Ljiljan se digao u nebo
-
Fudo387
#402 Re: Ljiljan se digao u nebo
na'General War wrote: Dijaspora na aparatima, jos poar topsova i ljiljana sa zvijezdom kao doviste, i pakuju kofere za nazad...prokleta je amerikaaa...

...kme kme kme
-
hAZNADAR
#403 Re: Ljiljan se digao u nebo
O da, zaboravih na listi argumenata spomenuti Baketa. Iako ne podrzavam lika i stranku mu - nevjerovatna je opsesija njime jugonostalgiraca i dokonih casijanera. Nedo Bog da Bake pokupi jos koji poen - makar uradio stogod ispravno i korisno.nightvision wrote:
![]()
![]()
![]()
Pa majku mu, vi iz sda stvarno imate pamcenje ko zlatne ribice.
Koliko puta trebam reci daJel' vi od hemEroida stvarno ne mozete dvije recenice zapamtiti?Antifashisti, jugonostalgićari i zagovornici Republike BiH sasvim sigurno podrzavaju podizanje spomenika palim borcima i svim ostalima koji su branili jednistvenu, nedjeljivu, cjelovitu... Da imaju nesto protiv su podle i podmukle insinuacije bakirovih poltrona i hemEroida.
-
nightvision
#404 Re: Ljiljan se digao u nebo
HA?BHCluster wrote:Kmecish drugima a gdje si ti zadnjih 20 i kusur godina, ta si ti napravio osim sto si kmecao u ocih dvije decenije kako je mir izbio.nightvision wrote:Oprosti sto si slijep kod ociju pa ne vidis da su nacionalisti monopolizirali i privatizovali ljiljan. Upravo o tome pricamo a ti ko s neba pa u rebra. Imas evo gotov dvadeset stranica smo nakucali. Ili citaj ili ne ulijeci k'o padobranac u drvar.BarbaDue wrote:Nemaš potrebe da budeš ni jedno ni drugo. Uzaludno pokušavš da nekog napraviš glupim. Sa ljiljanom na grudima su se borili bosanski pravoslavci, bosanski katolici zajedno rame uz rame sa bosanskim muslimanima. On je trebao i ostati zajednički simbol svih bosanaca i hercegovaca, na stranu to što su ga se u međuvremenu nacionalisti odrekli.
Sta s mene i zadnjih dvadeset godina?
Pa ovi sto su ples igrali oko spomenika nisu za dvadeset godina rijesili probleme boraca a oni su, a ne ja, bili predsjednici i stranke i drzave. A ti mene nasao pitati... Kakva glupa pitanja postavljas, Nevjerovatno.
- General War
#405 Re: Ljiljan se digao u nebo
Haj u kolo Doofu...Fudo387 wrote:na'General War wrote: Dijaspora na aparatima, jos poar topsova i ljiljana sa zvijezdom kao doviste, i pakuju kofere za nazad...prokleta je amerikaaa...
...kme kme kme
- Sanjarko
#406 Re: Ljiljan se digao u nebo
Ja kako znam nije. Nego simbol Osmanlijskog sultanata i kalifata. Ali eto plitak sam. Nek si ti pametan.BarbaDue wrote: Plitak si. Ko je govorio o državama i zastavama? Kažem da je to simbol muslimana/muslimanke ma gdje oni bili.
- Maraschino
#407 Re: Ljiljan se digao u nebo
pa i ovi...Vizionar 1985 wrote:Daj ba Fudo. Nidze veze. Bebac kmeci sto je gladno, zedno, usralo se, upiskilo se itd. Ali sto ovi kmece, stvarno ne zna. Ovo nije ni sizofreno itd. Ja danas depresivan, i mozda sam cak malo i sizofren pa opet ne kmecim, nego trpim. Bebac ima razlog da kmeci, ali ovi.Fudo387 wrote:a-a, ne prestaju,
...sta kutija topsa i jedan spomenik napravi,![]()
-
nightvision
#408 Re: Ljiljan se digao u nebo
Uspavana ljepotica se probudila. Haman prespavala zadnjih 20tak godina. Jel' to tebe princ bakir zazvalio pa se probudila?Lug wrote:cuj monopolizirali i privatizovali ljiljan ?!nightvision wrote:Oprosti sto si slijep kod ociju pa ne vidis da su nacionalisti monopolizirali i privatizovali ljiljan. Upravo o tome pricamo a ti ko s neba pa u rebra. Imas evo gotov dvadeset stranica smo nakucali. Ili citaj ili ne ulijeci k'o padobranac u drvar.BarbaDue wrote:Nemaš potrebe da budeš ni jedno ni drugo. Uzaludno pokušavš da nekog napraviš glupim. Sa ljiljanom na grudima su se borili bosanski pravoslavci, bosanski katolici zajedno rame uz rame sa bosanskim muslimanima. On je trebao i ostati zajednički simbol svih bosanaca i hercegovaca, na stranu to što su ga se u međuvremenu nacionalisti odrekli.
