OK postujem misljenje ali hajde kako to jedino bas Sejo da dobije zuti karton???? Dobro je ovdje neko pitao znaci Mesa je kriv sto je i ona budaletina Besic isto tako radi svoje gluposti zaradio zuti.......Pa majku mu valjda od "najboljih" igraca mozes ocekivati da se znaju sacuvati od gluposti.Dead Man Walking wrote:Greska je sto je igrao Seo, nema tu price. Mada bi ga on svakako kasnije dobio pa bi mozda fulao Belgiju, al nejse, igrao je potpuno nepotrebno veceras i kriv je Mehmed.
BiH - Gibraltar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#401 Re: BiH - Gibraltar
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#402 Re: BiH - Gibraltar
Pa 95% lajanja o mesi dolazi od navijaca Sarajeva i sta treba onda da kazem??? Isto tako sam i reagovao kada se sralo po Papetu ali onda nisi kolacio oci jer si kao i vecina dvolican.Logovan wrote:Fakat nevjerovatno.KPNCTNJAH wrote:Kakvi Pitari, o cemu pricas? Za nekog ko ne ide na utakmice Premijer lige nevjerovatno je to sto svaki post na ovom forumu povezujes s tim Sarajevo - Zeljeznicar prepucavanjem... a i u tom postu se gubis malo... prvo pises da je Kolasinac nebitan igrac, a vec u sljedecoj recenici napises da ce naravno biti u prvoj postavi kad je kostur ekipe... pa da li je nebitan ili kostur ekipe, odluci se... ako je kostur ekipe, odnosno vazan igrac, naravno da ti mora proci kroz glavu to da postoji sansa da ce dobiti karton, pogotovo jer eto i vi laici vidite da je prgav... ne da mi se raspravljati s tobom, pogotovo ne na tu temu koju pokusavas aktivirati... uzivaj![]()
Sam sebe isključi iz rasprave.
- Logovan
#403 Re: BiH - Gibraltar
Isključio si se.hrasno38 wrote:Pa 95% lajanja o mesi dolazi od navijaca Sarajeva i sta treba onda da kazem??? Isto tako sam i reagovao kada se sralo po Papetu ali onda nisi kolacio oci jer si kao i vecina dvolican.Logovan wrote:Fakat nevjerovatno.KPNCTNJAH wrote:Kakvi Pitari, o cemu pricas? Za nekog ko ne ide na utakmice Premijer lige nevjerovatno je to sto svaki post na ovom forumu povezujes s tim Sarajevo - Zeljeznicar prepucavanjem... a i u tom postu se gubis malo... prvo pises da je Kolasinac nebitan igrac, a vec u sljedecoj recenici napises da ce naravno biti u prvoj postavi kad je kostur ekipe... pa da li je nebitan ili kostur ekipe, odluci se... ako je kostur ekipe, odnosno vazan igrac, naravno da ti mora proci kroz glavu to da postoji sansa da ce dobiti karton, pogotovo jer eto i vi laici vidite da je prgav... ne da mi se raspravljati s tobom, pogotovo ne na tu temu koju pokusavas aktivirati... uzivaj![]()
Sam sebe isključi iz rasprave.
Jesam, dvoličan sam, jebi ga.
- ljevoruki
#404 Re: BiH - Gibraltar
SEO napravio glupost, dobio zuti, nema ga protiv Grcke i fala i zivio.
Igrace Zuka na lijevom beku u 4-4-2 formaciji i hebacemo im nanu naninu.
1:0
Nego, ja danas vidjeh drugog najgoreg igraca u istoriji reprezentacije BiH, onaj ofarbani Vrancic, sta je ono Nedime dragi?
I jos ono igra u Bundesligi, svasta.
Pogodio rezultat.

1:0
Nego, ja danas vidjeh drugog najgoreg igraca u istoriji reprezentacije BiH, onaj ofarbani Vrancic, sta je ono Nedime dragi?
Pogodio rezultat.
- relativno84
#405 Re: BiH - Gibraltar
Koliko kukanja, pomislio bi covjek da smo kiksali, sta bi se tek tad pisalo. Jbte zuti kao da je smak svijeta.
Mesa zasto im stvaras ovu bol, igre nemamo, plave djece na terenu previse, taktika ti je u kurcu, jos smo u igri ali daleko od svega.
Mesa zasto im stvaras ovu bol, igre nemamo, plave djece na terenu previse, taktika ti je u kurcu, jos smo u igri ali daleko od svega.
