polufinala i finala, te duela sa Nadalom i Novakom i tad gubio što ima za posljedicu da ima negativan omjer sa njima. Ova dvojica kad su u lošijoj formi ne mogu da prođu prva kola, pa izbjegnu da ih Federer nalupa u kasnijoj fazi takmičenja.
Ipak još jednom se pokazalo da sa Federerom ne može niko u istu rečenicu. Ovo što on radi je nenadjebivo.
Inače Federer i kad je bio u lošijoj formi dolazio je do polufinala i finala, te duela sa Nadalom i Novakom i tad gubio što ima za posljedicu da ima negativan omjer sa njima. Ova dvojica kad su u lošijoj formi ne mogu da prođu prva kola, pa izbjegnu da ih Federer nalupa u kasnijoj fazi takmičenja.
-
cevapcinica
#402 Re: Australian Open 2018
Pitanje je da li je Dokovic osjecao ista od problema sa kukom radi koje je dobio tretman u proslom mecu.Tomahawk11 wrote:Jasno![]()
Nego sam se ja potajno nadao meču Roger - Novak....al ništa.
Hajde ostaju nam Rafa i Roger, valjda i oni ne izdaju
Ocigledno ako mu se pocnu vezati povrede, kako to obicno bude kada tijelo vise ne moze, povratak na najvisi nivo ce mu biti jos tezi.
-
jarobot
#403 Re: Australian Open 2018
Opet Novak pobjegao od Federera !

- lethalthreat
#404 Re: Australian Open 2018
Nadam se da samo malac nije One hit wonder, Darcis, Rosol, Stakhovsky, Donskoy, Brown, Vesely ... svi su oni imali svojevremeno svoje Hallelujah momente i skidali skalp najjačima a nakon toga
. Vidjet ćemo ga protiv Federera ali ovo danas bi mogao biti konačan početak jedne nove ere. Veoma sličan meč i okolnosti kao dvoboj Federer - Đoković 2008 godine u polufinalu AO.
- shmizlica
#405 Re: Australian Open 2018
"Krajem prvog seta me lakat počeo više boliti i borio sam se s time do kraja. Razina boli nije bila takva da bih prekinuo meč, ali mi je utjecala na servis. Ne znam koji su sada sljedeći koraci vezano uz lakat, morat ću se konzultirati s timom. Ovo je frustrirajuće, ali zahvalan sam što sam uopće igrao. Chung? Bio je bolji i čestitke i njemu i njegovom timu. Bio je kao zid", rekao je Đoković.
-
moneta
#406 Re: Australian Open 2018
dupli
Last edited by moneta on 22/01/2018 15:58, edited 1 time in total.
-
moneta
#407 Re: Australian Open 2018
Djoko nikad u zivotu nije izgubio, a da ga nesto nije bolilo, zuljalo, svrbilo, pa tako nije ni sad.
Rafa je Federera lupao u prajmu i na livadi.
Ne izmisljaj.Bosanski_kralj wrote:Šteta za Novakovo ispadanje, očekivao sam njegov i Federerov susret da napokon dođe da izjednačenja u međusobnim duelima.
-
cevapcinica
#408 Re: Australian Open 2018
Baska ga je lupao, koliko puta je Nadal pobijedio Federera od 2003-2008?moneta wrote:Djoko nikad u zivotu nije izgubio, a da ga nesto nije bolilo, zuljalo, svrbilo, pa tako nije ni sad.![]()
Ne izmisljaj.Bosanski_kralj wrote:Šteta za Novakovo ispadanje, očekivao sam njegov i Federerov susret da napokon dođe da izjednačenja u međusobnim duelima.
- cvrčak_na_hedonizmu
#409 Re: Australian Open 2018
U glavu, što bi rekliBosanski_kralj wrote:Šteta za Novakovo ispadanje, očekivao sam njegov i Federerov susret da napokon dođe da izjednačenja u međusobnim duelima.
-
moneta
#410 Re: Australian Open 2018
Ti si to sigurno prebrojao, pa ces s nama podijeliti taj podatak.cevapcinica wrote: Baska ga je lupao, koliko puta je Nadal pobijedio Federera od 2003-2008?
Evo i ja sam, 12:6 za Rafu u tom periodu
Zasto samo do 2008.?
S 27 godina zavrsava Rogerov prajm, a opet pocinje s 37?
A jos jedna zanimljivost. Znas koliko godina Roger nije dobio Rafu na slemu do proslogodisnje Australije?
Deset (10)!
Dijete koje se rodilo 2007., 2017. krenulo u peti razred.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#411 Re: Australian Open 2018
Nadal je u tom periodu bio najjaci igrac, bar kad je fizika u pitanju, k'o s druge planete. Nevjerovatno kako je trcao, klizao, stizao sve moguce. Sad je na tragu takve forme, ali taj nivo vise ne moze uhvatiti.
-
Nadzorna_ploca
#412 Re: Australian Open 2018
Kako vam se da trubiti jedno te isto 478 puta.. 
-
cevapcinica
#413 Re: Australian Open 2018
Pa mora da mu je truba bila na servisu dok Nole opet nije zaigrao..Nadzorna_ploca wrote:Kako vam se da trubiti jedno te isto 478 puta..
-
nema me tamo
#414 Re: Australian Open 2018
Nisam siguran tacno koji put isto " citam " .Nadzorna_ploca wrote:Kako vam se da trubiti jedno te isto 478 puta..