- House
#409 Re: Ljiljan se digao u nebo
gradačac, gradaščević, ljiljan. perfektno

Last edited by House on 20/08/2017 23:24, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#410 Re: Ljiljan se digao u nebo
Ma jok, nije to moj fazon,General War wrote:Haj u kolo Doofu...
...pojacaj, ako smijes od zene.
-
farisovo
#411 Re: Ljiljan se digao u nebo
Nije simbol svih muslimana. Jedan dio muslimanskog svijeta ima kao drzavnu zastavu mjesec i zvijezdu, drugi (kao BiH) na vjerskim zastavama. Najveci broj muslimanskog svijeta sa istim simbolom, mjesecom i zvijezdom, nemaju nikakve veze niti je kod istih ikakav simbol (Saudija, Indonezija, Iran...)BarbaDue wrote:Plitak si. Ko je govorio o državama i zastavama? Kažem da je to simbol muslimana/muslimanke ma gdje oni bili.Vizionar 1985 wrote:Pa evo daj mi listu drzava gdje je vecinsko muslimansko stanovnistvo a da ima simbol na zastavi mjesec i zvijezdu, preciznije polumjesec i zvijezdu.BarbaDue wrote:
Nemaš potrebe da budeš ni jedno ni drugo. Uzaludno pokušavš da nekog napraviš glupim. Sa ljiljanom na grudima su se borili bosanski pravoslavci, bosanski katolici zajedno rame uz rame sa bosanskim muslimanima. On je trebao i ostati zajednički simbol svih bosanaca i hercegovaca, na stranu to što su ga se u međuvremenu nacionalisti odrekli.
- Sanjarko
#412 Re: Ljiljan se digao u nebo
Jos ako neko zmaja napravi pa postavi. Kmecat ce i u vezi toga mozda. Ne mislim na kapetana, nego na bas kip zmaja. A i na kapetana bi mozda.House wrote:gradačac, gradaščević, ljiljan. perfektno![]()
![]()
-
Lug
#413 Re: Ljiljan se digao u nebo
jes ti dobar s glavom?nightvision wrote:Uspavana ljepotica se probudila. Haman prespavala zadnjih 20tak godina. Jel' to tebe princ bakir zazvalio pa se probudila?
to stp su se drugi odrekli nije razlog da se svi odreknu.. tebi su sinko isprali glavu samo tako..deterdjentom..
-
farisovo
#414 Re: Ljiljan se digao u nebo
Kapetana? Moramo se dogovoriti, hocemo li slaviti Kapetana ili sultana (Tursku)?Vizionar 1985 wrote:Jos ako neko zmaja napravi pa postavi. Kmecat ce i u vezi toga mozda. Ne mislim na kapetana, nego na bas kip zmaja. A i na kapetana bi mozda.House wrote:gradačac, gradaščević, ljiljan. perfektno![]()
![]()
-
nightvision
#415 Re: Ljiljan se digao u nebo
Nije ga se niko odrekao, vec su ljiljan privatizovali sda i islamska zajednica. Vidim redovno je snabdijevanje varkine u centrali stranke, kiselite mozak na dnevnoj bazi.Lug wrote:jes ti dobar s glavom?nightvision wrote:Uspavana ljepotica se probudila. Haman prespavala zadnjih 20tak godina. Jel' to tebe princ bakir zazvalio pa se probudila?![]()
to stp su se drugi odrekli nije razlog da se svi odreknu.. tebi su sinko isprali glavu samo tako..deterdjentom..
- BarbaDue
#416 Re: Ljiljan se digao u nebo
Svejedno, to opet ne mjenja puno onoga što tvrdim. Poistovjetio je mene isključivo sa mjesecom i zvijezdom a ja se kao bosanac musliman radihe pronalazim u ljiljanu.farisovo wrote:
Nije simbol svih muslimana. Jedan dio muslimanskog svijeta ima kao drzavnu zastavu mjesec i zvijezdu, drugi (kao BiH) na vjerskim zastavama. Najveci broj muslimanskog svijeta sa istim simbolom, mjesecom i zvijezdom, nemaju nikakve veze niti je kod istih ikakav simbol (Saudija, Indonezija, Iran...)
-
Fudo387
#417 Re: Ljiljan se digao u nebo
Pa nedajte im, sad vi napravite ljiljan od 116 metara sa porukom, i nas je.nightvision wrote:Nije ga se niko odrekao, vec su ljiljan privatizovali sda i islamska zajednica.
