Izvinjavam se, pomijesao sam ober supke.Mirza007 wrote:Netacno. Matija Beckovic "Ceracemo se jos" - pjesma.Fudo387 wrote:Zali se Momi Kaporu, to je njegov patent.Ripicipi wrote:Kad dijasporac napise "ceracemo se", to je bezobrazluk parekselans.
Da nije tragicno, bilo bi smijesno.
FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
-
Fudo387
#401 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
- Sanjarko
#402 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Mene samo zanima ko ce ginit za ovo sto hoce. I treci i odcjepljenje.
Ono kontaju da bi oni kojima je Bosna domovina i koji je vole ne bi ginuli, za nju i da ne budu razcjepkani i getoizirani.
Bili bi silom prilika na to natjerani, cak i kad ne bi htjeli.
Ma na sirotinju se naklatili. Nikad jacima od sebe nisu smjeli pisnut, samo kad neko jaci iza njih stane, u coporu.
Pi... i sa z, d i ch, k, +e.
Samo sto je pi... super, radza, stvara, pruza zadovoljstvo itd. a ovi nist, samo rusit znaju i sranje stvarat.
Al neka ih, lome zube na nama i na Bosni, pa ce ih sve vjerovatno manje bit i sve ce im vjerovatno gore bit.
Pisao sam ne demografiji skoro ce im se populacije prepolovit. Radi cega bas me zanima.
Idu na autostradu ko i mi, mi u nestanak mozda ali i oni sa nama.
Ono kontaju da bi oni kojima je Bosna domovina i koji je vole ne bi ginuli, za nju i da ne budu razcjepkani i getoizirani.
Ma na sirotinju se naklatili. Nikad jacima od sebe nisu smjeli pisnut, samo kad neko jaci iza njih stane, u coporu.
Pi... i sa z, d i ch, k, +e.
Samo sto je pi... super, radza, stvara, pruza zadovoljstvo itd. a ovi nist, samo rusit znaju i sranje stvarat.
Al neka ih, lome zube na nama i na Bosni, pa ce ih sve vjerovatno manje bit i sve ce im vjerovatno gore bit.
Pisao sam ne demografiji skoro ce im se populacije prepolovit. Radi cega bas me zanima.
- Sanjarko
#403 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Naravno ne svi.Vizionar 1985 wrote:Ovi nist, samo rusit znaju i sranje stvarat.
Nisu svi taki.
- Sanjarko
#404 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Mozda i oni.Vizionar 1985 wrote: Idu na autostradu ko i mi, mi u nestanak mozda ali i oni sa nama.
Ko zna mozda ih poklope Turci, Rusi, Italijani, Njemci itd. opet jednog dana.
Pa ce opet kmecat, zli Turci i Turski zulum, zli Talijani i Talijanski zulum... [nastavite niz].
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#405 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Hebbete po plafonuSEYOboy wrote:tu sam te cekao "bOsnjace"InvalidUsername wrote:SkyLimit wrote:Bosanskohercegovački katolici od mene mogu dobiti samo pravo da konačno i javno izađu iz ormara kao Srbi katoličke vjeroispovjesti.
Kad se napise da su bosnjaci i dalmatinci samo regionalni nazivi za Hrvate ,onda netko laze
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#406 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Vizionar 1985 wrote:Mene samo zanima ko ce ginit za ovo sto hoce. I treci i odcjepljenje.
Pi... i sa z, d i ch, k, +e.![]()
picka je polni organ al pizda je karakterna osobina... tako da su to pizde
-
Hafis
#407 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Svejedno, dobro ste se raskmečali na ovoj temi.
- Sanjarko
#408 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Nisu ih samo braca Rusi poklopili dosad. Mozda ih poklope, pa ce ih tjerat ko Cehoslovake da za Ruse rade, cak i djecu su tjerali da za Ruse rade ako se ne varam. [Stari tada bio u Ceskoj, i ovo vidio, i pricao o ovome nesto]Vizionar 1985 wrote:Mozda i oni.Vizionar 1985 wrote: Idu na autostradu ko i mi, mi u nestanak mozda ali i oni sa nama.