-
LSD
#406 Re: BiH - Gibraltar
relativno84 wrote:Koliko kukanja, pomislio bi covjek da smo kiksali, sta bi se tek tad pisalo. Jbte zuti kao da je smak svijeta.
- N.N.
#407 Re: BiH - Gibraltar
Nije Seo glupan nego nas vrli selektor. Jel` ti i ja primamo platu ili doticni ciji je posao da zna kakvog igraca ima u ekipi ?LSD wrote:
A ne možeš kriviti Mešu što je Kolašinac ispao glupan neviđeni. Nije selektor kriv za takve gluposti igraca, nije kriv što mu je dao šansu da igra. Nije mogao predvidjeti da ce Seo ispasti toliko glup, nema kristalnu kuglu.
Jedini žuti karton na večerašnjoj trening utakmici (od svih 22 igraca na terenu plus izmjene) je uspio dobiti Kolašinac![]()
Glupan.
Ako vec znas da je momak duel igrac, da igra beskompromisno na svakoj utakmici, sta je problem izostaviti ga protiv amatera i tako se rijesiti i tog "predvidjanja" kojeg spominjes ! ?
Mi bas nemamo srece sa ovim tupanima na klupi, ali nikako...
-
Mustang1
#408 Re: BiH - Gibraltar
Groups
In all group tournaments, three points are awarded for a win, one for a draw, and none for a loss. FIFA has set the order of the tie-breakers for teams that finish level on points:
goal difference in all group matches
greater number of goals scored in all group matches
Where teams are still not able to be separated, the following tie-breakers are used:
greater number of points obtained in matches between the tied teams
goal difference in matches between the tied teams
greater number of goals scored in matches between the tied teams
- Logovan
#409 Re: BiH - Gibraltar
Možda zato što ne gledamo samo petardu protiv anonimusa i kažemo hajde dobro je? Možda zato što ne gledamo stvari površno?relativno84 wrote:Koliko kukanja, pomislio bi covjek da smo kiksali, sta bi se tek tad pisalo. Jbte zuti kao da je smak svijeta.
Jeste, stvara nam bol, jebi ga, reprezentacija pobijedila, veliki je to bol, neću spavati mjesecima.
Bože dragi.
- KPNCTNJAH
#410 Re: BiH - Gibraltar
Covjece ti ne znas normalno komunicirati s ostatkom forumasa, a tu si preko 10 godina, samo neka agresiva, upalis se k'o Super Saiyan, ti si forumski Seo
ko je napisao da je Mesa kreten, fakat te ne kontam... raspravljalo se o tome da li je greska selektora ili samo igraca, ja kazem da ga nije trebao staviti u prvih 11, isto kao sto bih rekao da Spahica u takvoj situaciji ne trebas staviti u prvih 11, makar igrali protiv djece iz doma Bjelave, ne treba ti iq 200 da zakljucis takve stvari...
To sto pojedinci u svemu vide raspravu na relaciji Sarajevo - Zeljeznicar govori vise o njima, takvi su navijali protiv reprezentacije dok je Pape bio selektor
ja bih harakiri izvrsio kad bih se odrekao reprezentacije samo zato sto je selektor bivsi igrac Zeljeznicara ili sto su neki reprezentativci prije igrali u tom klubu... al' dobro, kad se svako jutro budis s mrznjom prema nekom klubu, igracima i navijacima istog, onda imas daleko vecih problema u zivotu od fudbala, pa treba i to bar pokusati shvatiti... ovo nije upuceno tebi, pronaci ce se oni 
To sto pojedinci u svemu vide raspravu na relaciji Sarajevo - Zeljeznicar govori vise o njima, takvi su navijali protiv reprezentacije dok je Pape bio selektor
Last edited by KPNCTNJAH on 25/03/2017 23:49, edited 2 times in total.
-
LSD
#411 Re: BiH - Gibraltar
Kakve veze ima selektor sa potezima igraca na terenu i kartonimaN.N. wrote:Nije Seo glupan nego nas vrli selektor. Jel` ti i ja primamo platu ili doticni ciji je posao da zna kakvog igraca ima u ekipi ?LSD wrote:
A ne možeš kriviti Mešu što je Kolašinac ispao glupan neviđeni. Nije selektor kriv za takve gluposti igraca, nije kriv što mu je dao šansu da igra. Nije mogao predvidjeti da ce Seo ispasti toliko glup, nema kristalnu kuglu.