-
Lug
#418 Re: Ljiljan se digao u nebo
nightvision wrote:Nije ga se niko odrekao, vec su ljiljan privatizovali sda i islamska zajednica. Vidim redovno je snabdijevanje varkine u centrali stranke, kiselite mozak na dnevnoj bazi.Lug wrote:jes ti dobar s glavom?nightvision wrote:Uspavana ljepotica se probudila. Haman prespavala zadnjih 20tak godina. Jel' to tebe princ bakir zazvalio pa se probudila?![]()
budala i krivih drva nikad nestat nece..
- Sanjarko
#419 Re: Ljiljan se digao u nebo
Ne znam ko slavi Tursku, a da se Turskoj i Turcima radi interesa uvlace mnogi u dupe, to stoji. Ja dosad nisam upoznao nekog ko slavi Tursku. Ne kazem da nema i takvih, ali to je sve talaska.farisovo wrote:Kapetana? Moramo se dogovoriti, hocemo li slaviti Kapetana ili sultana (Tursku)?Vizionar 1985 wrote:Jos ako neko zmaja napravi pa postavi. Kmecat ce i u vezi toga mozda. Ne mislim na kapetana, nego na bas kip zmaja. A i na kapetana bi mozda.House wrote:gradačac, gradaščević, ljiljan. perfektno![]()
![]()
-
nightvision
#420 Re: Ljiljan se digao u nebo
Ocigledno nece, dok SDA i krimnalci okupljeni oko nje redovno dobijaju izbore. Nemoj da te masi i iduci put. Hedija, kila kocke i pola kile kafe. I TOPS.Lug wrote:[![]()
![]()
budala i krivih drva nikad nestat nece..
- BHCluster
#421 Re: Ljiljan se digao u nebo
Ta ce napraviti pa oni nisu u stanju da organiziraju gangbang u javnoj kuci.Fudo387 wrote:Pa nedajte im, sad vi napravite ljiljan od 116 metara sa porukom, i nas je.nightvision wrote:Nije ga se niko odrekao, vec su ljiljan privatizovali sda i islamska zajednica.
-
nightvision
#422 Re: Ljiljan se digao u nebo
Bolje da se drzis profiliranja. Bolje ti ide.Fudo387 wrote:Pa nedajte im, sad vi napravite ljiljan od 116 metara sa porukom, i nas je.nightvision wrote:Nije ga se niko odrekao, vec su ljiljan privatizovali sda i islamska zajednica.
- forum_selektor
#423 Re: Ljiljan se digao u nebo
Na spomenik Kapetanu i Sultanu, tesko da bi jugoslovencine mogle ostati pri zdravoj pameti. Doslo bi do masovnog harakirijaVizionar 1985 wrote:Jos ako neko zmaja napravi pa postavi. Kmecat ce i u vezi toga mozda. Ne mislim na kapetana, nego na bas kip zmaja. A i na kapetana bi mozda.House wrote:gradačac, gradaščević, ljiljan. perfektno![]()
![]()
-
bumerangss
#424 Re: Ljiljan se digao u nebo
Ljiljan bi trebalo osvijetliti žutom bojom kakav u prirodi i jeste a stepenice plavom tj bojama državne zastave a ne vjerskom ili bojom stranke!kockakockica wrote:Odoh rahat spavat. Jos jednom za raju, pa makar nekima krivo bilo![]()
- Sanjarko
#425 Re: Ljiljan se digao u nebo
To si frajeru pogresno skonto. Sa nicim te ja nisam poistovjecio. Nego sam se nadovezo na vasu pricu da je to simbol muslimana, a vidim da nije i kako znam nije. Barem ne svih. A za kompliment sam mogo prijavit. Inace mislim da ce imat ovdje moderacija posla kad uleti. Sijevaju uvrede sa svih strana i svasta. Zato nisam dalje htjeo recimo na onoj temi u vezi terorizma dalje u raspravu da ulazim iako imam sto sta sa cim bi komentare tamo mogao opovrgnuti.BarbaDue wrote:Svejedno, to opet ne mjenja puno onoga što tvrdim. Poistovjetio je mene isključivo sa mjesecom i zvijezdom a ja se kao bosanac musliman radihe pronalazim u ljiljanu.farisovo wrote:
Nije simbol svih muslimana. Jedan dio muslimanskog svijeta ima kao drzavnu zastavu mjesec i zvijezdu, drugi (kao BiH) na vjerskim zastavama. Najveci broj muslimanskog svijeta sa istim simbolom, mjesecom i zvijezdom, nemaju nikakve veze niti je kod istih ikakav simbol (Saudija, Indonezija, Iran...)