Hah, pa ti i ne znaš da u Jugoslaviji nisi mogao uopšte kupiti računar nego su se oni švercovali. Kucao bi ti u livnici, a ne na računaru u toj svojoj idealiziranoj Jugoslaviji.aratet wrote:
Cek cek, hoces da kazes da ovaj laptop sto kucam na njem i sto imam racun da sam ga ja kupio, zapravo mi ga kupio Bakir?
Jesi ti lud?
Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
-
Vipsilon
#401 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
- arzuhal
#402 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Bien. Ti'š bit naš halifa el-Parizi, nosaćeš crni turban i prijetiti Srpskoj uništenjem, a mi ćemo ti kliktati u egzaltiranom zanosu, sve vičući aluegber!insomnia78 wrote:Nemere. Samo halifa. Ovako moras 'iljadu racuna polagati. Eno Macrona, satrase ga. Ne smije cojk ni zenu zaposlitiarzuhal wrote:Imali smo Republiku BiH, pa sad imamo i Republiku Srpsku. Presjednik Treće Republike će bit insomnija himself
-
L u c i f e r
#403 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Ne prosipaj se ba...Vipsilon wrote:Hah, pa ti i ne znaš da u Jugoslaviji nisi mogao uopšte kupiti računar nego su se oni švercovali. Kucao bi ti u livnici, a ne na računaru u toj svojoj idealiziranoj Jugoslaviji.aratet wrote:
Cek cek, hoces da kazes da ovaj laptop sto kucam na njem i sto imam racun da sam ga ja kupio, zapravo mi ga kupio Bakir?
Jesi ti lud?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#404 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
zato je onaj moj commodore64 onako čudno mirisao...L u c i f e r wrote:Ne prosipaj se ba...Vipsilon wrote:
Hah, pa ti i ne znaš da u Jugoslaviji nisi mogao uopšte kupiti računar nego su se oni švercovali. Kucao bi ti u livnici, a ne na računaru u toj svojoj idealiziranoj Jugoslaviji.
- muha_sa
#405 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
vidjeh crveni došo i poletih da vidim ko ode u rudnik--kad šipak 
- insomnia78
#406 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Ta nismo u Jugoslavijimuha_sa wrote:vidjeh crveni došo i poletih da vidim ko ode u rudnik--kad šipak
-
muzicar_iz_parka
#407 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Ne može u rudnik ako se nem dobra veza i 10 000 KM, nije ovo komunizam.
- muha_sa
#408 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
sreca vaša pa niste--nemate pojma u kakvom smo mi zulumu i mraku živjeliinsomnia78 wrote:Ta nismo u Jugoslavijimuha_sa wrote:vidjeh crveni došo i poletih da vidim ko ode u rudnik--kad šipak
fala dragom bogu pa nam svjetlo upališe
- insomnia78
#409 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Meni je i sad mrak. Jebe mi se
- muha_sa
#410 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
insomnia78 wrote:Meni je i sad mrak. Jebe mi se
+1
al ne mogu
kad sam služio JNA u jutarnji caj nam stavljali nakav brom--da nam se da prostiš ne diže
meni taj brom sad poceo djelovat
- uglavnomja
#411 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Vipsilon wrote:Hah, pa ti i ne znaš da u Jugoslaviji nisi mogao uopšte kupiti računar nego su se oni švercovali. Kucao bi ti u livnici, a ne na računaru u toj svojoj idealiziranoj Jugoslaviji.aratet wrote:
Jesi ti lud?
hebotezivot, kad pomislis da je cak i tarik dobar
-
nightvision
#412 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Znaci, 'ljebe...
- Chmoljo
#413 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
ne kontam šta je smiješno...
kada se zna da je Iris imao monopol na proizvodnju računara...

-
Vipsilon
#414 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Tebi je dobar samo Babo koji je krađom izbornih listića opet zauzeo svoju selendru na kojoj je mnogo Bošnjačke krvi proliveno. A opet, sve što je loše proisteklo je iz Jugoslavije, pa i on. I eno ga smrdi, ima 7 savjetnika (sve uža porodica) čije hapanje tj. održavanje košta državu 2 miliona. Nemoj se ni javljati ako nemaš šta reći.uglavnomja wrote:Vipsilon wrote:Hah, pa ti i ne znaš da u Jugoslaviji nisi mogao uopšte kupiti računar nego su se oni švercovali. Kucao bi ti u livnici, a ne na računaru u toj svojoj idealiziranoj Jugoslaviji.aratet wrote:
Jesi ti lud?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Vipsilon
#415 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Ja sam svoje računarske potrebe zadovoljavao smrdljivom Galaksijom i Galebom. Naravno, "izumitelj" odnosno lopovčina je bio Srbin. Zadnji krik tehnologije.Chmoljo wrote:ne kontam šta je smiješno...
- muha_sa
#416 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
opet fulaChmoljo wrote:ne kontam šta je smiješno...
ako neŠ u rudnik slat kljucaj tak ti mene živog
ps
ovaj uglavnomja je provokator iz krajine, znam ga osobno
- DaysleepeR
- Chmoljo
#419 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
muha_sa wrote: opet fula![]()
![]()
ama ne valja ti taj tvoj švercovani računar
-
Vipsilon
#420 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Već sam komentarisao na tu temu i dao svoje mišljenje u podforumi računari.DaysleepeR wrote:za vipsilona malo da pročita
http://bhraja.ca/iris-8-racunar-proizveden-u-bih-foto/
-
muzicar_iz_parka
#421 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Biće veselo kad podmladak današnjice preuzme glavne funkcije u državi nekad za 10-20 godina.
- Dasi
#422 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Ko je u koaliciji sa Babom?Vipsilon wrote:Tebi je dobar samo Babo koji je krađom izbornih listića opet zauzeo svoju selendru na kojoj je mnogo Bošnjačke krvi proliveno. A opet, sve što je loše proisteklo je iz Jugoslavije, pa i on. I eno ga smrdi, ima 7 savjetnika (sve uža porodica) čije hapanje tj. održavanje košta državu 2 miliona. Nemoj se ni javljati ako nemaš šta reći.
Ti si i dobar jedan im vazi kako se prije rata nije smjelo sunetiti odmah UDBA na vrata. Ne znam kako mene osunetise bez UDBE.
- uglavnomja
#423 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Vipsilon wrote:Tebi je dobar samo Babo koji je krađom izbornih listića opet zauzeo svoju selendru na kojoj je mnogo Bošnjačke krvi proliveno. A opet, sve što je loše proisteklo je iz Jugoslavije, pa i on. I eno ga smrdi, ima 7 savjetnika (sve uža porodica) čije hapanje tj. održavanje košta državu 2 miliona. Nemoj se ni javljati ako nemaš šta reći.uglavnomja wrote:Vipsilon wrote:
Hah, pa ti i ne znaš da u Jugoslaviji nisi mogao uopšte kupiti računar nego su se oni švercovali. Kucao bi ti u livnici, a ne na računaru u toj svojoj idealiziranoj Jugoslaviji.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kamen spoticanja
#424 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
haj ako nista nikad avangarda nije imala priliku citirati Aliju a braneci svoj stav
fala ti na tome tariche
fala ti na tome tariche
- tranquil
#425 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Čuj, čovjek ti zadovoljavao potrebe (računarske), i to još Srbin, i opet Jugoslavija ne valja.Vipsilon wrote:Ja sam svoje računarske potrebe zadovoljavao smrdljivom Galaksijom i Galebom. Naravno, "izumitelj" odnosno lopovčina je bio Srbin. Zadnji krik tehnologije.Chmoljo wrote:ne kontam šta je smiješno...