Ko zna mozda ih poklope Turci, Rusi, Italijani, Njemci itd. opet jednog dana.
Pa ce opet kmecat, zli Turci i Turski zulum, zli Talijani i Talijanski zulum... [nastavite niz].
Divni Rusi. Mozda im i Nashi [Nasi] budu utjerivali red. Ruska jugen.
- Sanjarko
#409 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Ma piz.. i pic.. je kompliment. One su super sto se tice puno toga.pici wrote:
picka je polni organ al pizda je karakterna osobina... tako da su to pizde
O ostalom bi se dalo razglabat.
-
Hafis
#410 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Ma nisu ta govna vrijedna naše priče.
- Sanjarko
#411 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Pa navija se za Putina i Ruse, i prizeljkuje se neko poklapanje i sjedinjenje sa njima.Hafis wrote:Ma nisu ta govna vrijedna naše priče.
Dobro i sa drugima.
Sad jesul govna ili ne, nije na meni da sudim.
Kazem sta jest. Ono za Cesku i Cehe je istina. Stari dozivio to. Ne znam koliko su za Ruse i Rusiju samo sati radili.
Ako se ne varam 8 za sebe 2 za Ruse. Ne sjecam se, trebo bi starog opet pitat o tome.
- Drvosjeca iz Dejcica
#412 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Evo sada je sasvim jasno da Trump neće rješavati sprske probleme a boga mi ni hrvatske kako su se nadali. Čestika Kosovu...čekamo čestitku za za 1. Mart...Trump ruši mitove i kriva nadanja desničarske bagre. Dakle politika USA ostaje stabilna kada je u pitanju Balkan. Da li neko stvarno misli da će USA i Trump ma kakav on bio dopustiti tek tako cjepanje cijelog Dejtona radi kile mesa na kojoj insistiraju Hrvati. Mislim da se neko malo preračunao u ovoj globalnoj igri pa bi se lako moglo desiti da se izgube i one pozicije koje imaju danas. Sada se možda i ovo Bakirovo pet do dvanaest oživljavanje revizije tužbe protiv Srbije može dovesti u kontekst Amerike? Koliko je moguće ili nemoguće da je Bakir dobio išaret da potegne ovo pitanje? Hm... 
- Lincoln-Burrows
#413 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Uvijek se je dobro utješiti pa bilo kako
-
mehoxy
#414 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Ukoliko im medjunarodna zajednica to dozvoli, secesionisti ce se odvojiti bez ikakvih problema, a uostalom samo tako bi se i odlucili na takvo nesto. Sve ostalo je samo prica za poglupe narodne mase.
- Drvosjeca iz Dejcica
#415 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Samo razmišljam....Trumpova čestitka Kosovu upravo ruši kriva nadanja nekih. Bošnjaci od Trumpa nisu očekivali ništa a ako me sjećanje dobro služi upravo je Čović pisao Trumpu dok ovaj nije ni preuzeo vlast i objašnjavao kako su Hrvati ugroženi...bla, bla, bla...ja ne znam ko se tješi.Lincoln-Burrows wrote:Uvijek se je dobro utješiti pa bilo kako
- InvalidUsername
#416 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
A zbog čega bi dobio išaret Amerike? Koja korist osim zatezanja odnosa sa Rusijom preko pleća krnje Bosne kao što mjere čiji je đoka duži u Siriji? Iskreno mislim, a i nadam se, da je ovo Bakirovo maslo radi moralne savjesti i odgovornosti koju nosi kao neko ko je legitimni predstavnik bošnjačkog naroda.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo sada je sasvim jasno da Trump neće rješavati sprske probleme a boga mi ni hrvatske kako su se nadali. Čestika Kosovu...čekamo čestitku za za 1. Mart...Trump ruši mitove i kriva nadanja desničarske bagre. Dakle politika USA ostaje stabilna kada je u pitanju Balkan. Da li neko stvarno misli da će USA i Trump ma kakav on bio dopustiti tek tako cjepanje cijelog Dejtona radi kile mesa na kojoj insistiraju Hrvati. Mislim da se neko malo preračunao u ovoj globalnoj igri pa bi se lako moglo desiti da se izgube i one pozicije koje imaju danas. Sada se možda i ovo Bakirovo pet do dvanaest oživljavanje revizije tužbe protiv Srbije može dovesti u kontekst Amerike? Koliko je moguće ili nemoguće da je Bakir dobio išaret da potegne ovo pitanje? Hm...
