NATO...DA ili NE

Locked

Jeste li za ulazak BiH u NATO?

Da
285
81%
Ne
55
16%
Samo četvrtkom (Ne želim odgovoriti, ne znam ili treba ostati amoniman)
10
3%

Total votes: 350

LBVIEW

#401 Re: NATO...DA ili

Post by LBVIEW »

KENJAC wrote:Ne znam sta mi je u ovoj prici smjesnije ? Neutralnost NATO , neutralnost Srba ili antifasizam Bosnjaka ?
Ja ne bih ljutio Vladimira , a vi kako hocete !
Kako bilo, Bosnjaci nisu napravili genocid kao pojedini.
Btw., sta tebe libo kurko hoce li ili ne Bosnjaci naljutiti Putina,nisi u bosnjackoj kozi,
u serpskoj si,a vama,u duhu tradicije vire samo pertle iz ruske bulje :D .
ze kalanga

#402 Re: NATO...DA ili NE

Post by ze kalanga »

Nzm, NATO se pominje, pa mi se učinilo...
LBVIEW

#403 Re: NATO...DA ili NE

Post by LBVIEW »

daddy-kool wrote:
KENJAC wrote:Kao i u svim ostalim bitnim pitanjima , ovdje preovladava inat ! Inat nas je doveo dovde. A u ime inata , ponosa i patriotizma su ucinjeni najveci zlocini !
Ja mislio da je:
1. Državno razgraničenje od druge dvije nacionalne zajednice,
2. Koridor između Semberije i Krajine,
3. Uspostavljanje koridora u dolini rijeke Drine, odnosno eliminisanje Drine kao granice
između srpskih država,
4. Uspostavljanje granice na rijekama Uni i Neretvi,
5. Podjela grada Sarajeva na srpski i muslimanski dio i uspostavljanje u svakom od dijelova
efektivne državne vlasti,
6. Izlaz republike Srpske na more.
Zna to i Kenjac,samo kenja jer se valja opravdati pred bracom zbog ostanka kod neprijatelja. :D
KENJAC

#404 Re: NATO...DA ili NE

Post by KENJAC »

daddy-kool wrote:
KENJAC wrote:Kao i u svim ostalim bitnim pitanjima , ovdje preovladava inat ! Inat nas je doveo dovde. A u ime inata , ponosa i patriotizma su ucinjeni najveci zlocini !
Ja mislio da je:
3. Uspostavljanje koridora u dolini rijeke Drine, odnosno eliminisanje Drine kao granice
između srpskih država,
5. Podjela grada Sarajeva na srpski i muslimanski dio i uspostavljanje u svakom od dijelova
Mozda iz nepaznje mozda iz zaborava a mozda iz nekih drugih razloga preskocio si Maksa Luburica , Prebilovce , Jasenovac ..... Istorija pocinje mnogo prije referenduma i Gazimestana.
daddy-kool

#405 Re: NATO...DA ili NE

Post by daddy-kool »

Pa da li tu inat ima nekakvu ulogu?

Možemo se prisjećati unazad i prije Turaka, ali baš nigdje nisam vidio da je inat, patriotizam ili sl ključni razlog za zločine i ratove.
ušće

#406 Re: NATO...DA ili NE

Post by ušće »

KENJAC wrote:..... Istorija pocinje mnogo prije referenduma i Gazimestana.
Ja se uvijek sjetim Istočne Bosne i prije i poslije Gazimestana ... i uvijek nađem samo jedno ,ogrizli ste u krvi i mržnji ,ne postoji nijedan lijek koji vam može pomoći ,Nijedan Vladimir nemože biti vama i vašoj svjesti i savjesti dovoljno dobar ... i Jučer i prije i mnogo mnogo prije i danas i sutra i daleko u budućnost jedino što znate jeste mržnja i odgajanje pokoljenjea na istoj . Ono što je mislio Ilija Garašanin prije ..svaki naredni Ilija će i za budućih sto godina potpuno isto misliti ...Jednostvano ljutii li mi ili ne ljutili Vladimira vi ćete ostati isti gubitnici sa Gasimestana koji ni ljudskosti ni svjesti i savjesti ... niti imaju niti će imati ...
KENJAC

#407 Re: NATO...DA ili NE

Post by KENJAC »

Auuuuuu !
LBVIEW

#408 Re: NATO...DA ili NE

Post by LBVIEW »

KENJAC wrote:
daddy-kool wrote:
Ja mislio da je:
između srpskih država,
Mozda iz nepaznje mozda iz zaborava a mozda iz nekih drugih razloga preskocio si Maksa Luburica , Prebilovce , Jasenovac ..... Istorija pocinje mnogo prije referenduma i Gazimestana.
Kako treba samo malo zagrebati po povrsini kako bi,iz naizgled umjerenog i ugladenog, progovorio iskonski geak i dikan
koji zlocine sunarodnjaka relativizira i pravda onim iz proslosti. :oops:
Kad vec spominjes iste,kako se samo ne sjeti npr. istocne Bosne koju ste,na pravdi Boga,poklali 2 puta u 50 godina?
Ili,sto koje pm te vase racune,koje ,po vasem shvatanju,samo vi imate pravo pamtiti,a drugi kojima ste vi itekako duzni ni u snu,niste "naplatil" od onih koji ih i napravise,vec se,po obicaju,'svetite" Bosnjacima? :evil:
I ti,kao volis Sarajevo,brines se za buducnost BiH? :-) :-)
arzuhal