Jedini žuti karton na večerašnjoj trening utakmici (od svih 22 igraca na terenu plus izmjene) je uspio dobiti Kolašinac![]()
Glupan.
Ako vec znas da je momak duel igrac, da igra beskompromisno na svakoj utakmici, sta je problem izostaviti ga protiv amatera i tako se rijesiti i tog "predvidjanja" kojeg spominjes ! ?
Mi bas nemamo srece sa ovim tupanima na klupi, ali nikako...
Jednostavno, postoje neke stvari koje ne smiješ uraditi
Pa i Pjanić je danas igrao sa žutim kartonom
- turbofolk
#412 Re: BiH - Gibraltar
Oplakahljevoruki wrote: Nego, ja danas vidjeh drugog najgoreg igraca u istoriji reprezentacije BiH, onaj ofarbani Vrancic, sta je ono Nedime dragi?![]()
-
LSD
#413 Re: BiH - Gibraltar
Grci će ipak skupo platiti večerašnji bod, s obzirom da su ostali bez trojice igrača koji će sigurno propustiti utakmicu protiv naše reprezentacije koja se igra za dva mjeseca. Michael Skibbe na utakmici sa Zmajevima neće moći računati Samarisa, koji je dobio žuti karton, kao ni na Tachtsidisa koji je večeras u 65. minuti dobio crveni karton. Osim njih dvojice, na toj utakmici neće biti ni Tzavellasa, koji je večeras isključen u petoj minuti sudijske nadoknade. Vrijedi istaći da su sva trojica standardni reprezentativci Grčke i veoma važni članovi ove selekcije.
- N.N.
#414 Re: BiH - Gibraltar
@LSD
Ajmo ovako...
90 % nas forumskih "strucnjaka" veceras Seu ne bi stavili da igra...cisto jer znas njegovu filozofiju i njegov stil igre.
Njegov trener koji bi trebalo da ga poznaje, izgleda da ga ne poznaje...pa mu je ovo drugi put, nakon Besica, da u amaterskoj utakmici izgubi super vaznog igraca za jednu vrlo vaznu utakmicu. Kako mi to nazivamo "historijsku"
Jednostavno, Mesa je ziheras i to je to.
Da ne bude sve crno bijelo, ima i do Seje, ali kako se kaze, lopta je okrugla, jedan duel i hop.
Jednostavno, ovo su sitnice, ali sitnice koje pokazuju taj amaterizam i pristup svemu tome.
Ajmo ovako...
90 % nas forumskih "strucnjaka" veceras Seu ne bi stavili da igra...cisto jer znas njegovu filozofiju i njegov stil igre.
Njegov trener koji bi trebalo da ga poznaje, izgleda da ga ne poznaje...pa mu je ovo drugi put, nakon Besica, da u amaterskoj utakmici izgubi super vaznog igraca za jednu vrlo vaznu utakmicu. Kako mi to nazivamo "historijsku"
Da ne bude sve crno bijelo, ima i do Seje, ali kako se kaze, lopta je okrugla, jedan duel i hop.
Jednostavno, ovo su sitnice, ali sitnice koje pokazuju taj amaterizam i pristup svemu tome.
-
Mirza007
#415 Re: BiH - Gibraltar
Preveliki je rizik bio. Morao ga je izostaviti.N.N. wrote:@LSD
Ajmo ovako...
Njegov trener koji bi trebalo da ga poznaje, izgleda da ga ne poznaje...pa mu je ovo drugi put, nakon Besica, da u amaterskoj utakmici izgubi super vaznog igraca za jednu vrlo vaznu utakmicu. Kako mi to nazivamo "historijsku"![]()
Mogao je Dumic na stopera a Zukanovic na beka. Ipak smo igrali protiv Gibraltara.
-
Mirza007
#416 Re: BiH - Gibraltar
Moze li neko postaviti snimak?
- Edin H.