- Bosanski_kralj
#415 Re: Australian Open 2018
Jeste, ali radi se o tome da je Federer i u lošijoj formi uglavnom dolazio do završnica turnira, a Nadal i Đoković to nisu (bili) u stanju uraditi.moneta wrote:Djoko nikad u zivotu nije izgubio, a da ga nesto nije bolilo, zuljalo, svrbilo, pa tako nije ni sad.![]()
Je li misliš da Đokovića od prošle i ove godine ne bi Federer pobijedio u svim njihovim duelima?
- lethalthreat
#416 Re: Australian Open 2018
Brutalnomoneta wrote: A jos jedna zanimljivost. Znas koliko godina Roger nije dobio Rafu na slemu do proslogodisnje Australije?
Deset (10)!
-
moneta
#417 Re: Australian Open 2018
Imao je i Federer simpaticna izlijetanja, od Robreda na USO il Stakhovsky na Wimbledonu npr.Bosanski_kralj wrote: Jeste, ali radi se o tome da je Federer i u lošijoj formi uglavnom dolazio do završnica turnira, a Nadal i Đoković to nisu (bili) u stanju uraditi.
Je li misliš da Đokovića od prošle i ove godine ne bi Federer pobijedio u svim njihovim duelima?
Pa ne izbjegava Djovak bez razloga vec godinu dana i Rogera i Rafu.
Svaki put gubio bas pred mec s njima.
Odigrao samo s Rafom u Madridu i to jer se Nishikori prvi sjetio da walkoverira.
-
cevapcinica
#418 Re: Australian Open 2018
Ti izgleda da si promasio vise od par razreda osnovne jer ti logika nije ni za cetvrtog.moneta wrote:Ti si to sigurno prebrojao, pa ces s nama podijeliti taj podatak.cevapcinica wrote: Baska ga je lupao, koliko puta je Nadal pobijedio Federera od 2003-2008?
Zasto samo do 2008.?
A jos jedna zanimljivost. Znas koliko godina Roger nije dobio Rafu na slemu do proslogodisnje Australije?
Deset (10)!
Procitaj sta si napisao, prouci sta si napisao, procitaj sta sam ja napisao, ako je moguce malo se saberi i usput procitaj malo o tome kako se definise vrhunac i najbolje godine karijere i onda se javi. Sto cu ja nesto brojati, ili ti mozda trebam prevesti sta znaci izraz "lupanje"?
-
Nadzorna_ploca
#420 Re: Australian Open 2018
Prosla godina je dovoljan antidepresiv. A statistika ko bikini..kako kazu.lethalthreat wrote:Brutalnomoneta wrote: A jos jedna zanimljivost. Znas koliko godina Roger nije dobio Rafu na slemu do proslogodisnje Australije?
Deset (10)!
Dijete koje se rodilo 2007., 2017. krenulo u peti razred.Pojedini okorjeli Federerovci su vjerovatno i dan danas na antidepresivima zbog ove statistike.
-
moneta
#421 Re: Australian Open 2018
Ad hominem rasprava o raspravi mi je uvijek bila omiljena disciplina na forumu.cevapcinica wrote:Ti izgleda da si promasio vise od par razreda osnovne jer ti logika nije ni za cetvrtog.moneta wrote:Ti si to sigurno prebrojao, pa ces s nama podijeliti taj podatak.cevapcinica wrote: Baska ga je lupao, koliko puta je Nadal pobijedio Federera od 2003-2008?
Zasto samo do 2008.?
Deset (10)!
Procitaj sta si napisao, prouci sta si napisao, procitaj sta sam ja napisao, ako je moguce malo se saberi i usput procitaj malo o tome kako se definise vrhunac i najbolje godine karijere i onda se javi. Sto cu ja nesto brojati, ili ti mozda trebam prevesti sta znaci izraz "lupanje"?
Da Roger sve ponovi ove godine, pa opet i opet, nece izbrisati cijelokarijerno zlostavljanje.Nadzorna_ploca wrote:Prosla godina je dovoljan antidepresiv. A statistika ko bikini..kako kazu.lethalthreat wrote:Brutalnomoneta wrote: A jos jedna zanimljivost. Znas koliko godina Roger nije dobio Rafu na slemu do proslogodisnje Australije?
Deset (10)!
Dijete koje se rodilo 2007., 2017. krenulo u peti razred.Pojedini okorjeli Federerovci su vjerovatno i dan danas na antidepresivima zbog ove statistike.
I ono najbolnije, on nikad nije Rafu dobio u Parizu, Rafa njega u prajmu na svetoj livadi jest.
*ova natezanja su nidje veze, isprike normalnim Rogerovim fanovima, al omalovazavanje Rafaela se ne moze presutit.
-
cevapcinica
#422 Re: Australian Open 2018
Nauci se sta znaci omalovazavanje, sto se koristis izrazima koje ne razumijes.moneta wrote:
*ova natezanja su nidje veze, isprike normalnim Rogerovim fanovima, al omalovazavanje Rafaela se ne moze presutit.
-
cevapcinica
#423 Re: Australian Open 2018
Batali te kokice, imas li ti kakve meze?Buckethead wrote:
- Dr Kova
#424 Re: Australian Open 2018
cevapcinica wrote:Batali te kokice, imas li ti kakve meze?Buckethead wrote:
mogli smo šta nakoso narezati i po pivku jelle?
-
cevapcinica
#425 Re: Australian Open 2018
Ti pivo, ja sam vise za mezu.Buckethead wrote:cevapcinica wrote:Batali te kokice, imas li ti kakve meze?Buckethead wrote:
mogli smo šta nakoso narezati i po pivku jelle?