#409 Re: NATO...DA ili NE

Post by arzuhal »

Biti opredjeljen i pripadati nekoj strani znači možda sutra dobiti po vagini. Biti neutralan znači dobiti 100%. Možda i dvaput.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#410 Re: NATO...DA ili NE

Post by pici »

arzuhal wrote:Biti opredjeljen i pripadati nekoj strani znači možda sutra dobiti po vagini. Biti neutralan znači dobiti 100%. Možda i dvaput.
:thumbup: e jedino da smo švedi il švicarci... pa i finci al eno i oni se nešto naoružavaju... valjda im tVump i putIN uljevaju povjerenje :bih:
DonieBrasco

#411 Re: NATO...DA ili NE

Post by DonieBrasco »

Da li u ovom EU upitniku ima pitanje ili stvaka vezana za "NATO" ?

U svakom slucaju tu ce nas blokirati srbi, zna se i zasto ... ali svejedno tu nema dileme da BiH treba da bude u NATO alijanis iz mnogo razloga.
Point.

#412 Re: NATO...DA ili NE

Post by Point. »

KENJAC wrote: Mozda iz nepaznje mozda iz zaborava a mozda iz nekih drugih razloga preskocio si Maksa Luburica , Prebilovce , Jasenovac ..... Istorija pocinje mnogo prije referenduma i Gazimestana.
Cudno kako srbi zaboravljaju istocnu Bosnu i cetnicke zlocine u 2 svjetskom ratu. A za Jasenovac obrati se gospodji Kolindi, Bosnjaci sa tim nemaju veze.
Sve vi srbi nesto pamtite, e pa nemojte kukati kada djeca moje djece krenu pamtiti i svetiti se djeci vase djece.
GeeTnT

#413 Re: NATO...DA ili NE

Post by GeeTnT »

Point. wrote:
KENJAC wrote: Mozda iz nepaznje mozda iz zaborava a mozda iz nekih drugih razloga preskocio si Maksa Luburica , Prebilovce , Jasenovac ..... Istorija pocinje mnogo prije referenduma i Gazimestana.
Cudno kako srbi zaboravljaju istocnu Bosnu i cetnicke zlocine u 2 svjetskom ratu. A za Jasenovac obrati se gospodji Kolindi, Bosnjaci sa tim nemaju veze.
Sve vi srbi nesto pamtite, e pa nemojte kukati kada djeca moje djece krenu pamtiti i svetiti se djeci vase djece.
Maaaa amnezija ....masovna.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#414 Re: NATO...DA ili NE

Post by japin_mutapi »

eto vladimira, uraaaaaaaaaaaaaaaa

:lol: :lol: :lol:
GeeTnT

#415 Re: NATO...DA ili NE

Post by GeeTnT »

japin_mutapi wrote:eto vladimira, uraaaaaaaaaaaaaaaa

:lol: :lol: :lol:
Jahh...zato se navikavajte na ...
Image
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#416 Re: NATO...DA ili NE

Post by japin_mutapi »

vladimir će da nas spasi sve
primiće nas u rusiju i donijeti slobodu
Point.

#417 Re: NATO...DA ili NE

Post by Point. »

Vlade ce nas naseliti na Krim. Fine plaze i ugodna klima. Divota.
Boletus edulis

#418 Re: NATO...DA ili NE

Post by Boletus edulis »

japin_mutapi wrote:vladimir će da nas spasi sve
CCCP je bastion slobode i prosperiteta.Sretni su oni narodi koje su zaobisli.Rusi su pobili vise rusa nego Adolf.
insomnia78

#419 Re: NATO...DA ili NE

Post by insomnia78 »

Image
insomnia78

#420 Re: NATO...DA ili NE

Post by insomnia78 »

Gospodin pomiluj
155_mm

#421 Re: NATO...DA ili NE

Post by 155_mm »

japin_mutapi wrote:vladimir će da nas spasi sve
rijetko je cuti glas razuma na ovom forumu.

ali kolega japin je svetionik ovog foruma.
ze kalanga

#422 Re: NATO...DA ili NE

Post by ze kalanga »

Point. wrote:
:lol: :lol:
155_mm

#423 Re: NATO...DA ili NE

Post by 155_mm »

ze kalanga wrote:
Point. wrote:
:lol: :lol:
zeki breeee. je si cuo za peticiju bosnjaka sirem gradova BiH upucenu celnicima NDH zbog zlocina nad pravoslavnim stanovnistvom.

na 50 godisnjicu te peticije su se srbi "zavalili" bosnjacima u gradovima kao sto su prijedor, banjaluka, bijeljina gdje je peticija potpisivana 1942, klanjem, streljanjem, silovanjem, paljenem zivih ljudi, protijerivanjem i pljackom imovine.
155_mm

#424 Re: NATO...DA ili NE

Post by 155_mm »

neko zeki imas neki link iz kojeg se vidi koliko je ucesce bosnjaka u jasenovcu? mislim koliki je bio broj koljaca, strazara itd.?
insomnia78

#425 Re: NATO...DA ili NE

Post by insomnia78 »

Cuj koliki. Sve i jedan
Locked