- Drvosjeca iz Dejcica
#417 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Ma nisam ni ja za reveziju iz razloga jer su 10 godina spavali i sjetili se pet do dvanaest da nešto urade. Samo razmišljam da li je moguć i taj scenarij da su rekli dignite reviziju tužbe, podržat ćemo vas...itd.InvalidUsername wrote:A zbog čega bi dobio išaret Amerike? Koja korist osim zatezanja odnosa sa Rusijom preko pleća krnje Bosne kao što mjere čiji je đoka duži u Siriji? Iskreno mislim, a i nadam se, da je ovo Bakirovo maslo radi moralne savjesti i odgovornosti koju nosi kao neko ko je legitimni predstavnik bošnjačkog naroda.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo sada je sasvim jasno da Trump neće rješavati sprske probleme a boga mi ni hrvatske kako su se nadali. Čestika Kosovu...čekamo čestitku za za 1. Mart...Trump ruši mitove i kriva nadanja desničarske bagre. Dakle politika USA ostaje stabilna kada je u pitanju Balkan. Da li neko stvarno misli da će USA i Trump ma kakav on bio dopustiti tek tako cjepanje cijelog Dejtona radi kile mesa na kojoj insistiraju Hrvati. Mislim da se neko malo preračunao u ovoj globalnoj igri pa bi se lako moglo desiti da se izgube i one pozicije koje imaju danas. Sada se možda i ovo Bakirovo pet do dvanaest oživljavanje revizije tužbe protiv Srbije može dovesti u kontekst Amerike? Koliko je moguće ili nemoguće da je Bakir dobio išaret da potegne ovo pitanje? Hm...
- LBVIEW
#418 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Sinko,vidi se da si neupucen-taj ti u Svedskoj kotira vise nego bilo koji vas ikada.Na jednoj strani Geteborzanin i Europljanin godine,a na drugoj Baresic i Brajkovic.Lincoln-Burrows wrote:Jel to onaj iz Švedske?agent_zero wrote:Evropski parlamentarac Jasenko Selimović: Neće biti ništa od federalizacije BiH
Ako on može blokirati sve procese a jedan je od nekoliko stotina onda je kapacitet za najviše pozicije.
Last edited by LBVIEW on 16/02/2017 18:15, edited 1 time in total.
- Lincoln-Burrows
#419 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Reko sam ja taj će oboriti rezoluciju.LBVIEW wrote:Sinko,vidi se da si neupucen-taj ti u Svedskoj kotira vise nego bilo koji vas ikada.Na jednoj strani Getorzanin i Europljanin godine,a na drugoj Baresic i Brajkovic.Lincoln-Burrows wrote:Jel to onaj iz Švedske?agent_zero wrote:Evropski parlamentarac Jasenko Selimović: Neće biti ništa od federalizacije BiH
Ako on može blokirati sve procese a jedan je od nekoliko stotina onda je kapacitet za najviše pozicije.
- Drvosjeca iz Dejcica
#420 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
A ako ništa imate Bošnjake sa kojima dijelite životni prostor za primjer da papirnate rezolucije ne znače praktično ništa ili vrlo malo. Mogli bi za početak to naučiti kao i čitati rezolucije od početka do kraja.Lincoln-Burrows wrote:
Reko sam ja taj će oboriti rezoluciju.
