edo_79 wrote:
A zašto nije postigano ništa više? Kada je imao vremena da se dokaže, dok je gledao sa klupe kako IGRAČINE gube gotove utakmice jer AVAJ ne igra redovno u klubu, nemoj matere ti .... de skontaj se malo ....
Vidim koliko je prenapuhan igrač ... dva šuta na go dva gola .... trčao cijelu utakmicu od gola do gola .... priča ti je bezze
https://f1.blick.ch/img/incoming/origs3 ... 506602.jpg
Pozdravio te modni guru .... ka'e moreš ti pričat šta hoš .... Izo je dao komaDa dva večeras

Vidio sam i igračine na krilu, a vidio sam i njega dovoljno kako je nemoćan. Dali smo mu i previše vremena. Šta reći o reprezentaciji koja se oslanja na igrača koji je više dana proveo sa povredom, nego dana na terenu?
Ne igra skoro nikako u klubu, ne igra u reprezentaciji, forma mu je misaona imenica.
Čuj dva šuta na gol, dva gola.

Nije valjda da ti je ovo argument da ostane u reprezentaciji?

Pa frajer je prvi gol zabio nako greške stopera, prišao golmanu i zabio. Drugi gol mu je isto bilo lagano zabiti.
Ma sve i da je oba gola zabio sa 35 metara, džaba mu, kad je prethodne utakmice bio preloš, kao i 10-tak njegovih kolega, koje isto tako treba nabiti nogom i početi praviti novu ekipu.
Ma i ne znam što sve ovo pišem, kada ću ga vjerovatno gledati u reprezentaciji i naredne kvalifikacije.