David Lynch recalls an experience from the summer of 1965 where he encountered "frog moths" while traveling through Yugoslavia.
Je li moguće ovo?
Moderator: _BataZiv_0809
David Lynch recalls an experience from the summer of 1965 where he encountered "frog moths" while traveling through Yugoslavia.
Modest Musorgski wrote:Mora da je kroz Nemilu prolazio ja sam ih tu jednom vidio![]()
Da još jednom ponovimo. Madchen Amick gori.
da ponovimo, meni i dalje ima facu kao da je iz Buća potokadale cooper wrote:Da još jednom ponovimo. Madchen Amick gori.![]()
![]()
Bloo wrote:da ponovimo, meni i dalje ima facu kao da je iz Buća potokadale cooper wrote:Da još jednom ponovimo. Madchen Amick gori.![]()
![]()
meni se ne sviđa njena facazomri wrote:Nisam nešto primjetio ovakvih dženetskih hurija po Buća potoku
šta HVali faci?Bloo wrote:meni se ne sviđa njena facazomri wrote:Nisam nešto primjetio ovakvih dženetskih hurija po Buća potoku
ostatak tijela je ok
ali faca...
boljakooov
anyway, ja i dale nikako da se složimo oko neke žene, tako da ne vrijedi raspravljati

Barem što se tiče Twin Peaksa to joj je i nekako u opisu uloge. Konobarica u malom gradu koja nekako uvijekBloo wrote:jebogaja, jednostavno mi je odbojna, ima tu neku mahalsku čehru, plus fakat ima loš ukus kad dođe do izbora uloga (na stranu TP)
u Bosni bi bila Sanela i radila bi u šiša barudale cooper wrote:Barem što se tiče Twin Peaksa to joj je i nekako u opisu uloge. Konobarica u malom gradu koja nekako uvijekBloo wrote:jebogaja, jednostavno mi je odbojna, ima tu neku mahalsku čehru, plus fakat ima loš ukus kad dođe do izbora uloga (na stranu TP)
završi sa pogrešnim tipom muškarca. That's our Shelly baby.
Ko' vino.Bloo wrote:u Bosni bi bila Sanela i radila bi u šiša barudale cooper wrote:Barem što se tiče Twin Peaksa to joj je i nekako u opisu uloge. Konobarica u malom gradu koja nekako uvijekBloo wrote:jebogaja, jednostavno mi je odbojna, ima tu neku mahalsku čehru, plus fakat ima loš ukus kad dođe do izbora uloga (na stranu TP)
završi sa pogrešnim tipom muškarca. That's our Shelly baby.![]()
jbg žao mi što ne mogu pričati o novom TP, ali dok ne odgledam fakat nemam šta pametno reći
osim da je Dale fino ostario
mali spojlerBloo wrote:u Bosni bi bila Sanela i radila bi u šiša barudale cooper wrote:Barem što se tiče Twin Peaksa to joj je i nekako u opisu uloge. Konobarica u malom gradu koja nekako uvijekBloo wrote:jebogaja, jednostavno mi je odbojna, ima tu neku mahalsku čehru, plus fakat ima loš ukus kad dođe do izbora uloga (na stranu TP)
završi sa pogrešnim tipom muškarca. That's our Shelly baby.![]()
jbg žao mi što ne mogu pričati o novom TP, ali dok ne odgledam fakat nemam šta pametno reći
osim da je Dale fino ostario

Dale Cooper i doctor Phlox. Twin Peaks meets Star Trek. Universe explodes.zomri wrote:
pun mi fuckin FB newsfeed novog twin peaksa (TP grupe se zadale pravo), te je pravo čudno preletiti preko neke scene, a ne možeš uopšte pretpostaviti wtf se dešavazomri wrote:
mali spojler
Ima ih i koji gledaju a opet nemaju pojma šta se dešava.Bloo wrote:pun mi fuckin FB newsfeed novog twin peaksa (TP grupe se zadale pravo), te je pravo čudno preletiti preko neke scene, a ne možeš uopšte pretpostaviti wtf se dešavazomri wrote:
mali spojler
Osim u drugoj, više se nije pojavljivao. Bobby zato rastura. U ovoj zadnjoj epizodi baš bikakavdanakneiskustvu wrote:da ponovim pitanje,nema jamesa nikako u ovim novim epizodama?