- Lincoln-Burrows
#421 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Ja sam uvijek bio za ravnopravnost i dijeljenje životnog prostora i ne mislim da rezolucije nešto značeDrvosjeca iz Dejcica wrote:A ako ništa imate Bošnjake sa kojima dijelite životni prostor za primjer da papirnate rezolucije ne znače praktično ništa ili vrlo malo. Mogli bi za početak to naučiti kao i čitati rezolucije od početka do kraja.Lincoln-Burrows wrote:
a opet kažem ako nema drugdje drago mi je da je bar na tom papiru ima malo pravde.
- InvalidUsername
#422 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Ja jesam da se razumijemo jer je to stvar moranja i dužnosti prema žrtvama svima koji su preživjeli to. Međutim ovaj scenario koji si spomenuo sam sam promišljao u glavi a vidim u zadnje vrijeme sve više raje misli da smo novi poligon za igru.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ma nisam ni ja za reveziju iz razloga jer su 10 godina spavali i sjetili se pet do dvanaest da nešto urade. Samo razmišljam da li je moguć i taj scenarij da su rekli dignite reviziju tužbe, podržat ćemo vas...itd.
- LBVIEW
#423 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Drz se ti Brajkovica i Baresica,glumatate uljudbu a vamo poznati po terorizmu.Eno bas neki dan potegnu jedan Svedo to pitanje,pa ga ja fino uputih u problematiku,ko je kakav i tako to.Lincoln-Burrows wrote:
- Drvosjeca iz Dejcica
#424 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Vidiš ja nisam za dalju etničku disoluciju i dijeljenje (rastakanje) životnog prostora po tom principu koji zagovara HDZ. Ravnopravnost je širok pojam, Hrvati barem u F.BiH sudjeluju kroz svoje predstavnike u kreiranju ekonomskog i političkog miljea. Stoji da se Hrvatima u određenim stvarima treba udovoljiti, tipa izbor legitimnih predstavnika ali to nikako ne znači po principu stvaranja etničkih entiteta, plivajućih izbornih jedinica ili po sistemu da glas u Širokom vrijedi tri puta više nego glas u Sarajevu. To jednostavno nije moguće niti će ikad iko pristati na to pod bilo kakvim okolnostima. Raspakivanje (klanje krave radi kile mesa) dva mirovna sporazuma da bi se udvoljilo ličnim sujetama pojedinih likova iz HDZ-a očito neće biti moguće...ili ne sa planiranim ishodom.Lincoln-Burrows wrote:Ja sam uvijek bio za ravnopravnost i dijeljenje životnog prostora i ne mislim da rezolucije nešto značeDrvosjeca iz Dejcica wrote:A ako ništa imate Bošnjake sa kojima dijelite životni prostor za primjer da papirnate rezolucije ne znače praktično ništa ili vrlo malo. Mogli bi za početak to naučiti kao i čitati rezolucije od početka do kraja.Lincoln-Burrows wrote:
a opet kažem ako nema drugdje drago mi je da je bar na tom papiru ima malo pravde.
- Lincoln-Burrows
#425 Re: FEDERALIZACIJA BIH U EVROPSKOM PARLAMENTU
Što ti misliš da naše žrtve ne vrijede ništa da se zalud ginulo i branilo domove,LBVIEW wrote:Drz se ti Brajkovica i Baresica,glumatate uljudbu a vamo poznati po terorizmu.Eno bas neki dan potegnu jedan Svedo to pitanje,pa ga ja fino uputih u problematiku,ko je kakav i tako to.Lincoln-Burrows wrote:
Reko sam ja taj će oboriti rezoluciju.Sto se tice rezolucije,vi to sto trazite, s njom ili bez nje,jedino mozete dobiti ratom,ne znam cime vas kljuka ona udruga izvodaca gangi,ovaj HNS,al' to vam je tako,pa vi vidite.A znas i sam kako ste prosli put prosli-iz Kaknja si,cini mi se- uprkos UZP u koji su vas ti isti upregli.
eto u Kaknju se prošlo tako kako kažeš i nije na moju sramotu.