Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Al majke mi tačno ne vjerujem stvarima koje ovdje pročitam vezano za Federera. 90% teniskog svijeta i velikana su složni u tome da je čovjek GOAT al se ljudi kod nas ubiše od osporavanja
Ima ih koji smatraju za jednog Jordana da nije GOAT, zašto onda ne bi isto mislili i za Federera koji Jordanu nije ni do koljena po svim parametrima
Ipak treba sačekati nekoliko godina da završe ovi najbolji karijere pa da se podvuče crta...vjerujem da se Rafa može još umiješati u tu priču mada će mu biti sve teže kako vrijeme ide.
Last edited by smijesni_ste on 17/07/2017 17:49, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj wrote:Ko je kriv Nadalu, Mareju i Đokoviću što su ranije ispali sa turnira?
Siguran sam da je bilo ko od njih bio danas u finalu da bi izgubio.
I na ovom turniru se potvrdilo ono što se priča o njihovim međusobnom duelima. Nadal i Đoković kad nisu u formi ispadaju prije mogućeg duela sa Federerom. Federer i kad nije na nekoj visokoj razini uspije doći do meča sa pomenutim dvojcem i tad ga oni dobiju. Razlika u međusobnom omjeru ne bi bila na štetu Federera da Nadal i Đoković nisu ispadali od kojekakvih Milera.
Od 2010. (AO) do danas je osvojio samo TRI GS-a, i to dva ove godine... Ko je njemu kriv? Znači nije mog'o ništa ni kad ovi nisu bili u formi.
A Zverev i Thiem su obične karine, k'o i ostatak Toura.
Nikada mi neće biti jasno ovo bosansko drkanje na Federera. Mislim da to nijedna druga nacija na svijetu to ne radi koliko radimo mi "Najveći sportista svih vremena" - grohotom.
Možeš misliti kolke su tek karine Đoković i Nadal kad izgube od tih karina Tima i Zvereva i to Đoković na Garosu treći set sa nulom od Tima.
Đoković je jedna obična pizda koja cijelu sezonu izbjegava Federera i Nadala ( doduše Nadal ga jednom odučio od tenisa )
Zverev je spomenut u kontekstu Nadala, jer Nijemac navodno nije 'sazrio' s 20 godina, lol. Zato i jesi spomenuo Nadala, džaba se čupaš sad
Nole i Nadal su doktori tenisa za gracioznog labuda iz Švicarske, sviđalo se to nekome ili ne. Valjda makar jedan dođe do te cifre od 19 pa da i se to izbaci iz kriterija.
ps
Meni nažalost ne možete prišiti da sam 'radosni group'
Velkoski wrote:Zverev je spomenut u kontekstu Nadala, jer Nijemac navodno nije 'sazrio' s 20 godina, lol. Zato i jesi spomenuo Nadala, džaba se čupaš sad
Nole i Nadal su doktori tenisa za gracioznog labuda iz Švicarske, sviđalo se to nekome ili ne. Valjda makar jedan dođe do te cifre od 19 pa da i se to izbaci iz kriterija.
ps
Velkoski wrote:Zverev je spomenut u kontekstu Nadala, jer Nijemac navodno nije 'sazrio' s 20 godina, lol. Zato i jesi spomenuo Nadala, džaba se čupaš sad
ps
ps
Ne izmisljaj stvari. Zverev je spomenut u kontekstu da je po tebi "karina". Nadal s tim nije imao nikakve veze. Nije spomenut u poruci na koju sam ja odgovorio.