#417 Re: BiH - Gibraltar
Vratice se PapadopoulosLSD wrote:Grci će ipak skupo platiti večerašnji bod, s obzirom da su ostali bez trojice igrača koji će sigurno propustiti utakmicu protiv naše reprezentacije koja se igra za dva mjeseca. Michael Skibbe na utakmici sa Zmajevima neće moći računati Samarisa, koji je dobio žuti karton, kao ni na Tachtsidisa koji je večeras u 65. minuti dobio crveni karton. Osim njih dvojice, na toj utakmici neće biti ni Tzavellasa, koji je večeras isključen u petoj minuti sudijske nadoknade. Vrijedi istaći da su sva trojica standardni reprezentativci Grčke i veoma važni članovi ove selekcije.dobre vijesti za susret sa Grčkom
-
LSD
#418 Re: BiH - Gibraltar
A vidi,N.N. wrote:@LSD
Ajmo ovako...
Njegov trener koji bi trebalo da ga poznaje, izgleda da ga ne poznaje...pa mu je ovo drugi put, nakon Besica, da u amaterskoj utakmici izgubi super vaznog igraca za jednu vrlo vaznu utakmicu. Kako mi to nazivamo "historijsku"![]()
slucajevi Bešića i Kolašinca su praktično identični.
Igrali su protiv amaterskih selekcija i zaradili su suspenzije na nevjerovatno glup način
Može Meša biti ziheraš, kloc, ubleha itd, ali ne mogu se na njegovu adresu isporučivati takve gluposti. Imaju li ti igraci imalo odgovornosti za svoje postupke
Last edited by LSD on 26/03/2017 00:11, edited 2 times in total.
-
kudrilo
#419 Re: BiH - Gibraltar
Najsmješnije mi je prepucavanje na temama reprezentacije na fazon Željo-Sarajevo. Evo ja sam Željovac i mislim da je Mehmed bezmud trener, te da mi sad ponude da mijenjam Slavka za Mehmeda, ne bih pristao. Isto tako mislim za Safeta da je čuna od trenera. Razlika između Mehmeda i Safeta je što Mehmed zna dati izjavu, posvećeniji je poslu, ide, prati, ganja igrače i sl. Nije "iritantan" ko Safet. Ipak, sve je to isti kalup, sve su to treneri koji su na klupu reprezentacije došli jer su igračke legende, sve su to treneri koji imaju prosječne ili ispodprosječne trenerske karijere, to su ljudi koji jedini autoritet imaju na tome što su bili igračke legende u ex Yu.
Što se tiče žutog kartona Kolašinca, i tu se pokazuje ovo sve što sam pričao. Debil si ako podcijeniš Kipar, gdje su igrači profesionalci (kakvi-takvi) i zijaniš kući od njih, ali si i debil ako protiv konobara, stolara, poštara i sl. izvedeš najjaču postavu, a postoji ti opasnost da ostaneš bez glavnog igrača odbrane npr. u slučaju žutog kartona. Ovo je fudbal, logično je da se može desiti neka situacija gdje možeš fasovat karton, može sudija ustat na lijevu nogu, može te lopta pogoditi u ruku i da fasuješ žuti, može evo i ovo večeras. I bum, nemaš najboljeg odbrambenog igrača protiv direktnog konkurenta za baraž, zato što si ga izveo da igra protiv konobara i stolara.
Dalje, večerašnji Gibraltar bi pobijedila ekipa naše lige, ja bih lično dao priliku svakom igraču od kojeg sutra može biti bilo šta, malo da se navikne, da bude malo i primjećen u svijetu fudbala. Jok, Mehmed ostavi Duljevića na tribinama, Vrančić ulazi, a mogao je Gojak,od kojeg će i biti nešto, a od Vrančića nikad ništa. Itd itd... Jel mogao Memišević večeras biti jedan od stopera, jeste. Formacija za proučit nešto, Hodžić večeras imao sudbinu Ibiševića kada igra u tandemu sa Džekom - drugi napadač koji veze nema gdje treba biti, jer ne može trčati tamo gdje trči prvi napadač jer navlači na njega. Na taj način imaš igrača gdje vidiš da se isti trudi, ali kao da ne zna šta mu je zadatak, gdje treba biti, kada, kako i sl.
Što se tiče žutog kartona Kolašinca, i tu se pokazuje ovo sve što sam pričao. Debil si ako podcijeniš Kipar, gdje su igrači profesionalci (kakvi-takvi) i zijaniš kući od njih, ali si i debil ako protiv konobara, stolara, poštara i sl. izvedeš najjaču postavu, a postoji ti opasnost da ostaneš bez glavnog igrača odbrane npr. u slučaju žutog kartona. Ovo je fudbal, logično je da se može desiti neka situacija gdje možeš fasovat karton, može sudija ustat na lijevu nogu, može te lopta pogoditi u ruku i da fasuješ žuti, može evo i ovo večeras. I bum, nemaš najboljeg odbrambenog igrača protiv direktnog konkurenta za baraž, zato što si ga izveo da igra protiv konobara i stolara.
Dalje, večerašnji Gibraltar bi pobijedila ekipa naše lige, ja bih lično dao priliku svakom igraču od kojeg sutra može biti bilo šta, malo da se navikne, da bude malo i primjećen u svijetu fudbala. Jok, Mehmed ostavi Duljevića na tribinama, Vrančić ulazi, a mogao je Gojak,od kojeg će i biti nešto, a od Vrančića nikad ništa. Itd itd... Jel mogao Memišević večeras biti jedan od stopera, jeste. Formacija za proučit nešto, Hodžić večeras imao sudbinu Ibiševića kada igra u tandemu sa Džekom - drugi napadač koji veze nema gdje treba biti, jer ne može trčati tamo gdje trči prvi napadač jer navlači na njega. Na taj način imaš igrača gdje vidiš da se isti trudi, ali kao da ne zna šta mu je zadatak, gdje treba biti, kada, kako i sl.
-
palermo
#420 Re: BiH - Gibraltar
Idite u kurac krasni i vi i vaša plava i bordo boja i vaša mala mahala iz koje ne možete izaći....relativno84 wrote:Koliko kukanja, pomislio bi covjek da smo kiksali, sta bi se tek tad pisalo. Jbte zuti kao da je smak svijeta.
ima ovdje ljudi koji , zamislite, navijaju za Bosnu i Hercegovinu....
-
palermo
#421 Re: BiH - Gibraltar
neće, direktni crveni karton, dvije utakmice neigranja (najmanje)Edin H. wrote:
Vratice se Papadopoulos
- Edin H.
#422 Re: BiH - Gibraltar
Dobro je onda, zaista steta za Kolasinca.palermo wrote:neće, direktni crveni karton, dvije utakmice neigranja (najmanje)Edin H. wrote:
Vratice se Papadopoulos
-
Crvena Tifoza
#423 Re: BiH - Gibraltar
ljevoruki wrote:SEO napravio glupost, dobio zuti, nema ga protiv Grcke i fala i zivio.
1:0![]()
Nego, ja danas vidjeh drugog najgoreg igraca u istoriji reprezentacije BiH, onaj ofarbani Vrancic, sta je ono Nedime dragi?![]()
I jos ono igra u Bundesligi, svasta.![]()
Pogodio rezultat.![]()
Meni danas prijatelj hvali tog Vrančića, ja očekivao Iniestu.
Ušao lik, lopte ne zna primit. Nek je on vugla ofarbao.
- Edin H.
#424 Re: BiH - Gibraltar
Jest' dobro osutao kada mu ono, jel bjese Bicakcic dodade loptu.Crvena Tifoza wrote:ljevoruki wrote:SEO napravio glupost, dobio zuti, nema ga protiv Grcke i fala i zivio.
1:0![]()
Nego, ja danas vidjeh drugog najgoreg igraca u istoriji reprezentacije BiH, onaj ofarbani Vrancic, sta je ono Nedime dragi?![]()
I jos ono igra u Bundesligi, svasta.![]()
Pogodio rezultat.![]()
Meni danas prijatelj hvali tog Vrančića, ja očekivao Iniestu.
Ušao lik, lopte ne zna primit. Nek je on vugla ofarbao.
Mozda i zna, al se prepao.
- NajdraziVodjaa
#425 Re: BiH - Gibraltar
kudrilo wrote:Najsmješnije mi je prepucavanje na temama reprezentacije na fazon Željo-Sarajevo. Evo ja sam Željovac i mislim da je Mehmed bezmud trener, te da mi sad ponude da mijenjam Slavka za Mehmeda, ne bih pristao. Isto tako mislim za Safeta da je čuna od trenera. Razlika između Mehmeda i Safeta je što Mehmed zna dati izjavu, posvećeniji je poslu, ide, prati, ganja igrače i sl. Nije "iritantan" ko Safet. Ipak, sve je to isti kalup, sve su to treneri koji su na klupu reprezentacije došli jer su igračke legende, sve su to treneri koji imaju prosječne ili ispodprosječne trenerske karijere, to su ljudi koji jedini autoritet imaju na tome što su bili igračke legende u ex Yu.